اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

جراحی پروستات به کمک مایکروسافت

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

احتمالاً به یاد دارید که مایکروسافت به هنگام معرفی هدست واقعیت افزوده هولولنز اعلام کرد که این هدست دنیای پزشکی را متحول خواهد کرد و به زودی مورد استقبال جامعه پزشکی قرار خواهد گرفت.

چند ماه پیش در دیجیاتو خواندید که محققان دانشگاه دوک در حال مطالعه و بررسی امکان استفاده از هدست مذکور در جراحی های پیچیده مغز هستند. اما به نظر می رسد که ژاپنی ها برای نخستین بار توانسته اند از هولولنز با موفقیت در برنامه ریزی یک عمل جراحی استفاده کنند.

جراح ژاپنی دکتر «Maki Sugimoto» که پیش از نیز نام خود را در زمینه ادغام واقعیت افزوده و مراقبت از بیماران مطرح کرده، ویدیویی را از تیم خود منتشر ساخت که در آن از هولولنز برای جراحی رباتیک برداشتن پروستات در یک بیمار مبتلا به سرطان پروستات استفاده شده است.

در ویدیوی مذکور دکتر «Sugimoto» در حال استفاده از هدست هولولنز برای تشریح مدل سه بعدی کالبد بیمار است تا بتواند تومور را به بهترین شکل و با کمترین میزان خطر خارج کند. این عمل جراحی در اواسط آذرماه با موفقیت انجام شده و اولین نمونه در نوع خود به شمار می رود.

همچنین گفتنی است که دکتر «Sugimoto» در حال توسعه سیستم شبیه سازی آموزشی مخصوص بیماران است که به افراد بیمار کمک می کند تا در جریان کلیه مراحل جراحی پیش رو قرار بگیرند.

منبع : Mspoweruser

ترجمه شده توسط حسام الدین جعفری وب سایت دیجیاتو

3.9/5 - (7 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ماری پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشی
    من به تازگی حدود دو روزه سکس دهانی داشتم با اقایی که زگیل داشته و فریز کرده به گفته خودشِ...
    الان خیلی نگرانم که ایا امکان داره به منم سرایت کرده باشه؟؟؟
    من چه کار کنم از استرس نمیتونم به زندگی عادیم برسم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      نگران نباش اتفاقی نملفتد
  • تصویر کاربر کاظم پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    بهترین روش درمان چیست؟
    لیزر، کرایو، پماد، یا ...؟
    آیا رابطه در حالی که قسمت دارای زگیل برخورد نداشته باشد، باعث انتقال ویروس hpv می شود؟
    مصرف گانودرما تاثیری در درمان دارد؟
    بعد از حذف زگیل با کرایو آیا تماس جنسی همچنان همچنان باعث انتقال به طرف مقابل (شخص سالم) است؟
    درمان قطعی دارد؟ (امکان بازگشت نداشته باشد)
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      ۱-کرایو۲-قارچ اساسا دروغ است۳- بعد از درمان الوده کننده نیست
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب . بنده مجرد 31 ساله در سال گذشته با کمی احساس عدم تخلیه کامل ادرار و کمر درد دکتر مراجعه کردم که پس از ازمایش ادرار و اسپرم و معاینه رکتال پروستات مقداری عفونت و التهاب مشاهده شد که با مصرف قرص سیپروفکس رفع شد . در سونو گرافی بیضه سال گذشته نیز مشکل خاصی از واریکوسل با گرید بالا مشاهده نگردید . بعد از مدتی مجدد به علت کمر درد و فتق دیسک کمر دچار کمر درد در بخش چپ شدم ولی همزمان با ان پهلو چپ به سمت بالا و بخشی از شکم به سمت ناف نیز درد گرفته است و گاهی نیز پس از انزال احساس عدم تخلیه کامل ادرار حس و گاهی هنگام ادرار درد پهلو چپ به بالا حس شده و حالتی مثل قلنچ حس میشود . در سونو گرافی حجم پروستات طبیعی و کلیه ها و مثانه کاملا نرمال و در معاینه رکتال اخیر پروستات نرمال و در معاینه لمسی و حضوری بیضه توسط پزشک نرمال میباشد .آزمایش ادرار اخیر نیز عفونتی مشاهده نگردیده است . سوال بنده این است که این مشکل مربوط به کمرم هست یا پروستات یا بخش های دیگه بدن . چون درد پهلو همزمان با ادرار یا همزمان با نعوظ گاهی و همزمان با انزال حس و همراه بیضه چپ و حالتی مثل قلنچ حس میشود .لازم به ذکر است بنده بیش از 40 کیلوگرم کاهش وزن داتم که عضلات شکمم به شدت شل شده اند .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      باید یک چکاب سلامتی کامل انجام دهید
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب . بنده در سال گذشته با احساس کمی عدم تخلیه کامل ادرار دکتر مراجعه کردم که پس از ازمایش ادرار و اسپرم مقداری عفونت مشاهده شد که با مصرف قرص سیپروفکس رفع شد . بعد از مدتی مجدد به علت کمر درد و فتق دیسک کمر دچار کمر درد در بخش چپ شدم ولی همزمان با ان پهلو چپ به سمت بالا نیز درد گرفته است و گاهی نیز پس از انزال احساس عدم تخلیه کامل ادرار حس میشود . و گاهی هنگام ادرار درد پهلو چپ به بالا . در سونو گرافی حجم پروستات طبیعی و کلیه ها و مثانه کاملا نرمال میباشد . سوال بنده این است که این مشکل مربوط به کمرم هست یا پروستات یا بخش های دیگه بدن . چون درد پهلو همزمان با ادرار یا همزمان با نعوظ گاهی و همزمان با انزال حس میشود .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      چون بررسیها نرمال است جای نگرانی نیست
  • تصویر کاربر AmirA پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته‌نباشید؛

    بنده 18 سالمه و حدود چند روزه که موقع عصبانیت یا استرس، نا‌خوداگاه عضلات اطراف مقعدم منقبض میشن و بعد از رفتن به حالت استراحت در پروستاتم ضربان قلب احساس میکنم. در ضمن حدود 3 ماهه برای استرس و اضطراب و ADHD، کلرودیاز پوکساید و آسنترا مصرف میکنم.
    امسال گاهی شده بود موقع ادرار کردن و یا موقع سرفه و خنده های شدید درد خیلی زیادی توی پروستات حس میکردم مثل حس تیر کشیدن. ولی چون قطع شد و چندبار بیشتر نبود نگران نشدم.

    مشکلم چیه؟ اینا بهم مرتبط هستن؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      اینها بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر سورنا پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    سلام و درود
    من جوان ۲۲ ساله ای هستم که در ۱۵ سالگی عمل واریکوسل انجام دادم
    با توجه با اصابت ضربه ای به پشت بیضه چپم چند روزی هست که دردی خفیف اما گاهی ممتد رو احساس می کنم ...در ابتدای ضربه هم درد زیاد نبود...هیچ علائم کبودی و التهابی هم دیده نشده...اما در ضمن دقتی که کردم‌ احساس می کنم رگ ها و چند توده واریسی قبل از عمل وجود داره...ولی تا اونجایی که ذهنم یاری می کنه به اندازه قبل از عملم نیست...بنظرتون‌ واریکوسلم عود کرده؟!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      سونو کنید بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر ترنم پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر یک پرز قرمز رنگ یعنی قرمزتر از پرزای دیگه رو زبونم به وجود اومده ممکنه زگیل باشه؟توروخدا جواب بدین خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      عکس بفرست
  • تصویر کاربر پوریا یکشنبه ۲۱ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 518 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. من عمل واریکوسل 3 سال پیش کردم. قبلش یه آزمایش دادم و سونو گرفتم. تعداد اسپرم 10 میلیون بود. یک ماه پیش آزمایش اسپرم دادم. تعدادش همون 10 تا بود سرعت حرکتش 40 درصد. متاهلم هستم. نمیدونم با این تعداد میتونم بچه دار بشم یا نه. در ضمن بیضه هام کوچیک شده مخصوصا راست که خیلی کوچیک شده. بیضه ی چپم کوچیک شده نه به اندازه ی راستم. نمیدونم اگه راحلی هست لطف کنید بهم بگید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر ازمایش اسپرم خوب است ان مهم نیست
    2. تصویر کاربر پوریا پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      آقای دکتر ممنون. الان عکس آزمایش و واستون بفرستم
    3. تصویر کاربر پوریا پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      Liquefaction 35، total supermarket count 10,abnormal morfology20, motilitiy1hr 40,progressive50,progressive grading 30, non progressive 20,non motilitiy1hr 6o
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      قابل قبول است
    5. تصویر کاربر پوریا جمعه ۱۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      آقای دکتر ممنون. من متاهلم الان مدتی یعنی چند ماهی میشه جلوگیری نمیکنیم. 4 ماه میشه. ولی علائم بارداری اصلا نداره خانومم. نمیدونم به خاطر چه است. بی‌بی چک هم استفاده کرده ولی هیچی نشون نمیده. پریود هم میشه. اونم آزمایش داده ولی مشکلی نداشت. گفتم شاید مشکل از من باشه ولی اونم که شما گفتین قابل قبوله. راهی است تعداد اسپرم ها افزایش پیدا کنه.
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      باید یک سال صبر کنید تا مشخص شود
    7. تصویر کاربر پوریا یکشنبه ۲۱ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      آقای دکتر الان لازم نیست که کاری انجام بدم یعنی دکتر برم‌؟اقای دکتر میشه واضح تر تو ضیح بدید که بعد یکسال چی مشخص می‌شود؟
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      نه نیاز به اقدام خاصی میست
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. چند روزی هست که متوجه یک زائده در مقعدم شده ام. احتمال زیگیل تناسلی هست؟؟ باید به شما مراجعه کنم یا متخصص گوارش؟ امکانش هست عکسش رو براتون بفرستم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      02122642744 بیایید ببینم
  • تصویر کاربر رها پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 647 مشاهده پرسش
    سلام. چند روزی ست در دو سوی لابیا مینور نزدیک ورودی واژن زائده‌های میله‌ای پرز مانندی در آمده. عادت دارم به شستشوی مهبل با مایع دست‌شوی و گاهی استفاده از پنبه آغشته به بتادین برای تمیز کردن مهبل. در رابطه جنسی، پاتنرم از کاندوم استفاده می‌کند و ظاهرا زگیل تناسلی ندارد. این زائده ها با دست جدا می‌شوند و نمی‌دانم حساسیت است یا زگیل تناسلی. ردیفی و در یک خط هستند و دو طرف لابیا مینور را درگیر کرده‌اند. به شدت نگرانم. این زائده ها چیست و راه درمانش چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      اینها احتمال بالا زگیل است ودرمان ان کرایو میباشد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سینا دوشنبه ۲۳ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 658 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکترمن پسری 20ساله هستم انزالم راچندسال پیش مانع ازخروجش می شدم وچندین بار این کار راتکرار می کردم ولی دیگر چنین سال است که این کار را ترک کرده ام الان زیرشکمم ناحیه ی بالای رستن گاه مویم دچاردرد هنگام صبح وموقعی که ادرارزیاد در مثانه ام میماند میشود به پزشک مجاری هم مراجعه کردم وسونوگرافی انجام دادم حجم پروستاتم طبیعی و20سی سی بود حالا پزشکم به من قرص پروترال وپروستاتان گیاهی وچندداروی ضد درد داده تورو خدا اقای دکتر خیلی نگرانم اگه میشه راهنمایی کنید سینا ازاردبیل شهر خودتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۳ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    باتوجه به انجام سونو گرافی وضعیت پروستات خفیف و متوسط است . ایا در چنین وضعیتی عمل جراحی انجام میشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      خير
  • تصویر کاربر لطفی دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 576 مشاهده پرسش
    با سلام.همسر من 49 ساله هست.و دچار پروستات هستند.با تو جه به اینکه تازه ازدواج کردیم اگر نیاز به عمل جراحی داشته باشند ایا تا ثیری در بچه دار شدن ایشان دارد یا نه.؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۲۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    با سلام وعرض ادب
    جناب آقای دکتر کرمی بنده40 سال دارم بعد از چند آزمایش پروستات باندازه 20سی سی حجمی وکانون آهکی در لوب راست مثانه دارم.آیا نیاز به عمل جراحی است،در صورت نیاز نسبت به سنم عمل باز بهتر است یا آندوسکوپی لطفا در این مورد مرا راهنمایی بفرمایید تا در اسرع وقت به جنابعالی مراجعه نماییم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      در سن شما پروستات مطرح نیست
  • تصویر کاربر سارا جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    با سلام و خدا قوت به شما
    پدر من 5 روزه که عمل پروستات انجام داده اما هنوز اجازه مرخص شدن از بیمارستان رو بهش ندادن و هنوز داخل ادرارش خون داره... نگرانشم...باید چی کار کنیم مشکلش چیه؟؟
    بخاطر وقتی که برای من میگذارید و جواب سوالمو میدید ازتون ممنونم...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      از دكتر معالج بپرسيد بهتر است
  • تصویر کاربر میلاد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 546 مشاهده پرسش
    سلام من 19 سالمه و 3 ساله خو ارضایی میکنم می خواستم بدونم که این کار من باعث میشه که پروستاتم بزرگ بشه و مشکل ساز ولی چند وقته که خو ارضایی نمیکنم ولی احساس بدی در آلتم دارم چون وقتی آلتم بزرگ میشه زیر بیضه هام خود لوله آلت بیرون فکر میکنم زیاد زیر اون پروستاته یا وقتی که آلت خوابه نیز بیرونه پروستات لازم هست باسه چکاب بیام پیشتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین کار ترک است
  • تصویر کاربر علي سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقاي دكتر
    التهاب بروستات و عفوني بودن ان از طريق جه ازمايشي قابل تشخيص است
    بنده طبق نظر د كتر بر اساس اطلاهات دجار التهاب هستم درد ناحيه تناسلي و بعد اجابت مزاج دجار تكرر ادرار مي شوم و احساس سوزش مي كنم و اين درد از دنذان درد هم بدتره و م انواع قوص ها رو مصرف كودم طي ٣ سال هيج بهبودي رويت نشد
    ايا عمل جراحي براي بهبود كامل التهاب بروستات وجود دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 606 مشاهده پرسش
    با سلام .اینجانب 19 سال سن دارم در ادرار کردن مشکل دارم وقتی به توالت می روم ادرارمی کنم اما بعداز ادرارکردن احساس می کنم که ادرار هنوز هم در مثانه باقی و باید باقی مانده ادراررا با زور وفشار آوردن به خودخارج کنم که این کار من را اذیت می کند درروزحدودا5الی 6بارودرشب2الی3باربه توالت می روم به دکتر مراجعه کردم قرص پرازوسین وباکلوفن تجویز کرده این قرص ها را مصرف کنم یانه و مشکل من را بگویید لطفا مرا کاملا راهنمایی کنید .با سلام.اقای دکتر اینجانب قبلا مشکل خودرا برای شما بیان کرده که تشخیص دادید نوار مثانه بگیرم اما من واقعا از نوار مثانه ترس دارم و نمی توانم این این کار را انجام بدهم اگر راه دارویی است و مشکل من با دارو حل می شود لطفا مرا راهنمایی کنید البته با عرض پوزش که تشخیص درست شما را نمی توانم انجام دهم .خداوند انشااله شما را پایدار نماید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه دقیق انجام دهید با شماره 02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 671 مشاهده پرسش
    با سلام وتشكر از امكان فرصت سوالي كه براي بيماران فراهم نموده ايد .من 65 سال دارم و10 سال پيش پروستات خود را عمل كرده ام وتكرر ادرار وسوزش وكم فشاري ادرار دارم وقرص تامسولوسين را مصرف مي كنم .با قططع قرص فوق دچار مشكل مي شوم .اندازه پروستات فعلا بزرگتر ازحد طبيعي است .
    لطفا مرا راهنمايي فرمائيد .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شود 22642744 تماس بگیرید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب