اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۹ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 295 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر .وقت بخیر.
    تو سونو کلیه سمت راست کیست milk of calcium به دیامتر ۷ میلیمتر در پل میانی مشاهده شده.ایا نیاز به درمان و پیگیری هست .لطفا راهنمایی بفرمایید‌.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ دی ۳( 1 سال پیش)
      خیر نیاز به اقدامی ندارد مصرف مایعات بیشتری داشته باشید
  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۱۰ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 210 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر، اندازه بیضه هام نرماله، چند سال پیش نمونه برداری از بیضه کردم و دکتر گفت اسپرم داخل بیضه تقریبا صفر هست و ناباروری، آیا راهی واسه باروری من وجود داره؟ واقعا نداشتن بچه اذیتم میکنه 🙏🙏🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ دی ۳( 1 سال پیش)
      باید مجددا آزمایش مایع منی انجام بدین
    2. تصویر کاربر امیر یکشنبه ۹ دی ۳( 1 سال پیش)
      اگر بازم صفر بود چی میشه؟
      چون صددرصد مطمعنم صفره
    3. تصویر کاربر امیر یکشنبه ۹ دی ۳( 1 سال پیش)
      اگه صفر بود چی؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      صفر بود مجددا نمونه برداری از بیضه ببینیم در چه مرحله ای اسپرم هاتون بلوغشون متوقف شده
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر یونس یکشنبه ۹ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 182 مشاهده پرسش
    باسلام و احترام ،آقای دکتر پدر من ۸۱ سالشون هست و به دلیل مشکلات ریه بستری هستن ،درآزمایش هاشون اوره و کراتین بالا بود ،دو روز آزمایش تکرار شده ،آیا خطر ناک هست ؟ و باید پیگیری بشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ دی ۳( 1 سال پیش)
      خیر نیاز به اقدام جراحی نداره تحت نظر نفرولوژیست سرم بگیره درمان میشه
  • تصویر کاربر Maryam دوشنبه ۱۰ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 211 مشاهده پرسش
    سلام من به شدت وسواس فکری پیدا کردم و یه کیت آزمایش اچ آی وی استفاده کردم و سر انگشتم که با سوزن سوراخ کردم کمی با دایره تست کیت برخورد کرد میخواستم بدونم آیا برای من خطرناکه و ممکنه داخل کیت اچ آی وی وجود داشته باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ دی ۳( 1 سال پیش)
      خیر داخل کیت ویروس وجود نداره
    2. تصویر کاربر Maryam یکشنبه ۹ دی ۳( 1 سال پیش)
      ممنونم و اینکه به نظر شما چقدر میشه به این کیت ها اعتماد کرد ؟؟؟یکسال و نیم از رابطم گذاشته و کیت منفی شده اما به شدت استرس دارم راجب این مورد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      موارد مثبت رو به خوبی نشون میدن اگه شک بالینی خیلی بالایی دارید باید آزمایش بدین
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محبوبه جمعه ۱۴ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 200 مشاهده پرسش
    مدت چند ساله بی اختیاری ادرار دارم نوار مثانه ( پیوست ) وقرص وزیکر( سولیفناسین سوکسینات ) استفاده کردم اما فایده نداشته
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ دی ۳( 1 سال پیش)
      نوار مثانه رو آپلود کنید ببینم
    2. تصویر کاربر محبوبه دوشنبه ۱۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      تصاویر نوار مثانه فرستادم خدمتتون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ دی ۳( 1 سال پیش)
      باید سیستوسکوپی و معاینه واژینال انجام بشه
    4. تصویر کاربر محبوبه سه شنبه ۱۱ دی ۳( 1 سال پیش)
      ممنون
      میشه در پیجتون فرق بین نوار مثانه وانجام سبستوسکوپی راهم توضیح بدهید ممنونم وپیجتون هم دنبال میکنم وخوشحالم که ازراهنمایی های شما خیلی استفاده بردم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      بله حتما
    6. تصویر کاربر محبوبه پنجشنبه ۱۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      چون خنج فارس هستم امکان حضوری برایم مقدور نیست ممنون ولی در اولین فرصت نزد پزشک خواهم رفت🙏
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ دی ۳( 1 سال پیش)
      درخدمتم
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر ابوالفضل سه شنبه ۱۱ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 219 مشاهده پرسش
    سلام دکتر بنده یکسال پیس عفونت مقاربتی گرفتم رفتم دکتر انتی بیوتیک داد درمان نشود گفت حساس شدی رفتم دکتر دیگه آزمایش نوشت که مایکوپلاسما نشون داد و ۶ هفته انتی بیوتیک خوردم درمان شد ولی از اون روز وقتی فشار ادرار زیاده ادرارم پخش میشه و کمی هم تکرر دارم چند بار pcr و کشت ادرار و تست ترشهات پروستات و عکس رنگی از مجرا دادم که فقط باقیمانده ادرار ۵۵ cc دارم برا التهاب پروستاتم دارو زیاد خوردم واینکه التم کامل جمع نمیشه گاها حالت ساعت شنی میشه این پخش شدن ادرار و باقی ماندن ادرار دلیلش چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ دی ۳( 1 سال پیش)
      جریان ادرارتون باریک شده؟ ادرار دو شاخه؟ ادرار ضعیف؟
    2. تصویر کاربر ابوالفضل یکشنبه ۹ دی ۳( 1 سال پیش)
      کاملا دوشاخه نیست حالت پهن شده و اوایل روز شدتش بیشتره و گاها هم کمی دوشاخه میشه و کمی لرزش تو جریان ادرارم دارم و مثل قبل نیس ولی اوایل ادرارم جهشش خوبه اخرای ادرار جریان ضعیف میشه و باریک میاد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      ممکنه عفونت ادراری منجر به تنگی مجرا شده باشه عکس از مجرا RUG_VCUG انجام بدین
    4. تصویر کاربر ابوالفضل دوشنبه ۱۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      عکس rug انجام دادم یک ماه پیش ولی مشکلی دیده نشد
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      بفرستید ببینم
    6. تصویر کاربر ابوالفضل دوشنبه ۱۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      فرستادم خدمتتون الان
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ دی ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام جهت انجام نوار مثانه به مطب مراجعه کنید شماره ی شما به همکاران مطب ارجاع شد با شما تماس خواهند گرفت
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر سمیرا یکشنبه ۹ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 183 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر آقای دکتر پسر من از بدو تولد متوجه شدیم ک هیدرونفروز 13 کلیه چپ رو داره وی سی یو جی انجام شد کرید 4 تشخیص دادن بعد اسکن هسته و سیستوسکوپی هم انجام شد گفتن یه مقدار جزئی اسیب دیده و شربت سفالکسین 250تجویز کردن ک مدام باید مصرف کنه سالی یکبار سونو و ازمایش انجام یشد الان 6ساله هستن و سونو دادیم گفتن کلیه چپ اندازه 66 میباشد و کلیه راست110 و سایز مثانه 18ییه مقدار بیشتر از حد نرمال میباشد راهی برای درمان وجود دارد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ دی ۳( 1 سال پیش)
      کلیه چپ به نظر در اثر برگشت ادرار نتونسته خوب رشد کنه اگر ازمایش کراتینین نرماله نیاز به اقدامی نداره اسکن هسته ای هم میشه جهت تعیین کارکرد کلیه انجام داد
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۹ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 308 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید
    دکتر این ترک ترک ها و اون برامدگی های زیر پوستی حدود ۲ سال هست ک ایجاد شده و هیچ درد و خارش و .. نداره فقط سر اون برامدگی های ریز خودش پوست پوست میشه و دوباره پماد های زینک اکسید و کالاندولا استفاده کردم فایده نداشت اگ میشه یه راهنمایی مفید بکنین و واقعیتش هرچی هست بم بگین اگ بخوام بگم پوستش نازک شده نسبت به حالت سلامتیم
    و اینکه میخوام بدونم ایا واسه رابطه این خطرناکه٫؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ دی ۳( 1 سال پیش)
      خیر جهت رابطه خطری نداره با شامپو بچه ناحیه آلت تناسلی رو هنگام استحمام بشورید بعد حمام با وازلین چرب کنید لباس زیر نخی نرم بپوشید
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۹ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 209 مشاهده پرسش
    سلام ۶۷ ساله ام با psa 3.96 در معانه رکتال ندول لمس ودر سنوگرافی رکتال ندول ۶ میلی متری هیپواکوییک مشاهده از ۱۲ نمونه ۳ نمونه ادنوکارسینیوم با گلیسون ۶ ( ۳+۳) و گرید ۱ تشخیص شد سیتی لگن و شکم با تزریق و بدون تزریق منفی بود .مدارک پیوست ارسال میشود لطفا نظرتان را در خصوص بیماری و نحوه درمان اعلام فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ دی ۳( 1 سال پیش)
      هم میشه پروستات رو به صورت کامل تخلیه کرد هم میشه تحت نظر گرفت جراحی رو توصیه میکنم واستون
  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۱۰ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 160 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت بخیر
    اقای دکتر من ی مشکلی دارم که خیلی دارم اذیت میشم، امیدوارم بتونین کمکم کنین، من وقتی دچار هیجان میشم، یا گفتگوی عاشقانه دارم، یا مثلا ی عکس جنسی ببینم یا کسی در مورد ارتباط جنسی صحبتهایی داشته باشه و… ی آب بی رنگی از الت تناسلیم خارج میشه که خیلی اذیتم میکنه، اونوقت اون آب به دو صورت هست یکیش معمولی هست یکیش چسبناک ، اون معمولی در حالت عادی اذیتم نمیکنه ولی وقتی صحبت عاشقانه طولانی باشه و اب زیادی خارج شه باعث درد شدیدی داخل بیضم میشه که حتی راهم نمیتونم برم اون چسبناک هم باعث میشه کلا عملکرد مغزم بیاد پایین و نتونم کارامو بخوبی انجام بدم ، تنها راه درمان هردوتاش چیزی که خودم پی بردم فقط خودارضایی هست و خروج مایع منی تا زمانی که اینکارو نکنم مریض مریضم

    پ.ن1: تا حالا ارتباط جنسی نداشتم
    پ.ن2: در سن 18سالگی عمل فتق بیضه داشتم.
    پ.ن: سنم 31سال می باشد.

    ممنون میشم راهنماییم کنین چون رفتار تو رابطه برای ازدواج و از این بابت خیلی نگران و ناراحتم🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ دی ۳( 1 سال پیش)
      در صورتی که تحریک جنسی میشید باید ارضا بشید و گرنه منجر به درد بیضه میشه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ دی ۳( 1 سال پیش)
      مواردی که گفتید کاملا نرماله
    3. تصویر کاربر امیر دوشنبه ۱۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      آقای دکتر من تا حالا با کسی نبودم حتی در حد صحبت و هیچ ارتباط فیزیکی هم نداشتم، بنظرتون چند درصد احتمالش میتونه از این نداشتن ارتباط باشه؟
      بنظرتون بعد از ارتباط با کسی این شرایطم بهبود پیدا میکنه؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      بله بهتر خواهید شد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب