اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۳۰ آذر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 192 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    بنده 37 سال سن دارم و دارای یک فرزند 6 ساله
    در یک سال گذشته برای فرزند دوم اقدام نمودیم که موفق نشده و چند روز پیش آزمایش سمن دادم
    اسپرم از نظر شکل 1 درصد هستند از نظر تعداد و dna طبیعی اند ، آزمایشات رو پیوست میکنم
    ممنون میشم، تفسیر آزمایشات را بفرماید و راهنمایی بفرمایید که چه کاری باید انجام بدم، آیا نیاز به کار خاصی هست و آیا احتمال فرزندآوری دارد

    تشکر خانمم 36 سال دارد و فرزند اولم از ایشون نیست تاکنون درد خاصی در ناحیه بیضه ها نداشتم و معمولا یک روز درمیان رابطه دارم بدنم معمولا گرم هست یک مقداری استرس کارم زیاد هست
    ضمنا اهل سیگار و .... نیستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ آذر ۳( 1 سال پیش)
      سونوگرافی از بیضه ها انجام شود
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۳۰ آذر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من ۲۱ سالمه با طول الت در حالت نعوظ ۱۲ الی ۱۳ ایا نرماله ؟
    و اینکه چند وقته حس‌میکنم اونطور ک باید به نعوظ نمیرسه دلیلش چی میتونه باشه؟
    و اینکه من ۱۹۳ قدمه و ۱۱۵ وزنم
    ممکنه دچار دفن شدن الت شده باشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ آذر ۳( 1 سال پیش)
      بله در محدوده ی نرمال هست وزنتون رو یکم کاهش بدین
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۳۰ آذر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 208 مشاهده پرسش
    میل کاهش یافته است و حین رابطه آلت زود شل میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ آذر ۳( 1 سال پیش)
      چند وقته؟ بیماری خاصی دارید؟
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 213 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید خدمت پرفسور عزیز
    مدارک پدرم را خدمتتان ارسال می کنم خواهشمند است در زمینه نمونه برداری نظر خود را اعلام نمایید؟آیا نیاز به عمل و جراحی برداشتن پروستات دارد یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ آذر ۳( 1 سال پیش)
      خوش خیم بوده نمونه برداری نیاز به برداشتن پروستات نیست اگر علائم ادراری اذیت کننده هست میشه عمل کرد
    2. تصویر کاربر جواد جمعه ۳۰ آذر ۳( 1 سال پیش)
      جناب استاد ببخشید
      پدر سوزش ادرار داره و شب های دستشویی زیاد می رود ادرار باقیمانده اش زیاد است ایا لازم است عمل شود یا با دارو برطرف می گردد؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ دی ۳( 1 سال پیش)
      اصلا دارو مصرف نکرده؟
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهسا جمعه ۳۰ آذر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 260 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما ،آقای دکتر من 28 سالم است چند روز پیش خون زیادی در ادرار مشاهده کردم به طوری که کاملا خون دفع میشد و این خونریزی به مدت چند ساعت ادامه داشت سپس دفع لخته شروع شد و خود به خود به اتمام رسید،سوزش شدید هنگام دفع ادرار داشتم و حتی بعد از دفع ادرار هم سوزش شدید در مثانه ادامه داشت،چند ماه پیش هم همین مشکل پیش آمد و با تشخیص دکتر عفونت تشخیص داده شد و آنتی بیوتیک تاوانکس خوردم منتها معده ام ضعیف است و نتونستم بیشتر از چهار عدد بخورم ،الان بعد از گذشت نه ماه دوباره همین مشکل پیش آمده ،در زمان این مشکل کمی احساس بی اختیاری ادرار دارم،دو تا سونوگرافی یکی مربوط به نه ماه پیش و یکی مربوط به الان و همچنین دو عدد جواب آزمایش یکی برای نه ماه پیش و یکی برای الان خدمت شما میفرستم ممنون میشوم من را راهنمایی بفرمایید 🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ آذر ۳( 1 سال پیش)
      باید سیتولوژی ادراری در سه نوبت انجام شود
  • تصویر کاربر برهان جمعه ۳۰ آذر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 202 مشاهده پرسش
    سلام من بچم ۲ماهه ختنه کردم بعد فهمیدیم ادرار باریکه و الان ۳سالونیم دکتر چند ماه دماسنج میزنه گفت ۶ماه دیگه بزن من از بیهوشی میترسم بدون بیهوشی راه نداره میل بزنیم باز بشه
    1. تصویر کاربر برهان جمعه ۳۰ آذر ۳( 1 سال پیش)
      دماسنج ضررندارع وقتی می‌زنیم باز میشه باز می‌بنده الان ۳ماهه میزنیم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ آذر ۳( 1 سال پیش)
      اگه با دماسنج بهتر میشه انجام بدین تا رشدش کامل تر بشه بعد اقدام جراحی انجام بشه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امامی شنبه ۱ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 200 مشاهده پرسش
    باسلام و وقت بخیر
    ببخشیدآقای دکتر ماحدودا پریشب متوجه شدیم ک از روی باشن همسرم سمت نزدیک مقعد یک زائده گوشتی دراومده ازداخلش هم یک موی بلند دراومده بود ک همسرم اون مو رو کند
    زمانی ک ب اون زگیل دست میزنه یمقدارخیلی کمی سوزش داره ولی درحالت عادی هیچ درد و سوزشی نداره
    آیاممکنه زگیل تناسلی باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ دی ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
  • تصویر کاربر احمد شنبه ۱ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    وقت به خیر
    این برجستگیها رو حدود ۲ ماهی میشه متوجه شدم؛ شاید هم از قبل‌تر وجود داشتند.
    در این ۲ ماه شاید کمی هم بزرگتر شدند.
    اینها زگیل هستند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ آذر ۳( 1 سال پیش)
      رابطه ی خطرناک داشتید؟
    2. تصویر کاربر احمد جمعه ۳۰ آذر ۳( 1 سال پیش)
      حدودا ۷ ماه قبل
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ آذر ۳( 1 سال پیش)
      مشکوک به زگیله باید کرایو بشه
    4. تصویر کاربر احمد جمعه ۳۰ آذر ۳( 1 سال پیش)
      آقای دکتر
      معمولا زگیل چه مدتی (مثلا چند ماه) رشد می‌کنه؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ دی ۳( 1 سال پیش)
      از دو هفته تا چند سال
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۳۰ آذر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 205 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر، ممنون از وقتی که میزارید، بنده حدود ۲۵ سال دچار بیماری روانی خودارضایی هستم حدود ۱۰ سال ازدواج کردم ولی باز این اعتیاد دارم که منجر به زودانزالی و مشکلات خانوادگی و نارضایتی همسرم شده، با تجویز شما سرترالین ۵۰ مصرف کردم الان دوماه از مصرف دارو میگذره با اسپری بی حسی لیدوکایین بعد نزدیکی و دخول زمان انزالم حدود یک دقیقه هست تایم زودانزالی من امکان داره به ۱۵ دیقه برسه؟باید چه مدت سرترالین مصرف کنم آیا برای مدت زمان طولانی و همیشگی مصرف کنم خطرناک هست؟ سرترالین ۱۰۰ واسم بهتر نیست؟ هیچ گونه بیماری زمینه ای دیگه ای ندارم؟ داروی دیگه ای مدنظرتون نیست که مشکلم برطرف بشه؟
    1. تصویر کاربر رضا جمعه ۳۰ آذر ۳( 1 سال پیش)
      تعداد نزدیکی در ماه یکبار هستش چون همسرم بی میل و سرد شده نسبت به نزدیکی، آیا امکان داره با مصرف مداوم و طولانی سرترالین، مدت تاخیر انزالم به بالای ۱۵دیقه برسه؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ آذر ۳( 1 سال پیش)
      اول اینکه باید رابطه ی جنسی منظم داشته باشید هفتگی سه نوبت حداقل از تکنیک استاپ و استارت حین رابطه استفاده کنید و مراجعه به روانپزشک رو مدنظر داشته باشید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نازنین شنبه ۱ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 270 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر‌من چند ماه هست ک یک چیزی شبیه جوش سر سفید داشتم روی ناحیه خارج از تناسلی ام
    فکرمیکردم جوش چرکی هست
    تا اینکه الان شیو‌کردم و مویی ک روی اون بود رو با موچین برداشتم
    چرکی ازش خارج نشد ولی قرمز شد
    قبلا سفید بود
    واقعا عین جوش چرکی بود
    سطحش هم مثل زگیل نبود ک عین کلم بروکلی باشع
    میخواستم بدونم این چه چیزی میتونه باشه

    ۲ سال هست ک هیچ ارتباطی با هیچ مردی ندارم
    کلا ۳ بار رابطه در کل زندگیم داشتم اون هم در حد مالشی بوده با یک نفر که متعلق ب ۲سال پیش هست
    من مجردم و‌ باکره
    فشار دادم ک چرکش تخلیه بشه ولی چیزی ازش بیرون نیومد


    ممکنه این زگیل باشه؟
    من ۳۹ سالمه و هیچ ارتباطی ندارم الان
    فقط ۳ دفعه ارتباط جنسی داشتم
    نمیدونم چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ آذر ۳( 1 سال پیش)
      زگیل که نیست التهاب ریشه ی مو بوده که الزاما با چرک همراه نیست بهداشت ناحیه ی پرینه رو بیشتر رعایت کنید
    2. تصویر کاربر نازنین جمعه ۳۰ آذر ۳( 1 سال پیش)
      این فکرکنم واضح تر هست
    3. تصویر کاربر نازنین جمعه ۳۰ آذر ۳( 1 سال پیش)
      این عکس واضح تر هست
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ دی ۳( 1 سال پیش)
      زگیل نیست همونیه که عرض کردم
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب