اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیر شنبه ۱۱ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 344 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من قبلا زگیل تناسلی داشتم دکتر رفتم داروهایی که داد و مصرف کردم و بد چند مدت آزمایش دادم که کلا منفی شد .
    الان نزدیک به یک ماه هست که با یک خانم رابطه دارم که فهمیدم زگیل تناسلی دارد . آیا از من بهش منتقل شده و یا اگر ایشون دارد منم مبتلا شدم ؟
    لطفا جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۲( 2 سال پیش)
      هر دو مورد امکانپذیر است
    2. تصویر کاربر امیر شنبه ۱۱ آذر ۲( 2 سال پیش)
      باید دوباره آزمایش بدم ؟
    3. تصویر کاربر امیر شنبه ۱۱ آذر ۲( 2 سال پیش)
      پس چجوری برای من آزمایش منفی شده ؟ آزمایش منفی نشانه این نیست که کاملا از بدنم خارج شده ؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۲( 2 سال پیش)
      خیر نشانه ی اینکه کاملا از بدن خارج شده نیسن
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سالم شنبه ۱۱ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    تخلیه نشدن کامل ادار و‌ پرتاب نشدن ادار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۲( 2 سال پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری انجام دهید
    2. تصویر کاربر سالم شنبه ۱۱ آذر ۲( 2 سال پیش)
      سوالی دریافت نکردم
      لطفا راهنمایی کنید
    3. تصویر کاربر سالم شنبه ۱۱ آذر ۲( 2 سال پیش)
      سنوگرافی انجام شده ازمایش دادم
      جواب ازمایش ۱/۴میباشد
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۲( 2 سال پیش)
      سونوگرافی رو بفرستید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر لیلی شنبه ۱۱ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ارادت پدرم ۷۷ سال دارن مشکل تکرر ادرار دارن شبها ۲ ساعت به ساعت دستشویی میرن درد ندارن قرص امنیک استفاده میکنن حجم پروستات ۴۷ سانتیمتر مکعب هستش که اخرین سونوگرافی بوده در سال ۱۴۰۰ با جراحی میکروسکوپی حل میشه مشکلشون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۲( 2 سال پیش)
      آزمایش psa و سونوگرافی جدید انجام دهید
  • تصویر کاربر بابایی شنبه ۱۱ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 351 مشاهده پرسش
    سلام برادرم تهت مداوا هستن امپور دیفرلین تزریق شده ونسبت پروکسی در بیمارستان شهید هاشمی دارن مدارک خدمت شما میفرستم راهنمایی بفرمائید تا با صلاح دیدتون مزاحم شما بشیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۲( 2 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
  • تصویر کاربر کیمیا جمعه ۱۰ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    من خانم هستم و ۲۱ سالمه
    رابطه هم داشتم
    بعد چند ماه متوجه شدم داخل لابیای مینورم پر از بر امدگیهایی مثل پاپیلاماتوز به وجود اومده
    خارشو سوزش شدید هم داشتم و این پاپیلاها به قدری زیاد شده بودن که کنار پرده بکارتمم اومده بودن
    ترشحات بی بو و پنیری شکل هم مدام ازم خارج میشد که تمومی نداشت
    رفتم پیش پزشک زنان برام فلوکونازول ۱۵۰ و پماد ان ان نوشت
    هنوز تا هنوزه دارم کپسول فلوکونازولو میخورم وضعیتم بهتر شده همش ترس از اچ ای وی دارم میتونه اچ ای وی باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آذر ۲( 2 سال پیش)
      خیر hiv نیست
  • تصویر کاربر میثم جمعه ۱۰ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    با سلام
    جناب آقای دکتر ممنون خواهم شد بر اساس عکس ضمیمه شده بفرمایید که اینجانب زگیل تناسلی دارم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آذر ۲( 2 سال پیش)
      رابطه ی پرخطر داشتین؟
    2. تصویر کاربر میثم پنجشنبه ۹ آذر ۲( 2 سال پیش)
      اخیرا خیر
      مربوط به ۳ سال قبل میشه که رابطه پرخطر داشتم.
      واین زگیل حدودا یکسالی هست درومده.
    3. تصویر کاربر میثم پنجشنبه ۹ آذر ۲( 2 سال پیش)
      البته آزمایشhiv هم دادم که منفی بود.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آذر ۲( 2 سال پیش)
      بعیده زگیل باشه باید نمونه برداری بشه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن جمعه ۱۰ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    باسلام خانمم افتادگی مثانه داشته 10 ماه است عمل شده درد و سنگینی مثاله داره پزشک سیستوسکپی کرد گفت زخم و التهاب دارد دارو نوشته سفکسیم، نالیدیکسیک اسید، وزیکر، امی تریپتیلین برای دو ماه 10 روز مصرف می کند چندان فرقی نکرده، بیمار از وقتی که دارو ها را مصرف می کند احساس بزرگی و ورم مثانه را دارد و ادرارش خیلی باریک شده مثل اینکه مجاری ادرار تنگ شده آیا هیمن دارو ها کافی است یا معالجه دیگری نیاز دارد. باتشکر از پروفسور کرمی عزیز. از فالوورهای انیستا گرامی ایشان هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آذر ۲( 2 سال پیش)
      دو ماه بعد از مصرف داروها سیستوسکوپی شود
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۰ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    من چند ماه قبل با سوزش و خارش مجاری ادرار به متخصص مراجعه کردم که التهاب پروستات تشخیص دادن و آنتی بیوتیک و ملوکسیکام مصرف کردم بعد ۱ ماه بهتر شدم ولی الان دوباره همون علائم عود کرده و من چون فاویسم دارم دارو های موثر رو ظاهرا نمیتونم بگیرم.الان دو هفته هست که آموکسی کلاو و ملوکسیکام رو مصرف میکنم ولی موثر نبوده و درد و سوزش و خارش برطرف نشده.با توجه به فاویسم چیکار میتونم بکنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آذر ۲( 2 سال پیش)
      روزی نیم ساعت داخل تشت لگن آب گرم بنشینید
  • تصویر کاربر حمیدرضا شنبه ۱۱ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 256 مشاهده پرسش
    با سلام
    بتاریخ ۲۹ آبان سونوگرافی و آزمایش خون دادم
    در کلیه چپ ۳ میل سنگ دارم
    تا الان هیچ دردی ندارم
    لطفا به چند سوال من جواب بدید
    ۱) بدن من همیشه هیدراته هست و سابقه خانوادگی هم نداریم علت بوجود اومدن سنگ چیست
    ۲) با توجه به آزمایش و عکس سونوگرافی نوع سنگ چیست
    ۳) حداکثر تا چه زمانی دفع میشود
    ۴ ) احتمال دارد موقع دفع درد نداشته باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آذر ۲( 2 سال پیش)
      بله سنگ ۳ میلی شاید اصلا درد نداشته باشد
    2. تصویر کاربر حمیدرضا جمعه ۱۰ آذر ۲( 2 سال پیش)
      میشه ازقطره سنگکل استفاده کنم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۲( 2 سال پیش)
      بله
    4. تصویر کاربر حمیدرضا شنبه ۱۱ آذر ۲( 2 سال پیش)
      هنوز هیچ علائمی ندارم روزانه مایعات به اندازه با پیاده روی انجام میدم سوال آخرم اینه اگه درد شروع شد یا خون در ادرار بود چه کاری انجام بدم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۲( 2 سال پیش)
      مصرف مایعات رو بیشتر کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حمیدرضا شنبه ۱۱ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    سلام
    بتاریخ ۲۹ آبان سونوگرافی دادم که نشون میده سنگی به اندازه ۳ میل در کلیه چپم هست
    تا الان هیچ دردی ندارم لطفا به چند سوال من جواب بدید
    ۱) با توجه به اینکه بدن من همیشه هیدراته هست و اصلا در خانواده سنگ کلیه نداریم علتش چی میتونه باشه
    ۲) نوع سنگ کلیه با توجه به عکس سونوگرافی که فرستادم چی هست
    ۳) ممکن هست موقع دفع سنگ دردی نداشته باشم
    ۴) اگه درد داشته باشم چیکار کنم و چه دارویی مصرف کنم
    ۵) مدت زمان دفع نهایتا چقدر میباشد
    در آزمایش خون :
    کراتینیه ۱/۲
    Estimated GFR 71/6
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آذر ۲( 2 سال پیش)
      نوع سنگ با سونو مشخص نمیشه مایعات فراوان با فعالیت خیلی زیاد داشته باشید سنگ ها ارثی نیستند
    2. تصویر کاربر حمیدرضا شنبه ۱۱ آذر ۲( 2 سال پیش)
      اگر درد شدید داشتم چه قرصی بخورم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۲( 2 سال پیش)
      شیاف دیکلوفناک استفاده کنید
    4. تصویر کاربر حمیدرضا شنبه ۱۱ آذر ۲( 2 سال پیش)
      مدت زمان دفع نهایتا چقدر میباشد
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۲( 2 سال پیش)
      بستگی به گشادی حالب شما و نوع سنگ و میزان مایعات مصرفی و فعالیت شما داره
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 623 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 632 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب