جراحی پروستات به کمک مایکروسافت

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

احتمالاً به یاد دارید که مایکروسافت به هنگام معرفی هدست واقعیت افزوده هولولنز اعلام کرد که این هدست دنیای پزشکی را متحول خواهد کرد و به زودی مورد استقبال جامعه پزشکی قرار خواهد گرفت.

چند ماه پیش در دیجیاتو خواندید که محققان دانشگاه دوک در حال مطالعه و بررسی امکان استفاده از هدست مذکور در جراحی های پیچیده مغز هستند. اما به نظر می رسد که ژاپنی ها برای نخستین بار توانسته اند از هولولنز با موفقیت در برنامه ریزی یک عمل جراحی استفاده کنند.

جراح ژاپنی دکتر «Maki Sugimoto» که پیش از نیز نام خود را در زمینه ادغام واقعیت افزوده و مراقبت از بیماران مطرح کرده، ویدیویی را از تیم خود منتشر ساخت که در آن از هولولنز برای جراحی رباتیک برداشتن پروستات در یک بیمار مبتلا به سرطان پروستات استفاده شده است.

در ویدیوی مذکور دکتر «Sugimoto» در حال استفاده از هدست هولولنز برای تشریح مدل سه بعدی کالبد بیمار است تا بتواند تومور را به بهترین شکل و با کمترین میزان خطر خارج کند. این عمل جراحی در اواسط آذرماه با موفقیت انجام شده و اولین نمونه در نوع خود به شمار می رود.

همچنین گفتنی است که دکتر «Sugimoto» در حال توسعه سیستم شبیه سازی آموزشی مخصوص بیماران است که به افراد بیمار کمک می کند تا در جریان کلیه مراحل جراحی پیش رو قرار بگیرند.

منبع : Mspoweruser

ترجمه شده توسط حسام الدین جعفری وب سایت دیجیاتو

4.3/5 - (6 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رامین سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر باتشکر زیاد از جواب های شما به سوال های همه بیماران من از طرف خودم و از طرف همه بیماران از شما تشکر می کنم.

    سوالی که داشتم مربوط به خانم من هست
    ایشان همیشه مشکل ادارار دارند . یعنی که شبها بیشتر وقت ها خیلی زیاد به دست شویی می روند و همیشه هم مقداری ادرار دارند یعنی ادرار شان تمامی ندارند ... و اب و یا نوشیدنی هم شبها کم می نوشند ولی باز هم مشکل دارن ... و حتی همین مشکل در روز ها هم وجود داره ...
    سوال ما این است که این جه مشکلی هست و راه حل اش چیست ... اسم این بیماری را چه می گویند...؟؟؟ تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اول تشخیص با نوار مثانه و سبس درمان با شماره 02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر س-حیدری جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر وتبریک عید فطر.در ادامه سوال قبلی ام که توضیح دادم فرزند دوم میخواهم و دچار واریکوسل شده ام خواستمجواب آزمایش را بطور کامل که در تاریخ 5 مرداد انجام دادم بفرستم و نظرتان را مرقوم بفرمیید و اینکه همسر بنده در دی ماه 92 سقط داشت که تشخیص متخصص زنان حاملگی پوچ بود.1-آیا دلیل سقط ایشان به مشکل من مربوط میشود؟2-آیا با وضعیت بنده احتمال بارداری و فرزند پسر وجود دارد؟(با توجه به اینکه یک دختر دارم)خیلی خیلی ممنونم و خدا همیشه به شما سلامتی بده من عاشق صوت و اذان شما هستم.التماس دعا semen volume5.00 semen ph8.00 sperm count115.64 total sperm578.20 motile sperms29.54 progressive sperms 25.81 round cell 1.59 normal morphlogy 60.00 classA 13.58 , classD 70.46 که این دو مورد با رنگ قرمز مشخص شده و سه مورد motilesperms , progressive sperm , round cell بصورت آبنرمال جلوش نوشته شده.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      حرکت اسپرمها کم است باید از نطر واریکوسل معاینه شوید
  • تصویر کاربر سینا سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر اینجانب 30 ساله دارای انحراف به سمت چپ مادرزادی در حد 10 تا 15 درجه هستم . به دکتر محمد رضا نوروزی مراجعه کردم. ایشان گفتند چون میزان انحراف کم است جراحی لازم نیست و نپذیرفتند که عمل جراحی کنند. اما این موضوع از لحاظ روحی بسیار در من اثر گذاشته و به نظر خودم من را دچار نوعی افسردگی خفیف کرده و حتی این موضوع باعث شده که من همیشه احساس کنم نوعی کمبود نسبت به پسران دیگر دارم و این امر باعث شده که از ازدواج اجتناب کنم . با این شرایط می خواستم نظر مشاوره ای شما رو بدونم از طرفی پزشک حاذق معالجم می گوید که عوارض این عمل برای من بیش از حسنات آن است از طرفی دچار مسائل روحی که ذکر کردم شده ام . می خواستم ابتدا نظر مشاوره ای شما رو بدونم ؟ و به عنوان سئوال دوم ازتون بپرسم اساسا چند درصد از پسران در مراجعات کلینکی به شما دارای درجاتی از انحراف هستند و این موضوع چقدر عمومیت دارد؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکسش را با موبایل بگیر وبفرستید ببینم
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    اینجانب واریکوسل گرید 3 در سمت چب و گرید یک در سمت راست داشتم که در سال 90 عمل کردم . ازسال 88 که من متوجه بیماری خود شدم ، متوجه کوچک تر بودن بیضه سمت چپ خود که گرید 3 داشت شدم البته با لمس توسط خودم و نگاه در آینه. که البته الان هم که سه سال است عمل کرده ام باز هم وقتی خودم را لمس می کنم یا در آینه نگاه می کنم این موضوع پابرجاست . اما نکته جالب این است که زمانی که می خواستم عمل کنم قبل از عمل توسط دکتر سونوگرافی شدم و در کمال تعجب در نتیجه سونوگرافی آمده بود که هر دو بیضه طبیعی هستند و سایزشان یکی است . می خواستم بدونم علت این موضوع چیست چرا وقتی خودم را می بینم یا لمس می کنم بیضه چپم را کوچکتر از راستم می یابم ولی زمانی که سونوگرافی شدم سایز دوطرف یکسان ذکر شد.
    پیشاپیش از پاسخ شما تشکر می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عمل کرده ای یبیخودی نگران نباش
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    سلام
    تقریبا ده ماه پیش عمل واریکوسل دو طرفه انجام دادم. از اون موقع به بعد همیشه موقع ورزش یا موتور سواری وقتی که تلنگر به بیضم وارد میشه با درد همراه میشم
    الان تقریبا یک ماهیه که یک توده در کنار بیضه راستم ایجاد شده که با کمی درد همراه
    نظر شما چیه آقای دکتر؟ اگه میشه جواب رو به ایمیلم هم بفرستین
    مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      درد طبیعی است
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    سلام.ببخشید شما قبلا به من گفتید که خودم میتونم از دکتر برای عمل جراحی واریکوسل درخواست کنم که بیهوشم نکنه و فقظ از ناحیه کمر بی حس بشم.پس چرا همش عنوان میشه که نوع و شیوه ی بیهوشی برای عمل جراحی بر عهده ی متخصص بیهوشی هست.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتخاب با بیمار است
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1144 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.ییخشد سوالی دارم لطفا جواب دهید.در بعضی از سایتها که دکتر ارولوژیست هستند(مثل سایت شما) خودارضایی را مضر ندانسته و دربعضی مضردانسته.در بعضی از این سایتها یک عمل طبیعی دانسته شده و باعث کاهش فشار جنسی و در بعضی باعث زودانزالی وفشار عصبی و دربرخی از مطالب اینترنت بسیار عجیب مثلا میکن خود ارضایی باعث ورود هوا به کیسه منی میشه؟؟حال جناب دکتر آدرس مقاله ای به فارسی یا انگلیسی که بسیار معتبر باشد در زمینه خودارضایی را بفرمایید؟؟و ثانیا نظر شما در باره خود ارضایی چست؟مضر یا طبیعی؟؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عوارض علمی خود ارضایی جدا از مساله دینی و فقط از نظر علمی عارضه روانی ان است یعنی با خیال بردازی و تکرار ان در ذهن شما عادت میشود و دیگر در روابط جنسی طبیعی ارضا با لذت نمی شوید مگر اینکه تجسم موقع خود ارضایی را داشته باشید
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    با سلام.چند سوال دارم لطفا جواب دهید.1-اندازه کسیه که منی در آن ذخیره میشود به طور متوسط چند سی سی است؟2-اگر حجم این کسیه خیره منی ثابت است پس چرا حجم انزال گاها با هم متفاوت میباشد؟؟
    3-بعد از هر بار انزال چند روز یا چند ساعت طول (به طور متوسط) میکشه تا این کیسه دوباره پر شود و به حالت اولیه باز گردد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تا 4-7 سیسی بر اساس افراد فرق دارد تا 48الی 72 ساعت کامل بر میشود
  • تصویر کاربر سارا دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 368 مشاهده پرسش
    باسلام. من خانم مجرد 27 ساله ام. حدود 3 سال است که به تکرر ادرار مبتلا شده ام. دلیلش هم استرس درسها و یه کم وسواس و آب ریزی زیاد بود. کم کم بیشتر شد و با عرض معذرت الان اگر 2 ساعت دستشویی ام رانگه دارم و بعد بروم به جای اینکه ادرار صاف خارج شود به صورت خیلی تند وتیز به اطراف می پاشد. همین باعث شده در هر بار دستشویی پاهایم را مجبور شوم به خاطر نجس شدن بشویم .الان از نوار بهداشتی برای مهمانی رفتن و ... استفاده میکنم تا ارامش بگیرم.با کمی سرما خیلی بدتر میشوم.تازگی به فکر درمان افتاده ام. آزمایش ادرار فقط 5000 باکتری نتیجه بود که دکتر گفت مشکلی نیست اما سونوگرافی باقیمانده ادرارم در حدود 60-70 سی سی بود. از داروی تولترودین که دکتر تجویز کرد استفاده کردم و خیلی خوب شدم .تا دوهفته مصرف میکردم به صورت صبح و شب. بعد از ان قطع کردم و تا یک هفته بعد از قطع خوب بودم تااینکه دوباره به همان حالت اول برگشتم . حالا دکتر میگه نوار مثانه نیاز نیست. بیا تا یک بار در اتاق عمل بببینم . واقعا اعتماد به نفسم رو از دستم دادم.
    به نظر شما چه کار باید بکنم ؟
    در یک شرکت دولتی مشغول بودم ولی به خاطر این مشکل بعد از 4 ماه کار استعفا دادم.
    من فوق لیسانس میخونم ولی احساس بدبختی دارم .
    لطفا راهنمایی کنید.
    اگر دکتر خبره ای در این زمینه میشناسید در اصفهان به من معرفی کنید.
    باتشکر فراوان از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بیشتر مشکل شما وسواس است باید اول نوار بگیرید
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    سلام.
    آقای دکتر طبق نظر پزشک من بیماری واریکوسل گرید 2 دارم و مجردم و میبایست عمل کنم . از اونجایی که من تحت پوشش بیمه تکمیلی دانا هستم و میخواستم برای عمل واریکوسل خدمت شما برسم .آیا با این بیمه میتونم تو بیمارستان میلاد که این بیمه رو قبول میکنه عمل کنم.
    و آیا بعد این عمل نیاز هست کسی ازم مراقبت کنه یا نه؟
    قبلا از اطلاع رسانی هاتون ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر اسبرمتان خوب است عمل نمی خواهد اول باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر میلاد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    سلام من 19 سالمه و 3 ساله خو ارضایی میکنم می خواستم بدونم که این کار من باعث میشه که پروستاتم بزرگ بشه و مشکل ساز ولی چند وقته که خو ارضایی نمیکنم ولی احساس بدی در آلتم دارم چون وقتی آلتم بزرگ میشه زیر بیضه هام خود لوله آلت بیرون فکر میکنم زیاد زیر اون پروستاته یا وقتی که آلت خوابه نیز بیرونه پروستات لازم هست باسه چکاب بیام پیشتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین کار ترک است
  • تصویر کاربر علي سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقاي دكتر
    التهاب بروستات و عفوني بودن ان از طريق جه ازمايشي قابل تشخيص است
    بنده طبق نظر د كتر بر اساس اطلاهات دجار التهاب هستم درد ناحيه تناسلي و بعد اجابت مزاج دجار تكرر ادرار مي شوم و احساس سوزش مي كنم و اين درد از دنذان درد هم بدتره و م انواع قوص ها رو مصرف كودم طي ٣ سال هيج بهبودي رويت نشد
    ايا عمل جراحي براي بهبود كامل التهاب بروستات وجود دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    با سلام .اینجانب 19 سال سن دارم در ادرار کردن مشکل دارم وقتی به توالت می روم ادرارمی کنم اما بعداز ادرارکردن احساس می کنم که ادرار هنوز هم در مثانه باقی و باید باقی مانده ادراررا با زور وفشار آوردن به خودخارج کنم که این کار من را اذیت می کند درروزحدودا5الی 6بارودرشب2الی3باربه توالت می روم به دکتر مراجعه کردم قرص پرازوسین وباکلوفن تجویز کرده این قرص ها را مصرف کنم یانه و مشکل من را بگویید لطفا مرا کاملا راهنمایی کنید .با سلام.اقای دکتر اینجانب قبلا مشکل خودرا برای شما بیان کرده که تشخیص دادید نوار مثانه بگیرم اما من واقعا از نوار مثانه ترس دارم و نمی توانم این این کار را انجام بدهم اگر راه دارویی است و مشکل من با دارو حل می شود لطفا مرا راهنمایی کنید البته با عرض پوزش که تشخیص درست شما را نمی توانم انجام دهم .خداوند انشااله شما را پایدار نماید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه دقیق انجام دهید با شماره 02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    با سلام وتشكر از امكان فرصت سوالي كه براي بيماران فراهم نموده ايد .من 65 سال دارم و10 سال پيش پروستات خود را عمل كرده ام وتكرر ادرار وسوزش وكم فشاري ادرار دارم وقرص تامسولوسين را مصرف مي كنم .با قططع قرص فوق دچار مشكل مي شوم .اندازه پروستات فعلا بزرگتر ازحد طبيعي است .
    لطفا مرا راهنمايي فرمائيد .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شود 22642744 تماس بگیرید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

بی اختیاری ادرار وضعیتی است که در آن، فرد نمی تواند جلوی نشت ناخواسته ادرار خود را…
سنگ‌های کلیه توده‌های جامدی هستند که در داخل کلیه تشکیل می‌شوند و ممکن است حاوی موادی مانند…
زندگی با یک بیضه، که به نام مونورکیسم (monorchism) نیز شناخته می‌شود، وضعیتی است که در آن…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب