اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

جراحی میکروسکوپی واریکوسل یا عمل میکروسرجری پروفسور کرمی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

شایعترین علت ناباروری مردان جوان واریکوسل می باشد. واریکوسل تنها در صورت ایجاد درد یا ناباروری نیاز به درمان دارد. خوشبختانه امروزه به لطف پیشترفت فناوری، پزشکان می توانند با عمل میکروسرجری واریکوسل (عمل میکروسکوپی واریکوسل)، این بیماری را درمان کنند.
بسیاری از بیماران درخواست می کنند تا فیلم عمل واریکوسل گرید 3 را در اختیارشان قرار دهیم. در ادامه در رابطه با عمل واریکوسل توضیح خواهیم داد.

جراحی میکروسرجری واریکوسل چیست و چگونه انجام می شود؟

جراحی میکروسکوپی واریکوسل یک روش کم تهاجمی است که هدف اصلی آن قطع و بستن وریدهای متسع شده و معیوب است، در حالی که شریان بیضه، مجاری لنفاوی و مجرای وازدفران (لوله انتقال دهنده اسپرم) حفظ شوند.

ناباروری مردانه

 در واریکوسل دریچه های سیاهرگ ها بی کفایت شده و لذا گردش خون به بیضه ها مختل می شود و باعث می شود امر نطفه سازی دچار اختلال شده و بیضه نطفه هایی تولید می کند که تعداد اسپرم کمتر و شکل غیرطبیعی و حرکت کم آن ها باعث اختلال در ناباروری مردان جوان می گردد.

خوشبختانه با تشخیص به موقع و درمان دقیق بیش از 60 درصد موارد باعث کیفیت بهبودی اسپرم شده و به باروری مردان جوان کمک موثری می نماید. در ادامه به بررسی عمل میکروسرجری واریکوسل میپردازیم.

عمل واریکوسل به روش میکروسرجری

برای درمان واریکوسل هیچ داروی موثری وجود ندارد و لذا قطعی ترین و موثرترین درمان واریکوسل انجام عمل میکروسرجری واریکوسل و بستن رگ های خراب شده می باشد. هر چه عمل واریکوسل و بستن رگ های خراب شده با دقت بیشتری انجام شود باعث درصد موفقیت بالا و کاهش عوارض عمل که همانا هیدروسل و آب آوردن بیضه و کوچکی احتمالی آن خواهد شد.

در این راستا یکی از بهترین و دقیق ترین روش انجام جراحی واریکوسل انجام آن به روش عمل واریکوسل میکروسکوپی می باشد. در این روش با بی حسی موضعی یک برش یک سانتی متری در روی طناب بیضه مثل شکل زیر داده می شود.

جراحی میکروسرجری واریکوسل

با مشخص کردن رگ های واریسی خراب شده آنها را با استفاده از دستگاه میکروسکوپ و یا عینک مخصوص میکروسرجری با بزرگنمائی چندین برابر محل عمل، رگ های واریسی را کاملاً جدا و لخت می کنیم و شریان های بیضه را کاملاً جدا می کنیم.

رعایت این جزئیات باعث می شود که از آسیب احتمال به شریان های بیضه جلوگیری شود ولذا شانس کوچک شدن بیضه ها پس از عمل بسیار پایین بیاید و همچنین لخت کردن کامل سیاهرگ ها از آب آوردن بیضه ها بعد از عمل جلوگیری می کنند. در ادامه فیلم جراحی واریکوسل را مشاهده خواهید کرد.

فیلم جراحی واریکوسل به روش میکروسرجری

 

مراحل انجام جراحی واریکوسل با میکروسکوپ

جراحی معمولاً تحت بی حسی موضعی یا بیهوشی عمومی سبک انجام می شود و کل فرآیند حدود ۶۰ تا ۹۰ دقیقه طول می کشد:

  1. برش کوچک: یک برش بسیار کوچک (حدود ۱ تا ۲ سانتی متر) در ناحیه تحتانی کشاله ران یا زیر آن (ناحیه ساب اینگوینال) ایجاد می شود .
  2. استفاده از میکروسکوپ: جراح بلافاصله پس از دسترسی به طناب اسپرماتیک (بافت دربرگیرنده عروق و مجاری بیضه)، از یک میکروسکوپ جراحی با بزرگنمایی ۱۰ تا ۲۵ برابر استفاده می کند.
  3. شناسایی دقیق ساختارها: با بزرگنمایی، جراح می تواند به وضوح وریدهای متسع شده (که ممکن است بیش از ۲۰ عدد باشند)، شریان بیضه (که معمولاً یک یا دو عدد است)، و مجاری لنفاوی را شناسایی کند.
  4. قطع و بستن وریدها: وریدهای متسع به دقت جدا شده و با استفاده از بخیه های کوچک (نخ های ریز) بسته یا قطع می شوند.
  5. حفظ ساختارهای حیاتی: مهمترین مزیت این روش، توانایی جراح در حفظ کامل شریان بیضه (برای حفظ خون رسانی بیضه) و عروق لنفاوی (برای جلوگیری از هیدروسل) است.
  6. بستن برش: پس از اطمینان از قطع تمام وریدهای معیوب، برش کوچک با بخیه های قابل جذب بسته می شود.

 

چرا جراحی میکروسرجری بهترین درمان واریکوسل است؟

این روش برتری چشمگیری نسبت به روش های سنتی (مانند روش باز یا لاپاراسکوپی) دارد که دلیل اصلی آن، دقت بی نهایت جراحی است:

ویژگی

جراحی میکروسکوپی

لاپاراسکوپی (بسته)

جراحی باز (سنتی)

بزرگنمایی

۲۰ تا ۲۵ برابر (عالی)

محدود (به دلیل دوربین)

بدون بزرگنمایی

میزان عود

کمترین میزان (کمتر از ۱٪)

متوسط (حدود ۵-۱۰٪)

بالا (حدود ۱۵-۲۰٪)

حفظ شریان بیضه

بسیار بالا (به راحتی دیده و حفظ می شود)

دشوار (ریسک آسیب بالاتر)

بسیار دشوار (ریسک بالا)

میزان هیدروسل

بسیار پایین (کمتر از ۰.۵٪)

متوسط تا بالا (به دلیل آسیب به لنفاوی)

متوسط

درد بعد از عمل

کمترین میزان

کم تا متوسط

متوسط تا زیاد

میزان موفقیت و تأثیر بر باروری مردان

مزایای روش میکروسکوپیک نسبت به سایر روش های جراحی شامل:

خطرات و عوارض احتمالی جراحی واریکوسل

در روش میکروسکوپی، به دلیل بزرگنمایی و دید عالی، خطر وقوع عوارض به حداقل می رسد، اما به طور کلی عوارض احتمالی هر جراحی واریکوسل عبارتند از:

مراقبت بعد از عمل واریکوسل میکروسکوپی

  • 48 تا 72 ساعت استراحت کامل در منزل داشته باشید.
  • جهت کاهش ورم محل عمل و بیضه ها از حوله زیر بیضه ها جهت بالا نگاه داشتن آنها و کاهش تورم در 48 ساعت اولیه استفاده نمائید.
  • توصیه می گردد یک هفته اول پس از عمل از ایستادن غیر ضروری جهت کاهش تورم اجتناب نمایید.
  • 24 ساعت بعد از عمل می توانید استحمام نمایید.
  • هیچ محدودیت رژیم غذایی بعد از عمل وجود ندارد.
  • با توجه به اثر مضر شناخته شده دخانیات یا سیگار روی حرکت اسپرم، از مصرف آنها اجتناب شود.
  • از انجام ورزش های سنگینی از جمله بدن سازی و فوتبال و … به مدت حداقل یک ماه پس از عمل اجتناب نمائید.
  • از 24 ساعت بعد از عمل اقدام به باروری و فعالیت های جنسی می تواند شروع شود.
  • بهترین زمان انجام آزمایش اسپرم سه ماه بعد از عمل می باشد.
  • بخیه های محل عمل پلاستیک و جذبی بوده و نیاز به کشیدن ندارد.

در صورت داشتن واریکوسل، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.2/5 - (27 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر H سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    من الان 20 سالمه و یک ذره کجی آلت دارم
    البته یه 2 یا 4 سال درگیر خود ارضای بددم که تو ترک هستم
    به نظرتون نیاز به جراحی داره
    1. تصویر کاربر H شنبه ۱۴ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      این هم عکسش هست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      مشکوک به زگیل است مراجعه کنید از نزدیک معاینه کنم در صورت تایید کرایو کنم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر میوه سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    سلام
    چند روزی بود که با سوزش در هنگام ادرار و تکرر ادرار مواجه شده ام .
    با احتمال اینکه دچار عفونت شده ام داروی سفکسیم ۴۰۰ به مدت ۶ روز استفاده کردم، بهتر شدم و مشکل برطرف گردید.
    سن بنده ۵۱ سال هست . از سه روز پیش دچار نب خفیفی شده ام . از دو روز پیش درد در ناحیه بالای آلت تناسلی و اخیرا در بیضه چپ حادث شده است . شب گذشته با پیش فرضرعفونت مجرای تناسلی درمان مجدد با سفکسیم ۴۰۰ را شروع کردم ، امروز درد نایب بیضه چپ کمتر شده ولیکن دچار دفع خون پس از ادرار در دو مرحله اخیر شده ام.
    لازم به ذکر است که به نظرم بیضه چپ دچار تورم و بزرگی نسبت به بیضه راست شده است.
    لطفا راهنمایی فرمایید اقدام بنده در خوردن سفکسیم مناسب بوده و یا تشخیص شما له مصرف چه دارویی می باشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      1-سلام، بهتر است سونوگرافي كنيد.
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    چند روزی هست یچیزی مثل جوش زیر پوستی روی آلتم بوجود اومده میخواستم بدونم زیگیل هست یا خیر و راه درمان چیه
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      پماد کالامین دی و تریامسینولون هر ۸ ساعت
  • تصویر کاربر مبین یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 896 مشاهده پرسش
    سلام
    وقتتون بخیر
    من به پسر 20 ساله هستم
    حدود 20 روز قبل تمرینات کششی آلت رو برای افزایش طول اون انجام میدادم . همه چی خیلی خوب پیش میرفت و حتی 1 ساعت افزایش طول داشتم ولی از هفته دوم متوجه شدم که پوست زیر کلاهک دچار گشادی شده و بعد از تمرینات ،مایع میان بافتی به اون ناحیه نشت می کرد ، اگرچه بعد از مدتی درست میشد ولی همچنان این مشکل وجود داشت . خودم حدسم آسیب مویرگ های موضعی در اثر افزایش جریان خون بود که کامل طبیعی هست ولی بعد از مدتی حس کردم که ورید پشت آلتم دچار سفتی شده و مثل یک رباط سفت شده و حتی در زیر کلاهک هم ، دچار گشادی وریدی شدم که وقتی تمرین میکنم کاملا این برجستگی مشهود هست .
    از طرفی همین چند روز پیش یعنی شاید حدود 2 روز پیش ، حس کردم که دیگه در اثر تحریک شدن ، آلتم راست نمیشه ، البته وقتی تمرین میکنم راست شدن آلت رخ میده ولی ، بعد از تمرین یا در طول روز دیگه چندان نعوظ رخ نمیده .
    پس اگه بخوام جمع بندی بکنم 3 تا مشکل برام پیش اومده
    اولی نشتی مایع میان بافتی
    دومی سفتی ورید پشتی آلت
    سومی اختلال نعوظ در زمان تحریک

    به نظرتون من باید چیکار کنم که از این شرایط خلاص بشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر مبین یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      سلام آقای دکتر فکر کنم یه مشکلی توی ربات ایجاد شده چون بنده تا الان در ۳ سوال مختلف تصاویر رو بارگزاری کردم ولی گویا تصاویر برای شما قابل دسترسی نبودند
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      عکسش را به شماره 09351142080 09101142080 واتساپ کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی.ت سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 1304 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت‌بخیر آقای دکتر
    بنده متاسفانه چند سالیه بواسیر دارم که نمی‌دونم چرا متاسفانه روی دستگاه دفع ادرار هم تاثیر میذاشت و اجازه نمی‌داد ادرار به طور کامل دفع بشه و همیشه احساس می‌کردم یکی دو قطره‌ای باقی مانده و بعضی وقت‌ها هم که چک می‌کردم می‌دیدم این رطوبت خارج شده. و با اینکه بارها استبرا هم می‌کردم ولی فایده‌ای نداشت.

    از 6ماه پیش تا امروز چند جلسه حجامت پشت و کمر و ساقین انجام دادم و خدا را شکر خیلی بهتر شدم و دیگه احساس باقی ماندن ادرار وجود نداره ولی حالا حساس شدم و بعد از ادرار و استبرای چندباره موضع را خشک می‌کنم و هر از گاهی چک می‌کنم و گاهی اوقات رطوبتی خیلی کم می‌‌بینم. یا چند ساعت بعد از ادرار وقتی نوک آلت را فشار میدم رطوبتی کمتر از یک قطره خارج میشه که با توجه به کم بودنش معلوم نیست ادرار هست یا نه. ضمن اینکه این رطوبت لزج نیست و کاملا مثل ادرار آبکی هست.
    حالا سوالم اینه که این رطوبت چیه آقای دکتر؟ ادراره یا رطوبت طبیعی مجراست؟ و آیا در افراد کاملا سالم هم این حالت وجود داره؟ چون من زمانی که سالم بودم طبیعتا توجهی نداشتم و همانطور که گفتم بعد از بیماری حساس شدم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      باید تست عصب مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ صبح ها از ساعت۱۰ الی ۱۲تماس
    2. تصویر کاربر علی.ت سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      احتمال نداره رطوبت طبیعی مجرا باشه؟ چون اکثر مواقع در صورت فشار دادن نوک آلت و به مقدار خیلی کم بیرون میاد و در مواقع عادی هم یا رطوبتی نیست یا اگر باشه از نوک آلت هم بیرون نمی‌زنه.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      خیر
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر کریم سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    با سلام
    اینجانب متولد 1329، با تشخیص بزرگی پروستات خوش خیم اقدام به جراحی TUR prostate در تاریخ 29 بهمن ماه کردم.
    بعد از انجام عمل یکروز در CCU و یکروز در بخش بستری بوده و با نظر پزشک بعد از آن ترخیص شدم.
    فردای روز ترخیص با علایم درد زیر شکمی و مشکل ادراری و دفع خون به اورژانس مراجعه نموده و در آنجا اقدام به گذاشتن سوند از مجرا کردند که متاسفانه شبانه بدلیل حجم بالای خونریزی و لخته شدن خون، در عملکرد سوند مشکل بوجود آمده و نهایتا با مراجعه مجدد و نظر پزشک اقدام به بستری اورژانسی نمودند.
    متعاقب آن در بررسی اولیه پزشک متوجه پارگی مثانه بر اثر حجم خونریزی و لخته‌های خونی شده و بصورت اورژانسی اقدام به عمل باز نموده و نسبت به ترمیم مثانه اقدام نمودند و در این عمل دو مورد سوند یکی از شکم و بالای مثانه و دیگری از مجرا کار گذاشتند.
    بعد از عمل مدت دو شبانه روز با رژیم ناشتا و کلا در حد نصف لیوان آب در ICU بستری نمودند و روز سوم اجازه مصرف مایعات را دادند. بعد از 3 روز بستری در ICU به بخش منتقل شده و در اولین روز آن اقدام به خارج کردن سوند مجرا نمودند.
    بعد از 3 روز از بیمارستان مرخص شده و همچنان سوند شکمی برقرار بود.
    بدستور پزشک روز سوم بعد از ترخیص، سوند شکمی مسدود گردید تا جریان ادرار از طریق مجرا بجریان بیفتد، در ساعات اولیه مشکل وجود نداشت ولی پس از گذشت حدود 10 ساعت، سوزش‌های شدید و عدم امکان دفع ادرار پیش آمد و این کار بحدی بود که جریان ادرار از کنار سوند شکمی نشت میکرد.
    با تماس پزشک سوند مجددا برقرار گردید و حجم زیادی از ادرار بوسیله آن دفع شد و قرص تول‌ترودین 2، برای هر 12 ساعت تجویز گردید.
    مجددا یک روز بعد همان کار انسداد انجام شد و متاسفانه همان نتیجه سوزش شدید، دفع قطره قطره و عدم تخلیه کامل انجام گردید.
    با توجه به شرح حال
    1.آیا بسته ماندن بیش از حد سوند شکمی باعث مشکل در روند ترمیم مثانه و خدای نکرده پارگی مجدد نمیشود؟
    2. با توجه به اینکه به محض برقراری سوند شکمی، حجم 300cc از ادرار دفع میشود، آیا احتمال انسداد مثانه و مجرا بدلایل مختلف میتواند باشد که امکان دفع را با اختلال مواجه میکند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      ععکسش را به شماره 09351142080 09101142080 واتساپ کنید
  • تصویر کاربر مریم سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    سلام 22 سالمه چند روزی‌ هست که درد شکمی شدیدی (در ناحیه سر معده تا بالای ناف) دارم به اورژانس بیمارستان مراجعه کردم آزمایش خون و سونو برام نوشتن داخل سونو نوشته fullness در کلیه چپ مشهود است که بعد از تخلیه ادرار fullness کاهش یافت ولی از بین نرفت در صورت اندیکاسیون بالینی ct scan شکم و لگن بدون کنتراست توصیه میشود دکتر گفتن ربطی به این دردم نداره ولی باید به اورولوژیست مراجعه کنم آیا این موضوع نگران کنندس و اورژانسی باید انجام بشه؟
    همچنین برای مثانه ام نوشته حاوی مختصر دبری میباشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      ععکسش را به شماره 09351142080 09101142080 واتساپ کنید
  • تصویر کاربر بهنام پنجشنبه ۱۹ اسفند ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 553 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر،بنده یکبار جراحی واریکوسل انجام دادم ولی دوباره عود کرده،بامنشی شما صحبت کردم گفتن که شما بنده رو معاینه و جراحی نمیکنید،،ازتون خواهشا میکنم، تمنا میکنم بنده رو معاینه و جراحی کنی,خواهش میکنم،التماستتون میکنم،زندگیم دارم داغون میشه،شمارو بخدا کمکم کنید،امیدمو ناامید نکنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
    2. تصویر کاربر بهنام سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      سلام،عذرخواهی میکنم که مزاحم شدم، الان بنده که 4سال پیش توسط یه دکتر دیگه جراحی واریکوسل کردم و الان دوباره عود کرده رو ،خدمتتون بیام، میپذیرید که معاینه کنید؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر کماندو سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 515 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ، وقتتون بخیر ، من پسری ۱۷ ساله هستم ، احساس میکنم از نظر سایز آلت تناسلی مشکل دارم ، توی تبلیغات اینستاگرام روش پیتر تالک رو دیدم ، میخواستم بدونم به نظر شما مناسب بنده هست که هزینه کنم و تهیه ش کنم ، ممنون میشم راهنماییم کنید ، زنده باشید جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
  • تصویر کاربر آیلار سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 319 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر من ۴۱ سالمه و دو زایمان داشته ام.
    الان چند سالی هست که بعضی شب ها خواب می بینم که دستشویی هستم و دارم با فشار ادرار می کنم بعضی اوقات زود بیدار میشم اما بعضی اوقات دیگه کار از کار گذشته و بیدار میشم . خیلی توی روحیه ام تاثیر گذاشته و اصلا نمی تونم شب جایی بخوابم استرس دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 3 سال پیش)
      باید تست عصب مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ صبح ها از ساعت۱۰ الی ۱۲تماس
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سارا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر نوار مثانه مادرم رو پیش متخصصشون بردم گفتن فشار مثانه بالاست این چه معنی داره و راه درمانش چیه ؟ البته کنارش یه قرص سقیکسان هم دادن که روزی یه مرتبه مصرف میشه ایا برای درمانش جراحی نیاز دارد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه را ببینم
    2. تصویر کاربر سارا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      الان برایتان میفرستم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر MAHDI چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    I HAVE PAIN N MY TESTICLES AND NOT ABLE SIT ON CHAIR OR BED SOMETIMES WHEN I BENT MYSELF ON DOING NAMAZ I FEEL PAIN ON MY LEFT BOTTOM
    PLEASE ADVISE ME WHAT CAN I DO NOW HOWEVER I HAD TWO TIMES OPERATIONS ON MY VARICOSE ONE IN 2004 AND ANOTHER IN 2011
    THANKS
    MAHDI
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      based on your history this pain is due to perevious surgery and also psycologic and you should manage it and it is not tretable
    2. تصویر کاربر MAHDI پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      Thanks for your reply Doctor
      Right now I have serious pain on my right testis on top of it and when I have urine to release it goes too pain but after release it calms down, here the Doctor told me we will push the the vessel to top on my stamach
      Please advise me if there is any kind of medicine to make it treatable and is that affected to my sexual activities? And if I am able to have children in my future
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 587 مشاهده پرسش
    7 سال پيش بچه دار شدم الان ازدواج مجدد كردم يك ساله بچه دار نشدم با خانم دومم --ازمايش اسپرمم خيلي ضعيفه --با توجه يك بيضه دارم سمت چپ -واريكوسل نوع دومم دارم --چكار كنم --دكتر ميگه با توجه به يه بيضه اگه عمل كني بهبود خيلي كمه ---امپول hcj قص كارتي نين- سلنيوم - تاموسكفين -برام تجويز كرده -----بعد سكسم خيلي زياد تقريبا هر روز يا يك روز در ميان ميلم بالاست ----سيتالوپرام و تادافيلم بعضي مواقع استفاده ميكنم -
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر واریکوسل دارید بهتر است عمل کنید جهت معاینه 02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر آرمين دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 519 مشاهده پرسش
    با سلام .پيرو دستور جنابعالي نتيجه آزمايش رو دوباره خدمتتون ارسال كردم.اگر لطف بفرماييد درخصوص قدرت باروري بنده و وجود يا عدم وجود واريكوسل(يا مشكوك به واريكوسل) راهنمايي بفرماييد.
    لازم به ذكره كه بنده متاهلم وحدود7 ماه ميشه كه اقدام به بچه دارشدن نموديم كه تاكنون جواب نداده.متخصص محترم زنان اين آزمايش رو برام نوشته بود كه ايشون بعد از رويت آزمايش گفتن كه مشكلي ندارم وبه خانمم گفته بود كه مشكل از تخمدانهاي شماست(ضعيفه) ميخواستم نظر حضرتعالي رو دراين خصوص بدونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر ازمایش دقیق است مشکلی ندارید با صبر و حوصله بروید جلو
  • تصویر کاربر سیدعلی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 533 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و تبریک سال جدید.دکتر 23 سالمه یک سال و نیم پیش واریکوسل چپ درجه 3 به روش میکروسرجری عمل کردم بعد از چند آزمایش امروز آزمایش دادم و تعداد اسپرم ها 70 و حرکت 30 درصد بود.خواهش میکنم دکتر راهنمایی کنید نتیجه چطوره خیلی نگرانم عود کرده باشه.تو فعالیت های روزانه هم تقریبا رو پا وایمیسم و بدنسازی هم کار میکنم و بعد از انزال هم یکی دو روزی گاهی اوقات بیضه چپم درد خفیف داره و هنوز اون رگ های گشاد قبل از عملم هست.و میخواستم بدونم کسی که قبلا عمل میکروسرجری کرده میتونه به روش لاپاراسکوپی دوباره عمل کنه؟و هزینش با بیمه تامین اجتماعی چقدره.دکتر خواهشن جواب بدید از اصفهانم امکان ملاقات حضوری ندارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل مجدد ندارید
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 627 مشاهده پرسش
    میخواستم بدونم واریکوسل از چه سنی وت چه سنی میتواند باشد؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      از نوجوانی شروع میشود
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب