اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سارا چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    برای چکاپ آزمایش دادم کراتینم بالا بوده کلاس یوگا میرفتم و متاسفانه قسمت کشاله رانم ورم کرده و سونو انجام دادم و نتیجه و ارسال کردم
    میتونه ارتباط داشته باشه به فتق؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      سونو رو ارسال نکردین متاسفانه
  • تصویر کاربر بهروز چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ببخشید مزاحم میشم متاسفانه من خیلی دیر تحریک میشم و نعوظمم به سختیه
    بخصوص اگر یک مقدار خسته باشم که تقرببا نشدنیه معمولا نعوظ صبحگاهی دارم سیلدنافیل ۵۰ گاهی جواب میده خیلی اوقاتم جواب نمیده چندتا سوال داشتم از خدمتتون سلیدنافیل بهتره یا تادالافیل؟
    و اینکه استفاده از دوز ۱۰۰سیلدنافیل یا ۲۰ تادالافیل خطرناک نیست؟
    پیک اثر دارو چند ساعت بعد از مصرفه؟
    و اینکه چکار کنم مشکل نعوظم داعمی برطرف شه چون همیشه نمیشه دقیقا پیش بینی کرد که دوسه ساعت قبلش مصرف کنم
    تادالافیل ۵ روزانه مناسبه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      تادالافیل بهتره دوز های بالا خطرناک ترن دو ساعت به نظر مشکل شما روانی میاد مصرف روزانه توصیه نمیشه
  • تصویر کاربر پیمان چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 317 مشاهده پرسش
    با سلام
    عوارض پس از جراحی رو در صورت انتخاب درست جراح پروستات در گرید 2 میشه کاهش داد؟ و حداقل عوارض رو شاهد بود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      انتخاب جراح با سابقه تر مسلما مهمه ولی تضمین کننده ۱۰۰٪ عدم وقوع عوارض نیست یه سری از عوارض عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی غیر قابل اجتناب هست در ماهیت نوع عمل عوارض وجود داره
  • تصویر کاربر حمیدرضا چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر کرمی،
    بنده الان حدود ۵ ساله که متوجه شدم واریکوسل دارم، درحال حاضر هم با توجه به نتایج سونو واریکوسلم در چپ شدید و راست خفیف است ، درضمن فتق دوطرفه هم دارم ،
    و باتوجه به آزمایش آنالیز تعداد اسپرم ها خوبه ولی تقریبا نصفشون مردن...
    آیا فتق نیاز ب عمل دارد یانه؟؟؟
    آیا واریکوسل (با توجه ب آزمایش DFI و آنالیز اسپرم) نیاز ب عمل دارد یانه ؟؟؟
    درضمن بیشتر مواقع درد شدیدی زیر دنده چپ تا بیضه چپ دارم ، بنظر شما علت چیست؟؟
    باتشکر...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      خیر واریکوسل شما نیاز به عمل ندارد فتق اگر منجر به درد شده باشه نیاز به عمل خواهد داشت
  • تصویر کاربر علیرضا62 چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت بخیر
    اقای دکتر جمعه گذشته بعد از مدت ها صبح ورزش کردم و از اون روز گرفتگی لگن و ماهیچه های پا دارم و قرص سلکوکسیب و متاکاربامول خوردم و دیشب و امشب انزال داشتم که کاملا منی ام به صورت ژله ای و تیکه تیکه و شفاف و سفید بودکه تاکنون اینطوری نبود البته اینم بگم خیلی وقت بود نزدیک دو هفته انزالی نداشتم
    میخاستم بگم دلیلش چیه
    ایا باعث ناباروری میشه
    ایا مشکلی خاصی هست
    تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      موردی نداره نگران نباشید سعی کنید رابطه ی منظم داشته باشید
  • تصویر کاربر شبنم چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 718 مشاهده پرسش
    پسرم 4 ماه و 20 روزشه
    امروز سونو انجام دادیم
    توی هر دو کلیه تعدادی اکوژن های 1 تا 3 میلیمتری وجود داره
    درمان و راه حلش چیه؟
    آیا رفته رفته رفع میشه یا نیاز به دارو درمانی داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      فعلا اقدامی لازم نیست باید هر ۳ الی ۶ ماه سونوگرافی رو تکرار کنید تحت نظر متخصص اطفال باشد
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 271 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان
    بنده کمی احساس سوزش داشتم ، رفتم دکتر آزمایش ادرار و سونوگرافی دادم .
    دارو برام داکسی سایکلین 100 و سیپرو فلوکساسین 500 هر 12 ساعت با آب فراوان تجویز کرد
    جشارتا میخواستم نظر شما رو بپرسم که با توجه به این آزمایش و سونو ، این داروها رو مصرف کنم یا خیر ؟
    آیا داروی مناسبی هستش ؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      بخیر مصرف آنتی بیوتیک رو توصیه نمیکنم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      مصرف مایعات بیشتری داشته باشید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سارا چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب پدر من ۶۴ ساله هستن بعد از دویدن متوجه خون توی ادرار شدن بعد از سونوگرافی سنگ ۱۹ میلی مثانه گزارش شده و حجم پروستات ۷۷ ذکر شده. دستورتون چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      باید عمل بشه
  • تصویر کاربر مصطفي چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 331 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت اقاي دكتر ادامه سوال ٣٣٣٠٤٥ كه فرمودين نياز به هيچ اقدامي نيست حجم ٢٨ تا ٢٩ سي سي كه علايمي هم نداشتم و دارويي هم لازم نيست سوال بنده اينه ايا رابطه جنسي تاثير دارد بر سلامت پروستات چون ١٥ تا ٢٠ سالي هست نداشتم رابطه و ايا گوشت قرمز ضرر دارد 🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      خیر تاثیری ندارد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      گوشت قرمز هم مشخصا رو پروستات تاثیری ندارد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مبین چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده جوان ۲۰ ساله ای هستم که مشکلات من دقیقا از ۶ ماه پیش شروع شد بعد از گذشت ۶ ماه علائم من به شرح زیر است
    ۱ بی حسی آلت و جمع شدگی و سردی در آلت
    ۲ میل جنسیم خیلی بالا بود با هر چیز کوچیکی تحربک میشدم ولی الان به صفر رسیده با هیچی تحریک نمیشم
    ۳ تکرر ادرار و کامل خالی نشدن مثانه ( موثع ادرار هیچ سوزشی ندارم )
    ۴ درد در قسمت زیر آلت یعنی جایی که لوله ادرار قرار دارد داخلش درد داره و درد موقع و نعوظ و حتی بعد از ارضا شدن در آلت و درد بیضه و بعضی موقع ها کمر
    ۵ وقتی ارضا میشم هیچ حسی ندارم و هیچ لذتی ندارم و فقط آب میاد هیچی حس نمیکنم و اینکه آقای دکتر من نعوظ دارم مشکلی در نعوظ ندارم حتی نعوظ صبحگاهی هم دارم بنظر شما بیماری من چیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      اخیرا مشکل روحی یا مشغله ذهنی شدید داشته اید؟
    2. تصویر کاربر مبین چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      مشکل روحی داشتم ولی خیلی وقت پیش بود ینی حدودا یک سال پیش بوده الان اصلا هیچ مشکل روحی و بیماری ندارم و این علائم های من ۶ ماهه که شروع شده آقای دکتر
    3. تصویر کاربر مبین چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      مشکل روحی یک سال پیش داشتم در حد یک ماه اینطورا ولی الان هیچ مشکل روحی و بیماری خاصی هم ندارم آقای دکتر علائم های من ۶ ماهه که هست
    4. تصویر کاربر مبین چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      مشکل روحی یک سال پیش داشتم اونم در یک دوره کوتاه مدت در حد یک ماه مشکل داشتم ولی بعدش خوب شدم و هیچ مشکل روحی و بیماری ندارم الان آقای دکتر
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      مشکلی که گفتید جنبه ی روانی داره باید به روانپزشک مراجعه کنند
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب