اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 281 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقای دکتر ی سوال داشتم محبت کنین راهنمایی کنید اقای دکتر چند روز پیش برای سونو کبد مراجعه کردم سونو کلیه هم انجام دادم ک گفتن ی سنگ ۴سانتی در کالیپس فوقانی کلیه چپ و ۲ سنگ ۷و۵میل در کالیپس میانی و ی سنگ ۴میل در کالیپس تحتانی قرار دارد میخواستم ببینم ایا با دارو رفع میشه یا باید برم سنگ شکن محبت میکنی اگه راهنمایی کنین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      دارو مصرف کنید و آب فراوان هر ۶ ماه پیگیری کنید
  • تصویر کاربر رامین چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    لطفا جواب بدین من ۲۴ سالمه سایز آلتم در حالت نعوظ ۱۳-۱۴ سانته ولی مشکلم اینه که آلتم در حالت خوابیده خیلی کوچیک و باریکه و بعضی وقتا آنقدر کوچک میشه که اذیتم میکنه و باید با دست بکشمش بیرون. و اینکه لاغر هستم و چربی هم ندارم. خیلی اعتماد بنفسم رو پایین آورده و برای همین نمیتونم ازدواج کنم چون خجالت میکشم. باید چکار کنم درمانی داره؟ ( این کوچکی آلت در حالت خوابیده از بچگی دارم)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      در محدوده ی نرماله نیاز به اقدامی نداره
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      برای رابطه ی جنسی مشکلی نخواهید داشت
    3. تصویر کاربر رامین چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      دکتر جان ببخشید فکر کنم سوال من رو کامل نخوندید.
      من مشکلم اینه که در حالت خوابیده خیلی خیلی کوچیک و باریک میشه و بعضی وقتا حتی باید با دست بکشم بیرون. برای همین اعتماد بنفس ندارم و نمیتونم ازدواج کنم چون خجالت میکشم. این عکس هایی که فرستادم هنوز از این کوچکتر میشه
    4. تصویر کاربر رامین چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      دکترجان ببخشید فکر کنم سوال منو متوجه نشدید
      من در حالت نعوظ مشکلی ندارم.
      سوالم اینه که درحالت خوابیده خیلی خیلی کوچیک و باریک میشه و بعضی وقتا آنقدر کوچیک میشه که اذیتم میکنه و مجبورم با دست بکشمش بیرون و لاغر هستم و چربی ندارم که بگین بخاطر چربی اضافی هست. برای همین اعتماد بنفس ندارم و خجالت میکشم برا ازدواج. این عکسایی که فرستادم هنوز هم از این کوچکتر میشه
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      دوست عزیز آلت نرمال همینه چیزی برای خجالت یا عدم اعتماد بنفس وجود نداره
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر امیرعلی چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    با سلام مدتی است که بیضه راست من کوچکتر از بیضه چپ ام هست این ازمایش اسپرم من هست ایا امکان عدم بچه دارشدن وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      باید تا یکسال اقدام کنید برای باروری سپس نظر داد اپتیمال نیست
  • تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    اقای دکتر سلام بنده ۳۲ سالمه
    همه چیز اوکی هست در ازمایشات مدتی هست کراتینم بالا تر از حد نرمال هست سونو و سیتی هم انجام دادم اوکی بود
    سیگار زیاد میکشم آب هم خیلی کم میخورم
    دکتر نفرولوژی مراجعه کردم قرص نفراهیل تقویتی ویتامین بهم داد وگفت آب زیاد بخور منم انجام دادم اما هیچ تغیری طی یک هفته نکرده
    وزنم ۷۲ قد ۱۷۲
    دقیقا ۸ روز دارم روزی ۳ لیتر آب میخورم
    با چای بابونه
    پیاده روی روزی نیم ساعت
    هر هفته هم ازمایش رو تکرار میکنم
    خواهش میکنم راهنمایی بکنید سریع بیاد پایین مردم از استرس
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      نیاز به تکرار هفتگی آزمایش نیست ۳ ماه بعد تکرار کنید
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 273 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون به خیر. بنده چندتا ضایده ی کوچک زیر کلاهک الت تناسلیم در اومده نمیدونم چین. رابطه هم دارم. درمانشون چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      با سلام. اپلود کردم
    3. تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      با سلام اپلود کردم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      زگیل نیست اگر بیشتر شد باید نمونه برداری شوو
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲۶ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون به خیر. بنده چندتا ضایده ی کوچک زیر کلاهک الت تناسلیم در اومده نمیدونم چین. رابطه هم دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
  • تصویر کاربر دانیال چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    درود
    امروز هنگام ارضا شدن متوجه شدم رنگ مایع منی به قرمزی میزد لازم به ذکره که مسمومیت غذایی هم داشتم و دکتر گفته بود اگه میتونی برو بالا بیار به صورت دستی و ارادی سعی در بالا اوردن داشتم که اخرش هم موفق نشدم ، ممکنه این عمل به اندام تناسلی فشار اورده باشه ؟
    سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      بعیده مرتبط باشه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      با سلام و احترام آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
    3. تصویر کاربر دانیال سه شنبه ۲۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      به طور کلی چه عواملی باعث ایجاد منی قرمز رنگ میشه جناب دکتر ؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      علل متفاوتی مثل خونریزی خودبخود بدون دلیل تا سرطان های سیستم کلیه و مجاری ادراری
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    قیمت کل عمل ک چقدر واسم تموم میشه و زمان بهبود و یکمم از طبقه پایین جامعه هستیم هوامونو داشته باش
    1. تصویر کاربر ابوالفضل سه شنبه ۲۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      میخوام بدونم ک کل هزینه اش چقدر تموم میشه و زمان بهبودش و چون از طبقه پایین جامعه هستیم میخوام بدونم چقدر میشه ممنون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
    3. تصویر کاربر ابوالفضل سه شنبه ۲۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      توضیح دادم منتظر جوابم ؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      اگر در رابطه ی جنسی دچار مشکل شدین نیاز به عمل ندارد در غر اینصورت عمل لازم ندارد با توجه به نوع بیمه و اینکه در چه مرکزی انجام بشه متفاوته بهبودی یک ماهه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر اعتمادی چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 317 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب جناب دکتر عکس را خدمت شما ارسال کردم لطفا در خصوص پروستات بنده که بزرگتر از از حد طبیعی میباشد بنده را راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر اعتمادی سه شنبه ۲۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      باسلام و عرض ادب دکتر به پیوست تصویر پاسخ سونوگرافی خود را جهت روئت به حضور ارسال میکنم لطفا بررسی و پاسخ دهید که پروستات بنده با ابعاد بزرگتر از حد طبیعی میباشد علت ش چیست و چه دارویی مصرف کنم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      چند سالتونه؟ آزمایش psa بهتره انجام بدین
    4. تصویر کاربر اعتمادی چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      بنده از طریق برنامه به خانه بر میگردیم با شما آشنا شدم و ساکن شهرستان میباشم و ۶۷ سال دارم
      لطفا راهنمایی بفرمایید چه دارویی در خصوص جواب سونوگرافی مصرف کنم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      ابتدا آزمایش psa انجام شود تا ببینیم خوش خیمه یا بدخیم
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 262 مشاهده پرسش
    سلام. آقای دکتر من 42سال دارم یکساله مبتلا به دیابت شدم متفورمین مصرف میکنم یک بچه شش ساله دارم برای بچه دار شدن قصد اقدام دارم ولی یکساله که اختلال نعوظ دارم با مشورت گرفتن از داروخانه با مصرف قرص سیلدنافیل نعوظ پیدا میکنم اما میترسم که برای بچه دار شدن خطرناک باشه آیا سیلدنافیل به اسپرم آسیب میزند یا تاثیری بر سلامتی جنین نمی‌گذارد آیا شما درمان دیگری پیشنهاد میکنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      با سلام و احترام قرص تادالافیل ۲۰ میلی گرم ۲ ساعت قبل از رابطه ی جنسی مصرف کنید
    2. تصویر کاربر حسن سه شنبه ۲۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      ممنون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      🌺
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب