اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسین شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خدا قوت ... چند روز پیش پدر من آزمایشی انجام دادن که مشخص شد سنگی به قطر 27میلیمتر در مثانه شان دیده میشه . ضمنا گفتن که مثانه ضخامت جداری داره ولی انتهای حالبها ضایعه ای وجود نداره پروستاتم هیپرتروفیه و حجمش 52سی سیآقای دکتر آیا عمل کردن لازمه؟ برای برداشتن این سنگ مثانه؟ عوارضی داره آیا ؟ نگرانی از بابت ی بیماری خاص ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام بايد عمل كنيد هر دو را
  • تصویر کاربر محمدرضا شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    سلام و. خسته نباشید.جناب دکتر همسر من هفت ماه پیش باردار شد اولین اقدام بعده جلوگیری.ولی متاسفانه پنج ماهگی با ازمایش امینوسنتز متوجه شدیم سندرم ترنر داره و سقطش کردیم.الان میخواستیم اقدام کنیم تو سونو رنگی بیضه که من انجام دادم مشخص شده که واریکوسل دارم و پیش دکتر هم رفتم با معاینه گفتن که واریکوسل دارم میخواستم بدونم میتونه مریضی بچه قبلی از. واریکوسل من بوده باشه و این که حتما عمل کنم بعد اقدام کنیم برای بارداری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام ارتباطي به واريكوسل ندارد
  • تصویر کاربر صمد شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 518 مشاهده پرسش
    حل مشکل پروستات(احتمالا پروستاتیت) لطفا توضیحات منو کامل بخونید اگر لازمه وقت بدید حظورن برسم خدمتتون برای معاینه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      بايد نوار مثانه بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر اسلام شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 660 مشاهده پرسش
    Es He: سلام دکترخسته نباشید ببخشیدمن الان 8ماه هست که دارم رژیم میگیرم برای بچه دارشدن اون هم پسران شاءالله..وزیرنظردکترهستم 4بارتاالان آزمایش اسپرم دادم که باراول ودوم خوب نبود ولی بارسوم باتجویزداروی توسط پزشک کاملا نرمال بودکه متاسفانه کیست داشت نتوانستم اقدام کنم ولی الان که خانمم شرایطشو داره آزمایش چهارمم بازنرمال نبودآیامیتوانم اقدام کنم...عکس هرچهارآزمایش راخدمتتان ارسال کردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      همانطور كه گفتيد انشاءاللاه چون قابل پيش بيني نيست
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    من زمان بچگی بیضه سمت چپ و راست را عمل کردم ولی چندسال بعد بیضه سمت چپ را دراوردم.پیش دکتر رفتم آزمایشی نوشت که در آن f.s.h مقدارش 21.2 و prolactin 25.2 میباشد.ایا این مقادیر که از نرمال بیشتر هستن خطری دارد در ضمن جواب آزمایش را ارسال میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام ازمايش اسپرمتان را بفرستيد
  • تصویر کاربر رسول شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    سلام .بنده 18 سالمه . و بعد از چند روز درد در ناحیه بیضه به دکتر مراجعه کردم و گفت ک واریس خفیف دارید و بعدش هم گفت ک سونوگرافی بکیرید تا ببینم چ جوری هست/ و من وقت سونوگرافیم 5 روز دیگه هست و این چند روز رگ های بیضم درد میکنه /به نظر شما دارویی هست ک بتونم ت قبل سونوگرافی استفاده کنم و درد کمتر بشه؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      نه دارويي نيست
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    خسته نباشی جناب اقای کرمی
    ببخشید من واریکوسل درطرفه (هر طرف2.7mm)دارم و 18 سالمه
    راستش وقتی در حالت درازکش مانوور والسالاوا رو انجام میدم علی رغم اینکه خوابیدم ولی باز هم رگ ها متورم میشن
    ایا این نشانه ای مبنی بر وجود تومور شکمی و کلیوی با هر تومور دیگری است؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام سونوگرافي ومعاينه الزامي است
    2. تصویر کاربر محمد شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      ممنون
      اقای دکتر باید دقیقا کدوم سونوگرافی هارو انجام بدم؟فقط کلیه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      كليه وبيضه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۵ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    سلام 40 سال دارم حدود دوسالی هست که موهای ساق پام شروع به ریزش کرده والان اکثر موهای هر دوساق پام ریخته علت چی میتونه باشه ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام دكتر هورموني
    2. تصویر کاربر محمد شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام پاسخی دریافت نکردم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      بايد از نظر هورموني توسط دكتر غدد بررسي شويد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر کریم شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    با عرض سلام . میخواستم بدونم کجی الت تناسلی من در رابطه جنسیم در آینده مشکل بوجود میاره یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام بايد عمل كنيد فيلم عمل من را ببينيد٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر فرساد شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    سلام جناب دكتر
    من 38 سالمه.در سن حدود 20 سالگي به دنبال خود ارضايي كه انجام مي دادم دچار مشكلات ادراري خفيفي شدم (عدم احساس تخليه كامل مثانه )و بعد از ازدواج مدتها مشكلي نداشتم.از حدود 3 ماه پيش و به دنبال رابطه جنسي كه به مرحله ارضا نرسيد(به دليل عوارض سيتالو پرام) مجددا دچاراحساس عدم تخليه مثانه و تكرر ادرار شدم.2 بار سونوگرافي از كليه ها و مثانه و پروستات انجام دادم .مثانه طبيعي وپروستات داراي اكوي پارانشيم نرمال با سايز 2.7*3.2*3.7 و حجم 21 سي سي بودو يك سنگ 5 ميلي در كاليس مياني كليه راست وجود داشت كه در فاصله 4 ماه تكان نخورده بود.2 هفته به توصيه دكتر سيپرو فلوكساسين مصرف كردم و حجم ادرارم رو كم كرد ولي تاثير خاصي نداشت.دوبار آزمايش ucو ua دادم نه خون و نه باكتري مشاهده نشد.آزمايش psa دادم عددش27/. بود و دكتر گفت نرمال است.الان تنها مشكلي كه برام آزار دهنده است اين است كه قبلا شبها مايعات زيادي مصرف مي كردم و تا صبح بيدار نمي شدم ولي الان 1 بار و بعضي وقتها دو بار بيدار مي شوم.در روز هم مايعات زيادي مصرف مي كنم و هر 3 ساعت بايستي به دستشويي مراجعه كنم.در ضمن به دليل افسردگي و اضطراب شبها مدتي خوابم مختل شده بود كه الان حدود 2ماهه فلوكستين مصرف مي كنم.در ضمن اگر ادرارم رو نگه دارم احساس التهاب خفيف در مثانه و پهلوها مي كنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام نوار مثانه انجام دهيد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب