اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ش سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    سال 95 همسرم واریکسول عمل کردند مشکل اسپرم ضعیف و حرکت ضعیف اسپرم و زود انزالی داشتند که با مصرف دارو و عمل یکسال بعد بچه دار شدیم و دوسال پیش هم بچه دار شدیم سقط شد برا بچه دوم اقدام کردیم نشد آزمایش دادند گفتن شما دیگه بچه دار نمیشین الان هم مشکل زود انزالی دارند اگه دارویی لازمه اسم و میزان مصرف بفرمایین ممنون میشم چون سن بنده 35 سال هست وقتمون کمه و درامد برا کاشت نیست وایا نمیشه دوباره عمل کنن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      عمل مجدد که خیر سریعتر روش های کمک باروری را در نظر بگیرید . برای زودانزالی داپوکستین ۳۰ دو ساعت قبل رابطه
  • تصویر کاربر Hadi سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 361 مشاهده پرسش
    سلام و عرض آقای دکتر
    من ۳۸ سالم هست ،تا یک سال قبل دائم النعوظ بودم همیشه با کوچکترین فکر جنسی ، دچار نعوظ میشدم الان حتما باید آلتم لمس بشه که نعوظ داشته باشم
    سال قبل من یه بار پیش دکتر اورولوژی رفتم
    ناحیه بین آلت تناسلی و مقعد دچار قارچ شده بود که بهم پماد دادند استفاده کردم
    ولی هنوز وقتی از پماد استفاده میکنم کمی بهتر میشه
    باز هم وقتی نعوظ میشه یه درد کوچک در سمت چپ کلاهک احساس میکنم
    یه رگ زیر پوست آلت سمت چپ احساس میکنم که دچار یه سوزش هست که به کلاهک سرایت میکنه
    آلت هم از قسمت بالای کمی به چپ کج هست
    دردی در خود آلت نیست
    نعوظ شبانه و صبحگاهی دارم

    اون انرژی که باعث نعوظ میشه انگار در طول روز در من نیست الان

    بفرمایید راهکار و راه حل چیست،
    ممنون و متشکرم
    🙏🙏🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      طبیعتا با بالا رفتن سن و عوامل محیطی و استرس کاری نعوظ به تدریج ضعیف تر میشه برای شما که همه چیز نرمال است به دنبال چه هستید ؟
  • تصویر کاربر Am سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    تفسیر سونوگرافی ودرمان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      چند سالتون هست ؟ درد و تورم در کیسه بیضه دارید ؟
  • تصویر کاربر هاله سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    پسرم 14 سالشه الان دو روز وقتی ادرار می کنه میگه بازم احساس ادرار دارم و مجدد میره دستشویی قطره قطره ادرار داره هیچ درد و سوزش و تغییر رنگ در ادرار هم نداره.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      ازمایش ادرار و کشت ادرار بده احتمال عفونت مطرح است . ترجیحا یک سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری هم بشن
  • تصویر کاربر سهیلا سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 319 مشاهده پرسش
    سلام پدرم قبل عید با تب و لرز زیاد ازمایش اورژانس عفونت خون خیلی بالا
    بیمارستان بستری و سه روز انتی بیوتیک و سرم و سه روز بستری مرخص شدند
    مجددا سه هفته پیش با بدن درد و.. بردیم بیمارستان دوباره ازمایش دوباره عفونتو...
    مجددا سه روز بستری انتی بیوتیک و... بررسی. مجددا بعد سه روز مرخص
    که مجددا سه روز پیش گفتند دوباره بدن درد دارم پاهاش و بازوها و کمر
    گفت عین قبل شدم
    بردمش پزشک عمومی مجدددا ازمایش که
    Psa < 0.07 *
    Free psa <0.04*
    Crp 28.0 * H. Up to 6
    Rechecked *
    ازمایش psa پدر شهریور پازسال 0.16 بود

    ازمایش ادرار blood positiv +
    Rb. C 10_13
    Wbc 4-5

    Colony count
    No bacteria growth
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      ازمایشات درست مشخص نیست چی نوشتین عکسش رو بفرستین چند سالشون هست ؟ مشکل ادراری دارن ؟
    2. تصویر کاربر سهیلا سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      75 سال
    3. تصویر کاربر سهیلا سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام 75 سال
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      ازمایش psa را بفرستید ایا مشکل ادراری دارند یا خیر ؟ سونوگرافی جدید دارند ؟
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر د سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خیلی استرس دارم خواهش میکنم با دقت به عکس های من نگا کنید مجرد هستم قبل رابطه جنسی یه چیزی شبیه جوش یا برآمدگی ورودی واژنم داشتم اونو دستکاری کردم و خون اومد .بعد ۱ سال رابطه جنسی داشتم البته دخول نبود ولی کاملا لمس و ارتباط تناسلی بود و الت اون آقا دقیقا ورودی واژنم بود . بعد چند ماه واکسن گارداسیل زدم . همش میترسم hpvاز اون شخص گرفتم چون همون زائده قبل رابطه جنسی من باز هست یکم بیشتر هم شده و کاملا مشخصه و لمس ش میکنم تقریبا ۳ سال هست دارم ولی خوب نشده . از کجا بفهم اینا چی . چه پمادی بزنم .خیلی میترسم .اخه این برآمدگی ها از اول بیشتر شده نمیدونم اینارو همه دارن یا زگیل ؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      اصلا زگیل نیست شاید در حد التهاب پوستی باشه همین اقدامی نمیخواد
  • تصویر کاربر A.M سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر. من کجی الت مادرزادی دارم که یک بار ازتون سوال پرسیدم . فرمودید فعلا نیاز به عمل نیست .احساس می‌کنم شاید اون عکس هایی که فرستادم از زاویه مناسب نبودن برای همین لطفا دوباره این عکس هارو ببینید و بفرمایید این کجی چند درجست حدودا؟زیر 30 هست؟ با توجه به تجربتون تو رابطه به مشکل میخورم یا نه؟
    و اینکه آیا کسی که کجی الت مادرزادی داره آیا بیشتر مستعد بیماری پیرونی هست؟
    1. تصویر کاربر A.M سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      لطفا اگه عکس آپلود نشده بفرمایید تا توی واتساپ بفرستم .ممنون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      مجدد عکس بفرستید اپلود نشده
    3. تصویر کاربر A.M سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      آقای دکتر متاسفانه هرچی عکس آپلود میکنم سایت ارور میده .راه دیگه ای نیست؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      واتس اپ ۰۹۱۲۴۲۶۵۷۴۷
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 385 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید من دچار کجی الت شدم و واقعا از لحاظ مالی دچار مشکل هستم چون تازه سربازیم تموم شده و شرایط مالی خودم و خانوادم مساعد نیستش میخوام و کجی خیلی داره اذیتم میکنه
    هزینه عمل چقدر میشه میخوام ببینم میتونم انجام بدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      ازدواج کردین ؟ تا به حال رابطه جنسی داشتید ؟
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۳۱ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 384 مشاهده پرسش
    با عرض سلام. جناب آقای دکتر. بنده اخیرا یک رابطه محافظت نشده داشتم و نگران هستم که دچار زگیل تناسلی شده باشم. جدیدا یک زائدهٔ همرنگ پوست بر روی آلتم ایجاد شده که عکسش رو در ادامه میفرستم. خواستم بدونم به نظر شما ممکنه زگیل تناسلی باشه یا خیر. با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      خیر زگیل نیست
    2. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۳۰ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      با تشکر فراوان، جسارتاً بیماری خاصی هست؟ نیاز به درمان داره؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      خیر اهمیتی ندارد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مسعود دوشنبه ۲۹ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 612 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر .من یک سنگ 6.5 میلی متری در کالیس میانی کلیه سمت چپ دارم بر اساس نظر سونوگرافی ، پزشگ نفرولوژ خوانواده بهم گفتند که با روش Eswl برم سنگ شکنی کنم.دیابت هم دارم .نظر شما چیه ؟دیدم همون eswl هم عوارضی دارد . من تمام پاسخهای شما را به سوالات دیگران خواندم به این نتیجه رسیدم که احتمالا باید سی تی اسکن انجام بدم برای تعیین سایز و ابعاد دقیق و اینکه شما اعتقاد دارید که احتمال دفع شدن همچین سنگی وجود دارد ؟ من اصفهان هستم میتونم ویزیت بگیرم و از راه دور از شما مشاوره بگیرم ؟خیلی ممنونم از شما که وقت میگذارید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام بهترین گزینه همان eswl است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 623 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 634 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب