اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    من یک عکس جهت معاینه زگیا تناسلی فرستادم...که هست یا نه...
    با سوال که لطفا بترتیل پاسخ بفرمایید:
    ۱_آیا زگیل تناسلی از رابطه دهانی از خانم به آقا منتق میشود و بر عکس؟
    ۲_ من جایی در جنوب کار میکنم که حموم مشترک و دستشویی مشترک هست...آیا باعث انتقال زگیل تناسلی میشه؟
    ۳-تماس دست به باسن لخت خانم ، باعث انتقال زگیل میشه؟...چون شنیدم تماس پوستیِ تناسلی طرفین فقط باعث انتقال میشه...توضیح بفرمایید
    ۴-لب گرفتن باعث انتقال زگیل تناسلی میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      سلام به نظر زگیل نیست مهم ترین راه انتقال سکس است .
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      از راه حمام و دستشویی بعید است منتقل شود
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      داخل سایت راه های انتقال را به دقت مطالعه فرمایید
    4. تصویر کاربر علی دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      مرسی از پاسخ شما
      آیا پمادی هست که بزنم و صاف شه و همین ها هم از بین بره؟
      البته خیلی ریز هست و در عکس من واضح گرفتم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      خیر درمان لازم ندارد
    6. تصویر کاربر علی دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      پس ،خیالم راحت باشه؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      بله
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر ممد دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    سلام من چندین ساله روی الت تناسلی ام چندین دانه ی سفید ایجاد شده که روی بعضی از انها مو رویش میکند و گاهی وقتا در می ایند و به شکل سنگ هستند لطفا بگید این دانه ها خطر دارن یا نه؟چندین ساله که مشکلی نداشتم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      سلام اهمیتی ندارد نگران نباشید
  • تصویر کاربر Wako1400 دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    سلام من پسر29ساله هستم اندازه آلت تناسلیم 11سانته وموقع سکس خیلی اذیت میشم آیاراهی وجودداردطول آلت تناسیلم افزایش پیدا کند؟ لطفا کمکم کنین باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      سلام الت بیش از ۹ سانتی متر هنگام نعوظ نیاز به عمل خاصی ندارد و امکان رابطه جنسی وجود دارد هیچ راه علمی تا بحال کشف نشده مگر اینکه پرده الت یا وب داشته باشید سایت را با دقت بخوانید کامل توضیح داده ام
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      راه بزرگ كردن الت تناسلي هنوز در دنيا وجود ندارد همه تبليغات دروغند وعملهاي جراحي پر عارضه وغير قابل برگشت
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    سلام
    38 سالمه یک ماه پیش با پا میخواستم جسم سنگینی را هول دهم کمی درد را در بین کشاله ران و بیخ آلت احساس کردم بعد از چند روز برآمدگی ایجاد شد اولش کم بود الان تقریبا به اندازه گردو است در حالت دراز کش وجود ندارد ولی در حالت ایستاده بزرگه.
    با انگشت فشار میدم درد ندارد و میره داخل ولی انگشت را برداشتم دوباره به حالت اول میزنه بیرون.
    لطفا راهنمایی بفرمایید آیا خطر دارد یا خیر و درمانش چیه ?
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      سلام فتق است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      درمانش عمل جراحی است
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      جهت عمل با شماره های زیر تماس بگیرید ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ ۰۹۳۵۱۱۴۲۰۸۰
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر کامران سه شنبه ۱ آذر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام بنده پرسنل آزمایشگاه هستم آیا ممکن هست جواب psa از جواب free psaکمتر باشد مثلا. PSA:0.34. و FreePSA:0.45 باشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      عکس ازمایش را بفرستید
    2. تصویر کاربر کامران دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      با سلام مجدد این نتیجه برای یکی از مراجعین آزمایشگاه پیش آمده و هنوز جوابشون را ندادیم منتها چون چند بار تکرار کردم تستها را و از درستی نتایج مطمئن هستم حتی با نمونه جدید هم تکرار کردم مزاحم شما شدم تا احتمال بروز این حالت را در شرایط بالینی بررسی کنم و از جنابعالی مشورت بگیرم.
      سوال بنده در واقع اینه که چنین احتمالی ممکن هست یا خیر و اگر ممکنه نشانه بیماری خاصی است یا خیر؟
      سپاسگزارم
    3. تصویر کاربر کامران دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      ( 4.0 > ) PSA:0.34
      ( 0.9 > ) Free PSA:0.45
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام بیمارتون چند سالشه ؟ رادیکال پروستات شده ؟ دسنکاری پروستات شده ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ آذر ۱( 3 سال پیش)
      Freeنمیتونه بیش از psa باشه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۱ آذر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    قرص سیالیس ۱۰ مصرف میکنم اثرش خیلی عالیه ولی سردرد و تپش قلب میاره
    برای اینکه نعوظ طولانی داشته باشم چکار کنم
    ممنون دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      سلام چند سالتونه ؟ نعوظ صبحگاهی دارید ؟ شغلتون چیه ؟ استرس کاری دارید ؟
    2. تصویر کاربر امیر سه شنبه ۱ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام ۴۳ سال نعوظ صبحگاهی هم دارم استرس کاری ندارم شغلم آزاد
      نعوظ دارم ولی سریع ارضا میشم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ آذر ۱( 3 سال پیش)
      خب سیالیس که کمکی در انزال نمیکنه عزیزم چقدر طول میکشه که به انزال برسید ؟ ازدواج کردی ؟ رابطه منظم داری ؟
    4. تصویر کاربر امیر سه شنبه ۱ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام دکترحدود ۵ دقیقه ازدواج کردم
      ولی رابطه منظم ندارم کلا آدم استرسی هستم
      تو همه کارام
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ آذر ۱( 3 سال پیش)
      ۵ دقیقه خوبه نیاز به درمان ندارید استرس را از خود دور کنید طولانی تر هم میشود رابطه منظم داشته باشید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدرضا دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    لوله اسپرم بر بیضه سمت چپ درد دارد و فک کنم به علت عفونت باشد.
    خودارضایی نیز داشته ام چه دارو هایی باید استفاده کنم تا خوب شوم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      سلام سونوگرافی بیضه ها و ازمایش ادرار انجام شود
  • تصویر کاربر Hamid دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 324 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما
    ۳ تا زیگیل کنار الت تناسلی داشتم به دکتر پوست و مو مراجعه کردم بهم سالیسلیک اسید دادن.تقریبا ۴۰ روز استفاده کردم تا از بین رفت،مجدد ۲ روز بعد این که پوست ناحیه هم سطح شد برجستگیش داره شروع میشه.خسته شدم لطفا راهنمایی کنید...ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      با سلام و احترام بهترین درمان زگیل کرایو است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      برای کرایو با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      عکس ضایعه را اپلود کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    یک دفعه میل جنسیم کاملا رفته و اصلا نعوذ ندارم ومنی هم تخلیه نمیشه
    کلیه آزمایشاتم سالمه فقط قند و چربی یکم بالا بود دارم درمان میکنم ولی اصلا نعوظ ندارم خیلی نگرانم چه کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      با سلام و احترام چند سالتونه ؟ از کی اتفاق افتاده ؟ متاهل هستید یا مجرد ؟ نعوظ صبحگاهی دارید ؟ ایا اخیرا استرس یا فشار کاری در زندگی داشته اید ؟
  • تصویر کاربر پدر دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت جناب دکتر
    شرح مختصری از وضعیت بدین شکل میباشد.

    بنده در تاریخ ۲۹ دی ۹۹، برای سونوگرافی رفتم، حجم پروستاتم ۶۴ سی سی و psa ۲.۸ بود. دکتر قرض تامسولوسین داد و گفت هر روز صبح یک عدد بخور. مشکلی در دفع ادرار نداشتم. در تاریخ ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ بخاطر سوزش ادرار و مشکل در دفع مجددا سونوگرافی کردم. حجم پروستات ۱۳۵ شده بود و psa ۲.۹ بود. دکتر علاوه بر قرص قبلی، قرص فیناستراید ۵ میل تجویز کرد و گفت از هر کدام هر روز صبح یک عدد بخور. بعد از چند روز از مصرف قرص ها در قسمت راست کنار بیضه درد بسیار خفیفی احساس شد و حالتی شبیه کشیدگی عضله یا تاندون و همچنین درد خفیف در زیر شکم که با خوردن مایعات زیاد رفع گردید. در حال حاضر در قسمت باسن و کمر ناراحتی مختصر دارم، نه اینکه سوزش داشته باشه، مثل درد دیسک کمر میمونه (البته دیسک کمر هم دارم). نمی دانم از دیسک کمر هست یا نه؟
    وقتی دفع یکمی مشکل شد، مجدد دکتر رفتم. با جواب آزمایش عفونت ادراری که منفی شده بود، دکتر قرص سیپروفلوکساسین تجویز کرد و گفت بمدت یک ماه استفاده کنم (شاید عفونت داخل پروستات است و آزمایش نشان نمیدهد). بعد از یک ماه بیا، اگر psa پایین نیامد بایستی نمونه برداری کنیم. خواهش میکنم در این رابطه راهنمایی بفرمایید. تکلیف بنده چیه؟؟؟؟
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      با سلام و احترام چند سالتونه ؟ الان عدد psaچند است ؟ ایا برای ادرار کردن زور میزنید ؟ شب ها چندبار از خواب بیدار میشید وبه دستشویی میرید ؟ ایا ادرارتان قطره قطره میاد ؟
    2. تصویر کاربر پدر یکشنبه ۲۹ آبان ۱( 3 سال پیش)
      سلام مجدد

      ۵۳ سال

      در حال حاضر ۲.۹ می باشد. نسبت هم ۲۳.۷ درصد می باشد.

      خیر زور نمیزنیم. ولی فورس ادرار کم شده است.

      ۰ تا ۲ بار

      خیر قطره قطره نمی آید.


      در ضمیمه سوال قبلی ۵ عکس آپلود کردیم.. گویا خدمتتون آپلود نشده!!!! مجدد ارسال میشود.
    3. تصویر کاربر پدر یکشنبه ۲۹ آبان ۱( 3 سال پیش)
      سلام مجدد

      ۵۳ سال

      در حال حاضر ۲.۹ می باشد. نسبت هم ۲۳.۷ درصد می باشد.

      خیر زور نمیزنیم. ولی فورس ادرار کم شده است.

      ۰ تا ۲ بار

      خیر قطره قطره نمی آید.


      در ضمیمه سوال قبلی ۵ عکس آپلود کردیم.. گویا خدمتتون آپلود نشده!!!! مجدد ارسال میشود.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      سلام فعلا نیاز به نمونه برداری ندارید در صورتی که علیرغم مصرف تامسولوسین از وضعیت ادرار کردن راضی نیستید اطلاع دهید دیسک کمر را بررسی کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 625 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 635 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب