اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر mahdi سه شنبه ۵ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 3216 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر.خسته نباشيد.ميخواستم بدونم كه پاپول مرواريدي آلت تناسلي قابل درمان هست يا خير؟ و اينكه درمان با ليزر چقدر ممكنه عوارض داشته باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام عكسش را بفرستيد ببينم
    2. تصویر کاربر mahdi یکشنبه ۳ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      عكس
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام اينها را جاي حساسي است دستكاري نكنيد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    من از بچگي يه لكه سفيد روي الت داشتم كه چند سالي ميشه كه مشكي شده ولي اضافه نشده مقدارش،
    فقط چند روزه يه دونه كنارش زده كه به اندازه ي يه عدسه و وقتي فشارش ميدم خيلي كم فقط احساس درد ميكنم خيلي جزئي،
    عكس هم فرستادم براتون
    لطفا بفرمائيد اگه ضروري هستش اقدام كنم هم براي لك تيره هم اين دونه
    تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام مهم نيست
  • تصویر کاربر Zeynab شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 496 مشاهده پرسش
    با سلام، من دو ماهه باردار هستم و فرزند دومم هست. در بارداری اولمم سه بار دچار عفونت واژن از نوع قارچ شده بودم و بعد از زایمانم هم چند بار عفونت گرفتم. یک ماه پیش دکتر زنان رفتم ولی علاٸمی از عفونت نبود. اما در حال حاضر دچار تکرر ادرار شدم. خواهش میکنم راهنمایی کنید و اینکه آیا برای جنینم خطرناک است یا خیر؟ در ضمن من هپاتیت ب هم دارم و امکان داره عفونت به رحم رسیده باشه و جنینم در معرض خطر باشه؟ فرزند اولم خدا رو شکر سالم هست.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      نه نگران نباشيد
  • تصویر کاربر فاطمه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    باسلام دختری 22 ساله هستم که سنگ 22 میل در کلیه ی چپم بود که پس از دوبار سنگ شکن و 4 بار عمل لیزری و لوله حالب متوجه شدم که کارکرد کلیه م 3 درصد میباشد تا کنون به 8 پزشک مراجعه کردم که نظر برخی خروج کلیه و نظر برخی نگهداشتن کلیه است میخواستم نظرتان را در این باره بدانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام اين كليه بايد برداشته شود
  • تصویر کاربر حشمت شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    حدودا15روز است ک درناحیه شکم وپهلوها دچاردرد شدیدی شده ام،سونوگرافی تشخیص سنگ دادن،وبا آزمایشگاه مشخص شده ک هم در ادرار و خون عفونت وجودداره،سه روز بیمارستان بستری هم شدم وکلی آنتی بیوتیک تزریق کردن اماازدیشب ک ترخیص شدم دوباره درد و تب ولرز به سراغم اومده،میخواستم ببینم راه درمانی من چیه؟؟بایدچیکارکنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام بايد تا قطع تب بستري شويد
  • تصویر کاربر مونا شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    بیماری ایدز
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سوال كامل
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۵ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 661 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر ، من پسری 20 ساله هستم. بیضه سمت راستم نزول نکرده بود و حدودا 3 سال بیش عمل کردم یعنی بعد از بلوغ. دکتر گفت بیضه سمت چپت طبیعی و مشکلی از نظر باروری نداری البته هیچ ازمایش اسپرمی ندادم تا الان. مشکلی که الان خیلی ازارم میده وضیعت فیزیکیه بدنمه ، به شدت لاغرم (قد 184-وزن 54) دست و پاهای بلند و کشیده اما بدون حجم عضلانی ، یک سال پیش بدنسازی کار میکردم و با مکمل تونستم چند کیلو اضافه کنم و چون باشگاه و مکمل رو ول کردم همشو ار دست دادم. واسه درمان باید چیکار کنم؟؟؟ شدیدا وسوسه شدم تستسترون بزنم. اگه تستسترون بزنم و حجم بگیرم بعد از مدتی از دست میره؟ یا میمونه؟ اگه ازمایش تستسترون بدم و نرمال باشه نباید تستسترون بزنم؟ من یکی از بیضه هام بالا بوده و الانم از اون یکی به شکل محسوسی کوچیکتره ، خوب این یعنی من نسبت به بقیه اسپرم و تسترون کمتری دارم . اگه من تستسترون نزنم پس کی بزنه . وقتی به دکترم راجبه تستسترون گفتم ، گفت همون بیضه که بالا بوده ام تستسترون تولید میکنه و واسه اضافه وزن برام فارماتون نوشت. البته من ازمایش تستسترون هم یادم نمیاد داده باشم. البته وضعیت رویش مو و صدام مناسبه و فقط حجم عضلانی ندارم. خیلی زود خسته میشم ، دست و پام کم زور شده جدیدا ، کمر درد و بیضه درد هم دارم ، این موضوع رو زندگیم تاثیر خیلی خیلی زیادی گذاشته. راهی واسه اینکه اون بیضه رشد کنه وجود نداره؟ راستی یه نکته دیگه ام هست من 2.3 سالِ ماریجوانا مصرف میکنم یجا خوندم که روی هورمون GNRH تاثیر منفی میزاره. لطفا راهنماییم کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام بيضه كوچك كه شد درمان ندارد
    2. تصویر کاربر محمد شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      یعنی نمیتونم کاری واسه بهبودی انجام بدم؟
      در مورد تستسترون چطور؟؟ میشه بیشتر توزیح بدید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      نه راهي ندارد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر فیروز شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 730 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما
    من 27 سال دارم و دچار کجی آلت به سمت پایین هستم و این کجی نسبتا زیاد هست در ضمن مایع پیشاب یا مذی یا مایع شفافی که قبل از خروج منی می باشد در اصلا وجود نداری حتی یک قطره. با توجه به درمان کجی آلت از طریق جراحی این امکان وجود دارد که درمانی برای باریکی آلتم نیز وجود داشته باشد اگر بله، عوارض جانبی آن چیست؟ همچنین نبود پیشاب تاثیری در باروری آب منی بنده دارد؟آیا امکان درمان نبود پیشاب است؟ ضمنا بنده واقعا خجالت میکشم و گاهی اوقات فکر عدم ازدواج به سرم میزند لطفا کمکم کنید. راستی هزینه این جراحی ها و دارو ها چقدر است؟ چرا که من در افغانستان زندگی میکنم.
    این شماره تماس که نوشتم غلط است متوجه باشید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام بايد عكسش را ببينم
  • تصویر کاربر اسماعیل جمعه ۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    سلام لطفا هزینه درمان کجی الت تناسلی باهزینه بیمارستان روبگید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      02122642744تماس
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    با سلام و. خسته نباشید بنده زیر آلتم یک جوش یا تبخال بزرگی در اومده و. الان 3 روزه در اومده و هرروز بزرگتر میشودو به آن دست میزنم درد میکند میخواستم بپرسم این چیه و باید چیکار کنم دکتر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام رگيل نيست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب