اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

فیلم عمل واریکوسل به روش میکروسرجری یا میکروسکوپی واریکوسل

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

شایعترین علت ناباروری مردان جوان واریکوسل می باشد. واریکوسل تنها در صورت ایجاد درد یا ناباروری نیاز به درمان دارد. خوشبختانه امروزه به لطف پیشترفت فناوری، پزشکان می توانند با عمل میکروسرجری واریکوسل (عمل میکروسکوپی واریکوسل)، این بیماری را درمان کنند.
بسیاری از بیماران درخواست می کنند تا فیلم عمل واریکوسل گرید 3 را در اختیارشان قرار دهیم. در ادامه در رابطه با عمل واریکوسل توضیح خواهیم داد.

ناباروری مردانه

 در واریکوسل دریچه های سیاهرگ ها بی کفایت شده و لذا گردش خون به بیضه ها مختل می شود و باعث می شود امر نطفه سازی دچار اختلال شده و بیضه نطفه هایی تولید می کند که تعداد اسپرم کمتر و شکل غیرطبیعی و حرکت کم آن ها باعث اختلال در ناباروری مردان جوان می گردد.

خوشبختانه با تشخیص به موقع و درمان دقیق بیش از 60 درصد موارد باعث کیفیت بهبودی اسپرم شده و به باروری مردان جوان کمک موثری می نماید. در ادامه به بررسی عمل میکروسرجری واریکوسل میپردازیم.

عمل واریکوسل به روش میکروسرجری

برای درمان واریکوسل هیچ داروی موثری وجود ندارد و لذا قطعی ترین و موثرترین درمان واریکوسل انجام عمل میکروسرجری واریکوسل و بستن رگ های خراب شده می باشد. هر چه عمل واریکوسل و بستن رگ های خراب شده با دقت بیشتری انجام شود باعث درصد موفقیت بالا و کاهش عوارض عمل که همانا هیدروسل و آب آوردن بیضه و کوچکی احتمالی آن خواهد شد.

در این راستا یکی از بهترین و دقیق ترین روش انجام جراحی واریکوسل انجام آن به روش عمل واریکوسل میکروسکوپی می باشد. در این روش با بی حسی موضعی یک برش یک سانتی متری در روی طناب بیضه مثل شکل زیر داده می شود.

جراحی میکروسرجری واریکوسل

با مشخص کردن رگ های واریسی خراب شده آنها را با استفاده از دستگاه میکروسکوپ و یا عینک مخصوص میکروسرجری با بزرگنمائی چندین برابر محل عمل، رگ های واریسی را کاملاً جدا و لخت می کنیم و شریان های بیضه را کاملاً جدا می کنیم.

رعایت این جزئیات باعث می شود که از آسیب احتمال به شریان های بیضه جلوگیری شود ولذا شانس کوچک شدن بیضه ها پس از عمل بسیار پایین بیاید و همچنین لخت کردن کامل سیاهرگ ها از آب آوردن بیضه ها بعد از عمل جلوگیری می کنند. در ادامه فیلم جراحی واریکوسل را مشاهده خواهید کرد.

فیلم جراحی واریکوسل به روش میکروسرجری

 

مراقبتهای بعد از عمل واریکوسل میکروسکوپی

  • 48 تا 72 ساعت استراحت کامل در منزل داشته باشید.
  • جهت کاهش ورم محل عمل و بیضه ها از حوله زیر بیضه ها جهت بالا نگاه داشتن آنها و کاهش تورم در 48 ساعت اولیه استفاده نمائید.
  • توصیه می گردد یک هفته اول پس از عمل از ایستادن غیر ضروری جهت کاهش تورم اجتناب نمایید.
  • 24 ساعت بعد از عمل می توانید استحمام نمایید.
  • هیچ محدودیت رژیم غذایی بعد از عمل وجود ندارد.
  • با توجه به اثر مضر شناخته شده دخانیات یا سیگار روی حرکت اسپرم، از مصرف آنها اجتناب شود.
  • از انجام ورزش های سنگینی از جمله بدن سازی و فوتبال و … به مدت حداقل یک ماه پس از عمل اجتناب نمائید.
  • از 24 ساعت بعد از عمل اقدام به باروری و فعالیت های جنسی می تواند شروع شود.
  • بهترین زمان انجام آزمایش اسپرم سه ماه بعد از عمل می باشد.
  • بخیه های محل عمل پلاستیک و جذبی بوده و نیاز به کشیدن ندارد.

در صورت داشتن واریکوسل، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.2/5 - (27 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیر شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر عزیز پیرو درخواست شما من عکس آزمایش و سونوگرافی مادرم رو براتون ارسال میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر راحله شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    با سلام و‌عرض ادب. پسرم 19 ماه سن داره و‌ اخیرا پزشکش تو معاینه متوجه شده هیدروسل بیضه داره. ( سونوگرافی رو اپلود میکنم خدمتتون) نظر پزشک جراحی بود. میخواستم نظر و‌راهنمایی جنابعالی رو‌بگیرم‌‌‌چون‌سنش خیلی کمه و نسبت به جراحی نگرانم‌. ایا واقعا لازمه؟ با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهرداد یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 1663 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقاي دكتر. ببخشید سوالم طولانی است من سه هفته قبل سوالی پرسیدم وپاسخ این بود: این درد ارتباطی به بیضه ندارد نیاز به عمل ندارد با عمل خوب نمی شود – آقای دکتر این درد بیضه به چه دلیلی است وبه چه چیزی ارتباط دارد و برای درمان باید چکار کنم. ویک نکته که یادم رفته بودم در سوال قبلی مطرح کنم این بود وقتی با انگشت و ناخن زیر بیضه هایم وکنار بیضه هایم را لمس می کنم تیر می کشید ودرد می کرد و وقتی بیضه هایم را نگاه می کنم بیضه هایم بزرگ شد و تورم دارند انگار سفت شده اند و من درسمت راست واریکوسل ندارم سمت راست هم درد دارد اما نسبت سمت چپ کم است الان یک هفته ای هست شکمم وپهلوهایم باد کرده وسفت شده اند و وقتی دست می زنم درد می کنند....سوال قبلی من این بود. 27سالمه- مجرد- وزن 59 کیلو. یک سال قبل در خدمت سربازی وسایل سنگین برداشتم و بعد از آن بیضه هایم درد می کرد وتیر می کشید بیضه سمت راستم تیر می کشد مخصوصا بیضه چپ و حتی دردش هم توی شکمم وطرف چپ شکمم و کشاله ران میندازه چهار بار دکتر مراجعه کردم دکتر اول سونوگرافی کرد گفت واریکوسل داری هر دو طرف راست وچپ بیضه درجه 2 باید عمل کنی دکتر دوم معاینه کردند گفت سمت چپ خفیف عمل کنی درد سمت چپ بیضه ات خوب نمی شود ازمایش اسپرم نوشتن اما سه بار سعی کردم ازمایش اسپرم بدهم اما نتواستم ازمایش بدهم دکتر بعدی رفتم قزوین گفتند اصلا واریکوسل نداری قرص ها باکلفون10 وناپروکسن 250 برای درد بیضه تجویز کردن دو هفته ای خوب شدم وقتی وسایل سنگین برداشتم دردش شروع شد الان حدود هشت ماه قبل دوباره سونوگرافی کردم گفتند اصلا واریکوسل نداری بیضه هایت کم کار است در سونوگرافی نوشته بود یک کیست کوچک به اندازه 4 میلی متر در بیضه ات وجود دارد. آقای دکتر الان 9 ماه است که سرکار می روم وکارم برداشتن وسایل سنگین و12 ساعت ایستاده باید کار کنم همین امروزسرکار بیضه سمت چپ تیر می کشید ودرد را به پهلوم ام شکمم انتقال می دهد الان 8 ساعت است که درد می کند نمی دونم تا کی ادامه دارد بعضی موقع ها هم بیضه سمت راستم هم تیر می کشد هفته قبل یک سونوگرافی جدید انجام دادم جواب به شرح زیر است. 1- ورید های واریکوءید ظریف به قطر حداکثرmm 3.4 در سمت چپ بدون وجود ریفلاکس وریدی مشهور است 2-در سمت راست واریکوسل واضحی رویت نشد. 3-علاءمی به نفع هیدروسل وهرنی اینگونال در طرفین رویت نشد. ببخشید آقای دکتر من مشکلی دیگری هم دارم می خواهم حضوری برای معاینه به مطب مراجعه کنم قبل از مراجعه چه آزمایشاتی باید انجام دهم ایا سونوگرافی جدید هم لازم هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      سونوگرافی بیضه کافی است
  • تصویر کاربر قندعلی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 301 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    آقای دکتر بنده امیری هستم یکی از مریض هاتو که قبل عید دو بار حضوراً اومدیم پیشتون که نوشته بودین واسه عکس رنگی بیزحمت این جواب عکس رنگی رو واستون میفرستم نگاه کنین که ببینین نتیجه چیه که حضوراً مزاحمتون بشیم
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      سریعا بیایید ببینم فردا ساع ۲روبرو بیمارستان نیکان مطب جدید
  • تصویر کاربر محمدرضا یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 339 مشاهده پرسش
    با سلام
    براي درمان hpv دهاني به چه دكتري بايد مراجعه كرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      من در خدمتم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر ارمین یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 334 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر...الت من رو به پایین هست و در اغلب مواقع هم زود انزالی و شلی الت رودارم...ایا ممکنه زود انزالی و شل بودن الت به همان کجی مربوط باشه؟؟ واینکه من نیاز به عمل دارم؟در سکس هم مشکل دارم ..اقای دکتر هزینه ی عمل چگونه است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      کمتر از ۳۹ درجه است درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر،من ۲۵سال سن دارم امروز بعدازناهار ک خواب بودم تو خواب دیدم دارم تو دستشویی ادرار میکنم ک متوجه شدم سریع بیدار شدم دیدم ادرار کردم ،این اتفاق اگر دقیق بخوام بگم شاید دوبار بهم افتاده ولی با فاصله های زمانی زیاد اتفاق افتاده مشکل چیه اقای دکتر؟؟؟ خودارضایی هم میکردم ولی درحال ترک هستم مثلا تو یماه دوبار یا یکبار جنب میشم مشکلیه ؟؟؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      سعی کنید قبل از خواب مثانه را تخلیه کنید بخوابید
  • تصویر کاربر zero2000 یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 2098 مشاهده پرسش
    سلام در پرسش فبلی من که متن آن را در ذیل آوردم یادم رفت بگم طبق عکس تنگی در مجرا خلفی مشاهده میشه یک مورد هم دکتر با تردید و شک در ابتدای آلت تشخیص داد و علت سوزش را فشار تزریق ماده حاجب می دانست بحث این هست که من تا قبل از عکس هیچ وقت سوزش و درد به صورت مداوم در کل روز نداشتم و الان هم تقریبا ادرار کردن تاثیری آنچنانی در افزایش سوزش و درد ندارد گاهی هم سوزش و درد خارج از مجرا و در دیگر قسمت های آلت بخصوص نوک آلت است الان نزدیک به یک ماه است این سوزش و تقریبا گاهی درد را در مجرای آلت بعد از عکس رنگی احساس میکنم این رو هم بگم که موقعی که حواسم پرت باشه و مشغول باشم سوزش و درد خیلی کم میشه ممنون میشم جوابم را بدهید


    سلام به علت مشکلات ادراری و سابقه تنگی مجرا جهت اطمینان از عود مجدد تنگی مجرا عکس رنگی از مجرا گرفتم که در حین تزریق کمی درد احساس کردم متاسفانه بعد از آن تا دو سه روز سوزش و درد کمی داشتم اما بعد از آن سوزش بیشتر و مداوم شد و گاهی هم احساس درد در مجرا دارم در حالی که تا قبل از عکس چنین سوزش و درد مداومی نداشتم و کمی تورم در رگهای آلت و درد غیر از مجرا داشتم به پزشک مراجعه کردم برام فنازوپیریدین دیکوفناک و ده عدد افلوکساسین نوشت بعد از مصرف داروها تا چند روز خوب بودم ولی مجددا سوزش و درد دارم سوزش و درد گاهی کم گاهی زیاد و گاهی هم از بین میرود به تازگی آزمایش ادرار هم گرفتم کشت ادرار و وجود عفونت منفی بود لطفا بگید مشکل چیه من باید چکار کنم باید اشاره کنم تزریق ماده حاجب توسط همراه من انجام شد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      باید بیایید سیستوسکوپی کنم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر بيژن یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    احتراما طبق آزمایشهای انجام شده مشخصات پروستات به صورت ذیل می باشد
    1-
    به حجم 100 سی سی و بعد از انجام عمل بیوبسی نتیجه پروستات خوش خیم بوده و تعداد چند سنگ PSA=7.7
    کوچکتر از 12 میلی متر طبق آزمایش سونو گرافی و عکس و سی تی اسکن در مثانه دیده شده ، اگر عمل نیاز باشد هسته پروستات خارج می شود؟
    2- بعد از عمل ریسک اسیب دیدن فتق وجود دارد ، در ضمن فرق تخلیه هسته پروستات با تراش پروستات چیست و در مجموع جناب عالی چه روشی را پیشنهاد می کنید.
    با تشکر از جناب عالی
    بیژن عسکری شماره موبایل : 09123433427
    سن 66 سال ?
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      بله خسته خارج میشود اگر تهرانید بیایید حضوری صحبت کنیم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ ۰۲۱۷۱۰۶۲۳۰۰الی۵۰۰
  • تصویر کاربر عرشيا یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر،این عارضه که قطرش یک میلیمتره روی قسمت شرمگاهی بنده ظاهر شده و وقتی با دوربین گوشی روش زوم میکنم سطحش حالت گل کلمی داره اما به نظر خودم خیلی شبیه زگیل تناسلی نیست ،به نظر شما با توجه به کوچیک بودنش چند درصد احتمال داره زگیل باشه؟و اینکه باز هم‌ با توجه به کوچک بودنش آیا میشه ازش نمونه برداری کرد و فرستادتش ازمایشگاه؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      زگیل واضح است ودرمانش کرایو است من در خدمتم ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سیدعلی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 462 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و تبریک سال جدید.دکتر 23 سالمه یک سال و نیم پیش واریکوسل چپ درجه 3 به روش میکروسرجری عمل کردم بعد از چند آزمایش امروز آزمایش دادم و تعداد اسپرم ها 70 و حرکت 30 درصد بود.خواهش میکنم دکتر راهنمایی کنید نتیجه چطوره خیلی نگرانم عود کرده باشه.تو فعالیت های روزانه هم تقریبا رو پا وایمیسم و بدنسازی هم کار میکنم و بعد از انزال هم یکی دو روزی گاهی اوقات بیضه چپم درد خفیف داره و هنوز اون رگ های گشاد قبل از عملم هست.و میخواستم بدونم کسی که قبلا عمل میکروسرجری کرده میتونه به روش لاپاراسکوپی دوباره عمل کنه؟و هزینش با بیمه تامین اجتماعی چقدره.دکتر خواهشن جواب بدید از اصفهانم امکان ملاقات حضوری ندارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل مجدد ندارید
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 528 مشاهده پرسش
    میخواستم بدونم واریکوسل از چه سنی وت چه سنی میتواند باشد؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      از نوجوانی شروع میشود
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب