اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مراقبت های بعد از عمل جراحی پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مدت زمان بی اختیاری ادرار بعد از عمل پروستات چقدر است؟ بعد از عمل جراحی پروستات تا مدتی ممکن است بی اختیاری ادرار داشته باشید که امری طبیعی می باشد نگران نباشید، مدتی طول می کشد و به مرور برطرف خواهد شد.

  • برای 4 تا 6 هفته بعد از جراحی پروستات از بلند کردن اجسام سنگین خود داری کنید.
  • فعالیت های خود را به مرور افزایش دهید.
  • از رانندگی در جاده های پر دست انداز خود داری کنید و حد مجاز رانندگی نباید بیشتر از 2 ساعت باشد.

تغذیه بعد از عمل پروستات

– بعد از جراحی پروستات رژیم غذایی شما معمولی خواهد بود مگر پزشک شما نظر دیگری داشته باشد.

– از نوشابه های الکلی وغذاهای محرک مثل کافئین ( در قهوه، چای و نوشابه های حاوی کولا ) خودداری کنید.

مصرف مایعات برای کاهش کراتینین

مراقبت بعد از عمل پروستات در منزل

 ▪️در منزل مرتب راه بروید و تحرک داشته باشید.

 ▪️از نشستن به مدت طولانی ( بیش از 2ساعت) خود داری کنید.

 ▪️بعد از عمل پروستات چی بخوریم؟ با رعایت رژیم غذایی نظیر سبزیجات و میوه جات و یا با تجویز مصرف ملین از طرف پزشک از یبوست خود داری کنید.

 ▪️از مصرف غذاها و نوشابه های محرک¬ خود داری کنید.

 ▪️مایعات زیاد بنوشید ( 8 تا 10 لیوان) تا ادرار رقیق شود.

 ▪️هنگام دفع زور نزنید، و بار سنگین بلند نکنید.

 ▪️مرتب با ورزش های پرینه مثل جمع کردن و شل کردن خود، ایستادن و نشستن، عضلات ناحیه باسن را تقویت کنید.( 10 بار در ساعت)

 ▪️هنگام دفع جریان ادرار را قطع و وصل کنید. این کار کمک به تقویت اسفنگترها و کنترل ادرار می نماید.

▪️تا مدتی ممکن است بی اختیاری ادرار داشته باشید که امری طبیعی می باشد نگران نباشید، مدتی طول می کشد و به مرور برطف خواهد شد.

 ▪️مشکلات ادراری را گزارش کنید.

▪️ایا بعد از عمل پروستات میتوان رابطه داشت؟ 8 هفته بعد از جراحی پروستات، مجاز به فعالیت جنسی می باشید.

 ▪️در صورت ناتوانی جنسی از مشاوره کمک بگیرید.

 ▪️در صورت داشتن سوند ادرار در منزل بایستی کیسه ادرار پائین تر از سطح بدن باشد، کشیده نشود و به محض اینکه دو سوم کیسه پر شد تخلیه گردد.

 ▪️داروهایی که برایتان تجویز شده سر موقع استفاده کنید و مقدار آنرا کم و یا زیاد نکنید.

 ▪️چنانچه دارویی را فراموش کردید بخورید و اگر نزدیک به ساعت بعدی می باشد آنرا نخورید و داروی ساعت بعدی را بخورید.

 ▪️در صورت پیدایش علایم و نشانه¬هایی مثل بسته شدن راه ادرار، احساس پری در مثانه، احساس نیاز به دفع ادرار، اسپاسم (گرفتگی عضلات) مثانه، نشت ادرار اطراف سوند، کاهش ادرار یا قطع ادرار در کیسه ادرار به مدت 4 ساعت و علایم عفونت ادرار شامل تب، لرز، گیجی، بی قراری فوراً به جراح خود گزارش دهید.

درمان نعوظ بعد از جراحی پروستات

خطر اختلال نعوظ و بی اختیاری ادرار نگرانی بزرگی بعد از جراحی پروستات ایجاد می کند و احتمالا دلیل ترس بسیاری از مردان از این فرآیند است.

تفاوت در اندازه بیضه

چندین عامل وجود دارند که میتوانند احتمال بی اختیاری ادرار بعد از جراحی را تخمین بزنند، شامل عملکرد جنسی مرد قبل از این فرآیند و نوعی از جراحی که انجام شده هستند. درحالی که بعضی از پژوهش ها نشان داده اند که روش retropubic خطر کمتری برای ایجاد بی اختیاری ادرار در طولانی مدت دارد، دیگر پژوهش ها نشان داده اند که نوع جراحی اهمیت کمتری درمقابل مهارت جراحی که عمل را انجام داده است دارد.

به طور ایده آل، جراحی صحیحی که توسط یک جراح توانا انجام شود، بهترین عملکرد جنسی بعد از جراحی پروستات را به دنبال خواهد داشت. در مواجهه با اختلال نعوظ، یک صحبت راحت با شریک جنسی تان میتواند کلید حفظ رابطه جنسی تان باشد. درحالی که رابطه جنسی مهم است، اما تنها راه رسیدن به لذت جنسی در مردان و زنان نیست. ارتباط جنسی میتواند حفظ شود، اما ممکن است نیازمند تلاش بیشتری درمقایسه با گذشته باشد.

جراحی پروستات و بی اختیاری ادراری

بی اختیاری ادرار یک مشکل شایع برای مردان بعد از جراحی پروستات است و معمولا هنگامی که کاتتر خارج میشود رخ می دهد. انواع مختلفی بی اختیاری ادراروجود دارد. بی اختیاری تنشی هنگامی ایجاد میشود که فشار روی مثانه افزایش یافته باشد، مانند زمانی که عطسه و سرفه میکنید یا هنگام بلند کردن اجسام سنگین. این نوع شایع ترین عارضه بعد از جراحی است. بی اختیاری فوری زمانی ایجاد میشود که بی درنگ نیاز به ادرار کردن پیدا کنید و ادرار داشته باشید. بی اختیاری ترکیبی اصلاحی برای تجربه هر دو نوع بی اختیاری است.

برای بیشتر مردان، حتی مقدار کمی ترشح ادرار میتواند ناراحت کننده باشد. و درحالی که بسیاری از افراد مقداری بی اختیاری بعد از جراحی را تجربه خواهند کرد، این مشکلی است که به صورت چشم گیری بعد از ماه نخست بهبود خواهد یافت. بعد از یک سال، فقط درصد کمی از مردان نیاز به پد بی اختیاری برای پیشگیری از ترشح ادرارشان دارند.

دکتر حسین کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری

منبع: دانشگاه علوم پزشکی لرستان

3.6/5 - (60 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر متین جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    لطفا بگین این چیه تو لپم
    1. تصویر کاربر متین پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      دكتر چرا جواب نميدين من نگرانم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر AAR جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 8222 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    احتراما سه الی چهار سال پیش سنوگرافی و آزمایش دادم و مشخص شد که فقط دیواره مثانه ام ضخیم است و پس از تخلیه ادرار گاهی احساس می کردم کامل تخلیه نشده است و پزشک متخصص ارولوژی فرمودند مشکلی نیست و وسواس نداشته باشم و هرگونه مایعی بعد از تخلیه کامل ادرار پاک است و حکم ادرار را ندارد.ضمنا گرید کبدم 2 اعلام شده بود و علت را چاقی عنوان کردند.
    در تاریخ 29 مرداد 97 عمل اسلیو انجام دادم و بعد از تقریبا 11 ماه تقریبا 25 کیلوگرم کم کردم و در تاریخ 16 مردادماه 98 سونوگرافی مجدد دادم و گرید کبدم یک اعلام شده و مجددا دیواره مثانه ضخیم اعلام شده و در خصوص پروستات اعلام شد: " پروستات دارای حجم 30 cc و کمی بزرگتر از حد طبیعی و حاوی کانون های کلسیفیه داخلی می باشد. "
    سوال1: آیا با این اعلام نتیجه خطری وجود دارد؟ آیا باید ویزیت حضوری شوم؟ آیا نیاز به مصرف دارو برای کوچک کردن حجم پروستات است؟ وجود کانون های کلسیفیه داخلی خطرناک است و نیازی به مراقبت ویژه ای دارد؟
    سوال 2: آیا ضخیم بودن دیواره مثانه مشکل ساز است؟ آیا نیاز به مصرف دارویی می باشد؟ آیا با مصرف دارو برطرف می شود؟ عوارضی در زمان حال و آینده بوجود می آورد؟
    لازم به ذکر است از زود انزالی از جوانی تاکنون رنج می برم و ضمنا نغوظ نسبتا ضعفیی داشته و الان ضعف آن بیشتر شده است و همیشه از بیان آن و معاینه حضوری خجالت کشیده و بخاطر آن خیلی جدی در خصوص زود انزالی و ضعف نغوظ پیگیری خیلی جدی نکردم.
    ضمنا از فروردین 1392 بر اثر آنفولانزای شدید که 22 مرا در منزل بستری کرد دچار افسردگی بعد از آنفولانزا شدم (به تشخیص پزشک) و تاکنون درگیر بوده و دارو مختلف اعصاب مصرف کرده و در حال حاضر وضعیتم خیلی خوب شده و باید به دستور پزشک آنرا کم کم کاهش داده و حذف کنم ولی به دلیل عمل اسلیو که انسان را کمی عصبی می کند هنوز قرص ها را حذف نکردم (قرص دلوکستین 30 شبی یکعدد و قرص سروکوئل 25 شبی یکعدد مصرف می کنم و برای خواب نیز قرص زولپیدم 5 شبی یکعدد مصرف می کنم)
    زیاده گوی کردم ولی کل مسائل را گفتم تا به حواشی اشراف داشته باشید.
    خواهشمندم عاجزانه راهنمایی جامع بفرمائید
    بهترین آرزوها را از درگاه ایزد منان خواهانم
    با کمال احترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر رامتین جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 740 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    آقای دکتر من ۴ ماهی بود متوجه زایده های خیلی ریز روی الت تناسلی شدم
    فکر میکردم جوش هست با مراجعه به پزشک تشخیص زیگیل داده شد و کرایو شدم, بعد ان تصمیم گرفتیم همسرم نیز معاینه شدن زیگیل نداشتن اما برای ازمایش hpv از دهانه رحم رفتن تیپ ۳۵ تشخیص داده شد.
    الان تکلیف ما چیه?
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 572 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید ، بنده 2روز قبل به صورت دمر و با حس ادرار فراوان از خواب بیدار شدم و طبق عادت بعد از خوردن یک لیوان آب به دستشویی رفتم ، در همین لحظه متوجه شدم مانند همیشه توانایی تخلیه ادرار خودم را به صورت کامل ندارم و احساس درد در ناحیه بیضه و حس خاص عدم تخلیه را داشتم ، هر چه تلاش کردم به مطب شما مراجعه کنم امکان ملاقات به خاطر عدم تعیین وقت مقدور نشد، به ناچار به یک پزشک دیگر مراجعه کردم ولی ایشان بعد سونو گرافی فرمودند نه مشکل پروستات دارید نه واریکوسل و نه سنگ مثانه ، و 2 دارو برای بنده تجویز نمودند سفکسیم 400 و پرازوسین 1 ولی متاسفانه در بیضه خود احساس حرارت دارم و احساس خوبی در دستگاه تناسلی خود ندارم و امکان تخلیه ادرار به صورت کامل و با فشار وجود ندارد، لازم به ذکر است اینجانب متاهل می باشم و از لحاظ رابطه جنسی و نعوظ هیچ مشکلی ندارم ، در روزهای گذشته صبح ها نعوظ داشتم و در این 2 روز نعوظ صبحگاهی همیشگی به صورت کامل وجود نداشته است جناب اقای دکتر کرمی بنده فقط به جنابعالی اعتقاد و اطمینان کامل دارم لطفا راهنمایی فرمایید و برای گرفتن نوبت چند ماه دیگر اعلام می نمایند فرصت را مغتنم شمرده و احترامات فائقه را اشعار میدارد .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 385 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر.من سنگ کلیه داشتم یه 7میل تولوله حالب یه 3میل تو کلیه که هفته پیش عمل tulانجام دادم الان درحال حاضر سوند حالب دارم گفتند تا دوهفته ای باید باشه تا به امروز وضعیتم خوب بود ولی از امروز صبح ادرارم خونی شده وکلیه ام درد میکند وتکرر ادرار دارم در ضمن خودتون عملم کردین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر Amir.66 دوشنبه ۲۱ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر . من دوساله متوجه شدم واریکوسل دارم سه ۴ بارهم رفتم دکتر یکی میگه عمل کن یکی میگه عمل نکن . متاهلم.بچه ندارم فعلا اقدام نکردم.ازمایش اخر سونو واریکوسل دادم بیضه سمت چپ گرید۳ .سمت راست گرید ۱ مایل به دو ازمایش اسپرم هم دادم عکسشو با سونو براتون میفرستم.درد هم ندارم .فقط بیضه سمت چپم پایینتر اومده و حجمش کوچیک شده. اگه میشه یه راهنمایی کنید اسیر شدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر Amir.66 جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام دکتر ممنون جواب دادین. ازمایش اسپرم دادم براتون میفرستم الان.
    3. تصویر کاربر Amir.66 جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      دکتر اینم سونوگرافی از بیضه س
    4. تصویر کاربر Amir.66 جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      ازمایش
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر امید جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید خدمت دکتر پدر را دوشنبه قلبش انژیو کرد وقبل وبعد از عمل دیالیز کرده ان دو روزه که ادرار نداره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر سید جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    آیا مصرف محصولات گانودرمیک یا به عبارتی قارچ گانودرما در بهبود زگیل تناسلی تأثیری دارد؟ و مصرف اینگونه موارد عوارضی خواهد داشت؟ با توجه به اینکه هم اکنون فروش اینگونه محصولات؛ که مانور زیادی روی بهبود کامل زگیل تناسلی میدهند، زیاد شده است.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر فرهبد جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 710 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من 24 سالم است. من به خاطر شغلم خیلی کم تحرک هستم و اکثر مواقع پشت کامپیوتر هستم. یبوست هم گاهی دارم.
    من موقعه ای که اب زیاد میخورم زود به زود میرم دستشویی. هر سری هم 150cc ادرار میکنم. موقعه ادار هم هیچ مشکلی ندارم راحت ادرار میکنم. میخواستم این سوال را از شما بپرسم که آیا پروستات من بزرگ شده؟ یا خیر؟
    ضمن اینکه چند سالی هست که بد عادت شده ام و اکثر مواقع به محض احساس ادرار سریع به دستشویی میروم (ایا این احتمال وجود داره که حجم مثانه من به خاطر این عادت کوچک شده باشد؟)
    و نکته اخر اینه که گاهی مواقع بعد از خود ارضایی مثانه من دچار التهاب میشه و کمی درد میگیره و کلافم میکنه یعنی بعد از خود ارضایی نیاز به ادرار کردن پیدا میکنم, اما وقتی میرم دستشویی ادراری خارج نمیشه ازم. وقتی یخ میزارم روی آلتم احساس بهتری پیدا میکنم (این مشکل به مدت 5دقیقه برام پیش میاد. بعدش خود به خود خوب میشه)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 379 مشاهده پرسش
    متشکرم.
    گزارش سونو:
    شکل و اندازه و اکوژنیسیته هردو بیضه نرمال است
    ابعد بیضه راست ۲۰×۴۳ و چپ ۲۰×۴۰ میلیمتر
    اپیدیدیم راست حاوی کیست کوچکی به قطر تقریبی ۶ میلی متر می باشد.
    هیدروسل رویت نشد.
    قطر وریدهای بیضه چپ درحالت Supine و با انجام مانور والساو ۴ میلیمتر اندازه گیری شد
    نظریه: اسپرماتوسل راست + واریکوسل چپ بشرح فوق
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      متشکرم.
    3. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      متشکرم.
    4. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      متشکرم
    5. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      متشکرم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      سپاس
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر امین دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 549 مشاهده پرسش
    20 ساله هستم و چند روز است زیاد دستشویی میروم ولی هر بار، میزان دفع معمولی است لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمیش ادرار و قند خونتان چک شود
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 23082 مشاهده پرسش
    با سلام و سپاس بیکران
    1هفته است که درد خفیفی در ناحیه ی زیر شکم، سمت راست، احساس میکنم. نتیجه سونوگرافی:
    1-هر دو کلیه ابعاد و اکوی پارانشیم طبیعی دارند.
    2-fullness در کلیه راست با قطرAP لگنچه 13 میلیمتر مشهود است، که 20دقیقه پس از تخلیه مثانه برطرف نگردید. حالب متسع نمیباشد. در مسیر حالب در محل از عبور عروق ایلیاک کانون اکوژن 4 میلیمتر مشکوک به میکرولیتیاز مشهود است. سنگ در کلیه راست دیده نشد.
    3- سنگ در کلیه چپ دیده نمی شود.
    4- مثانه با ضخامت جداری طبیعی و بدون سنگ یا توده فضاگیر دیده می شود.
    5-پروستات با حجم (17 سی سی) و اکوی هتروژن رویت شد.
    داروهای مصرفی: 1-سلکوکسیب 2-هیوتکس
    ؟؟؟ 1- مشکل من چیست؟ 2-آیا به جز سنگ حالب مشکل دیگری هم دارم و باید به طور جدی پیگیری کنم؟ 4-اگر سنگ حالب دفع نشد باید عمل TUL بر روی من انجام شود؟

    سونوگرافی نواحی اینگوینال دو طرف:
    در بررسی کشاله ران دو طرف با پروب سطحی 13 MHZ :
    با مانور والسالوا امنتوم تنها به دهانه کانال اینگوینال در سمت راست bulge شده ، پیش رفت نمی نماید.
    در قسمت مدیال اینگوینال چپ با مانور والسالوا و سرفه defect fascial تا قطر 7 میلیمتر باز شده، امنتوم به داخل این ناحیه پیشرفت میکند.
    شواهدی از Incarceration و Strangulation رویت نمی شود.
    لنف نودهای نرمال به ابعاد حداکثر (4 * 10 میلیمتر) در سمت چپ رویت می شود.
    ؟؟؟؟ آیا در این زمینه هم مشکلی دارم؟

    با تشکر فراوان از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فتق خفیفی دارید بار سنگین بر نداریدزور نزنید فعلا نیاز به درمان ندارد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مسعود پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 613 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر برنامه شما رو مشاهده کردم و سوالی که برایم پش امد

    مثانه پیش فعال و مثانه سفت با چه ازمایشی می توان تشخیص داد ؟
    ایا درمان دارد یا خیر ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      با نوار مثانه خوب با مطب 02122642744 تماس بگیرید
    2. تصویر کاربر مسعود شنبه ۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام اقای دکتر
      یک سوال دکتر برای من سیپروفلوکسین و پروترال 0/4 تجویز کرده ( در صورت که فکر کنم عفونت و االتهاب ندارم )
      با خوردن انها درد شدید پهلو و کمرد درد میگیرم ایا عوارض دارو هست یا خیر
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 579 مشاهده پرسش
    سیستوسکوپی چقدر درد داره وبی حسی هم میکنید ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سرپایی و با بیحسی موضعی درد کمتر میباشد
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 621 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    3 روزه که دردی در کشاله ران سمت چپ احساس می کنم و همزمان سمت چپ آلت تناسلی متورم شده (در ناحیه محل ختنه). لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      ایا سکس داشتیدو ایا ترشح دارید جواب
  • تصویر کاربر آریا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 625 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید.
    احتراماً باستحضار می رساند اینجانب متولد 1366 می باشم و سوال من از حضرتعالی این می باشد که اندازه آلت بنده در حالت طبیعی 7 الی 8 سانت و در حالت غیر طبیعی(موقعی که راست می شود) به 12 سانتی متر می رسد و از این بابت نگران ناباروری می باشم. لطفاً بنده را راهنمایی و از نگرانی خارج فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      طبیعی است نگران نباشید
    2. تصویر کاربر آریا سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      خیلی ممنون از جواب جنابعالی
      آقای دکتر یه عرض دیگه .. بیشتر مواقع آلت من جمع می شود . البته وزن بنده 85 کیلو و قد 175 سانتی متر می باشد ... و آیا راهی برای افزایش طول آلت وجود دارد که عوارض نداشته باشد ؟
    3. تصویر کاربر آریا سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر یه عرض دیگه .. بیشتر مواقع آلت من جمع می شود . البته وزن بنده 85 کیلو و قد 175 سانتی متر می باشد ... و آیا راهی برای افزایش طول آلت وجود دارد که عوارض نداشته باشد ؟
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب