اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

برش پروستات از طريق مجرا TURP

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

TURP به معنی برش پروستات از طریق مجرای ادراری و بدون شكاف جراحی باز می باشد. در روش TURP  با بی حسی نخاعی و با عبور دروبین به داخل مجرا قسمتی از پروستات را كه انسداد مجرا ایجاد كرده است كاملاً تراش داده و باعث می شود مجرای پروستات باز شده و جریان ادرار به صورت معمولی و روان خارج شود.

توصیه های قبل از عمل

۱- در صورت وجود عفونت های ادراری باید با انجام آزمایش و خوردن آنتی بیوتیك كاملاً عفونت ادراری را كنترل كرد.

۲- در صورت مصرف داروهای رقیق كننده خون از جمله آسپرین و وارفارین باید یك هفته قبل از عمل با نظر پزشك دارو قطع گردد.

۳- عمل با بی حسی موضعی نخاعی انجام می شود.

۴- این عمل روی توانایی جنسی تأثیری ندارد ولی اغلب باعث ریزش مایع منی به مثانه می شود كه با ادرار دفع می گردد.

۵- به مدت 24 ساعت بعد از عمل سوند مجرا برای شستشو و جلوگیری از لخته شدن ادرار گذاشته می شود.

برش پروستات از طريق مجرا TUR-P

ادرار كردن

اگر چه شما بلافاصله پس از عمل TURP  متوجه بهبودی قابل ملاحظه ای در جریان ادرار خود خواهید بود، ولی تا چند هفته به احتمال قوی تكرر ادرار و احساس فوریت در ادرار كردن خواهید داشت كه با ترمیم پیدا كردن حفره پروستات بریده شده،  مشكلات ادراری رفته رفته برطرف می شوند. بایستی مقادیر زیادی مایعات (هر یك ساعت یك لیوان) مایعات بنوشید تا رنگ ادرار صاف شود. تا سه هفته پس از جراحی ممكن است چند قطره خون در ادرار مشاهده شود. توصیه می شود هنگام اجابت مزاج از زور زدن پرهیز نمایید. زیرا ممكن است سبب خونریزی از پروستات شود. استفاده از ملین نیز برای جلوگیری از این مشكل كمك كننده است.

فعالیت روزانه

كم كم فعالیت عادی روزانه را شروع كنید. از بلند كردن وسایل بیش از 10كیلوگرم، تا شش هفته خودداری كنید. زیرا ممكن است سبب ایجاد خونریزی از پروستات شود. سه هفته پس ازعمل جراحی، می توانید فعالیت جنسی (نزدیكی)داشته باشید. در قدرت و توانایی جنسی شما تغییری حاصل نخواهد شد.  ولی بیش از 80درصد موارد، هنگام انزال، منی شما وارد مثانه شده و بیرون نخواهد ریخت. این موضوع هیچگونه مشكلی برای شما ایجاد نمی كند و سبب تغییر در توانایی جنسی شما نمی شود.

 

 

بهداشت

شما می توانید طبق روزهای عادی حمام كرده و دوش بگیرید.

مصرف دارو

موقع ترك بیمارستان ممكن است برای شما دارو تجویز شود. داروهای قبل از عمل را می توانید دوباره شورع به مصرف كردن نمایید. آسپرین و داروهای ضد درد مفاصل و اندامها خطر خونریزی پس از عمل جراحی را زیاد می كند. اگر لازم است مصرف این داروها را از سر بگیرید قبلاً با پزشك خود مشورت كنید.

پیگیری

اولین ویزیت شما دو هفته پس از جراحی TURP  خواهد بود. برای تعیین نوبت  وقت با مطب و یا كلینیك پزشك خود تماس بگیرید. بزرگ شدن پروستات در بیش از 90درصد موارد خوش خیم است ولی گاهی در موارد اندك، متاسفانه بزرگی پروستات همراه با سرطان پروستات می باشد. بافتهای بریده شده از پروستات به آزمایشگاه فرستاده می شود تا اگر بزرگی پروستات همراه با سرطان باشد، تشخیص داده شود. در اولین مراجعه به پزشك جواب پاتولوژی را از آزمایشگاه اخذ و همراه خود بیاورید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.4/5 - (10 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر بهار جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر . خسته نباشید . همسر من گاهی دچار درد بیضه ی شدید میشه و به خودش میپیچه . تا حدی که نفسش بند میاد. مثلا اگر شنبه رابطه داشته باشیم ممکنه دوسه روز بعد اگر مجددا رابطه ای برقرار نشه دوباره درد به سراغش بیاد. حتی توی حالت های مختلف دیگه هم ممکنه که به هر دلیل و زمان نامعلومی به طور ناگهانی درد بیاد سراغش و زمین گیرش کنه . با اینکه با سرعت بشین پاشو میکنه و نفس عمیق میکشه اما دردش خوب نمیشه و یک ساعت دوساعت اذیتش میکنه . میخواستم ببینم مشکل خاصی دارند یا خیر ؟چون واقعا نگران کننده شده و گاهی به زیر شکمشون میزنه . ممنون میشم راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر عطا سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. من ۷ ماه پیش یه برآمدگی تیره روی آلتم دیدم و پیش دکتر رفتم گفت احتمالا زگیله. تشخیص درستی نداد چون بنده خدا خیلی پیر بود. منم رفتم کرایو کردم و هیچ عودی نداشتم توی این ۷ ماه. یک نمونه از همون برآمدگی هم هست هنوز که توی عکس براتون میفرستم. لطفا منو راهنمایی کنین که آیا زگیل تناسلیه واقعا؟ من باورم نمیشه همچین چیزی گرفته باشم. موضوع بعدی اینکه جای کرایو سفید شده همونطور که داخل عکس فرستادم میتونین ببینین. برای اینکه همرنگ بقیه قسمت آلت بشه چکار کنم؟
    موضوع آخر اینکه من هنوز به یه پاسخ مشترک نرسیدم از مطالعه پاسخهای شما. بارها فرمودین نگران نباشین خودش از بین میره و توی ۲ سال دفع میشه. یک بار میفرمایین هرکی مبتلا بشه تا آخر عمر باهاش میمونه. سوالی که دترم اینه که اگه من ازدواج کنم با این فرض که بعد از ۲ سال از کرایو بگذره، آیا ویروس واقعا خارج شده از بدنم و من میتونم با همسرم رابطه داشته باشم طوری که به ایشون نگم و ایشون مبتلا نشه؟
    عاجزانه خواهش میکنم به تمام سوالاتم پاسخ بدین و منو از این کابوس وحشتناک نجات بدین من ۷ ماهه خواب و خوراک ندارم و کسی هم منو درک نمیکنه چون نمیتونم با کسی حرف بزنم در این خصوص. شب و روزم شده جستجوی کانالهای اینترنتی. من چطوری میتونم از شر این لعنتی خلاص بشم طوری که به زندگی عادیم برگردم و به همسر آیندم درباره این موضوع خبر ندم که مساله ای پیش نیاد؟
    واقعا مدیونتون میشم اگه این سوالارو جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر عطا جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      آقای دکتر من تهران نیستم و امکان مراجعه ندارم. میتونین بصورت خلاصه و طوری که مزاحم وقت شما هم نشم جواب سوالامو بدین؟
      اینکه آیا بعد از دو سال حذف میشه و من میتونم با خیال راحت ازدواج کنم؟
      دوم اینکه اصلا این زگیل هست یا خیر؟ و سوم اینکه تغییر رنگ حاصل از کرایو که در عکس مشهود هستش چطور برطرف کنم؟
      ممنون میشم اگه جواب بدین
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      شک دارید ازمایش دهید وطرف مقابل باید واکسن بزند
    4. تصویر کاربر عطا شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      دکنر برای تغییر رنگ حاصل از کرایو چکار کنم؟ جاش سفید شده و میخوام همرنگ بقیه پوست آلت بشه. راهی هست؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      با زمان بهتر کیشود
    6. تصویر کاربر عطا یکشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      دکتر این تغییر رنگ روی سر آلت بخاطر چیه؟ مثل یک خط یکم تیره تقریبا یک‌ساله ظاهر شده
    7. تصویر کاربر عطا یکشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      دکتر این تغییر رنگ روی سر آلت که مثل یک خط هستش از چیه
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      بیماری والوده کننده نیست
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    سلام من بیماران شما بودم و زگیل تناسلی داشتم که با فریز درمان شد خواستم بدونم می تونم با تیغ موهای زائد رو بتراشم ؟
    توضیح اینکه چند ماهه با اسپری موبر این کار و انجام میدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر جمشیدی جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    سلام،دکتر جان آزمایش دهانه رحم انجام دادم و مثبت بود زگیل دهانه رحم داشتم بعد از اون سه نویت واکسن زدم،لطفا بفرمائید راه درمانی دارد یا خیر؟ و دخترم به تازگی ۴ تا زگیل اطراف بینیش زد رفت دکتر فکر میکنم اونها رو سوزاند،احتمال داره از من گرفته باشه،با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید خدمت جناب دکتر کرمی
    در ادامه سوالی که قبلأ از خدمت جنابعالی در مورد زگیل تناسلی پرسیده بودم خواستم بپرسم که آیا بچه دار شدن برای خانوم بنده یا خود بچه خطرناکه؛ یا اینکه آیا بچه هم به این ویروس مبتلا میشه یا خیر؟
    اگه ممکنه یه توضیح کامل راجبش میخواستم.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    کلیه راست بنده ۱۱درصد کار می کند و سنگ دارد اما کلیه چپ کاملا سالم است و سنگ ندارد .
    آیا می تونم روزه بگیرم ؟
    ارادتمند شما حسین از قم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      بله به شرط کلیه سالم طرف مقابل باشد
  • تصویر کاربر سیاوش شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    روی آلتم تعدادی برجستگی مشاهده میشه ایا تبخال تنالیست؟ اگر مه، چیست؟ درمان؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      اینها تبخال هستند قرص وپماد اسیکلو ویر مفید است
  • تصویر کاربر میثم شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    با سلام .
    جوانی 29 ساله هستم.وزن 100 کیلو و قد 180 سانت.
    در سونو گرافی پیوست تصادفا مشخص شد که پروستاتم کمی بزرگ شده.البته چند ماهی است که بیماری فشار خون گرفته ام و بعد از مصرف قرص های والساکور و آمیلوپرس متوجه افزایش ادرارم شدم.
    به متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی مراجعه نموده و سونوگرافی را نشان دادم بعد از ویزیت آلت تناسلی برایم داروهای امنیک و سلبریکس و سیپروفکت نوشت که دوماه بخورم و بعد مجددا سونوگرافی و ویزیت مجدد.
    بعد از دو روز از مصرف داروها دچار ارگاسم خشک شدم و به متخصص مجاری اداری دیگری مراجعه نمودم.ایشان بعد از دیدن سونو گرافی بنده را از مصرف داروها منع نموده و گفتند که پیگیری ننمایم و بعد از سن 45 سالگی پیگیر شوم.البته درد خفیف در ناحیه کمر و لگن دارم (دیسک کمر خفیف هم دارم).
    سوال بنده این است اصولا بنده به چه بیماری مبتلا شده ام؟
    آیا به خوردن داروها ادامه بدهم؟
    با توجه به اینکه سابقه سرطان پروستات در خانواده نداریم، آیا من در خطر سرطان پروستات هستم؟
    تغذیه و داروی خاصی مد نظرتان است؟
    و سایر پیشنهادهایی که خودتان دارید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      در سنشما بیماری ندارید وزنت را کم کنید
  • تصویر کاربر سحر شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    با سلام
    من سوالم رو یکبار مطرح کردم اما کد رهگیری دریافت نکردم با اجازتون دوباره مطرح میکنم.
    خانمی ۳۸ ساله هستم.حدودا ۹ سال پیش با تکرر ادرار شدید به پزشک مراجعه کردم که بعد از آزمایش و نوار مثانه و سیستوسکوپی تشخیص مثانه بیش فعال دادند.چندین دوره داروهای گوناگون مصرف کردم اما نتیجه چندانی نداشت.در ضمن بی اختیاری هم به مشکلاتم اضافه شد.حدود ۶ سال پیش به شما مراجعه کردم که شما داروی vesicare تجویز کردید که حدودا ۲ سال زیر نظر شما استفاده کردم و بهتر شدم وبعد با نظر شما قطع کردم.الان ۴ ساله که هیچ دارویی مصرف نمیکنم.حدودا ۱ سالی هست که مشکلاتم تشدید شده.هر ۲ ساعت یکبار با مثانه به نسبت پر و با اضطرار شدید باید به دستشویی برم .خودمو نمیتونم خیلی نگهدارم که در اینصورت ممکنه کمی ادرارم بریزه.۱ مشکل دیگه ای که دارم اینه که اگر مثانه ام رو خالی کنم به محض اینکه دراز بکشم یا بخوابم حتی در حد چند دقیقه وقتی بلند بشم با مثانه پر و اظطرار شدید باید به دستشویی مراجعه کنم.الان چند ماهه که به خاطر این نیاز و اظطرار از خونه خارج نشدم.می خواستم از خدمتتون سوال کنم که چیکار باید کنم؟باز به شما مراجعه کنم یا داروی خاصی مصرف کنم.البته از کلینیکتون توی بیمارستان نیکان وقت گرفتم که ۲۲ خرداد بهم وقت دادند.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر مهيار شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخير دكتر جان من يه زيگيل كوچيك داشتم ولي تو اصلاح و در اثر جراحت شده 4 تا يعني هر جا جراحت پيدا ميكنه تبديل ميشه ب زيگيل نگرانم خيلي من از استان اردبيل هستم اگه ممكنه راهنمايي كنين ممنون زود انزالي هم دارم كه باعث سردي طرف مقابل ميشه منتظر جوابتون هستم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      اینها را سریعا باید کرایو کنید تیغ وسوزاندن باعث پخش ان میشود۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر جلیل چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1428 مشاهده پرسش
    با سلام
    عطف به ویزیت اقای دکتر کرمی و پرسش مورخ 22/2/94 ممنون خواهم شد که پرسش های زیر برای تصمیم گیری در ارتباط با روش تی یو ار پی (TURP)برایم اعلام نمایید
    ایا بعد از جراحی وگذراندن دوره نقاهت نیاز به رژیم ویا رعایت خواصی هست
    ایا باعث کاهش توان جنسی نمیشود؟
    این جراحی در کدام بیمارستان (مشخص شدن بیمارستان بعلت استفاده از بیمه تکمیلی )و کل هزینه های درمانی حدودا چه مقدار است
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      1- نه2- بله باید حضوری صحبت کنیم
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 974 مشاهده پرسش
    با سلام . پدرم کانسر پروستات دارند. پاهاشون متورم شده . و رگهای ران شدیدا میگرفت . دکترشون داپلر رنگی گرفتن از پاشون و بعد دوباره شیمی درمانی رو توصیه کردند . اما پدرم هنوز به شدت پای راستش میگیره. برای کاهش درد ان چه کار کنیم . ایا خطری داره. در نتیجه داپلر امده:ورید ها در مقطع عرضی به خوبی کمپرس شده تغییرات flow در ورید های کوچک تر با کمپرشن عضلات دیستال به ورید ها به خوبی رویت شد . در مجموع تصویری به نفع DVTدیده نشد.تصویر لنف نود های متعدد پاتو لوزیک در ناحیه اینگوینال طرف راست مشاهده میشود که بزرگترین ان ها به دیامتر 20mm30mm میباشد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      دکتر انکولوگ باید بروید
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۱ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    ببخشید دکتر سن اینجانب 65 سال میباشد پیرو کد پیگیری های شماره W53N498 , B28R149 , 52P265
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام اگر امکان دارد سوالتانرا تکرار فرمایید
  • تصویر کاربر سمیرا چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 797 مشاهده پرسش
    سلام. خسته نباشین.. خانمی 29 ساله هستم. متاهل و بدون فرزند. مدتیه سوزش و تکرر ادرار دارم. یه بار ازمایش دادم که عفونتی نبود. الان دوباره کشت ادرار و سونو دادم. میزان رزیدو 45 سی سی بود. خودم هم حس تخلیه ناقص دارم و زور میزنم. مثانه جدار نرمال داشته و فاقد سنگ دیورتیکول و توده فضاگیر است. هیدرونفروز دیده نشد. در کلیه سمت چپ یک سنگ 5 میلی متری در کالیس میانی و یک کانون اکوژن 4.5درکالیس فوقانی دیده شد. تطابق با ‌‌‌kubوu/a دیده میشود. در کالیسهای میانی و تحتانی کلیه راست حداقل چهار کانون اکوژن 4تا 5 میلیمتری دیده میشوند که سایه خلفی شارپ ندارند و مشکوک به سنگ کلیوی می باشند. phادرار 6 و تمام موارد منفی بود. wbc 1_2 rbc1_2 ep cells 3_4. نوبت دکترم هفته بهده و خیلی نگرانم. میخواستم نظرتون رو راجع به علت تخلیه ناقص بدونم؟ ایا مربوط به سنگه؟ من از سیستوسکوپی وحشت دارم. بنظرتون لازمه انجام بشه؟ با بیهوشی کامل هم میشه؟ و اینکه سنگها چه جوری درمان میشن. خیلی خیلی ممنونم از وقتی که میذارید. من رشت هستم و امکان مراجعه حضوری خدمت شما رو ندارم. در ضمن specific gravity 1025
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      اول نوار مثانه باید بدهید02122642744
  • تصویر کاربر آیت یکشنبه ۱۸ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت جنابعالی و کلیه همکارانتان بنده 52 سال دارم و از لحاظ اداری فقط زیاد دستشوئی میروم و شبها فقط یکبار از خواب بدار میشوم برای دستشوئی رفتن البته بیشتر در فصل سرما این اتفاق میافتد و بیماری دیابت دارم که شماره آن حدودا 140 میباشد و روزی یک قرص مصرف میکنم و الان در طی دوماه دو بار خون در انزال خود میبینم آیا مشکل خاصی از نظر پروستات دارم یانه ضمنا سوزش ادار و یا درد در ناحیه مثانه ندارم با تشکر فراوان بنده از شهرستان نهاوند تماس میگیرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا جوان هستید در این سن پروستات نیاز به جراحی ندارد خون در منی اصلا جای نگرانی نیست تو صیه میکنم از مایش pasانجام بدهید
    2. تصویر کاربر آیت شنبه ۱۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      باسلام خدمت جنابعالی و تشکر فراوان دوباره مزاحم اوقات شما میشوم و یک سوال دارم البته جای بسیار تشکر و قدردانی دارد که شما بزرگوار وقت خود را دراختیار هم وطن های خود میگذارید من تا الان دکتری ندیم وقت خودش را همینطور در اختیار دیگران بگذارد بسیار خوشحال هستم . دکتر جان من 52 سال دارم و مدت زیادی است که تکرر ادار دارم و در بعضی اوقات حتما دو ساعت یکبار باید به دستشوئی بروم و آزمایش دادم دیابت داشتم واین تکرر د رایام سرما بیشتر است و رنگ ادار سفید این آب است و نه سوزش و نه درد در کلیه دارم وقتی میخواهم بجائی بروم این احساس بیشتر میشود و باید به دستشوئی بروم ایا به کلیه ها ربطی دارد یا نه سونوگرافی گرفته ام و میگویند کلیه شما مشکل ندارد راه حلی به بنده پیشنهاد بدهید با تشکر فراوان
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر چکاپ مشکلی ندارد نگران نباشید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب