جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

فیلم عمل واریکوسل به روش میکروسرجری یا میکروسکوپی واریکوسل

دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

شایعترین علت ناباروری مردان جوان واریکوسل می باشد. واریکوسل تنها در صورت ایجاد درد یا ناباروری نیاز به درمان دارد. خوشبختانه امروزه به لطف پیشترفت فناوری، پزشکان می توانند با عمل میکروسرجری واریکوسل (عمل میکروسکوپی واریکوسل)، این بیماری را درمان کنند.
بسیاری از بیماران درخواست می کنند تا فیلم عمل واریکوسل گرید 3 را در اختیارشان قرار دهیم. در ادامه در رابطه با عمل واریکوسل توضیح خواهیم داد.

ناباروری مردانه

 در واریکوسل دریچه های سیاهرگ ها بی کفایت شده و لذا گردش خون به بیضه ها مختل می شود و باعث می شود امر نطفه سازی دچار اختلال شده و بیضه نطفه هایی تولید می کند که تعداد اسپرم کمتر و شکل غیرطبیعی و حرکت کم آن ها باعث اختلال در ناباروری مردان جوان می گردد.

خوشبختانه با تشخیص به موقع و درمان دقیق بیش از 60 درصد موارد باعث کیفیت بهبودی اسپرم شده و به باروری مردان جوان کمک موثری می نماید. در ادامه به بررسی عمل میکروسرجری واریکوسل میپردازیم.

عمل واریکوسل به روش میکروسرجری

برای درمان واریکوسل هیچ داروی موثری وجود ندارد و لذا قطعی ترین و موثرترین درمان واریکوسل انجام عمل میکروسرجری واریکوسل و بستن رگ های خراب شده می باشد. هر چه عمل واریکوسل و بستن رگ های خراب شده با دقت بیشتری انجام شود باعث درصد موفقیت بالا و کاهش عوارض عمل که همانا هیدروسل و آب آوردن بیضه و کوچکی احتمالی آن خواهد شد.

در این راستا یکی از بهترین و دقیق ترین روش انجام جراحی واریکوسل انجام آن به روش عمل واریکوسل میکروسکوپی می باشد. در این روش با بی حسی موضعی یک برش یک سانتی متری در روی طناب بیضه مثل شکل زیر داده می شود.

جراحی میکروسرجری واریکوسل

با مشخص کردن رگ های واریسی خراب شده آنها را با استفاده از دستگاه میکروسکوپ و یا عینک مخصوص میکروسرجری با بزرگنمائی چندین برابر محل عمل، رگ های واریسی را کاملاً جدا و لخت می کنیم و شریان های بیضه را کاملاً جدا می کنیم.

رعایت این جزئیات باعث می شود که از آسیب احتمال به شریان های بیضه جلوگیری شود ولذا شانس کوچک شدن بیضه ها پس از عمل بسیار پایین بیاید و همچنین لخت کردن کامل سیاهرگ ها از آب آوردن بیضه ها بعد از عمل جلوگیری می کنند. در ادامه فیلم جراحی واریکوسل را مشاهده خواهید کرد.

فیلم جراحی واریکوسل به روش میکروسرجری

 

مراقبتهای بعد از عمل واریکوسل میکروسکوپی

  • 48 تا 72 ساعت استراحت کامل در منزل داشته باشید.
  • جهت کاهش ورم محل عمل و بیضه ها از حوله زیر بیضه ها جهت بالا نگاه داشتن آنها و کاهش تورم در 48 ساعت اولیه استفاده نمائید.
  • توصیه می گردد یک هفته اول پس از عمل از ایستادن غیر ضروری جهت کاهش تورم اجتناب نمایید.
  • 24 ساعت بعد از عمل می توانید استحمام نمایید.
  • هیچ محدودیت رژیم غذایی بعد از عمل وجود ندارد.
  • با توجه به اثر مضر شناخته شده دخانیات یا سیگار روی حرکت اسپرم، از مصرف آنها اجتناب شود.
  • از انجام ورزش های سنگینی از جمله بدن سازی و فوتبال و … به مدت حداقل یک ماه پس از عمل اجتناب نمائید.
  • از 24 ساعت بعد از عمل اقدام به باروری و فعالیت های جنسی می تواند شروع شود.
  • بهترین زمان انجام آزمایش اسپرم سه ماه بعد از عمل می باشد.
  • بخیه های محل عمل پلاستیک و جذبی بوده و نیاز به کشیدن ندارد.

در صورت داشتن واریکوسل، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.2/5 - (26 امتیاز)

مشاوره پزشکی


سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۵ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 201 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر خسته نباشید
    بنده ۳۰ ساله متاهل هستم.بعداز یکسال اقدام ب بارداری و عدم نتیجه با انجام ویزیت و سپس سونو دکتر اورولوژی واریکوسل ام تایید شد(گرید I) و در آزمایش اسپرم خودم هم کیفت،تعداد و میزان حرکت اسپرم ها پایین بوده، و دکتر عمل واریکوسل رو پیشنهاد دادن
    حالا از شما سوالم اینه ک آیا شماهم تایید میکنید که نیاز به عمل باشه؟ و اگه آره بین عمل لاپاراسکوپی و میکروسکوپی کدام یک از لحاظ کیفیت و اطمینان به درمان بهتره؟؟؟؟
    در ضمن آزمایش اسپرم و سونو رو هم خدمتتون میفرستم
    1. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۳ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      آزمایش اسپرم و سونوگرافی به پیوست ارسال شده
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      واریکوسل خفیف نیاز به عمل نداره
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      مولتی ویتامین WELLMAN برای آقا و مولتی ویتامین WELLWOMAN برای خانم پودر اندروفرتی هر ۱۲ ساعت
    4. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۴ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      دکتر بنده فراموش کردم خدمتتون عرض کنم که ما یه بچه توی هفته پنجم سقط کردیم ک دکتر خانومم معتقد بود بخاطر ضعیف بودن نطفه بودش
      آیا باز با این حساب نیازی به عمل جراحی واریکوسل نیست؟؟؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      واریکوسل شما خفیف هست نیازی به جراحی نداره
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      اگر ما مصرف دارو بهبودی عملکرد اسپرم پیدا نکردید مجدد باید از نظر واریکوسل بررسی بشید
    7. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۴ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      این پودری که فرمودید رو بنده فقط استفاده کنم یا خانوم هم باید استفاده کنه؟
      و اینکه کلاً تا چه مدت زمانی استفاده شود؟
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      تا ۳ ماه و هر دو نفر
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۶ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 215 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر کرمی/من دیابت تیپ 1 داشته و تحت درمان با انسولین هستم /چند وقتی هست دچار انزال دردناک شده و در تبریز به آقای دکتر نوری زاده مراجعه نموده و بعد از معاینه بیضه ها گفتند واریکوسل 2 طرفه داری و سونوگرافی نوشتند /سونوگرافی رو به پیوست خدمت شما ارسال می کنم نظرتان را بفرمایید /با تشکر 32 ساله مجرد از تبریز
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      Semen analysis انجام بدید
  • تصویر کاربر اکبر دوشنبه ۲۸ تیر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 209 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام
    من نزدیک به ۲ ماه است که عمل واریکوسل روی بیضه سمت چپم که گرید ۳ بود انجام دادم.
    امروز که از روی صندلی بند شدم درد شدید و عجیبی از فاصله بین مقعد تا بیضه ها شروع شد و بعد داخل بیضه ها رسید و بیضه چپم درد گرفت. میخواستم بپرسم علت این درد چی میتونه باشه؟ آیا طبیعیه یا نشانه عود کردن واریکوسل هست. دردش نگرانم کرده. ممنون میشم جواب بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 2 سال پیش)
      اگر خودبه خود بهبود پیدا کرده خطری نداره
    2. تصویر کاربر اکبر شنبه ۲۶ تیر ۰( 2 سال پیش)
      الان یک دردی در یکس از رگی های بین مقعد و بیضه ها و بیشتر نزدیک بیضه چپ همچنان وجود داره. آیا باید به پزشک مراجعه کنم؟ ممکنه واریکوسل بیضه چپ که عملش کردم عود پیدا کرده باشه؟
    3. تصویر کاربر اکبر شنبه ۲۶ تیر ۰( 2 سال پیش)
      الان همچنان یه رگی که بین مقعد و بیضه هاست و نزدیک بیضه چپم هست درد داره. آیا این درد طبیعیه یا باید به پزشک مراجعه کنم و احتمال عود پیدا کردن واریکوسل بیضه چپم که ۲ ماه پیش عملش کردم وجود داره؟
    4. تصویر کاربر اکبر شنبه ۲۶ تیر ۰( 2 سال پیش)
      سلام آقای دکتر
      بنده کد f5L4B252405 هستم
      الان دردی تو یکی از رگ های بین مقعد تا بیضه و نزدیک بیضه چپ دارم. خود بیضه درد نداره. باید به پزشک مراجعه کنم؟ آیا ممکنه واریکوسل بیضه چپ که نزدیک ۲ماه هست عملش کردم عود کرده باشه؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ تیر ۰( 2 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ تیر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 231 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر جناب دکتر کرمی
    بیضه سمت راستم موقع بدنیا اومدن افتادگی نداشته و درسن ۴سالگی عمل کردم و بیضه به کیسه انتقال داده شد.الان در سن ۳۲ سالگی هستم و۳ ساله ک متاهل شدم.چندین بار اقدام کردم ولی بچه دار نشدیم.ازمایش اسپرم دادم و نتیجه ان نداشتن نطفه و عدم حرکت اسپرم بود.ازمایش سونو بیضه دادم و مشخص شد ک واریکوسل سمت چپ و فتق سمت چپ دارم.جواب آزمایش ها رو خدمت شما ارسال میکنم لطفا راهنمایی کنین .نظر شما هم خولستم بدونم ممنون.دکتر بنده آقای دکتر معین الدین قطبی از شیراز هستن.
    1. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۵ تیر ۰( 2 سال پیش)
      دکتر گفتن فتق خفیف و واریکوسل درجه ۲ دارم.حدود ۵ ماه میشه ک اقدام ب بچه دارشدن کردیم .در ضمن همسر بنده هم دو سال هست ک تنبلی تخمدان دارن و قرص سیپروتن کامپاند میخورن. ۵ ماه پبش ک اقدام ب بچه دارشدن کردیم دکتر سونو واسن خانمم نوشت و تخمک گذاری هم انحام شده بود.لطفا با توجه ب توضیحات قبل و این توضیحات جدید نظرتون بفرمایید ک ایا الان نیاز ب عمل میباشد یا خیر؟!
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 2 سال پیش)
      باید نمونه برداری از بیضه براتون انجام بشه
    3. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ تیر ۰( 2 سال پیش)
      ممنون جناب دکتر
      میشه حدس و گمانتون رو از وضعیتم شرح بدید.میخام بدونم ک چقدر امید هستش؟ممنون میشم که یکم پر محتواتر توضیح بدید.سپاس
    4. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ تیر ۰( 2 سال پیش)
      جناب دکتر عکس آزمایشات و سونو واستون ترسال شده.از روی آزمایشات و سونو نظرتون رو فرمودید؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 2 سال پیش)
      با توجه به آزمایشتون احتمال بچه دار شدن زیاد هست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن چهارشنبه ۲۳ تیر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 249 مشاهده پرسش
    سلام برادر من چند روز پیش رفتیم سونگرافی و آزمایش در هردو طرف بیضه ها واریکوسل گرید 3 را نشون داده و دکتر گفته عمل بشه و از عوارض عمل که دکتر گفت سنتی عمل میکنم میترسیم واقعا این مدل عمل های جدید عوارضی ندارند و همچنین تصویر سونوگرافی و آزمایش را براتون میفرستم بی زحمت نظرتون را بفرمایئد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 2 سال پیش)
      قصد بچه دار شدن دارید؟
    2. تصویر کاربر حسن سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 2 سال پیش)
      نه هنوز بیست سالش هست مجرد هست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۳ تیر ۰( 2 سال پیش)
      تا زمانی که متاهل نشده و قصد بارداری نداشته باشه نیازی به جراحی نیست
    4. تصویر کاربر حسن چهارشنبه ۲۳ تیر ۰( 2 سال پیش)
      ببخشید دکتر تعداداسپرم ها را کم کرده مشکلی پیش نیاد که یا عقیم نشه
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۳ تیر ۰( 2 سال پیش)
      خیر طبیعی هست
    6. تصویر کاربر حسن چهارشنبه ۲۳ تیر ۰( 2 سال پیش)
      ممنون بابت راهنمایی پس صبر کنیم ازدواج کرد و میخواد اقدام به بارداری کردنند عمل کنیم
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۳ تیر ۰( 2 سال پیش)
      بله
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر نیما یکشنبه ۳۰ خرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 238 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    بنده خانمم بار اول باردار شدن هفته هفتم سقط داشتن من آزمایش اسپرم دادم که میفرستم خدمتتون که میزان sdfa بنده بالاست 65 درصد هست آیا ممکنه سقط بچه به این دلیل بوده باشد ؟درضمن پیش دکتر اورولوژی رفتم بیضه هامو معاینه مردن مشکلی نداشته و الان فقط گاهی اوقات میبینم بیضه چپ بزرگدر از راست شده است اگر ممکنه راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      شکل و حرکت اسپرم ها مختله ، و dfi شما خیلی بالاست. سونوگرافی از جهت واریکوسل انجام شود ، ولی قاعدتا راه حل شما انجام iui باشد
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۲۸ اسفند ۹۹( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 247 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر . پزشک این کپسول (fertilaid ) ره برای 80 روز ( هر 12 ساعت 1 عدد) تجویز کرده که از دیروز شروع به استفاده کردم. من این دوره 80 روزه را استفاده میکنم اما سوالم اینه که بعد از گذشت یکماه استفاده چقدر بر وضعیت اسپرم تاثیر می گذاره ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ اسفند ۹۹( 2 سال پیش)
      نمیشه با قطعیت گفت در بعضی ها اثر میگذارد در بعضی ها خیر
  • تصویر کاربر رجبی شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 225 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید، آقای دکتر همسر بنده چند ساله واریکوسل دارند در حد معاف شدن از خدمت الان در ۲سال اقدام دوتا سقط داشتیم که اولیش جنین تشکیل نشده بود دومی قلب هم داشتو بلوک‌قلبی شد و واستاد رشدش در ۶هفته و ۵روز در سونوگرافیشون بیضه سمت چپ گرید ۲ و بیضه راست نزدیک به ۲ بود اما آزمایش اسپرموگرامشون در ابن سینا مورفو ۳درصد حرکت a صفر درصد و حرکت b ۴۰ درصد و dfi ۱۳درصد بود با این حال دکترش دستور عمل دادن آیا باتوجه به اینکه بنده مشکوک‌به داشتن سپتوم رحمی هستم این عمل نیاز هست و عامل سقط میتونه باشه یا خیر؟ عکس آزمایش و سونو رو هم میتونم پیوست کنم ممنونم 🙏🏻
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ اسفند ۹۹( 2 سال پیش)
      علل سقط به دلیل واریکوسل نبوده، احتمالا مشکل در همان سپتوم رحم بوده
    2. تصویر کاربر رجبی پنجشنبه ۱۴ اسفند ۹۹( 2 سال پیش)
      ممنونم آقای دکتر الان عمل میکروسکوپی واریکوسل انجام بدن براشون ضرر نداره؟ در سرعت بخشیدن به بارور کردن نقشی داره یا ممکنه بدتر بشه با عمل؟ چون درد هم دارن... ممنونم 🙏🏻
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ اسفند ۹۹( 2 سال پیش)
      عمل واریکوسل در نیمی از مواقع میتونه باعث بهبود سرعت حرکت اسپرم ها بشه
    4. تصویر کاربر رجبی پنجشنبه ۱۴ اسفند ۹۹( 2 سال پیش)
      خیلی ممنون آقای دکتر پس این عمل های میکروسکوپی پیش دکتر حاذق صدمه ای وارد نمیکنه که بدتر کنه درسته؟! 🙏🏻🌸
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 2 سال پیش)
      نه نگران نباشید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر J_Esmaeili یکشنبه ۱۹ بهمن ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    سلام شهریور ماه بعد از دو تست اسپرموگرام و صفر بودن تعداد اسپرم تحت عمل تسه قرار گرفتم که در وحله اول اسپرم در بیضه مشاهده نشد و بعد از نمونه برداری و ارسال برای پاتولوژی، تشخیص توقف اسپرماتوژنژ در مرحله اسپرماتوسیت اولیه بود. می خواستم بپرسم با توجه به جواب آزمایش پاتولوژی آیا این مساله قابل درمان هست؟ و آیا با عمل میکرو تسه ممکنه اسپرم یافت بشه؟ (عمل تسه در مرکز ناباروری نیکان زیر نظر دکتر مظلوم فرد بوده)
    بسیار ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ بهمن ۹۹( 3 سال پیش)
      اگر اسپرمی یافت نشده کاری نمیشه کرد
  • تصویر کاربر احسن پنجشنبه ۱۶ بهمن ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 237 مشاهده پرسش
    سلام :پروستات با اكوى هموژن به ابعاد mm30*42*50 و حجم30ccمختصر افزايش يافته مي باشد كه مطرح منتزه ي BPHاست .تصوير ندولكلسيفيه (اكوژن) به سايز 10mm در نيمه رأست پروستات مشهود است أين يعنى چى 56 ساله هستم وحجم پروستات 33cc است.با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۹۹( 3 سال پیش)
      Psa چک شود
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

زگیل در سر نشانه ی چیست؟ زگیل در سر نشانه ی ویروس پاپیلومای انسانی و زگیل سر…
فرق گوشت اضافه و زگیل در چیست؟ اولین تفاوت در شکل ظاهری می باشد، گوشت اضافه یک…
زگیل های تناسلی برجستگی هایی به رنگ پوست یا سفید رنگ هستند که در ناحیه تناسلی یا…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر