اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

جراحی پروستات به کمک مایکروسافت

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

احتمالاً به یاد دارید که مایکروسافت به هنگام معرفی هدست واقعیت افزوده هولولنز اعلام کرد که این هدست دنیای پزشکی را متحول خواهد کرد و به زودی مورد استقبال جامعه پزشکی قرار خواهد گرفت.

چند ماه پیش در دیجیاتو خواندید که محققان دانشگاه دوک در حال مطالعه و بررسی امکان استفاده از هدست مذکور در جراحی های پیچیده مغز هستند. اما به نظر می رسد که ژاپنی ها برای نخستین بار توانسته اند از هولولنز با موفقیت در برنامه ریزی یک عمل جراحی استفاده کنند.

جراح ژاپنی دکتر «Maki Sugimoto» که پیش از نیز نام خود را در زمینه ادغام واقعیت افزوده و مراقبت از بیماران مطرح کرده، ویدیویی را از تیم خود منتشر ساخت که در آن از هولولنز برای جراحی رباتیک برداشتن پروستات در یک بیمار مبتلا به سرطان پروستات استفاده شده است.

در ویدیوی مذکور دکتر «Sugimoto» در حال استفاده از هدست هولولنز برای تشریح مدل سه بعدی کالبد بیمار است تا بتواند تومور را به بهترین شکل و با کمترین میزان خطر خارج کند. این عمل جراحی در اواسط آذرماه با موفقیت انجام شده و اولین نمونه در نوع خود به شمار می رود.

همچنین گفتنی است که دکتر «Sugimoto» در حال توسعه سیستم شبیه سازی آموزشی مخصوص بیماران است که به افراد بیمار کمک می کند تا در جریان کلیه مراحل جراحی پیش رو قرار بگیرند.

منبع : Mspoweruser

ترجمه شده توسط حسام الدین جعفری وب سایت دیجیاتو

4.3/5 - (6 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ashkan شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    kوزادانی که بیضه ی نزول نکرده داشته باشن در سنین بالا تر بیضه ای که به موقع نزول نکرده کوچکتر از بیضه ی دیگر میشه؟ با چشم دیده میشه؟
    راهی است که بشه فهمید فردی قبلا بیضه ی نضول نکرده داشته ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوند
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    ایا خود ارضایی باث ریزش مو میشود ؟
    در صاین صورت قابل درمان است.؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      معاینه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      جواب نه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    با سلام
    جناب دکتر کرمی منظورتون از اینکه باید ببینم چیه؟ جواب سونوگرافی ها رو میفرمایید؟ یا توسط سیستوسکپی باید ببینید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      معاینه
  • تصویر کاربر فراز شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    آقای دکتر با سلام من مدتی قبل دچار زگیل تناسلی شدم و بر روی مثانه چسبیده به آلتم دچار زگیل شدم و 2 با ر هم فریز کردم که متاسفانه با سهل انگاری و پیگیری نکردن مشکل رفع نشد و متاسفانه بدور مقعدم هم دچار زگیل شدم و این زگیلها بزرگ هستند با مراجعه به پزشک گفتند نیاز به جراحی و اتاق عمل هست و پس از عمل چند روزی استراحت در منزل ولی نمی خواهم جراحی بشوم آیا امکان رفع با دارو یا کوتر و یا روش های دیگر بجز جراحی وجود دارد ؟ آیا شما بدون جراحی می توانید مشکل بنده را رفع نمایید ؟
    با تشکر از شما منتظر راهنمایی شما هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بیینم
  • تصویر کاربر فریبا شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    کسی را میشناسم البته خانم که دچار زگیل تناسلی شدن اما با انجماد معالجه نشد ولی با لیزر معالجه شد. واینکه نوع 16 و 18 چه علایمی دارن جهت سنسناسایی.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      فقط آزمایش ویروس
  • تصویر کاربر شیرزاد سه شنبه ۱۳ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 623 مشاهده پرسش
    سلام خوبید دکتر آیا راهی برای بالا آوردن کلیه ها که بطور مادرزادی در لگن قرار دارند وجود دارد با عمل جراحی میشه کاری کرد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه
  • تصویر کاربر فرامرز سه شنبه ۱۳ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 361 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت جناب دکتر
    بنده دچار اسپرماتوسل ۰/۱۰در۰/۱۰شدم در بیضه سمت چپ قسمت بالا خواستم بدونم علتش چی هست و درمانش به چه شکلی هست ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من را بخوانید
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 10229 مشاهده پرسش
    جناب دکتر کرمی
    با سلام و عرض خسته نباشید
    بنده در تاریخ 94/04/14 برای چکاب از کلیه ها و مثانه رفتم سونوگرافی که کلیه ها فاقد سنگ و ... نشان داده شد . مثانه نیز دارای لومن نرمال و در کف مثانه نزدیک حالب راست یک تصویر اکوژن به قطر 6 میلیمتر رویت شد که می تواند از ضایعات مخاطی باشد. بعد توصیه به سیستوسکوپی شد.
    جواب رو بردم متخصص دیدن. گفتن یک هفته قرص بخور قرص انتی بیوتیک تجویز کردن و بعد از یک هفته مجدد برو سونوگرافی جای دیگه ای.
    مجدد در تاریخ 94/05/06 رفتم سونوگرافی و جواب ازمایش بدین صورت بود. مثانه با ضخامت جداری نرمال و حاوی کانون اکوژن به قطر 5 میلیمتر در محاذات uvj سمت راست مشکوک به ضایعه مخاطی می باشد. سیستوسکپی توصیه می گردد.
    در ضمن بنده سوزش ادرار ندارم و جواب ازمایش ادرارم نیز همش نرمال بود . سیگاری نیستم.کارم به مواد شیمیایی مرتبط نیست .
    لازم به ذکر است بنده در سال 90 یک سنگ در حالب راست گیر کرد و عمل کردم و خارج شد از طریق دستگاهی که از مجرای وارد بدنم کردن.
    به نظر شما مشکل خاصیه؟؟؟
    نگرانم کرده.
    پیگیری کنم یا چیز مهمی نیست و دیگه پیگیر نباشم؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
    2. تصویر کاربر محسن سه شنبه ۱۳ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام
      جناب دکتر کرمی منظورتون از اینکه باید ببینم چیه؟ جواب سونوگرافی ها رو میفرمایید؟ یا توسط سیستوسکپی باید ببینید؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتما جهت سیستمی اورژانس بیایید09351142080
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      سیتوسکوپی
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر یاشار شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. من 20 سالمه آلتم در حالت نعوظ بسمت بالا انحنا داره آیا نیاز به عمل داره.؟ بدون عمل هم راه هایی وجود داره.؟ با تشکر.(عکس رو هم گذاشتم)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      اگر دخول مشکل ندارید نه
    2. تصویر کاربر یاشار سه شنبه ۱۳ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      هنوز تجربه نکردم آقای دکتر ...ولی وقتی میخوام ادرار کنم درحالت خوابیده مشکلی نداره ولی در حالت نعوظ باید انحنا بالا باشه اگه یکم پایینتر بگیرم ادرار بند میاد ...راهنماییم کنید لطفا.با تشکر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      بعدا مشخص میشود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر م شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    با سلام من دختری 26 ساله ام و 5 سال هست که ازدواج کردمو سکس کامل داشتم ولی هنوز پرده بکارت دارم و به ارگاسم هم نمیرسم به دکتر زنان و روانپزشک هم مراجعه کردم و گفتن مشکلی ندارم فکر میکنم الت همسرم کوچیک باشه فک کنم طول 10 و قطر 3 در حالت نعوظ و کجی هم داره ایا همسرم مشکل داره و چی کار میشه کرد من می خوام جدا بشم ازش ایا این دلایل برای دادگاه کافیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرستند ببینم
    2. تصویر کاربر م سه شنبه ۱۳ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      نمیتونم عکس بگیرم و جدا از هم هستیم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      مشکل اندازه آلت نیست شما روانکاو بروید02188209216
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    باتوجه به انجام سونو گرافی وضعیت پروستات خفیف و متوسط است . ایا در چنین وضعیتی عمل جراحی انجام میشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      خير
  • تصویر کاربر لطفی دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    با سلام.همسر من 49 ساله هست.و دچار پروستات هستند.با تو جه به اینکه تازه ازدواج کردیم اگر نیاز به عمل جراحی داشته باشند ایا تا ثیری در بچه دار شدن ایشان دارد یا نه.؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۲۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    با سلام وعرض ادب
    جناب آقای دکتر کرمی بنده40 سال دارم بعد از چند آزمایش پروستات باندازه 20سی سی حجمی وکانون آهکی در لوب راست مثانه دارم.آیا نیاز به عمل جراحی است،در صورت نیاز نسبت به سنم عمل باز بهتر است یا آندوسکوپی لطفا در این مورد مرا راهنمایی بفرمایید تا در اسرع وقت به جنابعالی مراجعه نماییم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      در سن شما پروستات مطرح نیست
  • تصویر کاربر سارا جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    با سلام و خدا قوت به شما
    پدر من 5 روزه که عمل پروستات انجام داده اما هنوز اجازه مرخص شدن از بیمارستان رو بهش ندادن و هنوز داخل ادرارش خون داره... نگرانشم...باید چی کار کنیم مشکلش چیه؟؟
    بخاطر وقتی که برای من میگذارید و جواب سوالمو میدید ازتون ممنونم...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      از دكتر معالج بپرسيد بهتر است
  • تصویر کاربر میلاد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    سلام من 19 سالمه و 3 ساله خو ارضایی میکنم می خواستم بدونم که این کار من باعث میشه که پروستاتم بزرگ بشه و مشکل ساز ولی چند وقته که خو ارضایی نمیکنم ولی احساس بدی در آلتم دارم چون وقتی آلتم بزرگ میشه زیر بیضه هام خود لوله آلت بیرون فکر میکنم زیاد زیر اون پروستاته یا وقتی که آلت خوابه نیز بیرونه پروستات لازم هست باسه چکاب بیام پیشتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین کار ترک است
  • تصویر کاربر علي سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقاي دكتر
    التهاب بروستات و عفوني بودن ان از طريق جه ازمايشي قابل تشخيص است
    بنده طبق نظر د كتر بر اساس اطلاهات دجار التهاب هستم درد ناحيه تناسلي و بعد اجابت مزاج دجار تكرر ادرار مي شوم و احساس سوزش مي كنم و اين درد از دنذان درد هم بدتره و م انواع قوص ها رو مصرف كودم طي ٣ سال هيج بهبودي رويت نشد
    ايا عمل جراحي براي بهبود كامل التهاب بروستات وجود دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    با سلام .اینجانب 19 سال سن دارم در ادرار کردن مشکل دارم وقتی به توالت می روم ادرارمی کنم اما بعداز ادرارکردن احساس می کنم که ادرار هنوز هم در مثانه باقی و باید باقی مانده ادراررا با زور وفشار آوردن به خودخارج کنم که این کار من را اذیت می کند درروزحدودا5الی 6بارودرشب2الی3باربه توالت می روم به دکتر مراجعه کردم قرص پرازوسین وباکلوفن تجویز کرده این قرص ها را مصرف کنم یانه و مشکل من را بگویید لطفا مرا کاملا راهنمایی کنید .با سلام.اقای دکتر اینجانب قبلا مشکل خودرا برای شما بیان کرده که تشخیص دادید نوار مثانه بگیرم اما من واقعا از نوار مثانه ترس دارم و نمی توانم این این کار را انجام بدهم اگر راه دارویی است و مشکل من با دارو حل می شود لطفا مرا راهنمایی کنید البته با عرض پوزش که تشخیص درست شما را نمی توانم انجام دهم .خداوند انشااله شما را پایدار نماید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه دقیق انجام دهید با شماره 02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 589 مشاهده پرسش
    با سلام وتشكر از امكان فرصت سوالي كه براي بيماران فراهم نموده ايد .من 65 سال دارم و10 سال پيش پروستات خود را عمل كرده ام وتكرر ادرار وسوزش وكم فشاري ادرار دارم وقرص تامسولوسين را مصرف مي كنم .با قططع قرص فوق دچار مشكل مي شوم .اندازه پروستات فعلا بزرگتر ازحد طبيعي است .
    لطفا مرا راهنمايي فرمائيد .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شود 22642744 تماس بگیرید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب