اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیرحسین جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام خدمت شما؛ بنده ۲ روز پیش به شما پیام دادم درمورد پروستاتیت مزمن که ۸ماه است طول کشیده و هرچه دارو خوردم تغییری نکرده شما هم قرض افلوکساسین ۳۰۰ و کپسول تامسولوسین و قرص ملوکسیکام را تجویز کردید به مدت دو دوره تا بهبودی . منتها الان از خدمت شما سوالی داشتم اینکه آیا بعد از دارو ها دیگه کلا خوب میشم و درمان قطعی میشه؟ چون واقعا غیر قابل تحمل هست جدیدا یک سر تکرر ادرار دارم و ادرارم هر دفعه کامل تخلیه نمیشه و مقداری داخل مجرا میمانه و با فشار خارج میشه سوال دیگه اینکه من در آزمایش ادرارم که دادم عفونت مجاری اصلا نداشتم ممکن است باکتری پروستات با آزمایش ادرار معلوم نشه؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      در همان پیام بهتون گفتم که میزان عود بالاست و ممکنه چندین بار لازم باشه بعد از هر بهبودی دارو نصرف کنید. این التهاب پروستات به خاطر سیر مزمنی که داره در آزمایش ادرار نشون داده نمیشه
  • تصویر کاربر Hadi جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من سه هفته پیش،به این ویروس جدید که شبیه کرونا است مبتلا شدم و کم کم موقع ادرار کمی سوزش داشت تا بعد از دوهفته هم احساس می کنم هر دو ساعت ادرار دارم هم کمی اذیت میکنه موقع ادرار متشکر ۴۷ ساله
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      با سلام و احترام سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین سایز پروستات و باقیمانده ادراری انجام دهید
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۱۲ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    سلام دوباره آقای دکتر.
    من در مورد بی حسی سر آلت تناسلی ام ازتون پرسیدم که قابل درمان هست به وسیله جراحی یا نه اما به دلیل بسته شدن سوال نتونستم ادامه بدم.عکس سوالم و جواب قبلی رو میزارم که گفتم سر آلت تناسلیم بی حس شده و لذت جنسیم کمه به خاطر بی حسی و ضخامت تونیکا افزایش یافته.و پرسیدم آیا با عمل جراحی این بی حسی قابل درمان هست یا نه که فرمودین باید از نزدیک معاینه کنید و ببینید با جراحی قابل درمان هست یانه.
    حالا سوال من اینه در سوالایی که دیگران ازتون در مورد بی حسی پرسیده بودن گفته بودین بی حسی درمان نمیشه.اما به من گفتین باید از نزدیک معاینه کنم.یعنی بی حسی من امکان داره خوب بشه؟اینم اضافه کنم سر آلتم معمولا سرده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      باید بررسی بشید دوست عزیز باید ببینم کدوم قسمته خونرسانی و عصب گیریش از کجاست و ...
    2. تصویر کاربر سعید یکشنبه ۱۲ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      پس من در اردیبهشت ماه میام خدمتتون من اهل تبریز از اینجا میخام بیام
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      در خدمتم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت شما استاد بزرگوار، پدر بنده ۸۲ سالش هست. به استحضار می‌رساند ایشان حدود یکسال و نیم پیش انسداد اداری پیدا کردند و مجبور شدیم به دکتر مراجعه کنیم و ایشان روزی دو بار تامسوسیلین و فینستراید تجویز کردند و مشکل انسدادی تا سه ماه پیش برطرف شده بود ولی بعد از آن دوباره انسداد اداری دادند.و به دلیل سوزش ادرار و انسداد مجدد ادرار سه ماه پیش به دکتر متخصص مراجعه کردیم و دکتر ایشون گفتند که آمپول دیفرلین ۳.۷۵ باید تزریق شود، الان حدود پنج روز هست که آمپول دیفرلین تزریق شده است ولی بعد از تزریق آمپول ادرار ایشون خونی و کدر شده بطوریکه بعضا ادرار از سوند دفع نمیشه و نشتی ادار دارند، ایشون قبل از آمپول چند مدت سوند ۱۶ استفاده می‌کردند ولی الان سوند ۱۸ را تعبیه کردیم ولی همچنان بنظر میرسد به دلیل ترشحات خونی (تصویر پیوست) مشکل در ادار دارند و تقریبا هر روز مجبوریم که شستشو انجام بدیم، لطفا بفرمایید که چیکار کنیم، شستشو باید هر روز ادامه داشته باشد؟ راهکار حضرتعالی چی هست؟ در ضمن ایشون اکنون قرصهایی که استفاده می‌کنند عبارتند از اومنیک، فینستراید، آسپرین، سیپرو و تولترودین. در ضمن ایشون بیماری زمینه ای پارکینسون هم دارند و پلاکت خونشون هم در حداقل مقدارش ۱۵۰ هست، برای ایشون آزمایش psa برای شش ماه پیش ۱۵ و fpsa ۳.۲ بودند و بزرگی پروستات ایشان ۹۸ سی سی برای یکسال و نیم پیش بود که الان ۸۶ سی سی می باشد.
    لطفا راهنمایی بفرمایید که دلیل خونی شدن و لکه های خونی مانند (تصویر پیوستی) چیست؟ و آیا این علائم عادی هستند؟ راهکارتون چی هست.؟ ممنون از بزرگواری شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      عارضه ی دیفرلین میباشد باید به پزشک معالج خودش که دیفرلین رو شروع کرده مراجعه کنید قابل جراحی نیست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      شست و شوی فولی رو انجام بدین روزی ۳ بار
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    جناب آقای دکتر من قبلا از شما درباره رنگ مایع منی که به رنگ قرمز تیره یا شبیه رنگ قهوه ای بود و در مایع منی ذرات قرمز رنگی وجود داشت سوال کردم شما فرمودید تا سه ماه رفع می شود که همین اتفاق افتاد و رفع شد، ولی بعد از مدتی دوباره مانند قبل شده و گاهی اوقات هنگام ادرار ذرات قرمز رنگی دفع می شود
    می خواستم ببینم مشکل خاصی وجود دارد؟ علت چیست؟
    (لازم به ذکر است بنده بیماری لوپوس اریتماتوز سیستمیک دارم و وارفارین، مرولیک، آزارم و پردنیزولون مصرف می کنم)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      میتونه به علت مصرف وارفارین باشه اگر گهگاهی هست نیاز به اقدام خاصی نداره توجه نکنید بهش
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 321 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید برای پسرم که دکتر غدد با عکس مچ دست گرفتیم گفت کم میمونه جا برای رشد قدش ۱۷۲ هست و بخاطر التش ناراحته ۱۵ سانت هست یا بعد بسته شدن صفحه رشد،رشد الت هم توقف میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      چند سالشه؟
    2. تصویر کاربر علی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      ۱۷
    3. تصویر کاربر علی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      ۱۷ ساله
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      در محدوده ی بالای نرمال هست خیر افزایش سایزی نخواهد داشت
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    من 51 سال سن دارم مدتی هست دچار کجی آلت بسمت راست شدم و در نعوذ و نزدیکی مشکل دارم بطوریکه آلت نعوذ کامل نداره و شل میشه پزشک معالج چند مرحله تزریق آمپول وراپامیل انحام دادن ولی اتفاق خاصی نیفتاد یکماه پیش به پزشک ارولوژی دیگری مراجعه کردم ایشون عمل جراحی رو توصیه نکردن ولی گفتند تزریق از طریق سلولهای بنیادی احتمال جواب گرفتن هست
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    عکس آلت هم کرفتم که ارسال میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      ابتدا از روش های جدید پیشنهاد شده استفاده کنید اگر جواب نداد با ید عمل بشه
  • تصویر کاربر کوروش جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر
    سال نو مبارک
    من حدود یک ماه و نیم پیش با درد کلیه سمت چپ رفتم درمانگاه درد از بین رفت سونو گرافی که کردم مشخص شد سنگ 6.5 میل در 4 میل آمده و در حالب به فاصله 3 سانتیمتر تا مثانه مانده. تا یکی دو هفته درد زیر شکم و سمت ران پا داشتم تا برطرف شد. قرص سیستون روزی دو عدد می خوردم. ده روز پیش که مراجعه کردم و دوباره سونو گرفتم متوجه شدم سنگ هنوز هست و 2 سانتی متر تا مثانه فاصله داره. هیدرونفروز نداشتم و دیلاتاسیون خفیف حالب دیستال داشتم. از اون روز مجدد سیستون رو روزی دو عدد ادامه دادم و علاوه بر اون تامسلوسین هم روزی یک عدد میخورم. آب زیاد می خورم و بپر بپر می کنم تا بیاد. ولی هنوز نیومده و امشب احساس میکنم که کلیه چپم درد داره. می ترسم که هیدورنفروز کرده باشه.
    دکتر گفت اگر دو هفته ای نیومد دیگه باید برم فنر بزنم. میخواستم هم نظر نسبتا اورژانسی تون رو بپرسم برای درد الان و هم اینکه در کل باید چه کار کنم. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      بهتره برای عمل TUL انجام بشه
  • تصویر کاربر کیانمهر جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    سلام اوقات بخیر دکتر کرمی بزرگوار
    بنده پسر سی ساله و مجرد ام ، از طریق فضای مجازی با یک دختر خانم اشنا شدم و چون ایشان سطح تحصیلات بالایی داشته و دندان پزشک بودند گول ظاهرشان را خوردم و دو مرتبه سکس داشتیم بار دوم متوجه شدم که مبتلا به زگیل هستند و در مرحله ی درمان و لیزر زگیل ها هستند و جدا شدیم. شش هفته بعد دو تا زگیل روی بیض ام و حدود سه ماه بعد روی زبونم زگیل زد و الان در مرحله ی درمانم متاسفانه ازمایش هپاتیت هم مثبت شده ،اما تست ایدزم منفی بود اما پزشکم اصرار دارند که که شش الی یک سال بعد تست ایدز را مجدد تکرار کنم .
    الان ایا تستی وجود دارد که من سریع تر اطمینان پیدا کنم که ایا ایدز گرفتم یا نه ¿ و ایا شخصی که هپاتیت و زگیل گرفته احتمال ابتلا به اییدز اش هم زیاد است¿
    لطف بزرگی میکنید اگر راهنماییم کنید در شرایط وحشتناک و اوج بدبختی و بیچارگی استم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      خیر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      مرتبط نیستند بهم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      هپاتیت و زگیل رو درمان کنید
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      و از نظر سایر بیماری ها تحت نظر باشید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر امید یکشنبه ۱۲ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من 29سالمه
    تقریبا 2سال قرص احساب وروان و استرس استفاده کردم
    قرص رها کین. اس سیتاور. الازین
    الان تقریبا یه ساله ترک کردم
    الان هر چند دست به هر جنس مونثی بزنم بلند نمیشه
    مگه اینکه با نگا ب فیلم و خودارزایی میتونم بلندش کنم اونم به زور و خودمو تموم کنم مشکل منی ندارم
    رفتم دکتراورولوژی
    اول یک عدد آمپول تستوسترون نوشت وقرص تادافیل که وقتی زدم آمپولو بعد یک هفته دیدم موی سرم پیشونی هام نابود شدن و موهام ریزش کردن رفتم دکتر پوست و مو قرص هیرونیک نوشت که الان استفاده میکنم
    دوباره رفتم د اورولوژی
    آزمایش هورمونی نوشت بعد انجام دادم تستوسترون دادم از 227الا1030=(560.70)بود
    تیرویید از 0.4_4.2====(1.272)بود
    Endocrinologyاز 4.6_21.4===(14.56)بود


    الان چکار کنم
    چون هم الت بزرگی دارم و هم هیچوقط نبوده بهش دست بزنم بلند بشه همیشه خودش بلند بود تا دو هفته پیش
    چکار کنم الان
    ولی با قرص تادافیل مشکلی ندارم از عوارض این قرصم میترسم و میترسم مدام استفاده کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      منظورتون رو راجع به حرفاتون برای آلت متوجه نشدم
    2. تصویر کاربر امید جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      منظورم اینه من قبلا این قرص های اعصاب وروان را میخوردم
      و الان مشکل نعوض پیدا کردم
      با قرص تادافیل مشکلم حل میشه
      این قرص را باید دایمی مصرف کنم یا یه ماهه خوب میشم چکار کنم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      باید مدتی مصرف کنید و مجددا بررسی بشید انشاا‌‌‌.... مشکلتون حل خواهد شد
    4. تصویر کاربر امید جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      اخه اقای دکتر من کلیه آزمایشات یعنی چکاب کامل انجام دادم کلا بدون کوچکترین مشکل
      و آزمایشات هورمونی را هم انجام دادم هیچ مشکلی در اونم نداشتم در بالا هم نتیجه ازمایشات را برایتان نوشتم اندازه تستوسترون و تیرویید وendocrinology لطفا اون ها راهم برایمبرسی کنید زیاد هستند یا نرمال

      من 2سال قرصهای استرس و دوقطبی و اعصاب را مصرف کردم
      با دوز کم اول شروع کردم تا یک ماه و بعد از یک ماه قرص کامل را میخوردم تیکه نمیکردم

      ولی بعد 2سال این ماه یه هفته فشار استرس داشتم قرص هارا با دوز بالا یعنی قرص را تیکه نمیکردم میخورم فقط یک هفته
      و فقط تو این ماه مشکل نعوظ پیدا کردم

      از این جا جواب چند سوال میخوام دکتر

      1=گفتم مشکل تستوسترون نداشتم آمپولو که زدم موی سرم کلا ذحیف شد دلیل
      2=و قرص تدافیل را تا کی مصرف کنم

      3=ایا معاینات دیگری مانده انجام دهم چون هیچ گونه مشکلی نداشتم چرا طبق ازمایشاتم دلیلی برای این امر پیدا نشده ولی باید قرص مصرف کنم تا بلند شه
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      مصرف دارو برای بدنتون شوک وارد کرده منجر به ریزش مو شده_ حداقل تا یک ماه_ خیر بررسی فعلا لازم نیست ابتدا باید مشکل استرس و اضطراب شما برطرف بشه
    6. تصویر کاربر امید شنبه ۱۱ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      پس چکار کنم الان چجوری استرسو برطرف کنم یعنی میفرمایید دکتر اعصاب و روان برم دوباره قرص بخورم یا خودم رو خودم کار کنم از دنیای ازطراب دوری کنم
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      باید به روانپزشک مراجعه کنید
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب