فیلم عمل واریکوسل به روش میکروسرجری یا میکروسکوپی واریکوسل

 شایعترین علت ناباروری مردان جوان واریکوسل می باشد. واریکوسل تنها در صورت ایجاد درد یا ناباروری نیاز به درمان دارد. خوشبختانه امروزه به لطف پیشترفت فناوری، پزشکان می توانند با عمل میکروسرجری واریکوسل، این بیماری را درمان کنند.

 در واریکوسل دریچه های سیاهرگ ها بی کفایت شده و لذا گردش خون به بیضه ها مختل می شود و باعث می شود امر نطفه سازی دچار اختلال شده و بیضه نطفه هایی تولید می کند که تعداد اسپرم کمتر و شکل غیرطبیعی و حرکت کم آن ها باعث اختلال در ناباروری مردان جوان می گردد که خوشبختانه با تشخیص به موقع و درمان دقیق بیش از 60 درصد موارد باعث کیفیت بهبودی اسپرم شده و به باروری مردان جوان کمک موثری می نماید. در ادامه به بررسی عمل میکروسرجری واریکوسل میپردازیم.

عمل واریکوسل به روش میکروسرجری

برای درمان واریکوسل هیچ داروی موثری وجود ندارد و لذا قطعی ترین و موثرترین درمان واریکوسل انجام عمل میکروسرجری واریکوسل و بستن رگ های خراب شده می باشد.

هر چه عمل واریکوسل و بستن رگ های خراب شده با دقت بیشتری انجام شود باعث درصد موفقیت بالا و کاهش عوارض عمل که همانا هیدروسل و آب آوردن بیضه و کوچکی احتمالی آن خواهد شد. در این راستا یکی از بهترین و دقیق ترین روش انجام جراحی واریکوسل انجام آن به روش عمل واریکوسل میکروسکوپی می باشد.

در این روش با بی حسی موضعی یک برش یک سانتی متری در روی طناب بیضه مثل شکل زیر داده می شود.

جراحی میکروسرجری واریکوسل

با مشخص کردن رگ های واریسی خراب شده آنها را با استفاده از دستگاه میکروسکوپ و یا عینک مخصوص میکروسرجری با بزرگنمائی چندین برابر محل عمل، رگ های واریسی را کاملاً جدا و لخت می کنیم و شریان های بیضه را کاملاً جدا می کنیم که رعایت این جزئیات باعث می شود که از آسیب احتمال به شریان های بیضه جلوگیری شود ولذا شانس کوچک شدن بیضه ها پس از عمل بسیار پایین بیاید و همچنین لخت کردن کامل سیاهرگ ها از آب آوردن بیضه ها بعد از عمل جلوگیری می کنند.

فیلم عمل واریکوسل به روش میکروسرجری

مراقبتهای بعد از عمل میکروسکوپی واریکوسل

  • 48 تا 72 ساعت استراحت کامل در منزل داشته باشید.
  • جهت کاهش ورم محل عمل و بیضه ها از حوله زیر بیضه ها جهت بالا نگاه داشتن آنها و کاهش تورم در 48 ساعت اولیه استفاده نمائید.
  • توصیه می گردد یک هفته اول پس از عمل از ایستادن غیر ضروری جهت کاهش تورم اجتناب نمایید.
  • 24 ساعت بعد از عمل می توانید استحمام نمایید.
  • هیچ محدودیت رژیم غذایی بعد از عمل وجود ندارد.
  • با توجه به اثر مضر شناخته شده دخانیات یا سیگار روی حرکت اسپرم، از مصرف آنها اجتناب شود.
  • از انجام ورزش های سنگینی از جمله بدن سازی و فوتبال و … به مدت حداقل یک ماه پس از عمل اجتناب نمائید.
  • از 24 ساعت بعد از عمل اقدام به باروری و فعالیت های جنسی می تواند شروع شود.
  • بهترین زمان انجام آزمایش اسپرم سه ماه بعد از عمل می باشد.
  • بخیه های محل عمل پلاستیک و جذبی بوده و نیاز به کشیدن ندارد.

در صورت داشتن واریکوسل، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی


ویزیت تلفنی

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر ملودى سه شنبه ۲۰ آذر ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام،وقت بخير. ازمايش اسپرم همسرم رو در فايل ضمميمه فرستادم. با توجه به اينكه در سونوگرافى داپلر اثرى از واريكوسل نبود و فقط يك كيست با اندازه ١٢ ml در بيضه سمت راست بالاى اپيديديم داشت. حالا با اين نتيجه ازمايش مشكل از چيه كه هم تحرك و هم مورفولوژى انقدر كمه؟(باتوجه به اينكه همسرم سيگار و الكل مصرف نميكنه و زندگى سالمى داره) ايا ميشه با دارو درمان بشه؟ و اينكه باردارى به صورت طبيعى امكان پديزه؟
    1. تصویر کاربر ملودى دوشنبه ۱۹ آذر ۹۷( 1 سال پیش)
      یه مورد دیگه اقای دکتر اینکه موقع انزال هیچ وقت مایع منی همسرم هیچ جهشی نداره.در ضمن 35 ساله هستن.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ آذر ۹۷( 1 سال پیش)
      حرکت ضعیف است بیایید معاینه۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهرسا شنبه ۳ آذر ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام. نوزاد ما 7 ماه سن دارد. در 3 ماهگی به دلیل اشتهای کم به شیر مادر تست عفونت ادرار دادیم. نتیجه  عفونت متوسط بود (آزمایش 9.5.97 ). برای دو هفته انتی ییوتیک مصرف کرد. آزمایش بعدی بدون عفونت بود (30.5.97 ). و سونوگرافی کلیه نیز نرمال بود. پس از قطع دارو به مدت یک ماه کشت مجدد دادیم دوباره نتیجه مثبت شده بود (1.7.97 ). سپس برای یک ماه سفالکسین مصرف کرد و دوباره آزمایش دادیم که نتیجه پیوست شده است (17.8.97 ). پزشک پیشنهاد vcug داده است. سوال این است که اولا خطر چقدر جدی است و ثانیا انجام گرافی چقدر برای این نوزاد لازم است و اگر ضروری است با توجه به مدت زمان زیاد و شدت تشعشع رادیواکتیو در vcug آیا روش تشخیصی بدون تشعشع برای ریفلاکس ادرار وجود دارد و اگر نه از بین روشهای موجود کدام یک خطر کمتری دارد و قابل جایگزینی برای مورد ما است؟
    اصولا اگر کشت ادرار فقط پیگیری شود و اسکن انجام نشود تا بعد از یکی دو سالگی اگر مشکل برطرف نشد آن وقت اقدام به عکسبرداری کنیم اشکالی دارد؟
    لازم به ذکر است در حال حاضر مصرف سفالکسین ادامه دارد و بجز یکی از آزمایشها در بقیه نمونه بدون قطع آنتی بیوتیک گرفته شده است.
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ آذر ۹۷( 1 سال پیش)
  • تصویر کاربر احمد چهارشنبه ۳۰ آبان ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام

    بنده 3 روز پیش عمل فتق کشاله ران و واریکوسل گرید3 به طور همزمان جراحی کردم
    اما هم اکنون دچار ورم بیضه هستم
    آیا این ورم طبیعی است یا خیر؟؟
    اگر هست تا چه مدت ؟؟

    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ آبان ۹۷( 1 سال پیش)
      طبيعي است
  • تصویر کاربر احمد سه شنبه ۲۹ آبان ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    Ahmad:
    سلام
    سونوگرافی دادم مشخص شد که واریکوسل دارم، آزمایش اسپرم من نرمال بود
    مجرد هستم و دردم شدید نیست
    آیا نیاز به عمل دارم؟
    عوارض طولانی مدت عمل میکروسرجی چی هست؟
    بعضی گفتند اگر عمل کنی تا پابان عمر نباید چیز سنگین بلند کنی و اگر میکروسرجی عمل کنی و عود کند به مشکل برمیخوری چون امکان عمل مجدد با روش میکروسرجی نیست...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷( 1 سال پیش)
      بايد معاينه كنم٠٢١٧١٠٦٢٣٠٠
    2. تصویر کاربر احمد دوشنبه ۲۸ آبان ۹۷( 1 سال پیش)
      دکتر اگر امکان معاینه بود حتما حضوری خدمت میرسیدم
      به همین خاطر حق مشاوره پرداخت کردم و اینترنتی سؤال کردم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ آبان ۹۷( 1 سال پیش)
      اگر سونو درست باشد بايد عمل كنيد وبعد از يك ماه فعاليتتان را شروع مي كنيد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن شنبه ۱۹ آبان ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    مردی ۴۲ ساله مبتلا به سندرم کالمن هستم که اندازه بیضه های من کوچکتر از نرمال هست سالها تستسترون ۲۵۰ ماهی یک عدد مصرف می کردم اکنون به پیشنهاد متخصص هر هفته دو عدد آمپول hcg+hmg تزریق می کنم که تا حلا تاثیری در تولید اسپرم نداشته و دکتر نا امید از تولید اسپرم با توجه به کوچکی بیضه هست که در آزمایش ها fsh نرمال و تستسترون سرم نرمال و lhکم هست نظر شما چیست آیا امیدی به درمان هست با توجه به اینکه بیضه قادر به تولید تستسترون هست
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ آبان ۹۷( 1 سال پیش)
      دکتر غدد بروید
  • تصویر کاربر کمیل سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی بزرگوار...وقت بخیر...ممنون از اینکه این امکان رو در اختیار بیماران گذاشتین تا از شما مشاوره بگیرن
    1.آقای دکتر من آزمایش اسپرم گرفتم که عکسش رو براتون فرستادم.میخواستم ببینم وضعیت آزمایشم خوبه و اسپرمم مشکل نداره و اگر مشکل داره چه جاهایی از آزمایش و با این وضعیت آزمایش بنده اسپرمم قدرت باروری داره یا ضعیفه
    2.ضمن اینکه بنده سونوگرافی هم گرفتم و اپیدیدیم و سایر چیزها همه نرمال بود خداروشکر اما واریکوسل خفیف با حداکثر وریدی 2/90 میلی متر دارم.که دکتر سونو گرافی گفت خیلی خفیفه .سوال اینکه باید عمل واریکوسل رو انجام بدم یا خیر؟
    3.و سوال آخر اینکه آیا امکان عود واریکوسل وجود داره یا خیر؟ و برای جلوگیری از عود واریکوسل باید چه اقداماتی رو انجام و یا انجام ندم؟
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۴ آبان ۹۷( 1 سال پیش)
      ازمایش کاملا قابل قبول است
    2. تصویر کاربر کمیل دوشنبه ۱۴ آبان ۹۷( 1 سال پیش)
      دکتر عزیز پس نیازی به عمل واریکوسل ندارم ...
      تعداد اسپرم و غلظت اسپرمم خوبه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 1 سال پیش)
      از نظر من نه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر عرشیا یکشنبه ۱۵ مهر ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    هیدروسل سلام خسته نباشید تشکر میکنم از وقتی که برای بیماران گذاشتید مدت یکسالو نیمه که عمل واریکوسل نوع دو سمت چپ داشتم بعد عمل بیضه سمت چپم خیلی باد کرده .هنوزم بچه دار نشدیم اسپرمم هم قبل عمل وهم بعد عمل زرد رنگ وحالت چسپندگی زیاد داره به صورت تیکه های لخته زرد رنگ هستش خواهش میکنم استاد بزرگوار کمکم کنید .الانم مدتی هست که سوزش ادار دارم بعضی وقتا کمتر یه وقتای شدید پزشک خشکننده داد اما هنوز هم اسپرم زرد و تیکه های لخته داره .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۵ مهر ۹۷( 2 سال پیش)
  • تصویر کاربر ابراهیم شنبه ۷ مهر ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشید
    یخ درمانی بیضه تاثیری در کیفیت اسپرم دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ مهر ۹۷( 2 سال پیش)
  • تصویر کاربر ثامین شنبه ۷ مهر ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر هزینه تست یورودینامیک (نوار مثانه) چقدر است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ مهر ۹۷( 2 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۳ مرداد ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام من ۳۳ سال سن دارم تقریبا ۲۰ سال داشتم که متوجه کوچکی بیضه چپم شدم دو سال پیش با سرچ تو اینترنت متوجه شدم که ممکنه واریکوسل داشته باشم به همین خاطر به پزشک مراجعه کردم و با با سونو مشخص شد که سمت چپ گرید ۳ دارم و باید عمل بشم امابه علت پاره ای از مشکلات فعلا نتونستم عمل کنم و الان چندیه که سمت راست شکمم هم درد میکنه و احساس می کنم بیضه سمت راست هم داره کوچیک میشه ایا ممکنه سمت راست هم واریکوسلی شده باشه و در ضمت بنده مجرد هستم و به علت بیکاری و دانشجویی نمیتونم ازدواج کنم ایا بعدا در بارداری تاثیر خواهد گذاشت و در ضمن خدمت شما عرض کنم که قصد حضور خدمت شما جهت معاینه رو دارم و لی فعلا مقدور نیست اگه ممکنه راهنماییم کنید ممنون
    1. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۱ مرداد ۹۷( 2 سال پیش)
      ااااداا
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ مرداد ۹۷( 2 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
ممکن است شما دوست داشته باشید
پرسش از دکتر