اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رضا شنبه ۳ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت شما بخیر
    آقای دکتر مدتی هستش که به تکرر و بی اختیاری در ادرار دچار شده ام که این بی اختیاری در هنگام مدفوع بیشتر هستش
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش)
      سلام چند سالتونه ؟ ازمایش ادرار داده اید ؟
    2. تصویر کاربر رضا جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش)
      آقای دکتر من عکس آزمایش رو چند دقیقه پیش براتون فرستادم اونجا چون امکان پرسش نبود دوباره اول سوالم رو فرستادم از بخش بی اختیاری ادراری برید ببینید متوجه میشوید گفتید شغلتون چیه گفتم فعلا سربازم گفتید سونوگرافی بدید بعد ببخشید آقای دکتر این علائمی که گفتم با خودارضایی ارتباطی داره؟ یانه ولی خیلی وقته که سعی کردم این کار رو ترک کنم زمانی که انجام میدادم تا چند روز تکرر ادرار و کمردرد داشتم ولی بعد چند روز خوب میشدم الآن این موضوع خوب نمیشه و داره آزار میده منو وافکار جنسی زیاد سراغم میاد که من سعی میکنم دور باشم از این افکار
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ دی ۱( 3 سال پیش)
      خیر ارتباطی به خود ارضایی ندارد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مجید جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر وقت عالی بخیر
    از مطالب سایت که بسیار عالی بود خواندم واستفاده کردم
    57 سال دارم ودر حال حاضر زوزانه یکعدد قرض وازومیکس 5-80 یکعدد آترواستاتین 10 ویکعدد آسپرین استفاده میکنم
    با توجه به استفاده از این داروها برای زود انزالی وشلی آلت کدام قرص از قرص های پیشنهادی در مقاله رو توصیه میفرمایئد
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش)
      سلام در صورت مشورت با پزشک قلبتان با توجه به احتمال افت فشار داروی تادالافیل ۱۰ برای شلی الت و داپوکستین برای زودانزالی
  • تصویر کاربر علی شنبه ۳ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    سلام عرض ادب دکتر کریمی .وقت بخیر .دکتر چند روزی یک ضایعه کوچک اندازه یک سوم چوب کبریت در آلت دیدم جای ختنه گاه زیر آلت خیلی نگرانم دکتر اگه امکانش هست عکس ضایعه مشاهد نماید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش)
      با سلام و احترام لطفا عکس ان را بفرستید راهنمایی کنم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش)
      عکسی اپلود نشده
    3. تصویر کاربر علی جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش)
      سلام آقای دکتر چرا عکس ارسال نمیشه تو تلگرام هم فرستادم ربات چندتا سول پرسید باز گفت مبلغ واریز کنید که بنده اینجا واریز کردم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ دی ۱( 3 سال پیش)
      بفرستید واتس اپ ۰۹۱۲۴۲۶۵۷۴۷
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر م.م شنبه ۳ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    باسلام
    من زگیل تیپ ۹۱ دارم وکرایوهم کردم.قرص پاورفیت هم دارم مصرف میکنم.حدودایکماهه.
    الان چطورباید ویروس ازبدنم بره بیرون که برای کسی که رابطه میخوام داشته باشم باهاش خطری نداشته باشه.
    وسوال بعداینه که واکسن ایرانی جای گارداسیل روکه فعلا در شیرازموجودنیست رو میگیره؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش)
      سلام چند سالتونه ؟ تست پاپ اسمیر انجام داده اید ؟
    2. تصویر کاربر م.م جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش)
      مرد ۳۹سال-از زگیلهانمونه برداری وازمایش گرفتن وجواب pcr اومد مثبت.وتیپ hpv viruse 91.
      چون پزشک دسترسی بهش نداشتم وفرصت نمیکردم برم پیشش دیگه مزاحم شماشدم.
    3. تصویر کاربر م.م جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش)
      مرد۳۹ساله.pcrوتیپ91 .نمونه برداری وازمایش شد.جوابش این اومد.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ دی ۱( 3 سال پیش)
      لطفا از ابتدا شرح حال درست بدهید و جنسیت خود و سن را ذکر کنید . ازمایشات معمولا اهمیت خاصی ندارند و مثبت کاذب زیاد دارند در صورتی که ضایعه واضح و فعال ندارید میتوانید با رعایت نکات بهداشتی رابطه برقرار کنید . البته احتمال انتقال حتی با کاندوم نیز وجود دارد چون کاندوم تمام سطوح را نمیپوشاند
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علیزاده جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 657 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما.آقای دکتر مصرف ویتامین k2 می تواند سنگریزه کلسیمی را تجزیه یا حل کند یا نه؟باتشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش)
      با سلام و احترام معمولا این داروها تاثیر چندانی ندارند . بهترین راه مصرف مایعات فراوان است
  • تصویر کاربر مالک جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر آقای دکتر
    بنده علایمی چون سوزش ادرار و خون در ادار را دارم
    و چندین جا مراجعه کردم که تشخیص های متفاوتی داشتندمثل سنگ کلیه و پروستات و ندول در مثانه بود و آخرین تشخیص این بود که عمل TuR-T باید انجام بشه واین رو از از روی سیستوسکوپی بنتیجه رسیدن ممنون میشم راهنمایی کنید که این عمل رو انجام بدم یا تشخیص دیگری دارین
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش)
      با سلام و احترام چند سالتونه ؟ سیگار میکشید ؟ با توجه به مطرح شدن توده مثانه حتما باید turt شوید . لطفا شماره تماس خود را بگذارید یا با شماره ۰۹۱۲۴۲۶۵۷۴۷ در واتس اپ یا در ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ در واتس اپ جهت ارسال مدارک و دریافت نوبت عمل در تماس باشید . حتما سریعا جهت درمان اقدام نمایید
  • تصویر کاربر قهرمانی جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    با سلام .
    آقای دکتر شوهر خاله بنده کیست کلیه داره طبق سونوگرافی زیر . به شدت نگرانه . اگه امکان ارسال سونوگرافی هست براتون ارسال کنم . نظر بدید ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید در صورت نیاز به جراحی به مطب جهت ویزیت هم مراجعه کنیم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش)
      با سلام و احترام عکس سونوگرافی را بفرستید اگر کیست ساده کلیه مطرح شده باشد نیاز به عملی ندارد
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 515 مشاهده پرسش
    راهی برا افزایش سایز قطر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش)
      راه بزرگ كردن الت تناسلي هنوز در دنيا وجود ندارد همه تبليغات دروغند وعملهاي جراحي پر عارضه وغير قابل برگشت
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    سلام خوب هستید
    دکتر من ۲۸ سالمه
    وقتی بعد سکس بار اول ارضا میشم
    تا ۲۴ ساعت میل جنسی ندارم و هیچ جوره نعوظ ندارم
    البته نعوظ صبحگاهی هفته ای دو الی سه بار دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ دی ۱( 3 سال پیش)
      سلام مشکل خاصی نیست رعایت رژیم غذایی و ورزش مداوم و اگر وزنتون بالاست کاهش دهید
    2. تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱ دی ۱( 3 سال پیش)
      راهی نداره؟
      دارویی چیزی که بشه چند دفعه سکس کرد در روز؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش)
      توان افراد مختلف متفاوت است با ورزش و بالابردن توان خود
    4. تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱ دی ۱( 3 سال پیش)
      من بیشتر مواقع زیر ۳۰ ثانیه ارضا میشم خوردن فلوکستین ۲۰ کمک می‌کنه ؟
      یا میل جنسی رو پایین میاره ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش)
      میل جنسی را کاهش میدهد قدم اول رفتار درمانی که در سایت توضیح داده ام قدم بعد داپوکستین ۳۰ میلی گرم ۲ ساعت قبل رابطه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من یک سال برای بارداری اقدام کردم ولی مشکل واریکوسل چپ داشتم ، عمل کردم ، بعد از چهار ماه تست اسپرم دادم ، وضعیت اسپرم بدتر شد، تعداد از 7 به 3 رسید و سرعت و مورفولوژی مشکل داشت. الان هم داروی کلومیفن و اورامین اف مصرف میکنم. پیشنهاد شما چیه ؟
    تشکر اینم مربوط به بعد از عمل
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ دی ۱( 3 سال پیش)
      با سلام و احترام چند سالتونه ؟ توصیه میکنم زودتر از روش های کمک باروری استفاده کنید
    2. تصویر کاربر حسین جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش)
      خودم ۳۳ سال و خانم ۳۰ سال، آزمایش هورمونی هم دادم مشکلی نبود.
    3. تصویر کاربر حسین جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش)
      ۳۳
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ دی ۱( 3 سال پیش)
      بهترین راه روش های کمک باروری از جمله ivf است
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 625 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 635 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب