اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیر شنبه ۱۸ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 273 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقای دکتر
    باسلام خدمت اقای دکتر من دو عدد برامدگی در سمت مقعد و بیضه دارم نمیدانم زگیل است یا خیر اگه زگیل باشه هربار که دسشویی میرم مجبورم برای طهارت اونجا رو بشورم اگه دست بزنم و بعد دست به شیر و لباسم بزنم ویروس به دیگران منتقل میشه؟واون کسانی که زگیل تناسلی دارن نباید درحالت عادی دست تو شلوارشو ن کنن و به التشون دست بزنن؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
  • تصویر کاربر رها شنبه ۱۸ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    وقتتون بخیر. جناب دکتر من یه خواستگار دارم که ایشون تو جلسات اول گفتند به علت روستات و مشکلات افسردگی و استرس که اخیرا ایجاد شده دچار شلی الت تناسلی هستند. ۴۴ سالشون هست و ساکن ترکیه هستند آیا این مشکل قابل درمان هست؟ چه کار میشه انجام داد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      بستگی به علت اصلی شلی آلت ایشون داره باید بررسی بشن در مواردی درمان نمیشن و در اکثر موارد درمان خواهند شد
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۲۳ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    سلام چند ماهی هست بعد از رابطه جنسی یک رگ از پشت بیضه راست درد میگیره و تا بالای شکم ادامه پیدا میکنه این درد تا یک هفته ادامه داره و بعد به آرامی شروع میکنه کم شدن
    به پزشک عمومی مراجعه کردم برام آزمایش نوشتن که براتون نتیجه رو میفرستم و سونوگرافی مجاری ادراری و کلیه و مثانه و بیضه دادم که نوشته موردی مشاهده نشد.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      آزمایش و سونو رو بفرستید
    2. تصویر کاربر امیر یکشنبه ۱۹ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      داخل سونوگرافی نوشته هیچ مورد خاصی دیده نشد.
      سایز طبیعی است
      واریکسل مشاهده نشد
      سنگ کلیه وجود نداشت
      و در کل مشکلی مشاهده نشد.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      در مورد مثانه چیزی ننوشته؟
    4. تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۲ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      طبق سونوگرافی هیچ مشکلی در مثانه و کلیه و بیضه ها نشون داده نشده فقط در آزمایش مقدار دفع گلوبول قرمز بیشتر از حد مجاز هست. و درد در لوله های منی بر بالای بیضه و زیر شکم کمی به صورت محو هست که بعد از رابطه شدت میگیره و به مرور زمان کم میشه
      در خود بیضه کمی درد در همون روز اول و دوم بعد از رابطه وجود داره بعد از بین میره
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      باید سیستوسکوپی شوید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر ع شنبه ۱۸ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 310 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    اقای دکتر من مدتی درد در بیضه هام داشتم رفتم دکتر سونوگرافی انجام دادم قبل از عید و واریکوسل گرید یک۲طرف داشتم و عفونت که قرص بهم دادن و گفتن آخرای اردیبهشت بیا برای آزمایش اسپرم و چک کردن و ۱۴رپزی بود درد نداشتم دیگ ولی از دیروز دردم شروع شد البته درد لحظه ای هست و شدت آنچنان نداره ولی ناراحت کننده است
    میخواستم بدونم ممکنه خطر ساز بشه برای درد چه کار کنم که کنار بشه و آسیب نرساند
    ابته آزمایش اسپرم هم داده بودم مه کمی حرکتش پایین هست
    ممنون میشم جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      خیر اگر درد مداوم شد باید سریعا به اورژانس مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر ع جمعه ۱۷ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      پس اقای دکتر خطر جدیدی نیست ؟نگرانش نباشم
      وا اقای دکتر آیا واریکوسل با درد همراه است برای تسکین درد چه باید کرد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      عمل جراحی به صورت تضمین کننده برطرف کننده درد نیست مبتونید از مسکن استفاده کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر شایان جمعه ۱۷ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید.
    من تازه وارد سن 17 سالگی شدم. اندازه آلت تناسلیم در حالت نعوظ 9 الی 10 سانت است.
    1 ) به نظر شما اندازه آلت تناسلیم نرمال است ؟
    ۲) آیا هنوز رشد میکند ؟
    ۳) آیا در آینده میتوانم ازدواج کنم و بچه دار شوم ؟
    آقای دکتر عکس هم براتون فرستادم لطفاً عکس هارا ببینید و از روی عکس ها نظر بدید . ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      بهتون پاسخ داده شد
  • تصویر کاربر شایان شنبه ۱۸ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 8188 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید.
    من تازه وارد سن 17 سالگی شدم. اندازه آلت تناسلیم در حالت نعوظ 9 الی 10 سانت است.
    1 ) به نظر شما اندازه آلت تناسلیم نرمال است ؟
    ۲) آیا هنوز رشد میکند ؟
    ۳) آیا در آینده میتوانم ازدواج کنم و بچه دار شوم ؟
    آقای دکتر عکس هم براتون فرستادم لطفاً عکس هارا ببینید و از روی عکس ها نظر بدید . ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      بله در محدوده ی نرمال هست خیر بعیده رشد بیشتری داشته یاشد بله میتونید ازدواج کنید رابطه ی جنسی مناسب داشته باشید و بچه دار شوید
    2. تصویر کاربر شایان جمعه ۱۷ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      دکتر همه عکس ها را که فرستادم دیدید.
      بر اساس عکس ها سایز آلتم مناسب است ؟ و میتوانم بعداً رابطه جنسی داشته باشم ؟
    3. تصویر کاربر شایان جمعه ۱۷ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      دکتر همه عکس ها را که فرستادم دیدید.
      بر اساس عکس ها سایز آلتم مناسب است ؟ و میتوانم بعداً رابطه جنسی داشته باشم ؟
    4. تصویر کاربر شایان جمعه ۱۷ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      دکتر جواب ندادید .
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      بله بار اول هم همین عکسارو دیده بودم بهتون پاسخ کامل داده شد
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مجیدی جمعه ۱۷ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 254 مشاهده پرسش
    درود دکتر ، ممنون از پست های عالی و وقتی که می گذارید
    چند روزه همسر من دچار درد کلیه شده که به اورژانس بیمارستان در شهرستان عباس آباد مراجعه کردیم و با بررسی آزمایش خون کمی خون در ادرار مشاهده شد و طبق آزمایش
    W.b.c 11500
    Blood +3
    Rbc 12_14
    بود که به ایشون قرص سیپروفلوکساسین داده اند
    و سونوگرافی براشون نوشتند
    در سنوگرافی

    تصویر یک سنگ به طول 3.5mm در کالیسهای میانی کلیه سمت چپ مشهود است.
    هیدرویورترونفروز خفیف در سمت چپ به همراه یک سنگ به طول 5.5mm در حالب لگنی سمت چپ مشهود است. مثانه دارای شکل طبیعی با ضخامت جداری ‏3mm ترمال بدون سنگ و ضایعه فضاگیر مشهود است.

    از ۱۴ فروردین تا امروز دردشون میگیره و قطع میشه ولی سنگی دفع نشده
    آیا باید به خوردن مایعات ادامه بدهند و فعالیت ورزشی کنند برای دفع سنگ یا باید اقدام جدی تری صورت بگیره مثل سنگ شکن یا ...
    ممنون میشم جواب منو بدید و هر هزینه ای هم که لازم باشه دستور بدهید پرداخت می کنم ممنون از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      تا ۲ هفته جهت دفع سنگ فرصت بدین، اگر دردهاشون قطع نشد باید عمل بشن
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۷ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 297 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 19 سالمه از زمانی که یادم هستش تا الان متأسفانه آلت من در حالت نعوظ رو به بالا بودش آیا این انحنای زیاد باعت مشکل در آینده میشه ؟ واینکه پیشنهاد شما برای درمان این انحنا چی هستش ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      خیر مشکلی نخواهید داشت موردی نداره
  • تصویر کاربر جاوید شنبه ۱۸ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت اقای دکتر من دو عدد برامدگی در سمت مقعد و بیضه دارم نمیدانم زگیل است یا خیر اگه زگیل باشه هربار که دسشویی میرم مجبورم برای طهارت اونجا رو بشورم اگه دست بزنم و بعد دست به شیر و لباسم بزنم ویروس منتقل میشه؟واون کسانی که زگیل تناسلی دارن نلاید درحالت عادی دست تو شلوارشو ن کنن و به التشون دست بزنن؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر جاوید جمعه ۱۷ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      باسلام
    3. تصویر کاربر جاوید جمعه ۱۷ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      باسلام
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      عکس اصلا واضح نیست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حامی شنبه ۱۸ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    سلام من حدودا یکسال ور گیر اختلاف نعوظ بودم به طوری که متوجه شدم به هیچ عنوان لمسی چشمی تحریک نمیشدم و الت بسیار سرد و کوچک میشد و گزگز و یخ زدن در ناحیه پرینه.بعد از مراجعه به ارولوژیست مصرف تادالافیل تزریق تستسترون ب الت جینسنگ بهتر شدم اما دیگه سفتی و احساس شهوت قبل رو ندارم و بدتر از اون قطر التم در ناحیه کورپورا کاورنوسا کم شده لطفا کمک کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      با سلام و احترام عکس از آلت در حالت نعوظ بفرستید
    2. تصویر کاربر حامی شنبه ۱۸ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      با سلام مجدد خدمت جنابعالی
      بنده حدود یک ماه با تجویز دکتر قرص سیکا فارم مصرف کردم تا حدودی رضایت بخش بود ولی بعد یه مدت هم به خاطر درد بدن و سر و هم کمتر شدن تاثیرش دیگه استفاده نکردم
      طول التم حدود ۱۶ سانت و محیط ۱۳ سانته که قطرش حدودا یک سانت کمتر شده و همسرم هم به موضوع اشاره میکنه.مثل گذشته هنگام نعوظ اون متورم شدن و بر افروختگی رو در التم ندارم
      مدت سکسم حدود ۱۰ تا بیست دقیقه اس ولی لذتي که قبلا با خودارضایی داشتم رو تو سکس ندارم و موقع انزال دیگه اون شدت انقباضات و پرتاب منی رو ندارم
    3. تصویر کاربر حامی شنبه ۱۸ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      .
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      احتمال تشکیل پلاک براتون مطرحه سونوگرافی از آلت انجام بدین
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب