اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۵ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    وقت بخیر دکتر . سنگ به اندازه 20 میلی در یکسوم حالب پروگزیمال حالب چپ به فاصله 50 mm از محل upj داشتم. پیش دکتر اورولوژی رفتم برام eswl تجویز کردن دو مرتبه انجام دادم ولی فایده نداشت. و کلیه به هیدرویورترونفروز متوسط تا شدید شد‌ پزشک گفت که باید tul انجام بدی‌ بعد از انجام tul سونو دادم و مشخص شد که سنگ شده 16mm و فاصله 56mm از محل upj و بدون هیدرونفروز . و ضمنا استنت دابل جی نیز تعبیه شده . حال سوالم از دکتر عزیز اینه که برا دفع سنگ 16mm چه راه کاریی دستور میفرمایید که بتونه بهم کمک کنه تا از دست سنگ راحت بشم.پیشاپیش از شما دکتر بزرگوار تشکر و قدردانی میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      باید مجددا TUL انجام شود
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۱۵ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید اقای دکتر عمل بسته تنگی مجرا تقریبا یک ماه انجام دادم که از روز اول ادرار ضعیف و هر دو ساعت باید ادرار کنم و اینک صبح برای ادرار با نعوذ مکرر بیدار میشم و اذیت کنندس ایا مشکلی وجود داره یا تاثیرت عمل مجرا طبیعی؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      باید تا دوماه فرصت بدین سپس عکس از مجرا انجام بشه
  • تصویر کاربر پوریا سه شنبه ۱۵ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 304 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر حدود ۵ ماهه که همچین چیزی روی پوست التم هست
    خارش و سوزش ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
  • تصویر کاربر فرهاد چهارشنبه ۱۶ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر وقت به خیر بنده حدود هفت ماه هست ازدواج کردم و طی اقدام برای بارداری هیچ نتیجه ای حاصل نشده. آزمایش اسپرم و سنو گرافی دادم . گفتن که واریکوسل گرید یک هست
    آیا بنده نیاز به جراحی دارم؟؟؟
    آیا جراحی سخت و خطر ناک است؟؟؟
    در مورد آزمایش اسپرم هم لطف کنید راهنمایی بفرمایید چه مواردی در آزمایش اشکال دارد؟؟
    آیا فقط تعداد مشکل دارد یا موارد دیگر هم دارای اشکال می‌باشد
    کمال تشکر را از شما دارم
    پاینده باشید🌹😍
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      واریکوسل گرید یک نیاز به عمل ندارد
    3. تصویر کاربر فرهاد سه شنبه ۱۵ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      سلام وقت به خیر این عکس آزمایش و سنو
    4. تصویر کاربر فرهاد سه شنبه ۱۵ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      سلام . وقت به خیر
      این عکس آزمایش اسپرم و سنو
    5. تصویر کاربر فرهاد سه شنبه ۱۵ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      سلام . وقت به خیر این عکس آزمایش اسپرم و سنو گرافی
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۶ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      نیاز به عمل ندارد
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر مینا سه شنبه ۱۵ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 236 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر عزیز خسته نباشی خانومی ۴۲ساله هستم هیسترکتومی شدم وافتادگی روده هم دارم ودوتا کیست تخمدان هم دارم الان من ۶ماه مثانه تخلیه کامل نمیشه بعد از چند دوره مصرف آنتی بیوتیک به پیشنهاد دکتر سیتوسکوپی شدم وگفتند که دچار تنگی مجرای ادرار هستم ولی بازم جواب نداده بازم جواب کشت ادرارم عفونت بالا نشون میده دکترم بازم آنتی بیوتیک داده میگه بعد این دوره مصرف آنتی بیوتیک باید سوند بزاری خواستم ازشما خواهش کنم راهنمایم کنین آیا راه دیگری غیراز سوند نیست با تشکر از شما .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۴ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      نوار مثانه انجام شده؟
    2. تصویر کاربر مینا دوشنبه ۱۴ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      خیر آقای دکتر فقط سیتوسکوپی انجام شده و چون جواب نداد پزشک معالج گفت که سند باید بزاری
    3. تصویر کاربر مینا دوشنبه ۱۴ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      خیر آقای دکتر فقط سیتوسکوپی انجام شده و چون جواب نداد پزشک معالج گفت باید سند بزاری
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      جهت انجام نوار مثانه باید مراجعه کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر ملیحه دوشنبه ۱۴ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 313 مشاهده پرسش
    سلام من اچ پی وی ۱۶و ۴۵ مبتلا شدم تست پاپ سالم بود و منتطر جواب کلسکوپی هستم اما من هیچ زگیل در دهان و اون قسمت نداشتم ترشحات زرد بدون بو خارش کمی دارم و نمیدونم دلیلش چیه و اینکه میترسم در دهانم هیچی نیست اما گاهی شبها سرفه دارم و گاهی گلودرد نمیدونم مال سرما خوردگی آیا برم دکتر گوش حلق واینکه برای درمان ahccو ایمونی و ویتامین سی میخورم و وسواس ایدز هم گرفتم آیا برم آزمایش ایدز بدم ۴۰سالم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۴ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      بهتره توسط متخصص گوش و حلق و بینی هم معاینه شوید با توجه به سرفه هاتون اگر روابط پر خطر متعدد داشتید بهتره از نظر بیماری های منتقل شونده جنسی نیز بررسی شوید
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۱۴ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 309 مشاهده پرسش
    سلام بنده ۶۰ سال دارم وطی آزمایش خون متوجه شدم آنزیم پروستات من ۱۲ است که به پزشک ارولوژی مراجعه کردم وپزشک هم سونوگرافی و نمونه برداری توصیه کردند بعد نمونه برداری دفع ادرار توام با خونریزی می باشد ،پس از اینکه جواب پاتولوژی را نزد پزشکم بردم مجددا برای اسکن استخوان و ام آر ای نوشتند ،ونهایتا گفتند در صورت عمل جراحی دو عارضه خواهید داشت ۱_ عدم کنترل ادرار ۲_ ناتوانی جنسی . لطف کنید کمکم کنید باید چکار کنم؟
    من تصاویر پاتولوژی و آزمایش و سونو را خدمتتون ارسال میکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۴ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      باید عمل جراحی انجام بشه هر دو مورد از عوارض عمل میباشند جراح های باتجربه اختیار ادراری رو حفظ میکنند ولی ناتوانی جنسی در اکثر بیماران اتفاق خواهد افتاد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۴ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      با مدارک کامل خودتون جهت ویزیت حضوری و تعیین پلن جراحی به مطب مراجعه کنید همکاران مطب با شما جهت هماهنگی های لازم تماس خواهند گرفت
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Awir دوشنبه ۱۴ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من 18 سال دارم متاسفانه چند سالی بود خودارضایی می کردم ولی الان دارم کم کم ترک می کنم و انجام نمی‌دم ولی از وقتی فهمیدم اینو خیلی استرس و اضطراب گرفتم اینکه احساس می کنم یه مشکلی پیدا کردم که بیضه سمت چپ یه جوری عمودی نیست ( نزدیک به افقی تر میشه گفت ) درد هم ندارم
    یه مشکل دیگه ای هم بود که تقریبا چند باری اینکاره بیخود رو انجام میدادم وقتی بعد اون سرویس بهداشتی میرفتم و ادرار می کردم بعد چند. ساعت که دوباره می رفتم سرویس بهداشتی یه چیزای خشک خشک شبیه کرم می‌دیدم ولی نمی‌دونم چی بودن!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۴ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      دفع اسپرم داشتین از ادرارتون سونوگرافی از بیضه ها انجام بدین
  • تصویر کاربر منصور سه شنبه ۱۵ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 344 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده 40 سالمه متاهل و دارای یک فرزند درد بیضه دارم و آلت در هنگام نزدیکی هم دارم چندین بار سنگ دفع کردم بعضی وقتا سوزش هم دارم موقع ارضا مایع منی پرش نداره ادرارم هم همین طور بعضی وقتا باریکه میشه و دو شاخه صبحا ساعت پنج له بعد هر یکساعت میرم دستشویی واسه ادرار اخیرا هم سونو گرفتم می فرستم خدمتتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۴ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      عکس از مجرا RUG/VCUG انجام بدین
    2. تصویر کاربر منصور دوشنبه ۱۴ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      میشه نسخه رو بنویسین؟شما عکس رو انجام میدین؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      خیر مراکز رادیولوژی معتبر انجام میدهند متاسفانه تجویز اینترنتی مقدور نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۴ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر پدرم عمل تنگی مجرا به روش بسته انجام دادن تریاک و شیره مصرف میکنن برای عملی که انجام دادن بد یعنی تاثیر داره در روند خوب شدنشون؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۴ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      خیر مرتبط نیست سیگار مصرف نکنند
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب