اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر شمیم چهارشنبه ۱۱ بهمن ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    سلام آیا ضایعات پوستی در عکس زگیل می باشذ
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      سلام عکس ها آپلود نشده اند همراه گرامی
    2. تصویر کاربر شمیم سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      مجدد ارسال شد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      عکس ها واضح نیستند
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۱۱ بهمن ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 585 مشاهده پرسش
    در بیمارستان خاتم الانبیا تهران MRI انجام دادم و دکتر شهرستان تشخیص بیوپسی دادن . اگر بخواهم شما برای بنده بیوپسی رو انجام بدین اول باید ویزیت انجام بشه یا مستقیم با توجه به نتیجه MRI امکان وقت گرفتن برای بیوپسی و در ادامه با شما روند درمان رو طی کردن وجود دارد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      بله حتما
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      با ذکر نام و مشکلتون مدارک رو برام واتس اپ کنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      به واتس اپ 09394620321 پیام بدید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Mehdi سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 304 مشاهده پرسش
    سلام میخاستم بدونم کجی الت من به عمل نیاز داره با نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      در رابطه ی جنسی دچار مشکل هستید؟
    2. تصویر کاربر Mehdi سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      رابطه ای نداشتم زمان نعوظ دردی چیزی ندارم فقط میخام بدونم بع عمل نیاز داره اگر داره هزینش چقدره حدودن
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      اگر در رابطه ی جنسی به مشکل خوردین نیاز به عمل خواهد داشت
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 5679 مشاهده پرسش
    سلام درود اقای دکتر من 17 سالمه و مدتی هست حس میکنم ی چیز گرد مثل بیضه سمت چپ هست بیضه سمت چپم کوچیکه از راست و یکی هم بغلش هست تقریبا بزرگتر از چیزی بود که فکر کنم سنگ بیضه باشه احساس میکنم سه بیضه دارم تا الانم درد یا مشکلی نداشتم تو بچگی موقع ادرار بعضی اوقات ی سوزش ریز داشتم که اونم چندین ساله دیه مشاهده نکردم آیا سه بیضه بودن مشکلی پیش میاره؟
    تو عکس اون بغلی هست که کوچیکتره مصبتا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      سونوگرافی از بیضه ها انجام شود شاید کیست باشه
    2. تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      سلام درود طبق چیزی که از خانواده شنیدم داداشم پدرم و پدرم بزرگم انگاری فتق بیضه داشتن فک کنم منم دارم آیا به متخصص برم و عملش کنم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      ابندا سونوگرافی انجام بشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    سلام و درود
    آقای دکتر بیضه های بنده گاهی در حالت عادی قرمز رنگ هست و انگار جریان خون داخلش زیاده و بعد از گذشت مدتی رنگش بر میگرده به حالت عادی .درد هم اصلا وجود ندارد
    این می‌تونه ناشی از چی باشه.ضربان قلب بنده هم معمولا بالا است
    داخل سونو هم چیزی نبود.عکس ضمیمه هست یکی دیگه هم این که بیضه هام نسبت به درد انگار حساسیتش کم شده .یعنی با تکان خوردن دردی حس نمیکنم .مشکلی نیست؟
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      ضمیمه
    2. تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      عکس ضمیمه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      عکس از خود بیضه بدین
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر فرهاد سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    سلام
    46ساله هستم بعد از عمل سیستسکوپی مجاری دچار عفونت حاد پروستات شدم حجم پروستات از25به50رسید و psa=34شد بعد سه ماه انتی بیوتیک ترزیقی و خوراکی لولو فلوکسین psa =5و حجم 43است چه درمانی توصیه میفرمایید و در شرایط فعلی دکتر مصرف سیپروفلوکساسین500 و تامسوور را تجویز کرده است.راهکار مناسب چیست؟ باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و یک ماه بعد از این تاریخ آزمایش psa مجدد انجام بدین اگر بالا بود باید نمونه برداری انجام بشه
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۱ بهمن ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 258 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت جناب دکتر، من چند دقیقه بعد از تخلیه ادرار بر اثر تحرک دچار نشتی ادرار به مقدار حدودی دو قطره می شوم و بعضا به خاطر سردی هوا یا استرس تکرر ادرار هم داشتم. بعد از مراجعه به پزشک و انجام سونو تشخيص بزرگی پروستات به اندازه 34 سی سی برای من داده شد .و کپسول پروترا ل 0/4 به میزان یک عدد در روز تجویز شد. همزمان از داروی پروستاتان و پروستاباریج استفاده میکنم. بعد گذشت دو ماه الان تکرر ادرار بهتر شده اما نشتی ادرار همچنان باقی است. ایا این داروها را ادامه بدهم.لطفا من را راهنمایی بفرمایید. متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      قرص دترولیت ۲ میلی گرم هر ۱۲ ساعت استفاده کنید
    2. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      سلام مصرف داروی قبلی را قطع کنم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      خیر اونارو هم ادامه بدین
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    بنده چندین سال است در ازمایش ها ادرار یک دو و سه مثبت خون دارم و خانوادگی این مشکل را داریم چند بار حضوری مراجعه کردم به شما و گفتید موضوع خاصی نیست و ممکن است هموچوری باشید
    اخیرا ازمایش ادرار دادم و یک مثبت پروتین دیده شده و عملکرد کلیه هم از 90 به 81 رسیده
    نتیجه ازمایش خدمتان ارسال می گردد
    با تشکر از توجه تان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      سی تی اسکن شکم و لگن با و بدون کنتراست از نظر بررسی علل هماچوری باید انجام بشه
  • تصویر کاربر سلیمانی سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 274 مشاهده پرسش
    سلام آزمایش پدرم اوره بالاست ‌نتیجه سونوگرافی کلیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
  • تصویر کاربر فتحعلی چهارشنبه ۱۱ بهمن ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    من مهرماه در قسمت پهلو وکشاله ران دچار دردهایی شدم به همین دلیل به دکتر متخصص کلیه مراجعه کردم و چون سوزش ادرار نداشتم فقط برای من سونوگرافی نوشتند و در سونوگرافی من نوشته شده بود فولنس خفیف در سیستم پیکو کالیس کلیه راست مشهود هست به همین دلیل به دکتر مراجعه کردم که گفتند احتمالا شن ریزه دارم و نیازی به دارو نیست و فقط مایعات مصرف کنم و با مصرف مایعات بعد از دو روز دردهای من خوب شد و به مدت 3 ماه هیچ گونه دردی نداشتم و دوباره درد هام البته با شدت خیلی کمتر شروع شد و به خمین دلیل آزمایش ادرار هم دادم که آزمایش ادرار به این صورت appearance:turbid, epithelial cells:8_10 , crystals amorph urate:many بود و به دکتر دیگری مراجعه کردم و ایشان برایم داروهای لوپراکس 200و باکلوفن 10 و تامسوور0.4 تجویز کردند و فرمودند به مدت 3 هفته این داروها را مصرف کنم و گفتند نه عفونت و نه شن هیج کدام را ندارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر فتحعلی سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      سلام؛ چشم
    3. تصویر کاربر فتحعلی سه شنبه ۱۰ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      عکس آزمایش
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      الان علائمی دارید؟ با توجه به شرح حال و آزمایش و سونوگرافی شما مشکلی ندارید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب