راهنمای آموزش بیماران بزرگی خوش خیم پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بزرگی خوش خیم پروستات (هیپرپلازی خوش خیم پروستات BPH) بعد از 50 سالگی بروز می کندو 55-50 درصد مردان دچار این مشکل می شوند. بیشترین میزان بروز آن در سن 80-75 سالگی است.

پروستات غده ای است که در گردن مثانه قرار می گیرد و عملکرد آن ترشح فروکتوز، پروستاکلاندین ها، مواد ضدمیکروبی و مواد دیگر از جمله ترشح مایع منی است. با بزرگ شدن و فشار به گردن مثانه، راه عبور ادرار تنگ و یا بسته شده و خروج ادرار با مشکل روبرو می شود.

علت این بیماری نامعلوم است، اما دانشمندان معتقدند که عوامل هورمونی (تغییرات هورمونی)، عدم تعادل هورمون های مردانه، عفونت های مزمن ادراری، عوامل اقتصادی، اجتماعی و اثرات نژادی در بروز آن تاثیر دارند.

پیشگیری خاصی برای این بیماری وجود ندارد. با مراجعه به موقع و گرفتن شرح حال و معاینه از طریق مقعد (رکتال)  توسط پزشک و  انجام سونوگرافی می توان به بزرگی و بیماری های دیگر پروستات پی برد و اقدام به درمان های بعدی نمود.

علائم و نشانه ها بزرگی خوش خیم پروستات

تکرر ادرار، احساس نیاز فوری به دفع ادرار، ادرار شبانه (بیش از یکبار)، احساس فشارهای شکمی، کاهش فشار جریان ادرار، بند آمدن ادرار، قطره قطره ادرار کردن پس از پایان دفع ادرار، عدم احساس تخلیه کامل ادرار، احتباس شدید ادراری، عفونت های مکرر ادرار و در صورت عدم درمان گشادشدن لگنچه های کلیه، صدمه به کار کلیه ها و عواقب بعدی نارسایی کلیه می باشد. تغییرات ساختمان مثانه و تشکیل سنگ در مثانه نیز از دیگر عوارضی است که ممکن است رخ دهد.

تکرر ادراری

تشخیص بیماری بزرگی خوش خیم پروستات

اخذ شرح حال دقیق و معاینه پروستات، سونوگرافی و سیستوسکوپی، سه روش اصلی تشخیص این بیماری هستند.

درمان بزرگی خوش خیم پروستات

درمان بزرگی خوش خیم پروستات بستگی به شدت علائم و عوارض و علائم ناشی از آن، سن و شرایط عمومی بیمار دارد. ابتدا از درمان دارویی استفاده می شود. در صورت عدم بهبودی و ایجاد انسداد مسیر ادراری، بر حسب اندازه پروستات و علائم و شرایط بیمار، از دو روش رایج جراحی پروستات (پروستاتکتومی) استفاده می شود.

۱- تراشیدن پروستات با ابزارهای مخصوص از طریق مجرای ادرار (TUR)

۲- روش جراحی باز و درآوردن کامل پروستات (جراحی شکمی)

مراقبت های بعد از عمل در بیمارستان بزرگی خوش خیم پروستات

✅ تا 24 ساعت در تخت استراحت خواهید کرد و در صورت درد، به شما مسکن تزریق خواهد شد.

✅ بعد از عمل، مرتب سرفه کنید و تنفس عمیق داشته باشید. در هنگام سرفه، کشیدن نفس عمیق و یا تمرینات تنفسی با دست یا با یک بالش کوچک، محل جراحی خود را حمایت کنید.

✅ جهت پیشگیری از تشکیل لخته در پاها، ممکن است برای شما جوراب طبی کشی تجویز شود. ابتدا پاها را کمی (15 تا 30 درجه) بالا بیاورید و سپس جوراب را بپوشید. موقع پوشیدن، جوراب نباید چین و چروک داشته باشد تا فشاری به رگ های پا وارد نشود. روزی دو بار به مدت 20 دقیقه آن را باز کنید و سپس مجدداً بپوشید.

✅ ادرار شما برای چند روزی خونی خواهد بود که یک امر طبیعی است، لذا نگران نباشید. برای جلوگیری از لخته شدن خون (که موجب انسداد ادرار می شود)، از راه سوند فولی (سه راهه) مثانه شستشو داده می شود تا ادرار به راحتی خارج گردد. معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ به محض اجازه پزشک، با کمک پرستار از تخت خارج شوید. با قدم زدن، روند بهبودی بیماری تسریع می شود و از لخته شدن خون در عروق پاها جلوگیری می شود.

✅ معمولاً پس از چند روز پزشک دستور خارج نمودن سوند ادراری را می دهد، اما ممکن است در مواردی با سوند ادراری مرخص شوید.

✅ هنگام راه رفتن کیسه ادرار باید پایین تر از سطح بدن باشد ولی مواظب باشید کشیده نشود و به محض اینکه دو سوم کیسه پر شد، می بایست تخلیه گردد.

آموزش مراقبت از خود در منزل بزرگی خوش خیم پروستات

تشخیص بزرگی پروستات

✅ در منزل به طور مرتب راه بروید، تحرک داشته باشید و از نشستن به مدت طولانی (بیش از 2 ساعت ) خودداری کنید.

✅ هنگام دفع زور نزنید و با رعایت رژیم غذایی نظیر سبزیجات و میوه جات و یا با مصرف ملین طبق نظر پزشک، از پیدایش یبوست جلوگیری کنید. رژیم غذایی شما معمولی خواهد بود مگر پزشکتان نظر دیگری داشته باشد.

✅ مایعات زیاد بنوشید (8 تا 10 لیوان) تا ادرار رقیق شود. بعد از شروع مصرف مایعات، از آب، چای کمرنگ، آب کمپوت (سیب، گلابی، آناناس) استفاده کنید و برای مدتی از آب میوه های خام استفاده نکنید. از مصرف غذاها و نوشابه های محرک سیستم عصبی مثل کافئین (قهوه و نوشابه های حاوی کولا مثل کوکاکولا) و نوشابه های الکلی خودداری کنید.

✅ مرتب با ورزش هاش پرینه مثل جمع کردن و شل کردن عضلات باسن و ایستادن و نشستن، عضلات ناحیه باسن را تقویت کنید (10 بار در ساعت). هر روز دوش بگیرید و برای تسکین ناراحتی ناحیه پرینه از لگن آب گرم طبق نظر پزشک می توانید استفاده کنید.

✅ هنگام ادرار کردن جریان ادرار را قطع و وصل کنید. این کار به تقویت اسنفکتر ها و کنترل ادرار کمک می کند.

✅ تا مدتی ممکن است بی اختیاری داشته باشید، این امری طبیعی است بنابراین نگران نباشید. این نوع بی اختیاری مدتی طول می کشد و به مرور برطرف خواهد شد.

✅ 8 هفته بعد از جراحی مجاز به فعالیت جنسی هستید. در صورت ناتوانی جنسی از مشاوره پزشک کمک بگیرید.

تعویض پانسمان در منزل یا درمانگاه باید با روش استریل انجام شود.

✅ داروهایی که برایتان تجویز شده را به موقع استفاده کنید و مقدار آن را کم و یا زیاد نکنید. چنانچه مصرف دارویی را فراموش کردید، اگر نزدیک به ساعت بعدی است آن را نخورید و داروی ساعت بعدی را مصرف کنید.

✅ اندازه گیری درجه حرارت از راه مقعد، تنقیه، رکتال تیوب (لوله مخصوص دفع گاز از روده) و شیاف ممنوع می باشد.

✅ در صورت پیدایش علائم و نشانه هایی مثل بسته شدن راه ادرار، احساس پری در مثانه، احساس نیاز به دفع ادرار، اسپاسم (گرفتگی عضلات) مثانه، نشت ادرار اطراف سوند، کاهش ادرار یا قطع ادرار در کیسه به مدت 4 ساعت و علائم عفونت ادراری شامل تب ، لرز، گیجی و بی قراری فورا ًبه جراح خود گزارش دهید.

✅ 4 تا 6 هفته از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید و فعالت های خود را به مرور افزایش دهید.

✅ از رانندگی در جاده های پر دست انداز خودداری کنید و حد مجاز رانندگی حداکثر 2 ساعت می باشد.

✅ جواب نمونه پروستات ارسالی به آزمایشگاه را بعد از 14-10 روز از بخش پاتولوژی دریافت و به پزشک خود نشان دهید.

✅ به تاریخ ویزیت بعدی که برای شما تعیین شده توجه کنید و در آن تاریخ مراجعه نمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4/5 - (22 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید بنده ده سال پیش عمل واریکوسل چپ انجام دادم و دارای فرزندی 9 ساله هستم آیا میتوانم دوباره بچه دار شوم بعد از عمل بعضی اوقات بیضه سمت چپ درد دارد که حتی نمیتوان آن را فشار داد که بعد از گذشت یک روز درد فروکش می کند آیا دوباره باید عمل واریکوسل انجام دهم یا نیازی نیست بنده اکنون 40 سال و همسرم 35 سال دارد با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 6 سال پیش)
      سريعا اقدام كنيد
  • تصویر کاربر یوسف یکشنبه ۶ خرداد ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 242 مشاهده پرسش
    سلام
    من 28 سال سن دارم و چند روزی متوجه شدم که ادرار من جریان ضعیفی دارد هنگام خروج میخواستم به یک متخصص اورولوژی مراجعه کنم
    با توجه به اینکه مشهد هستم خواستم یک دکتر خوب در این زمینه به من معرفی کنید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۶ خرداد ۹۷( 6 سال پیش)
      هر دکتر ترولوگ بروید خوب است سونو وتزمایش باید بدهید
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۴ اردیبهشت ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 591 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر عرض ادب و احترام
    از مشهد پیام میدم 23 سالمه پیگیر اکثر مطالب عالیتون هستم
    عرض کنم حدود یکسال است که مشکل سوزش ادراری دارم و به دکتر مراجعه نمودم ایشان طبق آزمایش ادراری تشخیص عفونت دادند و مشکلم در حدود 20 روز با افلوکساسین و فنازوپیریدین حل گردید
    مجدد بیماری عود کرد ولی این بار برخلاف دفعه قبل خون در ابتدای ادرارم نبود و ادرار با سوزش اولیه شروع میگردید و در چند قطره انتهایی منجر به آمدن چند قطره خونابه، گاهی لخته خون، گاهی پُرز قرمز و مشکی ... میشد
    سونو انجام دادم صخامت جداره مثانه دیده شد و آزمایش سِمن و ادرار هم هیچ گونه عفونتی رو نشان نمیداد
    حدود سه ماه از قرص باکلوفن و تامسولوسین استفاده کردم ولی تشخیص بر سیستوسکپی شد
    سیستوسکپی بدون هیچ مشکلی انجام شد و نه زخمی، نه زگیل یا دانه و سنگی...گفتن کف لگن مثانه دائم الانقباض هست و چند روز خون نبود و مجدد در انتهای ادرار چند قطره خون
    در نهایت برایم فیزیو تراپی تجویز کردند
    اینبار قرص ترازوسین را به همراه باکلوفن توصیه کردند و خودم نیز قرص پروستاتان مصرف میکنم
    ادرارم با سوزش اولیه شزوع، مقدار بیشترش که خارج شد گاهی قطع و وصل و دو شاخه میشود و در انتها باید منتظر بمانم یا زور بزنم تا خون انتهایی نیز خارج شود
    روزی سه بار به دلیل ترشحات خونی یا پرز های نخی شکل قرمز رنگ ، لباس زیر را تعویض میکنم
    و شب ها با این که استبرا نیز میکنم و بدون تحریک جنسی ، اوایل صبح لباس زیرم پر از ترشحات زرد و مایل به قرمز میباشد
    از زندگی بریده ام
    نیازمند نظر پر مهر شما هستم آقای دکتر🌺🌺🌺
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ اردیبهشت ۹۷( 6 سال پیش)
      خواندم برداشت من این است که مشکل شما تلقیت وعصبی است وراه پرمان ول کردن همه داروها
  • تصویر کاربر ابوالفضل سه شنبه ۲۱ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 271 مشاهده پرسش
    ضمن عرض سلام وخسته نباشید
    پدرمن 80ساله باوزن 55کیلوگرم وازنظرعمومی سرحال وبدون مشکلات قلبی وعروقی ازدوسال پیش که کانسرغیرمتاستاتیک پروستات تشخیصداده شد سطحpsa55داشتند.رادیوتراپی انجام ودیفرلین هر28روزودنوزوموب هر6ماه یکباردریافت داشته است.سطح psaدرحد1وکراتینین درحد1.3تحت کنترل بود.ازحدودیکماه پیش psa به 8وسپس 9 افزایش یافته است سطح کراتینین ثابت است.پزشک انکولوژیست ابتداجراحی وسپس رادیوتراپی مجددراپیشنهاددادند.لازم به ذکراست اسکن استخوان دردونوبت ازنظرمتاستازمنفی بوده ودرMRIانجام شده اخیرتوموربه اندازه یک سانتیمتردرپروستات مشاهده میشود.
    جراحی یارادیوتراپی راصلاح میدانید؟ودرصورت جراحی امکان جراحی باروش لاپاروسکوپی وجوددارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      در اين سن ٢راه پيشنهاد ميكنم ادامه هورمون درمان و راديو تراپي ٢- برداشتن بيضه ها
  • تصویر کاربر مسعودبیگی شنبه ۴ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    من 2 سال پیش این علایم را داشتم :👇

    1_بعد ادارار مایعی غلیظ خارج می شد و سر آلت من تا نصف روز درد می کرد و بیضه راست من هم شروع به درد می کرد...
    2_لوله ای که زیر بیضه ها از مقعد تا آلت میاد بعضی مواقع درد می کنه.
    4_بعضی مواقع که تحریک می شدم بعد که برای تخلیه ادرار می رفتم بعد ادرار منی خارج می شد که باز آلت و بیضه من شروع به درد می کرد.
    از نظر ادرار هیچ مشکلی ندارم.
    دوسال پیش رفتم متخصص در شهر تربت حیدریه به نام دکتر قنبری زاده... ایشون گفتن من پروستاتیت مزمن دارم و دارو آنتی بیوتیک و کپسول تامسولوسین نسخه کرد و هر چند ماه دوباره می رفتم پیش دکتر و دوباره با توجه به وضعیتم دارو تجویز می کرد... و من روز به روز وضعیتم بهتر می شد و در برج 2 سال 96 اقدام به ازدواج کردم و زود به زود خودم را تخلیه می کنم (ارضا می کنم). دیگه نه اون ماده بعد ادرار ترشح می شد و نه درد سر آلت و درد بیضه داشتم و دکتر قرص ترازوسین 2 را جایگزین کپسول تامسولوسین0.4 کرد ولی این اواخر باز چون بعضی علایم دوباره دیده شد قرص ترازوسین را قطع و کپسول تامسولوسین و قرص انتی بیوتیک نسخه کرد و علایم من بهتر می شد و وضعیتم بهتر شد و من تا الان شبی یک کپسول تامسولوسین 0.4 مصرف می کنم .... ولی الان چند روزی هست دوباره علایم زیر شروع شده و من فکرم درگیر شده...👇👇
    1-بعد تحریک شدن جنسی در موقع تخلیه ادرار در آخر ادرار ترشح منی انجام می شه و سر آلت وبیضه راست من شروع به درد می کنه....
    2-بعضی مواقع لوله داخل آلت و مجاری تناسلی من خارش داره....
    3- نیم ساعتی بعد از انزال و ارضاع سر آلت من شروع به درد می کنه.
    4-سه الی چهار روز که قسمت پایین کمر و قسمت لگن من به صورت متناوب درد داره....
    5-قسمت زیر بیضه ها که لوله مجاری از مقعد شروع می شه این لوله درد می کنه بعضی اوقات.
    6-بعد ادرار آلت و بیضه راست من شروع به درد می کنه.
    ....................
    قابل به ذکر است که از نظر فشار تخلیه ادرار و از نظر انزال هنگام سکس هیچ مشکلی ندارم فقط علایم بالا من را اذیت می کنه....
    با تشکر از محبت شما 🙏
    لطفا درباره مریضی و شیوه درمان که دوباره عود نکنه و خوب بشم من را راهنمایی کنید....
    چه دارویی مصرف کنم که خوب خوب بشم تو را خدا راهنمایی کنید.
    ........................
    آیا اسم مریضیمن پروستاتیت عفونی م است ... یا پروستاتیت مزمن ( سندروم لگنی )....
    و سوال مهم من این است که بعد ادرار که با فشار خوب تخلیه می شه باز یه احساسی دارم به این صورت که فکر می کنم دوباره ادرار دارم ولی نیاز به دستشویی رفتن و تخلیه ادرار نمی بینم فقط احساس ادرار کردن دارم آیا این حالت طبیعی است یا نشان دیگری دارد.... لطفا کامل راهنمایی کنید
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      سلام من همه را خواندم از نظر من شما كاملا سالميد وهمه نكات ذكر شده تلقين وعصبي است از دكتر ودرمان نتيجه نميگيريد خود دانيد
  • تصویر کاربر جلال پنجشنبه ۲۴ اسفند ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 246 مشاهده پرسش
    باسلام جناب دکتر من سونوگرافی انجام دادم درجواب نوشته اکوی هتروژن و حجم 50سی سی داره و نامنظمی و. افزایش خفیف جداری مثانه مشهوده وپس از رزیدو 31سی سی در. مثانه دیده شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۴ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
      ازمایش PSAبدهید بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۶ اسفند ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 553 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر کرمی قبل از هر چیز خواهش میکنم با دقت کامل متن سوالمو بخونید و شفاف راهنمایی کنید.۲۳ساله از شیراز.حدود هف ماه پیش از خواب بلند شدم و ناخود اگاه دردی خفیف در بیضه راستم احساس کردم بیخیال شدم گفتم خودش خوب میشه دو هفته گذشت و خوب نشد و در به مثانمم میزد.رفتم متخصص سونو از بیضه کلیه و پروستات نوشت و ازمایش ادرا گفت ی شن دو میلی در چپ داری و بیضه پروستاتم خوبه مشکل نداره و فقط گفت ی کوچولو باکتری Rare تو ادرارته شاید مال این باشه.دارو نوشت خوردم خوب نشد.دو هفته دیگه رفتم متخصص دیگه گفت شاید خواستی جنب شی یا جلو ادرارت گرفتی ایجور شدی سلول بیضت التهاب کرده سیپروفلاکسسین نوشت گفت خوب میشی و دو هفته خوردم و خوب نشدم.تا اینجا فقط درد تو بیضه راست و میزد به مثانه.رفتم ی متخصص دیگه اون نگاه به هیچی نکرد گفت مال عدم ازدواجه و التهاب پروستات داری التهاب تو مال عدم ازدواجه گفتم نزده که تو سونو گفت تو سونو همه چی مشخص نی.قانع نشدم گفتن دکتر حسین شاکری خوبه شیراز رفتم کلی معاینه کرد و ی امپول بتامتازون اول زد به بیضه راست و کلی ازمایش نوشت خون پی اس ای از کلیه قند خون و اسپرم.بردم پیشش گفت خوبه همه چی و بهم گفت روحی عصبیه برو روانپزشک.باهاش بحثم شدم گفتم چرا تا هیچی پی نمیبرید میگید اعصاب من ن استرسی هستم ن فکری دارم و همیشم محیطم شاده ورزشم میکنم چرا میگی اعصاب. پیش روانپزشگم نرفتم گفتم چرا برم برم بگم چی بگم چه مشکلی دارم.بی خیال شدم تا اینکه الان درد موقع نشتن حتی بیشتره اطراف معقدم هم درد میاد.با نفس کشیدن بیشتر میشه یا حرف زدن.الان طرف چپ بیضه چپ دردش زیادتر شده و راست کمتر جابه جا شده. در ضمن تکرر ادرار اصلا ندارم.ادرارمم تقریبا شفاف میاد.الان موقع نعوظ شدید بیضم درد میگیره مثانم تیر میکشه بعد ارضا احساس سوزش تو بیضه دارم و در حالت عادی هم حس خفیف سوزش توی التم دارم ی حس خیلی خفیف انگار زخمه.بعد از ارضا شدم به رگ های بیضه نمیشه دس زد.درد شدید. بعد من حس میگنم کل مطالبی که نوشتین من دارم مربوط به پروستاتیت به خصوص درد بیضه.اما تکرر ادرار ندارم.از خیلی وقت پیش اما بعضی اوقات بعد ادرارم چن قطره میاد با سوزش چندین ثانیه باید صبر کنم که سه ساله این سوزش هست کاری به درد بیضه نداره و بفرمایید منظور از اسپاسم یعنی چه؟خواهشا قشنگ دکتر توضیح بدین.و شما هم نگین روحی روانی عصبی اخه روحی روانی کجا بود. چکار کنم با این درد مزمن خواهش میکنم درست راهنمایی کن.چقدم میرم استخر فایده نداره.ورزشم همیشه میکنم.محیطمم شاد همیشه.اما درد لعنتی ارامشو گرفته ازم چن ماهه.ی شبه ایجور شدم. لطف کنید توضیح بدین.من پرسش پاسخ ها رو میخونم شما واضح دکتر توضیح نمیدین.پس اگه التهاب نیست چرا علاعم مثل توضیحاتون هست. لازم هست تا بیام تهران.ممنون میشم زود جواب بدین.۲۳ساله محصل. ممنونم از حسن نیت شما دکتر کرمی عزیز.
    1. تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام جناب دکتر کرمی عزیز پاسخی از شما هنوز دریافت نشده.ممنونم از حسن نیتتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
    3. تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
      پس دکتر جان مشکل رو شما از چی میبینید؟ ممنونم.
    4. تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
      دکتر جان من کلا ورزش میکنم همیشه اما چندین ماهه که خدمتتون عرض کردم این دردو دارم.حتی در حین ورزش درد دارم و ی سوزشم تو الاتم هست علاوه بر بیضه. دکتر کرمی خواهش میکنم پس اگه سالمم مشکل چیه.تا همیشه باید ایجور باشم. ؟؟؟ محبت کنید پاسخ بدبد.ایا خوب میشه یا همیشگی هست.الان هشت ماهه ایجورم.ممنونم از پاسخگویتون دکتر کرمی عزیز.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۶ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
      عرض من این است اهمیت به این موضوع ندهید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر با سه شنبه ۲۴ بهمن ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 217 مشاهده پرسش
    با سلام وخدا قوت خدمت جنابعالي .پدر اينجانب چند وقت دردخفيف در ناحيه بيضه داشت بامراجعه به پزشک گفته شد تا زماني اذيت نميشي کارش نداشته بابعد از چند ماه درد زياد شد وهمان پزشک پدرم را عمل کرد گفت چي نيست چند تکه چربي وکيست بوده ولي جواب پاتولوژي چيز ديگه اي رو نشون داد وگفتند سرطان بدخيمه وبا مراجعه به پزشک جراح ديگر بيضه ها کامل تخليه شدند وهنوز جواب آزمايش جديد نيامده است من آزمايش قبلي براتون ميفرستم زحمتتون نظر شما در اين مورد چيه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ بهمن ۹۶( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۹ دی ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    دکتر بنده 4 ماهی هست علائم سوزش ادراری و تکرر ادرار دارم به متخصص مراجعه کردم و گفتن دیوار مثانه پروستاتم دچار التهاب شده دارو های امنیک و افلوکساسین 300 تجویز کردن که بطور منظم دو ماهی هست که مصرف میکنم که بعضی روز ها بهبودی کامل دارم و بعضی روزها علایم بشدت تکرار میشوند . گفتند که درمان حداق به 6 ماه زمان نیاز داره درسته تشخیصشون؟؟آزمایش ادرارم براتون می فرستم
    1. تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۸ دی ۹۶( 6 سال پیش)
      در ضمن دکتر بنده برای موهام قرص فیناستراید و کپسول زینک مصرف می کنم تداخلی وجود ندارد؟؟
    2. تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۸ دی ۹۶( 6 سال پیش)
      بنده 31 ساله در ضمن
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۹۶( 6 سال پیش)
      قرصها را قطع كنيد٢-داروها كه تمام شد قطع كنيد
    4. تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۹ دی ۹۶( 6 سال پیش)
      یعنی مشکلی ندارم؟؟نیازی نیست حضوری خدمتتون بیام؟؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۹۶( 6 سال پیش)
      نیازی نیست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر رحیمی جمعه ۱۵ دی ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 166 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من چهار شنبه هفته قبل زیرنظر شما عمل فتق با مش گذاری انجام دادم
    دو روز بعد از مرخص شدن از بیمارستان محل برش عمل سفت و کمی متورم شده است البته درد یا کبودی یا ترشح ندارند می خواستم بدونم آیا جای نگرانی وجود دارد و نیاز به مراجعه هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ دی ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام ديدم نرمال است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر