جلوگیری از واریکوسل در جوانان

چگونه واریکوسل می گیریم؟

خراب شدن دریچه های لانه کبوتری سیاهرگ ها بوده که باعث می شود خونرسانی در بیضه ها مختل شود و در نتیجه خون اکسیژن دار خوب به سلول های سازنده نطفه در بیضه نمی رسد و باعث می شود که تغییرات زیر در کیفیت مایع منی ایجاد شود:

و لذا تغییرات فوق باعث می شود قدرت باروری و نفوذ اسپرم به داخل تخمک زنان کاهش پیدا کند و در نتیجه باعث ناباروری زوجین جوان می شود و نیاز به عمل واریکوسل را ضرروری می کند.

سوالی که خیلی از جوانان مبتلا از بنده می پرسند این است که:

علت واریکوسل در جوانان چیست؟

جواب این است که علت واقعی ایجاد واریکوسل نامشخص می باشد ولی عوامل زیر در ایجاد واریکوسل دخیل هستند:

1- مادرزادی: در اغلب افراد مبتلا به واریکوسل به صورت مادرزادی زمینه خرابی دریچه های لانه کبوتری در رگ های بیضه وجود دارد و لذا با بزرگ شدن فرد خود را از همان دوران نوجوانی به صورت برجسته بودن رگ های آویزان کننده بیضه خود را نشان می دهند. بسته به شدت خراب شدن رگ های بیضه و شدت گشادی رگ ها و اختلال در خونرسانی باعث درجاتی از اثرات سوء در بیضه می گردد که عبارتند از:

کوچک شدن تدریجی بیضه و متعاقب آن آسیب به سلول های نطفه ساز بیضه که باعث افت شدید در کیفیت اسپرم فرد جوان شده و باعث اختلال در باروری می گردد و لذا باید هر چه سریعتر تشخیص و درمان شوند.

2- افزایش فشار شکمی در افرادی که به علت تومور خلف صفاق و یا به هر علتی فشار داخل شکم بالا باشد باعث اختلال در برگشت خون از بیضه ها شده و باعث واریکوسل می شوند.

3- در صورت وجود زمینه ی خرابی دریچه های لانه کبوتری، افزایش فشار ناشی از بدنسازی و برداشتن وزنه های سنگین و یا انجام کارهای سنگین می تواند باعث ایجاد واریکوسل بشود.

امکان بارداری بعد از عمل واریکوسل چند درصد است؟

راههای جلوگیری از پیشرفت واریکوسل

و لذا جواب این سوال که آیا واریکوسل راه پیشگیری دارد یا نه این است که:

1- افرادی که به صورت مادرزادی دریچه های لانه کبوتری بیضه ها در آنان خراب است، راه پیشگیری از واریکوسل ندارند و به این بیماری مبتلا خواهند شد.

2- آنهایی که زمینه خفیفی از خرابی دریچه های لانه کبوتری سیاهرگ های بیضه دارند جهت جلوگیری از ابتلا به واریکوسل باید از انجام کارهای سنگین و کار با وزنه ها و بارهای سنگین به صورت مستمر، جلوگیری کنند تا مبتلا به واریکوسل نشوند.

3- بعضی از افراد در شغل های سرپایی مانند: نانوایی مشغول به کار هستند، ایستادن بیش از حد می تواند واریکوسل را تشدید کند.
4- مشکلات انعقادی خون نیز می تواند بیماری واریکوسل در مردان جوان را تهدید کند.

برای آگاهی از بیماری واریکوسل و صحبت هایی که در مورد درمان واریکوسل با یخ، نخ و از این قبیل موارد در میان مردم شایع شده است بر روی لینک درمان واریکوسل کلیک کنید.

در پایان با آرزوی سلامتی برای شما، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس حاصل بفرمایید.



ویزیت تلفنی

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر حمیدرضا پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۹( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 21 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر لطفا لطفا جواب بدید من
    ۱۳ سالم تمام شده و در سن بلوغ هستم یه رگ های بنفش روی الت مثانه و چنتا هم روی بیزه است ایا واریکوسل است البته از این رگ روی صورتم و روی پا هام هم چنتا است و من یک زره اضافه وزن دارم
    1. تصویر کاربر حمیدرضا دوشنبه ۲۷ بهمن ۹۹( 2 هفته پیش)
      البته آقای دکتر غیر اون دوتا رگ بزرگ برجسته هم روی آلتم ظاهر شده یکیش در حالت نغوظ معلومه میشه یکیش کامل معلومه آیا واریکوسل دارم آقای دکتر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۹( 2 هفته پیش)
      اگر رگ روی بیضه باشه شاید واریکوسل باشه که تشخیص با سونوگرافیه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حامی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۹( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 9 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر بنده ۸ ساله ازدواج کردم ۷ ساله برا بچه دار شدن اقدام کردیم اول که آزمایش اسپرم کامل همش صفر بود ولی به مرور با مصرف داروها شیمیایی و گیاهی زیاد شد ،طبق معاینه دکتر گفتن واریکوسل ندارم ولی متاسفانه هنوز هیچ نتیجه ای نگرفتیم چند سری از آزمایشات که طول یکسال انجام دادم براتون میفرستم لطفا راهنمایی کنید آیا میتونیم طبیعی بچه دار شویم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۹( 3 هفته پیش)
      قرص سلنیوم ۲۰۰ میلیگرم روزی یک عدد / ویتامین e روزی یک عدد / اسید فولیک ۱ میلیگرم روزی یک عدد / قرص ال کارنیتین ۱۰۰۰ میلیگرم روزی یک عدد مصرف شود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۹( 3 هفته پیش)
      امکان بارداری طبیعی هست ولی کمتر از فرد عادی
    3. تصویر کاربر حامی شنبه ۲۵ بهمن ۹۹( 3 هفته پیش)
      ببخشید آقای دکتر برا نتیجه گیری سریع تر آیا iui جواب میده؟؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۹( 2 هفته پیش)
      اگر بعد از یکسال تلاش موفق نشدید ، اونوقت iui
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد سه شنبه ۱۴ بهمن ۹۹( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 28 مشاهده پرسش
    سلام خدا قوت
    بنده ۲۳ ساله مجرد هستم
    بعد از انجام کار های سنگین و یا تحریک زیاده و برخی اوقات بی دلیل شاید دوبار در سال در ناحیه سمت چپ بیضه احساس تیر کشیدن میکنم که همزمان با درد، حرکت کردن برایم دشوار است و باید دراز بکشم و بی حرکت باشم تا چند ساعت بعد آرام میشود و یکبار چند سال پیش از شدت درد به محض خوردن تخم مرغ همه را بالا اوردم، در طی آزمایش و سونو انجام شده میخواستم ببینم نیاز به عمل هست یا خیر لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ بهمن ۹۹( 1 ماه پیش)
      سرعت حرکت اسپرم ها پایینه ، سونوگرافی انجام بدین ، اگر واریکوسل تایید شد ، و بعد از یکسال بچه دار نشدین ، عمل کنین
  • تصویر کاربر صابرحسنپور سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 16 مشاهده پرسش
    اقای دکتر سلام من 26 دی عمل واریکوسل دو طرفه انجام دادم شکر خدا الان بیضه سمت چپم خوبه وضعیتش ولی بیضه سمت راستم ورم کرده خود بیضه و خیلی باد کرده ، روش عمل بنده میکروسکوپی یا میکوسرجری بوده الانم هم ورم نخوابیده بعد از گذشت دوازده روز و انواع داروهای ملوکسکاپ ، سپیروکینول خوردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 1 ماه پیش)
      فرصت بدین ، طول میکشه ، به مرور ورم کمتر میشه
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 26 مشاهده پرسش
    مشکل واریکوسل دارم می خواستم بدونم باید چکار کنم گفتن باید عمل کنم از شما راهنمایی می خواستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( 1 ماه پیش)
      ازمایش اسپرم انجام دهید
  • تصویر کاربر alireza یکشنبه ۷ دی ۹۹( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 22 مشاهده پرسش
    پسری 20 ساله هستم که به علت درد خفیفی‌ که در بیضه‌ چپ داشتم‌ دکتر تشخیص‌ داد‌ سونوگرافی‌ رنگی‌ انجام بدم.و ایشون‌ تشخیص دادن‌ که واریکوسل‌ یک هستش‌. و قرص ویتامین‌ Eو باکلوفن‌ تجویز‌ کردن‌. میخوام‌ اگه امکان‌ داشته باشه سونوگرافی رنگیمو‌ براتون‌ ارسال کنم‌ تا ببینید چون‌ راهم دوره و میخوام که نظر شمارو‌ راجب این سونوگرافی بدونم‌ چون میترسم که بالاتر برود میشه منو از نگرانی دربیارید‌.بعد ورزش برای من ضرر دارد یا نه‌؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ دی ۹۹( 2 ماه پیش)
      سلام ، ازمایش اسپرم انجام شود تا تاثیر واریکوسل بر کیفیت اسپرم ها مشخص شود
  • تصویر کاربر بابک یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 47 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. وقت بخیر. بنده ۲۷ ساله و مجرد هستم. ۵ ماه پیش واریکوسل گرید ۳ چپ به روش میکروسرجری جراحی کردم. الان تو این مدت کم طبق سونوگرافی دوباره عود کرده. نتایج سونو گرافی و آزمایش اسپرم قبل و بعد از جراحی در پیوست موجوده. سوالم اینه که چرا تو این مدت کم عود کرده ( با اینکه من ۳ ماه اول خیلی زیاد مراعات کردم)؟ الان باید چکار کنم آقای دکتر؟
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 2 ماه پیش)
      به جراح خود مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر بابک شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 2 ماه پیش)
      نظر شما چیه آقای دکتر؟ دوباره جراحی کنم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹( 2 ماه پیش)
      بله ، تحت نظر جراح قبلی خود مجدد عمل شوید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 35 مشاهده پرسش
    عرض درود و خسته نباشید
    جناب دکتر من واریکوسل دارم دو سه بار مراجعه کردم به پزشک و سلام گرافی هم شدم گفتن گرید ۱ هستش اما گفتن که امکان جراحی نداره و من همچنان دو ساله درد دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 3 ماه پیش)
      ازمایش اسپرم بدهید
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ مهر ۹۹( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 54 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان.وقت بخیر. خسته نباشد. من ۲۷ سالمه متاهل هستم .پارسال واسه بچه دار شدن اقدام کردیم ماه اول خبری نشد ولی ماه دوم همسرم حامله شد ۳ ماهگی رفیتم سونو گرافی انجام داد قلبش تشکیل شده بود فقط گفتن ساک بارداری کوچیکه بعد یک هفته بچه سقط شد و یک سال گذشته از اون موضوع.ماه گذشته رفتم گفتم همینجوری ازمایش اسپرم بدم ببینم در چه وضیعتی هستم ازمایش اسپرم دادم کمی حرکتش ضعیف بود .سونو گرافی دادم گفتن واریکوسل خیلی خفیف گرید یک دارم و علت سقط بچه حرکت ضعیفه اسپرمم بوده!؟ . دکتر واسم قرص پنتوکسی فلین ۴۰۰ و ویتامین نوشت مصرف کردم بعد یک ماه رفتم دوباره ازمایش اسپرم دادم همه چی نرمال بود بعد دکتر گفت مال استفاده قرصا بوده به حد نرمال رسیده نباید قرصا رو قطع کنی اگه قطع کنی دوباره ضعیف میشه گفتن که اگه دائمی بخوای باشه باید عمل کنی واریکوسلو.مجددا قرص اوومید کلومیفن ۵۰ و پنتوکسی فیلین ۴۰۰ ویتامین e برام نوشتن.ایا واقعا نیازه که این دارو ها رو استفاده کنم؟؟اخه من شاید بار اول ازمایش دادم اشتباهی چیزی شده من تعجب میکنم که چرا انقد سریع دکتر واسم این قرصا رو تجویز کردن.به نظرتون من باید چکار کنم خیلی نگرانم
    این قرصا رو استفاده کنم؟؟عکس های ازمایش یک ماه پیش و جدید رو میفرستم خدمتتتون ‌.ممنون میشم اگه با voice جواب کاملی بدید من شهرستانم
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۳ مهر ۹۹( 4 ماه پیش)
      سلام نیازی به مصرف قرص نیست، به اقدام جهت بارداری ادامه بدین
    2. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۳ مهر ۹۹( 4 ماه پیش)
      فعلا نمیخوایم واسه بچه دار شدن اقدام کنیم تا چند ماه دیگه.اخه دکتر گفت حرکت اسپرم ضعیف باشه بچه میوفته!
      قبل اینکه خواستیم واسه بچه دار شدن اقدام کنیم ازمایش اسپرم بدم مجدد؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ مهر ۹۹( 4 ماه پیش)
      نیازی نیست، میتونین جهت تقویت از پودر آندروفرتی هر ۱۲ ساعت استفاده کنین
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 30 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب خدمت دکتر کرمی
    من دو سال پیش عمل باز واریکوسل چپ رو انجام دادم و هر چند ماهی یکبار چک میکنم امروز که چک میکردم بالای طناب بیضه یه چیز سفت حدود دو میلی متر در یک میلیمتر روی طناب الت بود که نمیدونم چیه میخواستم بدونم ایا از اثار و اجزاء عمله یا مشکلی نداره ؟ کمی هم وسواس دارم که مبادا عود کرده باشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 ماه پیش)
      نه مشکلی نیست
درحال دریافت اطلاعات
ممکن است شما دوست داشته باشید
پرسش از دکتر