اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر جعفری یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 236 مشاهده پرسش
    درود، دکتر یک سوالی که خیلی ذهنم درگیر کرده اینه که روش عمل میکروسرجری و عمل میکروسکوپیک یکی هستن؟ یا فرق دارن، و شما به هر دو روش عملو انجام میدین؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 11 ماه پیش)
      بلی یکی هستند
  • تصویر کاربر اميرمهدي یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 253 مشاهده پرسش
    سلام عليكم
    اقاي دكتر ٤٧سال سن همسرم هست يك هفتس تقريبا ادرار كه ميكنند باز احساس پري مثانه دارندولي ادراري نمياد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 11 ماه پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین سایز پروستات و باقیمانده ادراری انجام دهید
  • تصویر کاربر احسان یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 242 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    میخواستم در مورد واریکوسل گرید  ۳ خودم راهنمایی بگیرم. قبلاً آزمایش و سونوگرافی رو براتون ارسال کردم و فرمودید (نیاز به عمل نیست)، اما میخواستم بدونم: 
    1. **آیا راه‌های درمانی غیر از جراحی  برای بهبودش وجود داره؟
    2. قصد دارم ورزش کشتی رو شروع کنم و تمرینات با وزنه‌های سنگین انجام بدم. آیا این فعالیت‌ها برای واریکوسل من مشکلی ایجاد نمی‌کنه؟
    3. آیا این واریکوسل گرید  ۳ می‌تونه در آینده باعث ناباروری بشه؟ 
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 11 ماه پیش)
      شرایط اسپرم ها خوبن تا زمانی که منجر به درد نشده عمل نمیخواد ورزش سنگین و زور زدن میتونه منجر به بدتر شدن شرایط واریکوسل و اسپرم ها بشه
  • تصویر کاربر بهروز یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 209 مشاهده پرسش
    با درود فراوان ، بنده 59 ساله هستم ، الان 5 سال هست از داروی آمنیک 4 استفاده می کنم ، اگر یک روز استفاده نکنم ادرارم راحت خارج نمی شود و به نظرم کامل تخلیه نمی شود .
    سوالم اینه که من می توانم دائم از این دارو استفاده کنم . در غیر اینصورت بایستی چکار کنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 11 ماه پیش)
      استفاده از امنیک مادام العمر هست اگر به دارو جواب نداده باید نوار مثانه انجام بشه
  • تصویر کاربر عارف شنبه ۱۰ خرداد ۴( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 32 سال دارم از 26 سالگی به خاطر ضربه ای که به کمرم وارد شد دچار تکرر ادرار و دفع سخت ادرار شدم آزمایش سونوگرافی و آزمایش خون،ادرار و منی که دادم دکتر گفت و سیستوسکوپی که دارم دکتر گفت تورم پروستات و واریکوسل چپ دارم عمل کردم برای تورم پروستات هم بهم قرص داد یکسال قرص مصرف کردم تکرر ادرارم خیلی بهتر شد و ادرارم هنوز سخت میاد بیرون نوار مثانه هم دادم دکتر گفت تنگی مثانه مادر زادی داری قرص بهم داد مایوکر ،ترازوسین،باکلوفن،سلکسیب و لووفلکسین ولی تغییری نکردم.قبلشم قرص های دیگه بهم داد برا تورم پروستات کلا هرچی قرص بود بهم ولی هنوز خوب نشدم. میگه چون جوانی نباید عمل لیزر کنی بعدش نتفت در نمیاد میخواستم نظر شما رو بدونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۰ خرداد ۴( 10 ماه پیش)
      تنگی مثانه چیه؟ عکس از مجرا RUG/VCUG انجام دادین؟
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۳۰ فروردین ۴( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 224 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 5 روز شده عمل واریکوسل دو طرفه کردم دکتر بهم گفت تا یک ماه نزدیکی نداشته باشید ولی من دیشب در خواب خد بخود ارضا شدم صبح متوجه شدم الانم دردی چیزی ندارم آیا مشکلی هست؟

    و گفتن تا باید شورت تنگ بپوشم میخاستم بدونم تا کی باید بپوشم؟

    و این که دو روز بعد عمل درخواب به پهلو خوابیدیم مشکلی ندارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۴( 11 ماه پیش)
      خیر موردی نداره شرت تنگ لازم نیست نحوه خوابیدن فرقی نمیکنخ
  • تصویر کاربر کیمیا شنبه ۳۰ فروردین ۴( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 230 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من تقریبا نه ماه پیش رابطه محافظت نشده داشتم چند هفته پیش متوجه این زائده خیلی کوچبک شدم بین واژن و مقعدم خیلی کوچیکه فکر کردم جوشه اولش سعی کردم بکنمش یکم سرشو کندم ولی دیدم کامل کنده نمیشه ولش کردم الان بعد بیست روز دوباره دیدم هنوز هست خیلی نگرانم که نکنه زیگیل باشه
    اگه زیگیل باشه روند درمانش خیلی سخته ؟
    آخه من فقط همون یه بار رابطه داشتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۴( 11 ماه پیش)
      خیر زگیل نیست به نظر التهاب ریشه ی مو هست
  • تصویر کاربر پاکدین یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 156 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۵۵ ساله هستم.مدتی است که موقعه ادار دوشاخه می شود.وخروج ادار یکنواخت نمی باشد.شبها از خواب بیدار می شوم و به دستشویی می روم.عکس سونو و جواب آنرا دارم.خدمتتان ارسال می کنم.به نظر شما از پروستات استفاده یا داروی دیگر ممنون از اینکه راهنمایی می فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۴( 11 ماه پیش)
      آزمایش psa انجام شود
    2. تصویر کاربر پاکدین یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 11 ماه پیش)
      ببخشید اقای دکتر شما لطف می کنید.ازمایش را برای من بنویسید.کد ملی را باید خدمتتان ارسال کنم.
    3. تصویر کاربر پاکدین یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 11 ماه پیش)
      سلام آقای دکتر.ازمایشpsa را در سال گذشته انجام داده بود.مقدار آن0.618 بود.برای درمان چه دارویی باید استفاده کنم.ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 11 ماه پیش)
      به واتس اپ ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ پیام بدین
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مصی شنبه ۳۰ فروردین ۴( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 207 مشاهده پرسش
    باسلام محضر اقای دکتر حسین کرمی خسته نباشید.۶۴ سال سن دارم حدود ۸ ساله مبتلا به تورم پروستات هستم،در سونو حجم ۲۳۰ سی سی تایید شد حدود یک ساله فیناستراید ۵ مصرف میکنم الان حجم ۱۳۰ سی‌سی شده مشگل عمده تکرر ادرار بخصوص شبانه میباشد،که خیلی از زمان خوابم میکاهد،حدود یک ساله که مقاربت نداشته ام،جدیدا گاهی محتلم که میشوم آثار باقیمانده در لباس به رنگ قهوه ای کمرنگ با مقداری ماده رسوب شده.در ضمن توتال psa عموما زیر ۴ آخرین بارحدود سه ماه قبل ۲/۳۰ بوده وfree آن حدود ۶ صدم ونسبت آنها از عدد بیست بالاتر میباشد لطفا راهنمایی بفرمایید به‌خصوص در مورد تکرر ادرارکه بسیار آزار دهنده میباشد ورنگ انزال قهوه ای رنگ که نگرانم کرده .در ضمن در هر بار ازمایش ادرار عفونتی مشخص نگردید.با تشکر.عاقبت به خیر باشید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۴( 11 ماه پیش)
      ام آر آی پروستات باید انجام بدین
  • تصویر کاربر مجمد یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 216 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر اقای دکتر
    موقعیت:یک جوان 22ساله بدون تحرک بدنی بالا و دارای مشکلات شدید روحی + عفونت ادراری
    حدود4ساله هر هفته به تعداد3_4بار خود ارضایی میکنم ولی خودارضایی ک معمولا1_2روز طول میکشه یعنی تا درجه انزال ک میرسم خودمو به یه نحوهی مشغول میکنم تا انزال صورت نگیره و همین مسئله باعث احساس فشار شدید میشد تا حدود یک ماه قبل، من از 4 ماه قبل عفونت ادراری داشتم و هیچگونه قرص و معاینه ای صورت ندادم)سونوگرافی برای درد دلم ک رفتم بهم گفتن ک عفونت ادراری داری)
    الان حدود یک ماهه اقای دکتر تا کمی تحریک میشم پشت بیضه چپم شدید درد میگره درجه دردش 8/10 و همینطور موقع انزال هم این درد هستش بعد از انزال هم کلا بیضه هام و التم برای چند دقیقه بی حس میشه قبلا اینطوری نبود + اینکه بی اختیاری ادراری بعد از انزال پیدا کردم هیمنطور چند وقته حساس شدم روی اندازه بیضه هام ک دقیقا اندازه یک بند انگشته جفتش و احساس میکنم قبلا درشت تر بود و اینکه ناحیه ای ک بین کیسه بیضه و مقعد وجود داره در هنگاز تحریک شدید و انزال برامدگی محسوسی پیدا میکنه یعنی قسمتی داخلی عضله هایی الت تناسلی در لگن به طوری ک اگر همون موقع پاهارو ببندیم یا بی ایستیم حس میشه اب منی هم در چند بار اخیر با اینکه فاصله بین خود ارضایی هایی بین3_4 روز شده ولی حالت ابکی طور شده میخواستم ببینم پیشنهاد و نظر شما چیه اقای دکتر راستی بنده به دلیل موقعیت کاریم دسترسی به دکتر ندارم خیلی نگرانم چیکار کنم تو اینترنت یه سرچ زدم میگن التهاب پروستات میتونه باشه التهاب بیضه و رگ بیضه هم هستش لطفا راهنمایم کنید ممنون میشم به جز این علائمی ک گفتم دیگه هیچ علائم دیگه ای ک توی اینترنت دیدم ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۴( 11 ماه پیش)
      اول اینکه اینکار بسیار اشتباهه وقتی به اوج تحریک جنسی میرسید باید حتما ارضا بشید اینکار میتونه منجر به عوارض غیر قابل برگشت بشه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۴( 11 ماه پیش)
      سونوگرافی از بیضه ها انجام شود
    3. تصویر کاربر مجمد یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 11 ماه پیش)
      استاد ببخشید میشه علت تجویز سونو رو بهم بگید یعنی مشکوک به چیزی هستید ک پیشنهاد سونو دادین?!
      و اینکه با شرایطی ک گفتم ایا خود ارضایی ضرر داره برام یا نه چ کاری میتونم انجام بدم?
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 11 ماه پیش)
      بررسی سایز بیضه ها و واریکوسل
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 606 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب