اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رقیه سه شنبه ۵ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 270 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر مادرم هردو کلیه سنگ هایی به اندازه 8643 دارند جمعا 8 عدد میخواستم ببینم سنگ شکنی براشون بهتره یا اینکه عمل ریرس صلاح هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر رقیه چهارشنبه ۳۰ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      اپلود شد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ تیر ۳( 1 سال پیش)
      سی تی اسکن شکم و لگن بدون کنتراست انجام بدین
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۳۰ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 256 مشاهده پرسش
    با سلام و درود خدمت شما جناب دکتر
    من پسری ۲۶ ساله هستم ، هنگام ادرار سرعت ادرارم کم هست و بعد انجام RUG دکتر عمل یورتروتومی تجویز کردن ، میخواستم بدونم با توجه به شکایت بیماران از عود مجدد و مشکلات انها با سوند اگر عمل نکنم مشکل خاصی ایجاد می شود ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      ممکنه به مرور تنگی بیشتر بشه و دیگر امکان یورتروتومی نباشد و نیاز به عمل باز باشد
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۳۰ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 313 مشاهده پرسش
    سلام. من جهت كاهش فشار كاري اسنترا ١٠٠ زير نظر دكتر مصرف ميكنم يك عدد صبح ها. براي افزايش زمان انزال داپوكستين جواب خوبي ميده براي من. ايا اين دو تداخل دارن. مثلا اگر داپوكستين در عصر مصرف شود و اسنترا در صبح
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      خود اسنترا منجر به دیر انزالی میشه و قوی تر هم هست داپوکستین مصرف نکنید
  • تصویر کاربر الهام چهارشنبه ۳۰ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر عزیز وقت بخیر و خسته نباشید. دختر 4 ساله من بخاطر ورم مثانه 5 میلی که سونوگرافی نوشته بود تو بیمارستان بستری شده بود یه هفته .که تو این یک هفته جنتامایسین و سفتاری... تزریق میشد داخل سرم .بیمارستان سونو کردن گفتن هیدرونفروز خفیف دوطرفه داره و عکس رنگی گرفتن رفلاکس ادراری هم نداره . بعد دوهفته از ترخیصی گفتن ازمایش ادرار بده و کشت که منفی شد الان 3 هفته گذشته ما سونو برا چکاب انجام دادیم گفتن سالمه ومشکلی نداره اتساع خفیف کالیس فوقانی کلیه چپ بدون اتساع لگنچه داره و موردی نیست . سوالم اینه که این اتساع میتونه از عوارض آنتی بیوتیک باشه یا چی ؟ خودش رفع میشه؟ لطف میکنید مدارکش رو نگاه کنید . اقای دکتر ضمن اینکه ورم مثانه داشت ازمایش کشت انجام دادن منفی میشد ولی خب 1 هفته جنتامایسین گرفت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      احتمالا درجات بسیار خفیفی از UPJO داشته و یا شاید تصویر سازی سونوگرافیست بوده فعلا اقدامی نمیخواد سه ماه بعد سونوگرافی مجدد انجام شود
  • تصویر کاربر amir چهارشنبه ۳۰ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    قای دکتر سلام مجدد بنده درد در ناحیهدمثانه و سوزش ادار داشتم و درد در قسمت پشت کمر سمت چپ کلیه برا همین رفتم بیمارستان که ابتدا سونو گرفتم و بعد سی تی اسکن که بعد بعد از سی تی درد و سوزش داشتم که جتامایسین 80و سیپروفلاکسین مصرف کردم و بعد ازمایش ادرار که دادم گویا خون دفع کردم که بهد پراسوزین 1دادن ولی بنده همچنان درد تو ناحیه کلیه چپ هرزگاهی دارم و تکرر ادرار هم دارم و حس کیکنم تخلیه ادرار ب خوبی انجام نمیشه دکتر جان واقعا نگران شدم نکنه چیز خاصی هست لطفا رااهنمایی کنید خیلی نکرانم ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      سونوگرافی رو بفرستید
  • تصویر کاربر ساحل سه شنبه ۲۹ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 317 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب ،پدرم65 ساله ،مدتیه اوره خونش بالا رفته تحت درمان بود ولی الان دوهفتس پاهاش به شدت ورم کرده و خیلی اذیته،نگران هستیم و دنبال درمان دکتر عزیز سونوگرافی و آزمایش خون شوم رو براتون میفرستم ودکتر برا کلیه هاش گفته داره کوچیک میشه و کارکردش ضعیفه،لطفا باید هرکری که لازمه انجام بدیم بگید وچنانچه نیاز به ویزیت جنابعالی هست بفرمایید که بیایم خدمت شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      باید تحت نظر نفرولوژیست باشد
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۹ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 343 مشاهده پرسش
    جناب دکتر من ۵ دکتر رفتم ۴ تا گفتن شما نیاز به عمل ندارید ۱ نفر گفتن که نیاز به عمل دارید. نظر شما خیلی مهمه برای بنده. ممنون میشم نظرتون رو بفرماید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      نیاز به عمل نداره دارو مصرف کنید بارداری رخ نداد باید از روش های کمک باروری استفاده کنید
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۹ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 265 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من از شهرستان میخوام خدمتون برسم راهم دوره کسی تهران ندارم امکانش هست یه نوبت بدید مریض داریم بیاییم بینه مریض می بینید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      مشکلش چیه؟ قبلا عمل شده؟
    2. تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۹ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      تنگی مجرا بله عمل شدن
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      بنده عمل انجام شده همکاران رو نمیبینم اگر مشکل مجرای طولانی مدت دارند بهتره به همکاران فوق تخصص ترمیم مجرا مراجعه کنند
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر ح.ق شنبه ۲ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    سلام،وقتتون بخیر
    جناب دکتر من پارسال نزدیک چند ماه درد کلیه داشتم و با سونوگرافی و سی تی اسکن اصلا مشخص نمیشد بعد مشخص شد وسط حالب سنگ گیر کرده که با گذاشتن فنر و در آوردن سنگ تموم شد ولی ۱ ماه بعد از جراحی دوباره درد شروع شد که باز سنگ داشتم در کلیه چپ که دوبار هم دفع کردم به اندازه ۷ و ۸ میلی ۱ ماه بعد اون دوباره سنگ کلیه ۱۱ میلی داشتم در همان کلیه که سنگ شکنی کردم به دستور پزشک و نشکست الان در عرض ۴ ماه سنگ شده ۴۳ میل که باید جراحی کنم سئوال اینجاست چرا اندازش انقدر بزرگ میشه در بازه زمانی کم؟؟؟ من حتی به توصیه پزشک نمک و گوشت کم کردم و لبنیات حذف کردم نوع سنگ هم کلسیم اگزالات هست لطفا راهنمایی کنید چیکار باید بکنم؟؟؟؟و ایکنه من در این مدت من مشروبات الکلی هم زیاد خوردم آیا ربطی به این موضوع دارد؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      خیر مرتبط نیست اگه سی تی اسکن انجام شده ریپورتش رو بفرستید
    2. تصویر کاربر ح.ق چهارشنبه ۳۰ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      سلام جناب دکتر ممنون بابت جواب ۲ عکس ارسال میکنم سی تی اسکن قبل عید هست و سونوگرافی مربوط به چند روز پیش
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ تیر ۳( 1 سال پیش)
      باید عمل pcnl بشه
    4. تصویر کاربر ح.ق شنبه ۲ تیر ۳( 1 سال پیش)
      جسارتا شما زحمت میکشید؟؟ وقت نوبت عمل به من بدید؟ یا شماره تلفنی برای هماهنگی؟ممنون میشم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ تیر ۳( 1 سال پیش)
      با مدارک کامل خودتون جهت ویزیت حضوری و تعیین پلن جراحی به مطب مراجعه کنید همکاران مطب با شما جهت هماهنگی های لازم تماس خواهند گرفت
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر هاشم سه شنبه ۲۹ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    سلام..
    من در جای کار میکنم که بعضی از همکاران که لباس بد یا شل حجاب هستند باعث میشود همیشه تحریک بشوم ،نه خود ارضایی کنم و نه هم رابطه ی نامشروع دارم که تخلیه بشم و ارضا.این حالت رو هر روز دارم ،بیش از از اندازه تحریک میشوم و آلتم نعوظ میکند ،تا حدودی بعد از این حالت که به دستشویی میروم کمی تخلیه میشود از راه ادرار.ایا تحمل این همه فشارجنسی مشکلی ندارد ؟
    چون هر چهار ماه میتوانم پیش همسرم باشم.
    باید چکار کنم ؟یاداروی هست که مصرف کنم کمی شهوتم کم بشود ؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      ابتدا بهتره از نظر ذهنی سعی کنید خودتون رو کنترل کنید اگر جواب نداد میتونید از قرص فیناستراید روزانه یک عدد استفاده کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب