اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر یونس شنبه ۱ شهریور ۴( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 211 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر آقای دکتر ببخشید من تکرر ادرار موقع چای خوردن دوسه تا استکان چای و تکرر ادرار شب ها موقع خواب چندین بار به دستشویی میرم علت چیه .نوار مثانه سیستسکوپی و سونگرافی تمام مدارک فرستادم لطفاً علت بیماری بنده رو بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۴( 7 ماه پیش)
      مثانه شما حجم نمیگیره و با حجم کم احساس دفع ادرار دارید چه داروهایی مصرف کردین ؟
  • تصویر کاربر هاجر شنبه ۱ شهریور ۴( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 134 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    مادرم بیماری کولون روده داشتند و 15 سانت از روده برداشته شد و بدون هیچگونه شیمی درمانی خوشبختانه خوب شدند اما تحت نظر دکتر انکولوژی هستند ،خرداد امسال هم کولونوسکوپی انجام شده که خوب بود، خرداد 1404 ازمایش دادیم که کراتین مادر 0.95 بود هیچ مشکلی نداشت ، الان سه چهار روزه اسهال داره و روز اول استفراغ داشته و نفس تنگی داشته ،آوردیمش بیمارستان ازمایش انجام شد کراتین 5.36 و روز بعد 5.89 بوده دستور پزشک اینه که دیالیز بشه ، میشه محبت کنید راهنماییم کنید؟ ترس از دیالیز داریم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۴( 7 ماه پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری باید انجام بشه اگر انسداد مطرح نباشه در سیستم ادراری آسیب حاد کلیه مطرحه که باید تحت نظر نفرولوژیست باشید
  • تصویر کاربر نوری دوشنبه ۳ شهریور ۴( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 187 مشاهده پرسش
    سلام بنده ۳ سال با مورفورلوژی صفر متوجه ظدم واریکوسل دارم که عمل انجام دادم و بعد از اون مورفولوژی یک شد که برای بارداری اقدام کردیم و نشد. امسال دوبار آی وی اف کردیم و نشد.با بررسی های انجام شده متوجه شدم واریکوسلم عود کرده (سونوی داپلر رنگی و آزمایش سمن که مورفولوژی صفر شده،همچنین عکسای آزمایش رو براتون ضمیمه کردم)
    چند تا دکتر رفتم بهم عمل مجدد را پیشنهاد دادن و گفتن ۸۰ درصد احتمال بهبودی هست
    آقای دکتر برای عمل دوم چه پیشنهادی میدید؟لاپاراسکوپی و یا میکروسرجری؟
    آیا پر ریسک نیس و منجر به آتروفی بیضه و صدمات جبران ناپذیر نمیشه؟
    1. تصویر کاربر نوری جمعه ۳۱ مرداد ۴( 7 ماه پیش)
      3 سال پیش عمل واریکوسل انجام دادم
    2. تصویر کاربر نوری جمعه ۳۱ مرداد ۴( 7 ماه پیش)
      ۳ سال پیش عمل واریکوسل انجام دادم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۴( 7 ماه پیش)
      متاهلید ؟ نازایی دارید؟
    4. تصویر کاربر نوری یکشنبه ۲ شهریور ۴( 7 ماه پیش)
      بله آقای دکتر هم متاهلم هم ۵ سال هست درگیر درمان هستیم دوبار هم آی وی اف نا موفق داشتیم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳ شهریور ۴( 7 ماه پیش)
      عمل مجدد رو پیشنهاد نمیکنم بهتره از همین روش های کمک باروری مجددا کمک بگیرید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر شایان دوشنبه ۳ شهریور ۴( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 168 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر کرمی بزرگوار.
    عکس سونوگرافی آلت قبل و بعد از تزریق پاپاورین خدمتتون ارسال کردم.
    ممنون میشم اظهار نظر بفرمایید و آیا قابل درمان هست و با چه روشی.
    البته آلت بنده در هنگام تحریک با دست خیلی نعوظ بیشتری نسبت به حالت تزریق پاپاورین داشتن آیا این طبیعیه.
    آیا امکان اشتباه تو سونو وجود داره.
    و در آخر ممنون میشم چند مرکز معتبر و دقیق ک این سونوگرافی رو انجام میدن معرفی بفرمایید.
    آیا این تست معتبر تره یا رجی اسکن.
    ممنون از پاسخگوییتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۴( 7 ماه پیش)
      عکس هارو مجددا اپلود کنید
    2. تصویر کاربر شایان یکشنبه ۲ شهریور ۴( 7 ماه پیش)
      دوباره ارسال شد.
    3. تصویر کاربر شایان یکشنبه ۲ شهریور ۴( 7 ماه پیش)
      فرستادم خدمتتون.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳ شهریور ۴( 7 ماه پیش)
      سونوگرافی باید تکرار بشه تهران پیش دکتر حقیقت خواه مراجعه کنید
    5. تصویر کاربر شایان دوشنبه ۳ شهریور ۴( 7 ماه پیش)
      آقای دکتر بنده خیلی استرسیم ازون روز اصلا برام زندگی معنی نداره باور کنید چندباری خودکشی اومده تو ذهن.
      احتمال اشتباه هست.
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳ شهریور ۴( 7 ماه پیش)
      بله بهتره تکرار کنید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر Abolfazl شنبه ۱ شهریور ۴( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 153 مشاهده پرسش
    دکتر خسته نباشد ۲ تا جوش یا گوشت اضافه خیلی کوچیک بغل هم رو التم زده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۴( 7 ماه پیش)
      رابطه خطرناک داشتید؟
  • تصویر کاربر امید شنبه ۱ شهریور ۴( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 183 مشاهده پرسش
    به نظر سما این عکسا زگیل هستند یانع
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۴( 7 ماه پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱ شهریور ۴( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 143 مشاهده پرسش
    من حدود ۶۱ سال سن دارم داروها ذیل 1قرص اسپرین شبی یکی 2روپیکسون 20 میلی شبی یکی 3امنیک شبی یکی 4انژییول 47/5 روزی یکی الان حدود 20 روزاست که قرص سپیروفلوکساسین 500 5قرص پروستاتان روزی یکی مصرف مکنم الان چند ماهی است که دچار زود انزالی شدید شدم بعنی کمتراز چند ثانبه ارضا میشه که هم برای خودم و خانم مشکل پیش امد قبل مصرف این داروها وگذاشتن فنر زود انرالی داشتم نه به این شدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۴( 7 ماه پیش)
      از تکنیک های استاپ استارت استفاده کنید به همراه بی حس کننده های موضعی ربطی به داروها یا فنری که گذاشتید نداره
  • تصویر کاربر Hh شنبه ۱ شهریور ۴( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 171 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر.
    به نظر شما این چیزی که کنار ورودی واژنم هست زگیله؟ یا بافت طبیعی واژنه؟
    فکر می‌کنم حدود یه ماه پیش هم من دیدم این رو ولی نمیدونم تغییری کرده یا نه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۴( 7 ماه پیش)
      رابطه داشتید؟
    2. تصویر کاربر Hh جمعه ۳۱ مرداد ۴( 7 ماه پیش)
      نه دخول نبوده و تماس پوست ناحیه تناسلی هم نبوده. ارتباط دهانی ولی داشتم.
    3. تصویر کاربر Hh شنبه ۱ شهریور ۴( 7 ماه پیش)
      نه دخول نبوده و تماس پوست ناحیه تناسلی هم نبوده. ارتباط دهانی ولی داشتم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۴( 7 ماه پیش)
      در حد رویت عکس زگیل نیستند
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۳۱ مرداد ۴( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 146 مشاهده پرسش
    سلام وعرض ادب ۵۷ سالمه کجی الت رو به پایین دارم ۴ یا ۵ ماهه که دچار شدم به ارولوژ رفته ام دارو داده مصرف کردم ده جلسه شاکووتراپی نوشه ۵ جلسه رفتم اصلا تاثیری نداشته کیت پلاک پیرونی نوشته هنوز استفاده نکردم ایا درمانی دارد ایا از کیت استفاده بکنم اصلاح خواهد شد ممنونم از راهنماییتان در ضمن فهرست داروها وعکس الت را ارسال کردم .و زود انزالی هم دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۴( 7 ماه پیش)
      باید تزریق داخل پلاک انجام بشه
  • تصویر کاربر فری342 جمعه ۳۱ مرداد ۴( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 199 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر .حدود۵ماه قبل مشکل التهاب پروستات داشتم و داروی داکسی ساکلین به مدت ۲ماه بعدش افلوکساسین ۳۰۰یک ماه و تا دوماه افلوکساسین ۲۰۰مصرف کردم علایمم کمتر شده ولی الان حدود سه هفته هست که متوجه شدم سنگ کلیه هم دارم با سورزش ادرار مواجه هستم سونو گرفتم و مشخص شد عفونت مثانه دارم سن من ۴۰سال لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم یا چه دارویی مصرف کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۴( 7 ماه پیش)
      سنگ ها ریز هستند و نیاز به اقدامی ندارد آزمایش انالیز و کشت ادرار انجام شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

شن ریزه کلیه (Kidney Gravel) در واقع سنگ های بسیار ریزی هستند که هنوز به ابعاد بزرگ…
از کجا بفهمیم اسپرم سالم است؟ بسیاری از مردان تصور می کنند که قدرت باروری آن ها تنها…
چاقی فقط یک مسئله ظاهری یا مربوط به افزایش وزن نیست؛ این وضعیت می‌ تواند به‌ صورت…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب