اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 523 مشاهده پرسش
    من در سر التم از داخل عفونت پیدا کردم میشه لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر علی شنبه ۱۳ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      اینم عکسش
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      4-سلام،زگيل است و بهترين درمان كرايو ميباشد فيلم من در سايتم را ببينيد جهت ويزيت ودرمان ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس بگيريد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بهار یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    پدرم سرطان پروستات گرید ۴ دارد برای اینکه متوجه شویم سرطان به بیرون زده ام آر آی کمر دادند
    ۱ .آیا در عکس ارسالی نتیجه خوب بوده یا سرطان به بیرون زده شده؟
    ۲. آیا نیاز هست آم آر آی با تزریق (حاجب ) هم انجام شود؟
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      باید bone scan جهت بررسی متاستاز انجام بدید
  • تصویر کاربر فرزاد یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 757 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقت شریف بخیر.
    بنده 46 سال سن دارم. چند ماهیه سوزش ادرار دارم. یک ماه پیش سونوگرافی مثانه و کلیه ها و پروستات و آزمایش خون و ادرار و کشت ادرار و آنزیم پروستات و..دادم مشکلی نداشت فقط دیواره مثانه ام مختصری ضخیم بود و ذرات فراوان اکوژن در مثانه ام بود.
    دکتر کپسول سفکسیم 400 روزی یک عدد - سلکوکسیب 100 روزی یک عدد و تامسولوسین 04 برام تجویز کرد ‌تا یک ماه
    که به استثنای تامسولوسین که چند شب خوردم و دیگه نخوردم بقیه رو مصرف کردم.
    که در روز 15 کمی بهتر شدم ولی به علت نزدیکی کردن سوزشم دوباره شروع شد.
    ممنون میشم اگه راهنمایی نمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      باید داروها رو یک‌ ماه مصرف میکردید
  • تصویر کاربر امیرعباس یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر. اقای دکتر من ۳ ماه پیش ناگهانی و بدون زمینه بدنم روع به اسهال و استفراغ کرد.آزمایش اپاندیس گرفتیم مشکلی نبود. ازمایش خون هم دادم مشکلی نبود.سونوگرافی از کلیه ها هم مشکلی نداشت . عفونت ادراری هم نبود. وقتی غذاهای چرپ و سنگین میخورم پهلوی راستم درد لحظه ای و کوبنده میگیره. مجاری صفراوی وکبد هم تو سونو سالم بود. اقای دکتر الان باید چه کنم به نظرتون مشکل از کجاست. ۱۸ ساله هستم ممنون میشم جوابمو بدید. در ضمن سوزش معده و رفلاکس هم دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      با علایمی که دادین مشکل از کیسه صفرا هست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      به دکتر جراح عمومی مراجعه کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    بنده یک سری زائده که در تصویر مشخصه در ناحیه ختنه دارم
    تقریبا از زمانی که یادمه این موارد رو دارم ولی کم و زیاد بودنشو چک نکردم
    خارش نداره
    و در عکس های ارسال شده پوست را کشیده و یعد عکس گرفتم و خدمتتون ارسال کردمو در بقیه قسمت ها به جرز این ناحیه موردی نیست
    به نظر شما اینها زگیل تناسلیه؟
    ایا لازمه به دکتر مراجعه کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      خیر زگیل نیست
  • تصویر کاربر حمیدرضا یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 627 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت جناب دکتر کرمی
    حدود بیست ماهی میشه که متوجه شدم که واریکوسل بیضه چپ گرید ۲ دارم.
    بیضه چپم کوچک شده و رگ های کنار بیضه چپ خیلی ورم دارن، دردم خیلی زیاده،
    بیضه چپم افتاده پایین،
    دو آزمایش سیمن در بازه زمانی مختلف ، همراه با سونوگرافی فرستادم.
    آیا با وضعیت فعلی امکان داره عقیم بشم؟؟؟
    آیا عمل جراحی باعث عقیم شدن میشه یا نه؟؟
    خیلی ذهنم درگیره، بخاطر خطر عقیم شدن افسردگی گرفتم، لطفا راهنمایی کنید چکار کنم، ممنون متشکر...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      مختصری بیضه ها ضعیف هست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      بهتره ۳ ماه دارو مصرف کنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      مولتی ویتامین WELLMAN برای آقا و مولتی ویتامین WELLWOMAN برای خانم پودر اندروفرتی هر ۱۲ ساعت
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    سلام من ۱ماه پیش کرونا گرفتم و آمپول رندیسیور تزریق کردم و به همراه ان قرص ریواروکسابان ۱۰ (رقیق کننده خون) به مدت ۱۵ الی ۲۰ روز مصرف کردم الان بعد از بهبود کرونا رنگ مایع منی قرمز رنگ و قهوه ای هستش طی چند روز ۳ مرتبه امتحان کردم هنوز همون رنگ هستش و قرص ریواروکسابان رو همچنان مصرف میکنم علت این تغیر رنگو میخواستم از دکتر سوال کنم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      آزمایش semen analysis انجام بدید
  • تصویر کاربر خسرو یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    درود بر شما جناب دکتر بزرگوار، مدت زیادیست که در ابتدا بیضه سمت چپم درد داشت ولی در حال حاضر درد سمت راست هم دارم که به کمر و کف پای سمت چپم هم انتشار داره، بعد از مراجعه به دکتر چ گرفتن سونوگرافی در چند مرحله آخرین سونو گرفته شده به پیوست خدمت حضرتعالی ارسال می‌شود، بنده یک فرزند دارم خواستم از محضرتان در خصوص رفع و درمان این مسأله راهنمایی بگیرم، آیا نیاز به عمل دارم یا به روش غیر از عمل قابل درمان است؟ با سپاس از مهر و لطف جنابعالی، ارادتمند شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      واریکوسل خفیف دارید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      آزمایش semen analysis انجام بدید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر جواد یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من تا حالا هیچ رابطه جنسی نداشتم و ندارم ولی از سر التم این خال درآمده. آیا زگیل هستش ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      مشکوک به زگیل است مراجعه کنید از نزدیک معاینه کنم در صورت تایید کرایو کنم
  • تصویر کاربر Maryamshirmardi یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    من چند وقته داخل آلت تناسلیم دونه زده مجردم و رابطه ی جنسی اصلا نداشتم الان نمیدونم زگیل تناسلی هست یا نه البته بخاطر. مشکلاتی که داشتم عادت ماهیانه قبلی من یک ماه و نیم بود. و. من مدام از پد بهداشتی استفاده میکردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      عکس ارسال نشده،مجدد بفرستید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 626 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 638 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب