اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر عفت چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 351 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر۴۷ سالمه من از سال ۱۳۷۷ تا الان عفونت مثانه دارم دارو مصرف می کنم مقطعی خوب میشم داروهای تموم میشه دوباره مبتلا میشم بپیوست آخرین سونو گرافی و آزمایشهامو خدمتتون می فرستم اگه نیاز به ویزیت باشه پرداخت میکنم لطفاً تشخیصتون رو بفرمایین ممنون میشم یا داروهایی که باید مصرف کنم آیا مشکل خاصی دارم یا عالیه خیلی نکرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      به متخصص عفونی مراجعه کنید و درمان آنتی بیوتیکی تزریقی بگیرید بعد منفی شدن کشت نیتروفورانتویین هر شب یک عدد مصرف کنید
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 249 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر
    جناب آقای دکتر من مجرد 37ساله هستم و اخرین رابطه جنسی من تقریبا یک سال پیش بوده ، منتها تقریبا 1ماهه که یک زائده روی آلتم ایجاد شده که نمیدونم زگیل هست یا تبخال
    ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید که باید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      بله چشم اینم عکسها خدمت شما
    3. تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      .
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      زگیله باید کرایو بشه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر جعفری چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 248 مشاهده پرسش
    سلام من تحت نظر آقای دکتر مدینه ای ارولژ هستم چند سالی هست که مرتب روزانه ۲ عدد قرص پرازوسین۵ صبح و شب مصرف میکنم و هر شب هم یک عدد دوتاستراید نیم مصرف میکنم ولی باز هم در طول شبانه روز تقریباً هر دو ساعت تکرر ادرار دارم بخصوص شبها بیشتر است.
    آزمایش و سونوگرافی هم هر سال میدهم بزرگی خوش خیم هست چه کنم باز هم دارو مصرف کنم؟
    چون احساس میکنم تاثیر محسوسی داروها ندارد. متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      با مصرف دارو خوب نشدین ابتدا باید نوار مثانه انجام بدین و سپس تعیین پلن جهت جراحی انجام بشه
  • تصویر کاربر محیا چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر پدر من ۶۰ سالشون هست
    چند سال پیش psa ایشون تا ۷ رفت اندازه پروستا هم بسیار بزرگ بود ولی با داروی تامسلوسین روزی دو تا و ترازوسین روز ۱ عدد و فیناستراید روزی ۱ عدد رنج نرمال شد
    حدودا ۲ سال رنج کاملا نرمال بود
    در آزمایش جدید ایشون psa شده ۶ و free psa شده 19 با توجه به خوندن مطالب شما متوجه شدم خطرناکه ... الان تامسلوسین روزی دو تا میخوره و ترازوسین روزی یکی با وحود این بالا رفته ... نظرتون رو میشه بفرمایید . با سپاس
    1. تصویر کاربر محیا چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      عذرخواهی میکنم free psa شده ۱.۱۵
    2. تصویر کاربر محیا چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      عذرخواهی میکنم free psa شده ۱.۱۵
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      بهتره ام آر ای پروستات انجام بشه جهت تعیین نیاز به نمونه برداری پروستات
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مینا پنجشنبه ۸ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    با سلام.
    آقای دکتر کرمی، من نوزاد 6 ماهه ای دارم که در دو ماهگی ختنه شده ولی اطراف آلت گوشت اضافه هست، دکتر خودشون دکتر اورولوژی  کودکان هستن و فرمودن تا 6 ماه بعد از ختنه درست می‌شود. الان سوالم اینه که اگر این گوشت های اضافه موند باید چیکار کرد، به مرور زمان برطرف میشه یا باید عمل کرد؟ بسیار نگرانم. ممنون میشم پاسخ بدید، با تشکر
    1. تصویر کاربر مینا چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      آپلود شد، با تشکر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      به مرور برطرف خواهند شد باید صبر کنید و تحت نظر دائم جراح خود باشید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    سلام و احترام
    سونوگرافی انجام دادم برای جراحی احتمالی لاپارسکوپی دوطرفه که واریکوسل گرید ۳رو هم تو سونوگرافی تایید کردند تصویر پیوست ،'لطفا راهنمایی بفرمائید آیا لزومی به جراحی واریکوسل دارم ؟ اگر لزوم دارد ابا به طور همزمان امکان جراحی لاپارسکوپی فتق و واریکوسل وجود دارد ؟یا اصولا امکانپذیر است؟البته ۵۳ساله هستم و بچه هم دارم ، بعد سالها به خاطر درد بیضه هنگام کار بدنی و ورزش و نزدیکی و حتی سردی هوا و درد درناحیه فتق و شکم مجبور به قبول شرایط جراحی شده ام .شهرستانم غیر حضوری مزاحم میشوم .تشکر از توجه جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      بله هر دو باهم قابل درمان هم به طریق باز هم به طریق لاپاراسکوپی هست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      بخاطر دردی که فتق باعثش شده باید عمل کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر پیمان چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 301 مشاهده پرسش
    سلام پدر من 58 سال داره یک سال قبل یک ماه سوزش ادرار داشت که سنگ کلیه بود بعد دفع سنگ کلیه سوزش ادرار قطع شد ،الان سه ماه هست که سوزش اداره داره گاهی کم گاهی زیاد آزمایش گرفتیم که psa 22.7 هست؟
    میخواستم نظرتون رو بدونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      ابتدا چک مجدد psa انجام بشه اگه بالا بود حتما باید نمونه برداری پروستات انجما
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 281 مشاهده پرسش
    من سی سالمه و مجردم تا حالا ارتباط جنسی نداشته ام تقریبا ده ساله احساس میکردم آلتم کوچیکه یعنی حسم به خودم این بوده حالا یکی دوساله باز احساس میکنم نعوظ ندارم البته یه فیلم مستجهن  7 دقیقه نگاه کردم تمام طول فیلم آلتم در حالت نعوظ بوده ولی چون میخام ازدواج کنم میترسم نتونم طرفمو ارضا کنم یا نعوظ کافی داشته باشم من سونوگرافي الت انجام دادم دکتر گفته اختلال نعوظ داری و مشکل از نارسایی شریانه دوهفته قرص خوردم تاثیر داشت ولی باعث افزایش ضربان قلبم شد که مصرف قرص قطع کردم دکتر گفته  فعلا ازدواج نکن ممکنه لازم باشه پروتز کنی نمیدونم مشکلم ذهنیه یا واقعا آلتم مشکل داره؟ دکتر منو ترسوندن و بیشتر بهم استرس وارد کردن آخه من همین الان تو دوره آشنایی با یه دختری برای ازدواج هستم نمیدونم چیکار کنم رابطم ادامه بدم؟؟ مشکلم حل شدنی هست یا نه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      سونوگرافی با تزریق انجام دادین؟
    2. تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      بله با تزریق بوده من عکس گزارش تلگرام کردم الان دوباره آپلود میکنم
    3. تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      گزارش سونو
    4. تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      http://www.drsiavashghahari.com/viewer/?pid=0jTbieopM2/NnoIPVktOiIAJN/IwRkyJlY+s3kzaVNc=
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      ببینید اگه حین تحریک جنسی و یا صبحگاه نعوظ کافی دارید جای نگرانی نیست ولی اگر مواردی که گفتم مشکل دارید بهتره به رادیولوژیست های اینترونشن مراجعه کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمود چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما آقای دکتر کرمی
    من حدود 5 ماه که پیرونی گرفتم و خب داروها و تزریق وراپامیل رو هم 6 نوبت انجام دادم, شاک ویو هم 6 نوبت انجام دادم , الان به هنگام نعوظ درد ندارم اما شکل فیزیکی آلت هنور به حالت خمیده هست و امکان ارتباط جنسی وجود نداره.
    میخواستم بدونم آیا پلاک با جراحی برداشته میشه؟ مدت زمان جراحی چقدر هست؟ آیا نیاز به بیهوشی برای جراحی هست یا با اپیدورال هم امکان جراحی هست و در آخر هزینه جراحی حدودا" چقدر هست؟
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      روش های جراحی متفاوتی هست که در آن ها هم میشه برداشت پلاک رو و هم میشه برنداشت بر حسب شرایط بیمار و نوع عمل و زمانش بیهوشی توسط متخصص بیهوشی تعیین میشه هزینه هم باز با نوع عمل و بیمه و بیمارستان تعیین میشه
  • تصویر کاربر Yosef جمعه ۹ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت شما
    دکترجان من امروز در کلینیک شما جراحی انهنای الت رو انجام دادم چند روز دیگه باید پانسمان رو عوض کنن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      ۲۴ ساعت بعد باز بشه تا ۴ روز روزانه پانسمان انجام بشه
    2. تصویر کاربر Yosef چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      پانسمان هارو داخل خونه خودم عوض کنم مشکلی پیش نمیاد و بعد چند روز حمام میشه رفت؟؟؟
    3. تصویر کاربر Yosef چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      موقع بازکردن پانسمان بتادین بزنم یا لازم نیست و مورد آخر این که تا کی باید داخل پانسمان باش
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      ,خیر بتادین لازم نیست پماد موپیروسین یا جنتامایسین بزنید
    5. تصویر کاربر Yosef پنجشنبه ۸ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      دکترجان تا چند روز باید داخل پانسمان باش و بعد از چند مدت حمام میشه رفت
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      ۴ روز بعد عمل میتونید حمام برید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب