اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر فرزاد یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 752 مشاهده پرسش
    با سلام ...من مشکلی بابت رابطه جنسی ندارم ...فقط موقع خروج اسپرم لذت نمیبرم وگرنه در حین رابطه تحریک و همه جی خوب است ...لطفا کمک کنید این مشکلم برطرف شه ...با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      قرص ویتامین ای ۴۰۰ هر روز یک عدد
  • تصویر کاربر محمدی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر دکتر
    من حدود 5 ماهی میشه خدمتم تموم شده خدمتم بندر عباس بود
    بر اثر گرما و شرجی بودن اونجا من خیلی اذیت میشدم
    و بین اها و التم عرق سوز میشد
    الان یه ماهی میشه آلتم قرمز شده و رنگش عوض شده کلا به نوعی تغییر کرده
    میخواستم بدونم مشکل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      عکس ارسال نشده مجدد عکس بفرستید
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    سلام یبار دیگه سوالو پرسیده بودم ظاهرا عکسام ارسال نشده بود
    من ۳۳ سالمه و ۱سال هست که متاهل هستم.از حدود ۶ماه پیش وقتی میرفتم حمام قسمت زیر کیسه بیضه سمت چپ ک عکسشو فرستادم شروع به خارش میکرد اینقد محکم میشستم که بعدش اب میریختم میسوخت و بعدم خوب میشد اما پوستش خشک میشد از حدود ۳ماه پیش متوجه شدم چند تا دونه زگیل مانند ریز همونجا در اومده منم با دست میکندمشون خون میومد رفته رفته بیشتر شد ولی فقط همین قسمت هست رو الت و اطرافش اصلا نیست چند تا عکس میفرستم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      4-سلام،زگيل است و بهترين درمان كرايو ميباشد فيلم من در سايتم را ببينيد جهت ويزيت ودرمان ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس بگيريد
  • تصویر کاربر زهرا یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 767 مشاهده پرسش
    باسلام واکسن گارداسیل در نوبت اول و دوم بجای تزریق در عضله بازو داخل چربی های پشت بازو یا همان زیر جلدی تزریق شد .و دوز سوم دوماه پیش داخل عضله و بصورت درست تزریق شد .آیا دوز اول و دوم نیاز به تکرار دارد و اگر نیاز به تکرار هست به چه صورت و چه فاصله زمانی تزریق انجام شود؟ و حتی دوز دوم در قسمت چربی ها یک ندول مانند تشکیل شد و بعد مدتی رفع شد .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      خیر نیا به تکرار نداره
  • تصویر کاربر بابک یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    سلام.من 2ساله دچار بیماری پریونی شدم اصلان نعوظ ندارم قرص ویاگرا و تادافیل مصرف کردم تاثیری نداشت. سنم 40 ساله. ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      باید تزریق داخل پلاک انجام بدید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      برای ویزیت و معاینه با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر فرهان یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر من تازه متوجه شدم زگیل تناسلی دارم البت ۷.۸سال داشتم ولی دکتر زنان ک رفتم بهم گغتن خال و پیگیر نشدم والن تازه دکتر پوست رفتم ک گفتن زگیل فریز کردن و از طرفی دهانه رحمم هم زخم و عفونت ایا نشانه سرطان هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      در مورد زگیل وقتی فرد مبتلا بشه ممکنه بدن بتونه مقابله کنه و ویروس از بدن پاک بشه ، ممکنه در بدن بمونه و عود کنه. بهترین درمان کرایو است. تیغ زدن و لیزر باعث پخش آن می شود. در مورد واکسن ، قبل از ابتلا به زگیل ، در خانم ها موثر است بعد از ابتلا اثر ندارد. در خانم ها باید پس از ابتلا سالانه پاپ اسمیر انجام شود از جهت خطر ابتلا به سرطان دهانه رحم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      هر زگیلی سرطان نیست
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید بنده 17 سالمه تقریبا 1 خورده ای هست سوزش ادرار دارم درمواقع چند دانه بسیار ریز زیر کلاهک هست که همان دانه ها میسوزه نشون دکتر دادم گفتند اینها دانه هایی هست که تولید هور مون میکنه و به جایی که روی پوست بزنه داخل پوست زده به همین دلیل میسوزه و مشکل حادی نیست حالا عکسشم براتون گذاشتم و یک مشکل دیگه اینه که بیضه سمت راستم قشنگ به آلت چسبیده البته راحت بالا و پایین میره ولی خیلی بالا هست و جلو تر هست از سمت چپ و اینکه اگر فشار بیاد به سمت بالا خیلی راحت بالا میره یعنی از کیسه بیضه بالاتر میره و اینکه چند رگ هست که از بغل ران به بیضه وصل شده اینم اگر یه خورده فشار بدم یه کمی احساس درد میده و خیلی خیلی کم از سمت چپ فکنم متورم تر هست ولی جالبه اصلا دردی ندارم فقط اگر مثلا یهو به بالا بپرم یا حرکت تندی انجام بدم در حد 1 تانیه یه درد خفیف میگیره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      این ها بیماری و زگیل نیست و برجستگی های طبیعی هست و جای نگرانی نیست و نیاز به درمان هم نداره
  • تصویر کاربر اروین یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر عزیز
    بنده در زمان نعوظ کامل دارای زاویه ای انحنایی شکلی به سمت پایین هستم البته با دست براحتی بدون درد به سمت بالا هدایت می شود. تصویر حالت نعوظ کامل ( عکس1) و نگه داشتن آن به سمت بالا به کمک دست ( عکس2 ) را براتون ارسال کردم. ممنون میشم راهنمایی کنید به نظرتون این میزان از انحنای زاویه ی آلت زیاد است و نیاز به جراحی دارد یا خیر؟ مجرد هستم و تا به حال ازدواج نکردم. با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      عکس ارسال نشده،مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      در مورد کجی آلت در صورتی که کمتر از ۳۰ درجه باشد و در رابطه ی جنسی اختلال ایجاد نکند نیاز به جراحی نیست . در غیر این صورت باید عمل شوید و با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ناصری یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده به تازگی شاهد جوشهایی شبیه به تبخال تناسلی شدم که نه درد و نه ترشح ندارد ولیکن رو به افزایش است و بر اثر اصلاح بیشتر دیده میشود آیا میتواند تبخال یا زگیل باشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      خیر زگیل و تبخال نیست نگران نباشید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      عفونت موضعی پوست هست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      پماد جنتامایسین هر ۸ ساعت موضعی استفاده کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من ۴۵سالمه هم زودانزالی دارم‌هم عدم مغوظ
    پیش دکتر هم رفتم آزمایش نوشت همه چی نرمال بود معمولا این قرص های تاخیری هم که کلا دو بار استفاده کردم سردرد گرفتم لطفا راه درمانشو برام تجویز کنین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      قرص سرترالین ۵۰ روزانه یک عدد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 626 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 638 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب