اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

جراحی پروستات به کمک مایکروسافت

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

احتمالاً به یاد دارید که مایکروسافت به هنگام معرفی هدست واقعیت افزوده هولولنز اعلام کرد که این هدست دنیای پزشکی را متحول خواهد کرد و به زودی مورد استقبال جامعه پزشکی قرار خواهد گرفت.

چند ماه پیش در دیجیاتو خواندید که محققان دانشگاه دوک در حال مطالعه و بررسی امکان استفاده از هدست مذکور در جراحی های پیچیده مغز هستند. اما به نظر می رسد که ژاپنی ها برای نخستین بار توانسته اند از هولولنز با موفقیت در برنامه ریزی یک عمل جراحی استفاده کنند.

جراح ژاپنی دکتر «Maki Sugimoto» که پیش از نیز نام خود را در زمینه ادغام واقعیت افزوده و مراقبت از بیماران مطرح کرده، ویدیویی را از تیم خود منتشر ساخت که در آن از هولولنز برای جراحی رباتیک برداشتن پروستات در یک بیمار مبتلا به سرطان پروستات استفاده شده است.

در ویدیوی مذکور دکتر «Sugimoto» در حال استفاده از هدست هولولنز برای تشریح مدل سه بعدی کالبد بیمار است تا بتواند تومور را به بهترین شکل و با کمترین میزان خطر خارج کند. این عمل جراحی در اواسط آذرماه با موفقیت انجام شده و اولین نمونه در نوع خود به شمار می رود.

همچنین گفتنی است که دکتر «Sugimoto» در حال توسعه سیستم شبیه سازی آموزشی مخصوص بیماران است که به افراد بیمار کمک می کند تا در جریان کلیه مراحل جراحی پیش رو قرار بگیرند.

منبع : Mspoweruser

ترجمه شده توسط حسام الدین جعفری وب سایت دیجیاتو

3.9/5 - (7 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر احسان دوشنبه ۱ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 254 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر ۳ الی ۴ سال از مراحعه به جناب دکتر میگذر و در صدد ازدواج هستم ایا لازم به مراجع مجدد به‌جناب دکتر هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      در حال حاضر زگیل دارید؟ واکسن رو تزریق کردین؟
    2. تصویر کاربر احسان شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      خیر ندارم و تزریق نکردم هنوز
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      بهتره واکسن رو تزریق کنید
    4. تصویر کاربر احسان شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      نیاز به مراجع هست من وقت بگیرم یا خیر؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      خیر واکسن رو فقط تزریق کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 292 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من 46 سال سن دارم
    حدود 6 ماه است مشکل نعوظ پیدا کردم.
    البته 1.5 سال پیش هم این مشکل رو داشتم اما با ورزش و حجامت رفع شد.
    به داروخانه مراجعه کردم قرص اریکتو100 رو به من داد که قبل از سکس ربع قرص رو مصرف می کردم. یه جورایی به این قرص وابسته شدم و هردفعه مجبورم مقدارشو بیشتر کنم.الان تقریبا به نصف قرص رسیده.
    آزمایش خون هم دادم مشکل خونی مثل دیابت و غیره نداشتم.
    متاسفانه مدت زیادی هم پورن نگاه میکردم که فکر می کنم علت اصلی اختلال نعوظم همین باشه.
    لطفا راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      اون قرص رو مصرف نکنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      قرص تادالافیل ۲۰ میلی گرم دو ساعت قبل رابطه مصرف کنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      اگر مشکلتون ادامه دار شد باید سونوگرافی آلت با تزریق پاپاورین انجام بدین
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Soosan شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. وقت بخیر. یکی از فامیلامون مبتلا به زگیل و تبخال تناسلی هست و پسر سه ساله من رو هر وقت میبینه میبوسه. احتمال داره پسرم از این طریق به این بیماری ها مبتلا بشه.
    و اینکه من ۳۲ سال سن دارم و ۱۱ سال ازدواج کردم. آیا من میتونم واکسن ۹ گانه زگیل تناسلی رو بزنم. هیچ عارضه ای هم تا حالا نداشتم. با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      بله میتونید واکسن رو تزریق کنید احتمال انتقال کمه بهتره باهاشون حرف بزنید و مستقیم بهشون بگید
    2. تصویر کاربر Soosan شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      متشکرم.
      شستن شورت اعضای خانواده در لباس شویی و دست دادن با دیگران ، ویروس تبخال و زگیل تناسلی رو انتقال میده؟
    3. تصویر کاربر Soosan شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      متشکرم.
      شستن شورت اعضای خانواده ( چه اعضای خانواده تبخال یا زگیل داشته باشند ، یا نداشته باشند) در لباسشویی و دست دادن با یکدیگر ، ویروس تبخال و زگیل تناسلی رو انتقال میده؟
    4. تصویر کاربر Soosan شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      شوهرم ۳۸ سالشه، میتونه واکسن ۹ گانه زگیل را تزریق کنه؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      خیر احتمال انتقال با روش های که گفتید بسیار کمه
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      بله
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    دکتر کرمی عزیز و خستگی ناپذیر سلام / مشکل من ابتدا سه سال پیش از مشکل خواب شبانه شروع شد. که آلپرازولام یک چهارم مصرف می شد.. سپس روده تحریک پذیر اضافه شد . و بی خوابی نیز بدتر شد(حتی دو روز دچار توهم شدم . )سپس ضعف بدن و پرادراری که ناچارا در بیمارستان چ ...بستری شدم /دکتر غدد فرمودند: ام آر آی و غده هیپوفیز طبیعی است (مگر مقداری ضعف خون رسانی بعضی عروق که با توجه به سن (62 سال)طبیعی است و حجم تست ادرار شما 2 لیتر است و با میزان مایعات خورده شده هماهنگ است / سپس نوارمثانه گرفتند که من به جهت داخل کردن سوند در مثانه به سختی توانستم تحمل کنم / جواب در بیمارستان ماند. / آن وقت ارولوژ بیمارستان ظاهرا یوریناسین 5 تجویز نمودند که من مصرف نکردم .( دو یا سه بار خوردم اما بخاطر سوزش شک کردم آیا عفونت بعد سوند است یا دلیلش قرص است/ زیر نظر دکتر اعصاب دوکسپین 10 و ترانکوپین مصرف می کنم / حال روحی بسیار بهتر شده و خواب هم با این قرص ها دارم / از نظر پرادراری وضعیت بهتر شده اما فشار ادرار کم است و وقتی مثانه تخلیه می شود احساس مجدد دارم که به آن اهمیت نمی دهم تا 3 ساعت بگذرد. انگار با تحمل و پر شدن مثانه سوزش و درد کمتر می شود / یکی از دوستان پزشک یورسناسین 10 و آلفن ایکس ال ۱۰۰ به مدت ده روز تجویز نموده است که امروز روز پنجم بود. ( ریزش ادرار نداشتم اما تا حدودی بی قراری مثانه و احساس فوریت در تخلیه مجدد ادرار بویژه اگر مقداری راه بروم ، دارم . آیا مصرف این قرص می تواند مشکل من را حل کند. بعد اتمام یورسیناسین ده ، می شود یورسیناسین 5 که بیمارستان داد مصرف نمایم ؟ یک دوره هم سر خود مکسولسین مصرف نموده ام. از شما عذر می خواهم کلا بلا تکلیف و مستاصل شدم .../ در این سایت خواستم نوبت دهی حضوری نمایم اما آیکن غیر فعال است و نمی شود نوبت گرفت!!!! ناچارا به شکل پیامکی موضوع را طرح نمودم ... خواهشا برادر کوچک تر خود را راهنمایی نمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام یوریناسین ۵ رو استفاده کنید تا یکماه
  • تصویر کاربر امانقلی شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 2573 مشاهده پرسش
    سلام آقایی دکتر من بیمار 55 ساله سرطان پروستات پیشرفته دارم psa مقدار 60 میباشد و اکنون امپول میکرورلین را در تاریخ 1403428 استفاده کردم و فشار خون و دیابت دارم لطفا اینجانب را راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      نمونه برداری انجام شده؟
    2. تصویر کاربر امانقلی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      نمونه گیری انجام دادم در تاریخ 1403/4/28 و در حال حاضر جواب آماده نشده اسکن هسته ای استخوان انجام دادم جوابیه و مدارک اسکن تقدیم می‌گردد جوابیه گزارش اسکن متاستاز بوده آقای دکتر اگر امکان دارد به اینجانب نوبت ویزیت حضوری دهید و تاریخ حضور را در صورت امکان اعلام نماید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      متاسفانه تصویر پاتولوژی آپلود نشده مجددا آپلود کنید ببینم
    4. تصویر کاربر امانقلی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      این عکس مربوط به اسکن هسته ای است و در حال حاضر جواب پاتولوژی نی آمده است
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      اجازه بدین جواب پاتولوژی بیاد سپس تصمیم گیری انجام بشه
    6. تصویر کاربر امانقلی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      آقای دکتر عزیز پزشک اینجانب براساس اسکن هسته ای امپول میکرورلین سه ماه هر ماه یکی و قرص فلوتامید شروع کرده است بنظر شما این دارو و امپول را طبق دستور پزشک انجام بدهم یا خیر لطفا نظر خود را اعلام کنید ممنونم
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      تا جواب پاتولوژی نیومده خیر
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 291 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام به پیوست گزارش بیوپسی پرستات که اخیرا انجام دادم حضورتان ارسال می گردد لطفا جهت ادامه درمان راهنمایی فرمایید شایان ذکر است بیوپسی را در ۳۱ اردیبهشت انجام دادم و آزمایش psa که در ۱۹ تیرانجام دادم۱۲/۵ بودوfreepsa1.81 وF.psa0.14 بودقبل از بیوپسی psa در چند نوبت درحدود۷ بوده است قبلا قرص اوپاس روزی یک عدد مصرف می کردم وجدیدا پزشک فیناستراید۵ هم اضافه کرده از علایم صرفا شبی دو یا سه بار تکرر دارم لطفا در خصوص داروها ویا درمان های دیگری که ضرورت دارد راهنمایی فرمایید .بنده شهرستان هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      نیاز به اقدامی ندارد خوش خیمه هر ۳ ماه چک psa انجام بدین
  • تصویر کاربر جعفری جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 318 مشاهده پرسش
    سلام حضور استاد گرامی. ۶۰ ساله هستم در سه سال
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      ادامه ی سوال؟
  • تصویر کاربر علیرضا جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر

    بنده یک مشکل 14 ساله دارم و تا الان خیلی به دنبال درمان نرفتم

    در سن 18 سالگی دچار فشارهای روحی و استرس شدید شدم و در اون موقع در زمان استرس احساس ناخوشایندی در بیضه ها و عضلات کف لگنم داشتم. به دلیل افسردگی خودارضایی رو کنار گذاشته بودم و یک اتفاق عجیبی در اون زمان افتاد که من با دیدن یک صحنه تحریک آمیز دچار انزال شدم بدون اینکه کاری انجام بدم که این باعث تشدید اضطراب من شد. چندین بار دیگه هم این اتفاق اقتاد. با قطع خود ارضایی هم به جای احتلام در خواب بعد از ادرار منی خارج میشد که وسواس من رو تشدید کرده بود.

    در 6 ماه اول تکرر ادرار شدید داشتم و بعد به روان پزشک مراجعه کردم و تا الان تحت روان درمانی هستم. بعد به دلیل خروج منی بعد از ادرار که چندین بار در هفته اتفاق می افتاد در روز چندین بار برای غسل کردن به حمام میرفتم و این وسواس من رو شدید تر کرد و به خاطر همین خیلی موقع ها ساعت های طولانی دستشویی نمیرفتم و در زمان دانشگاه تا یکسال فکر کنید یک صبح تا شب ادرار خودم رو نگه میداشتم.

    بعد از بهتر شدن حال روحیم و کمک روانپزشک این وسواس بهبود پیدا کرد و من هم با خودارضایی تخلیه منی رو انجام میدادم که دچار خروج منی بعد از ادرار نشم. الان هم اگر مدتی خود ارضایی نداشته باشم باز هم این مشکل به وجود میاد به همین دلیل بعضی موقع ها زیاد این کار رو انجام میدم مثلا 3 بار در هفته.

    در این سال ها مشکل دفع ادرار دارم که در یکسال گذشته بسیار تشدید شده. تاخیر در خروج ادرار دارم و فشار ادرارم هم کم هست و حتما باید به صورت نشسته ادرار کنم و حس میکنم ادرارم کامل تخلیه نمیشه و همیشه احساس دفع ادرار دارم خصوصا در طول شب.

    در همان سال های اول یک بار سونوگرافی کلیه و مثانه دادم اما گفتند همه چیز طبیعی هست و به خاطر استرس این مشکل به وجود آمده. سال گذشته هم دوباره به دکتر مراجعه کردم که شک داشتند دیابت دارم ولی آزمایش منفی بود و بهم گفتند دیازپام 25 میلیگرم مصرف کنم که چون باعث خواب آلودگی میشد بعد از یک هفته مصرف رو قطع کردم.

    هفته گذشته بعد به پزشک مراجعه کردم و گفتند که باید سیستوسکوپی انجام بدم. بعد از اون گفتند تا دو ماه هر شب تامسولوسین و تولترودین مصرف کنم و در هفته هم دوبار خروج منی داشته باشم.

    میخواستم ببینم ممکن هست به دلیل نگه داشتن طولانی مدت ادرار در سن پایین این مشکل به وجود آمده باشه یا اینکه مدت دو سال منی بعد از ادرار از من خارج میشد دچار التهاب شده باشم؟ و اینکه چون دچار مشکل در تخلیه ادرار هستم, قرص تولترودین مشکلی من رو بیشتر نمیکنه؟

    در حال حاضر قرص فلووکسامین هم مصرف میکنم و برای ریزش مو هم دو سالی هست که دوتاستراید میخورم که هر چند ماه قطع میکنم که الان 3 ماه هست که قطع کردم. میتونم با وجود مصرف تامسولوسین و تولترودین، دوباره شروع به مصرف کنم؟

    الان واقعا به دلیل تکرر ادرار خصوصا در شب زندگیم دچار اختلال شده و استرس زیادی دارم همچنین زود انزالی در زمان خود ارضایی هم دارم که یکی از ترس های همیشگی من برای ازدواج هست و تا کنون هم هیچ رابطه جنسی نداشتم. همچنین نعوظ صبحگاهی هم ندارم ولی مشکلی در نعوظ تا به حال نداشتم.

    عذرخواهی میکنم که پیامم طولانی شد🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      دوتاستراید عوارض جنسی داره بهتره مصرف نکنید مشکل شما جنبه ی روانی داره و باید تحت نظر روانپزشک باشید با این وجود بهتره سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین باقیمانده ادراری انجام دهید
  • تصویر کاربر سهیل جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 242 مشاهده پرسش
    سلام خوبید من هیپوسپادساس مادرزادی خفیف دارم اخیرا دو سال هست وقتی پر فشار ادرار میکنم آدران چند شاخه میشه و حس خراش انتهای آلت دارم و آخر ادرار چند قطره خون تازه که انگار ناشی از خراش هست رو میبینم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      عکس از مجرا RUG/VCUG انجام دهید
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    چند زائده گوشتی دور ختنه گاه دارم
    میخواستم بدونم زگیل تناسلی هست یا خیر

    فقط روی خط ختنه گاه هستن و در جاهای دیگه ی آلت وجود ندارن

    درد و خارش و سوزش و علائم دیگه ای هم ندارن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سینا دوشنبه ۲۳ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 662 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکترمن پسری 20ساله هستم انزالم راچندسال پیش مانع ازخروجش می شدم وچندین بار این کار راتکرار می کردم ولی دیگر چنین سال است که این کار را ترک کرده ام الان زیرشکمم ناحیه ی بالای رستن گاه مویم دچاردرد هنگام صبح وموقعی که ادرارزیاد در مثانه ام میماند میشود به پزشک مجاری هم مراجعه کردم وسونوگرافی انجام دادم حجم پروستاتم طبیعی و20سی سی بود حالا پزشکم به من قرص پروترال وپروستاتان گیاهی وچندداروی ضد درد داده تورو خدا اقای دکتر خیلی نگرانم اگه میشه راهنمایی کنید سینا ازاردبیل شهر خودتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۳ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    باتوجه به انجام سونو گرافی وضعیت پروستات خفیف و متوسط است . ایا در چنین وضعیتی عمل جراحی انجام میشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      خير
  • تصویر کاربر لطفی دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    با سلام.همسر من 49 ساله هست.و دچار پروستات هستند.با تو جه به اینکه تازه ازدواج کردیم اگر نیاز به عمل جراحی داشته باشند ایا تا ثیری در بچه دار شدن ایشان دارد یا نه.؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۲۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 496 مشاهده پرسش
    با سلام وعرض ادب
    جناب آقای دکتر کرمی بنده40 سال دارم بعد از چند آزمایش پروستات باندازه 20سی سی حجمی وکانون آهکی در لوب راست مثانه دارم.آیا نیاز به عمل جراحی است،در صورت نیاز نسبت به سنم عمل باز بهتر است یا آندوسکوپی لطفا در این مورد مرا راهنمایی بفرمایید تا در اسرع وقت به جنابعالی مراجعه نماییم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      در سن شما پروستات مطرح نیست
  • تصویر کاربر سارا جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    با سلام و خدا قوت به شما
    پدر من 5 روزه که عمل پروستات انجام داده اما هنوز اجازه مرخص شدن از بیمارستان رو بهش ندادن و هنوز داخل ادرارش خون داره... نگرانشم...باید چی کار کنیم مشکلش چیه؟؟
    بخاطر وقتی که برای من میگذارید و جواب سوالمو میدید ازتون ممنونم...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      از دكتر معالج بپرسيد بهتر است
  • تصویر کاربر میلاد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 551 مشاهده پرسش
    سلام من 19 سالمه و 3 ساله خو ارضایی میکنم می خواستم بدونم که این کار من باعث میشه که پروستاتم بزرگ بشه و مشکل ساز ولی چند وقته که خو ارضایی نمیکنم ولی احساس بدی در آلتم دارم چون وقتی آلتم بزرگ میشه زیر بیضه هام خود لوله آلت بیرون فکر میکنم زیاد زیر اون پروستاته یا وقتی که آلت خوابه نیز بیرونه پروستات لازم هست باسه چکاب بیام پیشتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین کار ترک است
  • تصویر کاربر علي سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 573 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقاي دكتر
    التهاب بروستات و عفوني بودن ان از طريق جه ازمايشي قابل تشخيص است
    بنده طبق نظر د كتر بر اساس اطلاهات دجار التهاب هستم درد ناحيه تناسلي و بعد اجابت مزاج دجار تكرر ادرار مي شوم و احساس سوزش مي كنم و اين درد از دنذان درد هم بدتره و م انواع قوص ها رو مصرف كودم طي ٣ سال هيج بهبودي رويت نشد
    ايا عمل جراحي براي بهبود كامل التهاب بروستات وجود دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 609 مشاهده پرسش
    با سلام .اینجانب 19 سال سن دارم در ادرار کردن مشکل دارم وقتی به توالت می روم ادرارمی کنم اما بعداز ادرارکردن احساس می کنم که ادرار هنوز هم در مثانه باقی و باید باقی مانده ادراررا با زور وفشار آوردن به خودخارج کنم که این کار من را اذیت می کند درروزحدودا5الی 6بارودرشب2الی3باربه توالت می روم به دکتر مراجعه کردم قرص پرازوسین وباکلوفن تجویز کرده این قرص ها را مصرف کنم یانه و مشکل من را بگویید لطفا مرا کاملا راهنمایی کنید .با سلام.اقای دکتر اینجانب قبلا مشکل خودرا برای شما بیان کرده که تشخیص دادید نوار مثانه بگیرم اما من واقعا از نوار مثانه ترس دارم و نمی توانم این این کار را انجام بدهم اگر راه دارویی است و مشکل من با دارو حل می شود لطفا مرا راهنمایی کنید البته با عرض پوزش که تشخیص درست شما را نمی توانم انجام دهم .خداوند انشااله شما را پایدار نماید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه دقیق انجام دهید با شماره 02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 676 مشاهده پرسش
    با سلام وتشكر از امكان فرصت سوالي كه براي بيماران فراهم نموده ايد .من 65 سال دارم و10 سال پيش پروستات خود را عمل كرده ام وتكرر ادرار وسوزش وكم فشاري ادرار دارم وقرص تامسولوسين را مصرف مي كنم .با قططع قرص فوق دچار مشكل مي شوم .اندازه پروستات فعلا بزرگتر ازحد طبيعي است .
    لطفا مرا راهنمايي فرمائيد .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شود 22642744 تماس بگیرید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب