اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 284 مشاهده پرسش
    سلام...وقت بخیر ازمایش اسپرم دادم خواستم شما روییت بفرمایید...توضیح این که پارسال اقدام ب بچه دار شدن کردیم..ماه سوم تو غربالگری متوجه شدیم مغز جنین دچار مشکل هس و عصب کامل شکل نگرفته...الان دکترزنان ازمایش اسپرم تجویز کردن اگه لازم ب پرداخت و ویزیت حضوری هم هس دستور بفرمایید
    1. تصویر کاربر رضا یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      فایل جواب خدمتتون ارسال شد
    2. تصویر کاربر رضا یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      ازمایش خدمتتون ارسال گردید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      اقدام به حاملگی بکنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر کریمی سه شنبه ۷ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    باسلام پسری ۲۴ ساله مجرد هستم سردلم درد میکرد و یبوست داشت دمنوش گل محمدی خوردن رفتم دستشویی ادرار خونی داشتم ازمایش ادرار دادم تایید شد بعد سونوگرافی کلیه و مثانه نرمال بعد یک شب منی خونآب بود سی تی اسکن دادم مثانه یک لخته خون دیده شد و داخل ادرار چیز سیاه رنگی دید میشود درد لگن و کمر داشتم و ادرار فکر میکنم قطع و وصل میشه ولی بی خیال هست راحت میاد بعد شب موقع خواب هم تکرار ادرار ندارم فقط یکبار بیدار میشم و باز ازمایش ادرار و خون و مدفوع دادم همه چیز نرمال بود
    1. تصویر کاربر کریمی یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      قرص سیپروفلوکساین۵۰۰ یک هفته و سیستون دوهفته و سنکل دو هفته خوردم
      الان ۲۰ روز داخل ادرار چیزی نیست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      الا ن مشکلی دارید؟
    3. تصویر کاربر کریمی یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      خیر فعلا
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ آذر ۲( 2 سال پیش)
      سیتولوژی ادراری در ۳ نوبت انجام دهید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر اکبر سه شنبه ۷ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 365 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من حدود 2ماه پیش آلتم را حین نعوذ کشیدم یه چیزی مثل کش مانند روی آلتم پاره شد. نه کبودی و نه درد و نه نعوذ از بین رفت.فقط موقع کوچک بودن آلت دیگه مثل قبل آلتم محکم جمع نمیشه.دکتر رفتم برام سونو با تزریق پاپاورین نوشت پس از سونو گفت مشکلی نیست.بعد از سونو که حدود یک ساعت و نیم طول کشید تا به سختی نعوذم از بین بره.از شب همون روز هم تا الان حدود یک ماه ونیم هست، شب ها هرچی از خواب بیدار میشم نعوذ دارم باید بلند بشم راه برم تا نعوذ رفع بشه تا صبح 5تا6بار باید این کار را انجام بدم یک بار هم تا صبح خوابیدم و محل نگذاشتم آلتم درد گرفت. یعنی رگهای ورودی به آلتم گشاد شده به خاطر آمپول ؟
    لطفاً راهنمایی کنید.
    روز ها هم نعوذ اگه اتفاق افتاد خیلی محکم و پر فشار هست جوری که سر آلتم درد میگیره و رفع نعوذ هم یکمی طول می‌کشه.
    یک شب هم که موقعی که در خواب محتلم شده بودم از خواب بیدار شدم آلتم نعوذ داشت.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      عارضه ی پاپاورین میباشد.به پزشک معالج خود مراجعه کنید در صورتی که بالای ۶ ساعت نعوظ داشته باشید باید تخلیه اورژانسی انجام شود
    2. تصویر کاربر اکبر یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      یعنی آقای دکتر یعنی بعد از یک ماه هم هنوز پاپاورین داخل آلتم مانده.
    3. تصویر کاربر اکبر یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      یعنی آقای دکتر یعنی بعد از یک ماه و نیم باز هم پاپاورین داخل آلت میماند.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ آذر ۲( 2 سال پیش)
      اثر دارو مونده نه خودش
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر رایان یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 379 مشاهده پرسش
    با دورود و سلام
    بنده پسرم یک ساله است و مبتلا به بیماری اکستروفی مثانه است، سوالی که دارم این است که آیا امکان جراحی اش هست؟ و این که آیا جراحی اش خطرناک است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      جراحی عوارض خود را دارد باید از نزدیک معاینه شوند
  • تصویر کاربر جواد یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 316 مشاهده پرسش
    سلام ی جوش مانند رو بدنه آلت من ۲۴ساعته ایجاد شده و خیلی ناچیز خارش مانند داره یعنی خارش باعث شد دقت کنم و ببینم .مثل جوش هایی که تازه ایحاد میشه رو پوست و قرمزه اونجوره.خواستم بدونم چی میتونه باشه و عکس خدمتتون ارسال کردم .با تشکر .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      زگیل نیست حساسیت پوستی میباشد
  • تصویر کاربر علیرضا یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت تون به خیر انشاالله
    نوع تومور مثانه پدرم گرید چند است ممکن هست به عضله ها وبقیه مثانه هم سرایت کند
    چکار میشه انجام داد که تومور گسترش به بقیه لایه ها وبافت اطراف مثانه نکند
    عاقبت به خیر شوید انشاالله
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      مشخص نشده نمونه کامل نبوده است یک ماه دیگر مجددا سیستوسکوپی شود
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    سلام
    عرض ادب
    به دلیل اینکه موضوع مرتبط با سوال من در گزینه ها موجود نبود مجبور شدم "کلیه" رو انتخاب کنم
    سوال من در مورد شستن مقعد و درون آن و انتهای روده بزرگ با فشار آب بعد از مدفوع هست.
    من مدفوع م هر روز صبح بعد از خواب و گهگاهی هم شب قبل از خواب هست و تا حالا یوبوست نداشتم و سالهاست که بعد از مدفوع با فشار آب مجاری فوق رو میشورم، با این کار باقی مانده مدفوع رو خارج میکنم و حس تخلیه کامل و حس بهتر و پاکیزه دارم.

    آیا این کار من درسته؟
    اگر نه، لطفا بفرمایید به چه دلیل؟ و چه عوارضی داره؟
    و چیکار کنم که بعد از مدفوع اون تخلیه کامل و پاکیزگی درونی که به واسطه آب ایجاد میشد، ایجاد بشه.

    مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      لازم نیست اینکارو انجام بدین در زولانی مدت خودش میتونه باعث عفونت و به وجود اومدن همورویید بشه
  • تصویر کاربر رامتین یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    احساس درد هنگام راه رفتن و آویزان بودن کیسه بیضه و حس سنگینی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      سونوگرافی بیضه ها انجام شود
  • تصویر کاربر عاطفه یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر پدرم تومور مثانه داشتن تخلیه و ب ث ژ تزریق شد بعد از اون هر چند وقت سونو انجام شد با تشخیص ضخامت در دیواره مثانه سیستوسکوپی انجام شد بخشهای زیادی از مثانه و دهانه مثانه به طور کامل تومور پیشرفت کرده جواب پاتولوژی گرید 3نشون میده و دکتر گفتن که متاسفانه به پروستات هم سرایت کرده و تجویز سی تی اسکن کردن سوالم اینه با برداشتن مثانه و پروستات امکان برگشت مجدد تومور وجود داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      باید ارزیابی بشه که تومور تا کجا نفوذ کرده
  • تصویر کاربر پارسیس یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    دکتر اینا زگیله؟
    رابطه جنسی نداشتم تالا
    ۲ سال هست یکی کشاله راست زده یکی کشاله چپ
    نه از بین میره نه زیاد شده نه کوچیک شده
    همین دو تا مونده قرصی پمادی چیزی هست...؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      باید نمونه برداری بشه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      به متخصص پوست مراجعه کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 623 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 632 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب