اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر پوریا چهارشنبه ۴ تیر ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 181 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر. دکتر جان من مدتی هست که زائده ای زیر آلتم احساس میکنم. نمی‌دونم زگیل هست یا نه. آزمایش خون برای اچ پی وی دادم، دوبار به فاصله ی شش ماه اما هر دو منفی بود. ممکنه شما تصاویر رو ملاحظه بفرمایید که آیا اینها زگیل تناسلی هستند یا نه؟ من قبلا رابطه ای داشتم اما شریک همیشگی خودم بود و هیچکس جز ایشون نبود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ تیر ۴( 9 ماه پیش)
      با آرزوی سلامتی برای شما هموطن عزیز در این شرایط سخت از طریق اپلیکیشن واتس اپ به شماره تلفن ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ پیام بدین با توجه به اختلالات اینترنتی امکان بسته شدن سوالات پیش از موعد وجود دارد در واتس اپ شخصا پاسخگو خواهم بود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ تیر ۴( 9 ماه پیش)
      با آرزوی سلامتی برای شما هموطن عزیز در این شرایط سخت از طریق اپلیکیشن واتس اپ به شماره تلفن ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ پیام بدین با توجه به اختلالات اینترنتی امکان بسته شدن سوالات پیش از موعد وجود دارد در واتس اپ شخصا پاسخگو خواهم بود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Orhani سه شنبه ۳ تیر ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر اقای دکتر
    من یه مدت خود ارضای کردم بعد از مدتی ک بخوام نزدیکی داشته باشم با همان تحریک های اولیه از لمس های کوچیک و قبل دوخول دوچار انزال میشم و از طرفی هم بعد از دوخول ک ارضا میشم برای چند دقیقه التم، حالت سوزشی میگیره . ایا پوست التم اسیب دیده ک دوچار زود انزالی شدید شدم لطفا منو راهنمای کنید ک باید چیکار کنم خوب بشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ خرداد ۴( 9 ماه پیش)
      با سلام و احترام عکس از آلت در حالت نعوظ بفرستید
    2. تصویر کاربر Orhani پنجشنبه ۲۲ خرداد ۴( 9 ماه پیش)
      بله
    3. تصویر کاربر Orhani پنجشنبه ۲۲ خرداد ۴( 9 ماه پیش)
      تصاویرو براتون ارسال کردم ؟
    4. تصویر کاربر Orhani پنجشنبه ۲۲ خرداد ۴( 9 ماه پیش)
      تصاویر ارسال کردم ایا برای شما ن اومده ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ تیر ۴( 9 ماه پیش)
      با آرزوی سلامتی برای شما هموطن عزیز در این شرایط سخت از طریق اپلیکیشن واتس اپ به شماره تلفن ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ پیام بدین با توجه به اختلالات اینترنتی امکان بسته شدن سوالات پیش از موعد وجود دارد در واتس اپ شخصا پاسخگو خواهم بود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۴ تیر ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 194 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر خدمت دکتر کرمی بزرگوار
    ۲۵ سال دارم و مجرد هستم ، با علائم درد و کشیدگی و آویزانی بیضه ها به متخصص اورولوژی مراجعه کردم، بعد از سونوگرافی ، واریکوسل با گرید ۵ در بیضه ی چپ مشخص شد اما آزمایش اسپرم وضعیت بسیار مطلوبی نشان داد، البته علائم واریکوسل به تازگی در من بروز کرده.
    متخصص پیشنهاد جراحی دادند،
    اما از عوارضش نگرانم ،
    آیا جراحی بشوم یا خیر؟
    و اینکه با چه روشی می‌توان بهترین نتیجه را گرفت؟
    تصاویر آزمایش اسپرم و سونوگرافی رو هم براتون فرستادم .
    ممنون میشم راهنماییم کنید، معلم هستم و تابستان بهترین فرصت برای تصمیم گیری برای من هست.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ خرداد ۴( 9 ماه پیش)
      چند سالتونه؟ متاهلید؟ نازایی دارید؟ آزمایش مایع منی رو بفرستید
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۳ خرداد ۴( 9 ماه پیش)
      ۲۵ سال دارم
      مجرد هستم
      آزمایش مایع منی همراه با ادرار رو براتون فرستادم
      ضمنا درد در ناحیه ی شکم کشاله ران و بیضه ها هم آزارم میده
    3. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۳ خرداد ۴( 9 ماه پیش)
      ۲۵ سال
      مجردم
      از درد هم رنج میبرم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ تیر ۴( 9 ماه پیش)
      با آرزوی سلامتی برای شما هموطن عزیز در این شرایط سخت از طریق اپلیکیشن واتس اپ به شماره تلفن ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ پیام بدین با توجه به اختلالات اینترنتی امکان بسته شدن سوالات پیش از موعد وجود دارد در واتس اپ شخصا پاسخگو خواهم بود
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ تیر ۴( 9 ماه پیش)
      با آرزوی سلامتی برای شما هموطن عزیز در این شرایط سخت از طریق اپلیکیشن واتس اپ به شماره تلفن ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ پیام بدین با توجه به اختلالات اینترنتی امکان بسته شدن سوالات پیش از موعد وجود دارد در واتس اپ شخصا پاسخگو خواهم بود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر یوسف‌عیسی پنجشنبه ۲۲ خرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 192 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.من یک ماهی میشه دو تا زایده گوشتی خیلی کوچک اطراف دستگاه تناسلیم بوجود اومده.قبلن اینا رو نداشتم احتمال اینکه زگیل باشه زیاده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ خرداد ۴( 9 ماه پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
  • تصویر کاربر میثم چهارشنبه ۴ تیر ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 150 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر. 44 ساله هستم از بندرعباس مزاحم میشم. سال 1401 به دکتر مراجعه کردم بعد از انجام آزمایش و سونوگرافی مشخص شد به دلیل تنگی مجرای ادراری، ادارارم كامل تخليه نميشه و لذا بايد تحت عمل جراحي سرپايي قرار بگيرم. بعد از انجام عمل چند روزي خوب شد ولي بعد از مدتي مشكل دوباره پابرجا بود. بعد از مراجعه مجدد به دكتر فرموند بايد براي مدتي از سوند استفاده نمايم. چند هفته اي استفاده كردم اما به دليلي سختي موضوع و عدم اميد به بهبود استفاده از سوند رو ترك كردم. اگر امكانش هست راهنمايي بفرماييد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ خرداد ۴( 9 ماه پیش)
      عکس از مجرا RuG/Vcug انجام بدین
    2. تصویر کاربر میثم پنجشنبه ۲۲ خرداد ۴( 9 ماه پیش)
      هفته جدید تهران هستم ممنون میشم کلینیک نیکان اقدسیه یا مطب خود آقای دکتر نوبت حضوری برام رزرو کنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ تیر ۴( 9 ماه پیش)
      با آرزوی سلامتی برای شما هموطن عزیز در این شرایط سخت از طریق اپلیکیشن واتس اپ به شماره تلفن ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ پیام بدین با توجه به اختلالات اینترنتی امکان بسته شدن سوالات پیش از موعد وجود دارد در واتس اپ شخصا پاسخگو خواهم بود
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ تیر ۴( 9 ماه پیش)
      با آرزوی سلامتی برای شما هموطن عزیز در این شرایط سخت از طریق اپلیکیشن واتس اپ به شماره تلفن ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ پیام بدین با توجه به اختلالات اینترنتی امکان بسته شدن سوالات پیش از موعد وجود دارد در واتس اپ شخصا پاسخگو خواهم بود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محرمی پنجشنبه ۲۲ خرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 300 مشاهده پرسش
    سلام .خانم 48ساله هستم.نارسایی کلیه دارم.6ماه پیش توده کلیه عمل کردم و مقداری از کلیه ام برداشته شد.بغد عمل کراتینه 1.77بود الان شده 2.15نظرتون چیه.کلیه چپم 25درصد کار میکرد کلیه راستم 41.که بلعمل مقداری از کلیه راستم برداشته شده.لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر محرمی چهارشنبه ۲۱ خرداد ۴( 9 ماه پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ خرداد ۴( 9 ماه پیش)
      باید تحت نظر نفرولوژیست باشید احتمال پایین اومدن کراتینین کم هست لارد از بالاتر رفتنش جلوگیری کنیم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر احسان چهارشنبه ۴ تیر ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 170 مشاهده پرسش
    سلام. اقای دکتر من از اردبیل مزاحم میشم. هفت ماه قبل عمل لاپاراسکوپی توده ادرنال سمت راست انجام دادم. الان جهت پیگیری سونوگرافی انجام دادم و دوباره همون جایی که عمل کردم توده نشون داد. مدارکم رو به شما فرستادم و شما گفتین ام ار ای با پروتکل ادرنال انجام بدم. رفتم پیش متخصص غدد تا بیمه شاملم بشه. اون گفت اول باید سی تی اسکن بدم. یه سری ازمایش هم دادم. نتایج همگی رو براتون میفرستم. لطفا منو راهنمایی کنین🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ خرداد ۴( 9 ماه پیش)
      بنده عرض کردم که ام آر آی رو انجام بدین
    2. تصویر کاربر احسان پنجشنبه ۲۲ خرداد ۴( 9 ماه پیش)
      چشم آقای دکتر. من رفتم دوباره وقت ام آر آی گرفتم. جواب رو که گرفتم میفرستم خدمت شما🙏
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ تیر ۴( 9 ماه پیش)
      با آرزوی سلامتی برای شما هموطن عزیز در این شرایط سخت از طریق اپلیکیشن واتس اپ به شماره تلفن ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ پیام بدین با توجه به اختلالات اینترنتی امکان بسته شدن سوالات پیش از موعد وجود دارد در واتس اپ شخصا پاسخگو خواهم بود
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ تیر ۴( 9 ماه پیش)
      با آرزوی سلامتی برای شما هموطن عزیز در این شرایط سخت از طریق اپلیکیشن واتس اپ به شماره تلفن ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ پیام بدین با توجه به اختلالات اینترنتی امکان بسته شدن سوالات پیش از موعد وجود دارد در واتس اپ شخصا پاسخگو خواهم بود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر کاوه پنجشنبه ۲۲ خرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 203 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقت بخیر حدودیک سال پیش ازمایش اسپرم دادم بدونه قرص ۱۴میلیون قرص خوردم شد ۱۷ میلیون یه مدت قرص نخوردم دوباره شروع کردم به قرص خوردن دوتا قرص بود شده ۱۵ میلیون بعدش موفولوژی شده صفر یه رهنمای میکنی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ خرداد ۴( 9 ماه پیش)
      آخرین آزمایش رو بفرستید
  • تصویر کاربر سجاد چهارشنبه ۲۱ خرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 274 مشاهده پرسش
    ...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ خرداد ۴( 9 ماه پیش)
      زگیل در این عکس مشاهده نشد
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۱ خرداد ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 233 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ، اقای دکتر این ۲ ۳ تا مورد سفید رنگ میتونه تبخال تناسلی باشه ؟! و اگر باشه برای درمان چکار باید کنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ خرداد ۴( 9 ماه پیش)
      خیر در حد رویت عکس تبخال نیست باید از نزدیک معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب