اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر کریم جمعه ۱۳ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    توده رگ سفت در قسمت بالای آلت که بعد از ارگاسم سفت تر و متورم تر می‌شود در تلگرام فیلمش را هم ارسال کردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      مشکل خاصی نیست ، پماد کلوتریمازول بمالید
  • تصویر کاربر محمدرضا جمعه ۱۳ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقت بخیر
    چند روز میشه که متوجه اینها شدم و خیلی کوچیکن ، می خواستم ببینم با توجه به عکس تشخیصتون چیه؟ زیگیل هست ؟ برای درمانش باید چکار کنم
    روی خود آلت قرار داره
    عکس قرار دادم براتون
    1. تصویر کاربر محمدرضا چهارشنبه ۱۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      مشکوک به زگیل است ، بهتر است معاینه کنم در صورت نیاز کرایو کنم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۳ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    سلام.بعد از درد شدید طبق سونوگرافی که دادم سنگ ۷میلیمتر وسط لوله حالب گیر کرده .ایا این سنگ قابل دفع هست با ورزش و مایعات ؟اخه شهر ما تا پایان تعطیلات و تا سیزده فروردین هم سنگ شکن نداره و تعطیلن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      سلام ، سنگ های زیر ۶ میلیمتر حالب احتمال دفع خودبخودیشون زیاده ولی بالای ۶ میلیمتر معمولا خود بخود دفع نمیشود. برای سنگ های زیر ه میلیمتر تامسولوسین شبی ۱ عدد و نصف قرص هیدروکلروتیازید صبح ها مصرف شود. اگر دفع نشد باید tul شود. سنگ های بالای ۶ میلیمتر باید tul شوند.
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۳ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید بنده سنگ کلیه داشتم اومد حالب گیر کردرفتم پیش دکتر رضا مطیعی تی یو ال کرد گفت سنگ رو در آوردم ولی تنگی حالب داشتی دبل جی گذاشتم بعد دو هفته بیا در بیارم که دوروز بعد تی یو ال رفتم سوندم رو که در آوردن همون روز دبل جی هم دفع شد و از مجاری ادراری اومد بیرون که یک هفته بعد دوباره من درد کلیه ام شروع شد دکتر مطیعی فرستاد سونو گرافی که توی سونو گرافی گفتن هیدرونفروز هستش کلیه ات شدید که دوباره دکتر مطیعی واسم دبل جی گذاشت که بعد دوماه که در آورد بعدش دوباره کلیه ام درد گرفت رفتم پیشش دوباره فرستاد سونو گرافی دوباره گفتن هیدرو نفروز البته بماند که هربار همراه سونو گرافی سیتی اسکن میشدم عکس رنگی میگرفتن با تزریق ماده حاجب و از این حرفا خلاصه به اسرار اطرافیان دکترم رو عوض کردم رفتم پیش دکتر سیم فروش که ایشونم پس از بررسی سیتی اسکن جدید که خودش نوشته بود بنده رو فرستاد پیش دکتر کاشی دکتر کاشی هم بعد از بررسی و عکس هسته ای دوباره دبل جی گذاشت و بعد دوماه برداشت که پدرمو موقع درآوردن درآوردن و دوباره فردای برداشتن دبل جی من از درد داشتم میمرد که رفتم بیمارستان که دکتر کاشی گفت مسافرتم تا 5روز نیستم که دوباره دکترم رو عوض کردم رفتم پیش دکتر حسن یاری زنجان ایشان هم بعد از بررسی کامل گفتن تنها راهش فقط جراحی هستش که 6بهمن99عمل کرد بعد از عمل هم گفت که دبل جی گذاشتم که برج12رفتم درش آورد یکی دیگه گذاشته وگفته تا دوماه دیگه باید بمونه ولی الان خون ریزی دارم وسوزش ادرار شدید و درد زیر شکم سمت چپ که کلیه چپم درگیر بود به نظر حضرت عالی من وضعیتم خوب میشه یا نه البته اینم بگم دکتر مطیعی سنگ رو در نیاورده بوده چرا که الان من سنگ 8میلمم هنوز داخله کلیه ام هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      سنگ داخل کلیه با tul خارج نمیشه. سنگ داخل حالب خورد میشه. اگر خونریزیتون شدیده حتما به پزشکتون مراجعه کنید برای بررسی. اینکه خوب شین یا نه رو من نمیدونم بستگی به عملتون داره که خوب انجام شده یا نه
  • تصویر کاربر شایسته جمعه ۱۳ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض تبریک سال نو. اسکن کردم سنگ ۶ میلی در کلیه سمت چپ در upj
    آیا نیاز به سنگ شکن هست یا قطره سنگ کل را ادامه بدهم ضمنا در ۲۸ اسفند مجددا سونو کردم که هیچ چیزی مشاهده نکرد . با تشکر از حضرتعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      اگر سنگ دفع نشده باید سنگ شکن انجام شود
  • تصویر کاربر م-د پنجشنبه ۱۲ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخير-خانومي هستم ٣٨ ساله
    من سه ماه پيش عفونت ادرار كلبيسلا گرفته بودم با دارو خوب شدم الان مجدد نشت ادرار دارم و زير دلم درد ميكنه در ضمن يك هفته ست كرونا هم مبتلا شدم-چ دارويي فعلا استفاده كنم تا بهتر بشم بتونم ب مطب مراجعه كنم٠ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      سیپروفلوکساسین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت + انجام ازمایش کشت ادرار
  • تصویر کاربر بهروز پنجشنبه ۱۲ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 541 مشاهده پرسش
    با سلام
    ۴۵ ساله هستم و از چهل روز گذشته احساس کردم که نفخ بشدت و غیر طبیعی زیاد شده و در روده احساس سوزش میکردم . به دکتر مراجعه کردم ایشان دو قرص مبورین ۱۳۵ و فاموتیدین ۴۰ را تجویز کردند . فکر می کنم تقریبا همزمان با مصرف قرص ها، دچار بی میلی جنسی و اختلالدر نعوظ شده ام. آیا بایستی ابتدا بیماری گوارشی را درمان کنم و سپس به به این مشکل بپردازم یا نه
    لطفاً راهنمایی بفرمایید
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      اگر اختلال جنسی ادامه دار شد باید بررسی کنید فعلا اقدامی نیاز نیست
  • تصویر کاربر مسعود جمعه ۱۳ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    با سلام و تبریک سال جدید---بنده 39 سال سن دارم مدتی پیش از شما سوال کردم مبنی براین که پس از اتمام ادرار و استبرا کردن چند قطره بصورت بی اختیار از من خارج میشود و به محض برخورد با آب احساس کاذب ادرار داشتن دارم(مثانه تحریک پذیر) فرمودید قرص تولترودین یا ویزیکر مصرف کنید-بنده تولترودین 2 مصرف کردم که خیلی خوب بود ولی به محض قطع کردن دوباره اون مشکلات بر میگردد--و جدید اینکه وقتی احساس ادرار دارم چنان فشاری به من وارد میشود که باید سریع خودم رو به دستشویی برسانم ولی حجم ادرار به اندازه اون فشاری که به من وارد شده نیست--لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      دارو رو ادامه بدین ضرری ندارد
  • تصویر کاربر پاک جمعه ۱۳ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    سلام
    من به تازگی ازدواج کردم و خانم پس از ۴ مرتبه سکس با کاندوم رحم زخم شده که نمیدونم به خاطر طول آلت من بوده یا دلیل دیگه ای داره و به همین خاطر با کاندوم مشکل داره. مقاله ای که در مورد عمل وازکتومی رو مطالعه کردم. با توجه به اینکه من واریکوسل گرید ۳ داشتم و عمل کردم چه راهی برای جلوگیری از حاملگی همسرم پیشنهاد میکنید که کمترین میزان خطر برای خودم و همسرم رو داشته باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      کاندوم بهترین راه است و کم عارضه ، نوع کاندوم را تغییر بدین
  • تصویر کاربر iman جمعه ۱۳ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید.من جوان 30 ساله هستم مجردم ،سوزش اطراف پهلوها مثتانه تا تو بیضه ها میسوزه مدام بیضه چپم عمل کردم واریکسل شش سال پیش...یک ماه پیشم رفتم دکتر از کلیه و مثتانه هم سونگرافی گرفت دکتر گفت کلیه مثتانه مشکلی نداره. گفت پروستاتت بزرگ شده ولی به اون بزرگیم نه نوار مثتانه ازم گرفت گفت تو التهاب پروستات داری بهم کپسول امنیک و قرص افولاکسین200 و کپسول سیلکسیب200 داد الان بیست پنج روزه استفاده میکنم گفت یکماه بخور اما خوب نشدم سوزشا هست ازاردهنده 😔 مدام میسوزه تحریک میشم میسوزه بعد انزالم بازم هس کلی سوزش دارم ..تو ادارر کردن هیچ مشکلی ندارم اقای دکتر تورخدا چکاری کنم😔الان دو سه ماه هس اینجورم ....از پهلو تا الت تا تو بیضه چپ سوزه ازار میده اینجورم خسته ام کرده ازمایش ادرارم دوماه پیش گرفتم اما عفونتی چیزی نیس.اینم میگم خودارضایم میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      علایم شما به التهاب پروستات شباهت دارد ، از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 640 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب