اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۵ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 281 مشاهده پرسش
    با سلام. پدر من ۷۱ سال سن دارن روزی یک عدد قرص تامسولوسین مصرف میکنن. آزمایش و سونوی جدید انجام دادن. ممنون میشم نطرتونو و مقدار مصرف قرص و شرایط پروستات رو لطف کنین بفرمایید. با تشکر از دکتر عزیز.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      یک ماه بعد تست psa تکرار شود
    2. تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۴ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      چرا هیچ توضیحی ندادن ؟ یعنی چی یک ماه بعد تکرار ازمایش. از شرایط حرفی نزدن
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      مقدار psa اندکی بالاست Psa آزمایش پروستات هست اگر سیر psa افزایشی باشد نیاز به بررسی های بیشتر خواهد بود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۱۷ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 292 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما آقای دکتر کرمی. بنده ۳۱ ساله و مجرد هستم. حدود ۶ ماهی هست که دچار درد در بیضه چپ و کشاله ران پای چپ که تا کف پا امتداد پیدا میکنه، هستم. به طوری که با سنگینی بلند کردن (حتی در حد سه چهار کیلو میوه) تشدید میشه. به دکتر اورولوژی مراجعه کردم‌ تشخیص واریکوسل شدید دادن و سونوگرافی نوشتن برام. سونوگرافی هم واریکوسل شدید بیضه چپ رو تایید کرد. نتیجه سونو و آزمایش اسپرم رو براتون ارسال کردم. ممنون میشم بفرمایید که باید جراحی واریکوسل انجام بدم یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      شرایط اسپرم ها خوبه ولی اگر در معاینه واریکوسل دارید باید عمل بشه
    2. تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۶ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      شکل اسپرم و چسبندگی مشکلی نداره؟
      بله در معاینه بالینی آنقدر تورم رگ ها زیاد هست که پزشک اورولوژی فورا تشخیص داد. برای اطمنیان سونو نوشتن. (با عرض معذرت چند تصویر از اسکروتوم میذارم).
      آقای دکتر جراحی واریکوسل درد رو هم از بین میبره یا صرفا با هدف افزایش قدرت باروری انجام میشه؟ در حال حاضر دردی که تا کف پا امتداد پیدا میکنه و با سنگینی بلند کردن تشدید میشه من رو آزار میده.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      دردی که تا کف پا امتداد پیدا میکنه برای واریکوسل نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر امید یکشنبه ۱۴ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۳۴ سالم هست که هم کوتاهی آلت دارم هم زودانزالی دارم راهی‌ برای درمانی هست یانه ممنون از شما که راهنمایی کنی از جرای خوشم نمیاد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام عکس از آلت در حالت نعوظ بفرستید
  • تصویر کاربر سپیده یکشنبه ۱۴ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر بعد عمل هیسترکتومی و کلپورافی تکرر ادار و احساس کامل تخلیه نشدن ادار دارم سونو کلیه و pvr حجم پری مثانه۲۷۰سی سی و بعد تخلیه۳۰ سی سی نشون داد و در کلیه چپ سنگ ۳ میلی متری نشون داد راهنمایی بفرمایید چکار کنم؟ ۲۱ تیر عمل شدم و دیروز سونو و ازمایش دادم ازمایش کشت ادرار منفی و کمی باکتری زده یود .۵ مرداد هم تاوانکس تجویزی دکترم تموم شد و الان بتانکل ۱۰ میخورم و ده تا تموم شده .لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      باید به جراح معالج خود مراجعه کنید اگر تا سه ماه علائم بهبود نداشتند باید نوار مثانه انجام بشه
  • تصویر کاربر بهرام۷۳ سه شنبه ۱۶ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت اقای دکتر.
    سه هفته قبل سنگ ریزه های کوچکی رو از راه ادرار بعد از پیاده رویی دفع میکردم بعد از یک هفته درد از ناحیه راست داشتم.سونو گرافی انجام دادم از ناحیه کلیه راست دو عدد سنگ 3.5mm و 3.9, در کالیس میانی مشاهده شد و یک سنگ 6.1mm در حالب سمت راس ۳۴mm تا uvj.
    کلیه سمت چپ توده هایپر اکو 5×3mm
    وهمچنین سنگ 3.1mm .
    اقای دکتر نگران توده سمت چپ هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      عکس سونوگرافی رو ارسال کنید
    2. تصویر کاربر بهرام۷۳ دوشنبه ۱۵ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      اقای دکتر چندین بار ارسال کردم عکس اپلود نمیشه راه دیگری وجود داره سونوگرافی رو بفرستم براتون؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      به شماره واتس اپ 09101142080 ارسال کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر قاسمی دوشنبه ۱۵ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 351 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ، مادر من ۶۷ ساله هست و دیابت داره که قرص متفورمین مصرف می‌کنه و قبلاً کلیه ی راست رو بخاطر وجود سنگ که در مجرا گیر کرده بود عمل کرده همیشه از این شاکیه که از پهلوی راستم سرم میشه انگار سوراخه ، و میگه انگار یه چیزی توی کلیم حرکت می‌کنه در ضمن اندازه ی کلیه ها نسبت به سونوی پارسال کمی کوچکتر شده عکس سونوگرافی رو براتون ارسال میکنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      کلیه راست کاهش کارکرد داره ولی نیاز به اقدام جراحی نداره
    2. تصویر کاربر قاسمی یکشنبه ۱۴ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      آقای دکتر مادرم کمی عفونت هم داشت فلوکساسین دادن ، من خیلی نگران کوچک شدن کلیه هاش هستم چکار باید بکنیم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      اتفاقیه که قبلا افتاده الان نمیشه کاریش کرد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۶ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 309 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر . ازمایش های بنده رو لطفا بررسی بفرمایید مشکل چیست و اینکه باید جراحی انجام بدن یا بطور طبیعی و بدون جراحی میتونم بچه دار بشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      متاهلید؟ اقدام کردین؟
    2. تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۴ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      سلام بله. خانم بنده بدلیل کیست دز حال درمان دکتر زنان هستند. ازمایش بنده ایرادی دارد؟؟؟
    3. تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۴ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      سلام بله اقدام کزدیم. خانم بنده بدلیل کیست درحال پیگیری روند درمان هستند . ازمایش بنده ابیرادی دارد؟؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      شرایط اسپرم های شما هم خوب نیست اگر بیشتر از یکساله که اقدام کردین باید عمل بشید
    5. تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۵ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      طول درمان بهبود اسپرم ها بعد جراحی چقدره؟؟؟ و اینکه چند درصد احتمال موفقیت و افزایش اسپرم اای سالم هستش؟؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      بهبودی شاید به صورت آزمایشگاهی چشمگیر نباشه ولی شانس باروری رو افزایش خواهد داد
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۴ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    آقای دکتر می خواستم ویزیت اینترنتی بشم عکس از آزمایش و سونو گرافی در واتساپ فرستادم می خواستم اگر امکان داره ببینید و دارو اگر لازم داره بفرمایید هم پروستات هم کلیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      وضع کنترل دیابت شما خیلی خرابه اولویت اصلی مراجعه به متخصص غدد و کنترل شدید دیابت هست با این وضع شرایط خیلی بدی رو برای شما در آینده متصورم یک ماه بعد تست psa رو تکرار کنید و نتیجه رو بفرستید
  • تصویر کاربر آریا یکشنبه ۱۴ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 254 مشاهده پرسش
    سلام.بنده حدود1ماه قبل عمل واریکوسل کردم بعد از عمل حدود 2روز بعد آلتم باد کرد و بعد ورم برطرف شد حالا اصلا اون حس لذت روی آلتم نیست .سرحالترشدم قبلا خیلی کسل بودم اما اون حس لذت رفته ممکنه عصب آسیب دیده باشه و این قابل بازگشته? و سوال دوم این بود که ورزش دو و میدانی رو چند روز بعد ازعمل میتونم شروع کنم و چنددقیقه تایمش باشه خوبه?باتشکر دکتر عزیزوگرامی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      ورزش دو و میدانی رو میتونید شروع کنید سعی کنید به مرور باشه و پرفشار نباشه خیلی بعیده که عمل منجر به آسیب عصب های حسی آلت بشه
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۴ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 286 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ببخشید یک سوال داشتم بنده توبه کردم حدود 4 سال پیش چند رابطه مقعدی داشتم فاعل بودم میترسم بیماری مقاربتی نگرفته باشم آیا لازم ازمایش hi بدم؟
    1. تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۴ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      اقای دکتر ببخشید قبل عمل بسته تنگی مجرا آزمایش اچ ای وی میگرن؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      اگر علائمی ندارید نیاز به بررسی نیست البته که میتونید چک کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب