فیلم عمل واریکوسل به روش میکروسرجری یا میکروسکوپی واریکوسل

 شایعترین علت ناباروری مردان جوان واریکوسل می باشد. واریکوسل تنها در صورت ایجاد درد یا ناباروری نیاز به درمان دارد. خوشبختانه امروزه به لطف پیشترفت فناوری، پزشکان می توانند با عمل میکروسرجری واریکوسل، این بیماری را درمان کنند.

 در واریکوسل دریچه های سیاهرگ ها بی کفایت شده و لذا گردش خون به بیضه ها مختل می شود و باعث می شود امر نطفه سازی دچار اختلال شده و بیضه نطفه هایی تولید می کند که تعداد اسپرم کمتر و شکل غیرطبیعی و حرکت کم آن ها باعث اختلال در ناباروری مردان جوان می گردد که خوشبختانه با تشخیص به موقع و درمان دقیق بیش از 60 درصد موارد باعث کیفیت بهبودی اسپرم شده و به باروری مردان جوان کمک موثری می نماید. در ادامه به بررسی عمل میکروسرجری واریکوسل میپردازیم.

عمل واریکوسل به روش میکروسرجری

برای درمان واریکوسل هیچ داروی موثری وجود ندارد و لذا قطعی ترین و موثرترین درمان واریکوسل انجام عمل میکروسرجری واریکوسل و بستن رگ های خراب شده می باشد.

هر چه عمل واریکوسل و بستن رگ های خراب شده با دقت بیشتری انجام شود باعث درصد موفقیت بالا و کاهش عوارض عمل که همانا هیدروسل و آب آوردن بیضه و کوچکی احتمالی آن خواهد شد. در این راستا یکی از بهترین و دقیق ترین روش انجام جراحی واریکوسل انجام آن به روش عمل واریکوسل میکروسکوپی می باشد.

در این روش با بی حسی موضعی یک برش یک سانتی متری در روی طناب بیضه مثل شکل زیر داده می شود.

جراحی میکروسرجری واریکوسل

با مشخص کردن رگ های واریسی خراب شده آنها را با استفاده از دستگاه میکروسکوپ و یا عینک مخصوص میکروسرجری با بزرگنمائی چندین برابر محل عمل، رگ های واریسی را کاملاً جدا و لخت می کنیم و شریان های بیضه را کاملاً جدا می کنیم که رعایت این جزئیات باعث می شود که از آسیب احتمال به شریان های بیضه جلوگیری شود ولذا شانس کوچک شدن بیضه ها پس از عمل بسیار پایین بیاید و همچنین لخت کردن کامل سیاهرگ ها از آب آوردن بیضه ها بعد از عمل جلوگیری می کنند.

فیلم عمل واریکوسل به روش میکروسرجری

مراقبتهای بعد از عمل میکروسکوپی واریکوسل

  • 48 تا 72 ساعت استراحت کامل در منزل داشته باشید.
  • جهت کاهش ورم محل عمل و بیضه ها از حوله زیر بیضه ها جهت بالا نگاه داشتن آنها و کاهش تورم در 48 ساعت اولیه استفاده نمائید.
  • توصیه می گردد یک هفته اول پس از عمل از ایستادن غیر ضروری جهت کاهش تورم اجتناب نمایید.
  • 24 ساعت بعد از عمل می توانید استحمام نمایید.
  • هیچ محدودیت رژیم غذایی بعد از عمل وجود ندارد.
  • با توجه به اثر مضر شناخته شده دخانیات یا سیگار روی حرکت اسپرم، از مصرف آنها اجتناب شود.
  • از انجام ورزش های سنگینی از جمله بدن سازی و فوتبال و … به مدت حداقل یک ماه پس از عمل اجتناب نمائید.
  • از 24 ساعت بعد از عمل اقدام به باروری و فعالیت های جنسی می تواند شروع شود.
  • بهترین زمان انجام آزمایش اسپرم سه ماه بعد از عمل می باشد.
  • بخیه های محل عمل پلاستیک و جذبی بوده و نیاز به کشیدن ندارد.

در صورت داشتن واریکوسل، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی


ویزیت تلفنی

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۲ اسفند ۹۶( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 24 مشاهده پرسش
    من سی و هشت سال دارم به دلیل مهاجرت از کشور نمی خوام بچه داشته باشم نه سیگار نه الکل نه فست فود مصرف نمی کنم ، اضافه وزن خاصی هم ندارم آیا برای بچه دار شدن در یکی دو سال دیگه نهایتا مشکلی خواهم داشت خانمم هشت سال از من کوچکتره و الان تقریباً سی سالشون هست، آیا نیاز به انجام آزمایش خاصی دارم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ اسفند ۹۶( 3 سال پیش)
      ازمايش اسپرم بفرستيد بلينم
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 27 مشاهده پرسش
    با سلام سونوگرافی رفتم بیضه چپ 45 بیضه راست 42
    هیدروسیل خفیف هر دوسمت بیضه هست
    بیضه سمت راست حداکثر فطر 2میلی متر در حالت استراحت و 2.3 م م هنگام مانور والسالوا و در سمت چپ با حداکثر قطر 2.6 در حالت استراحت و 3.2 هنگام مانور السالوا هست علت مراجعه بنده ی توده بود که 5 سال پیش مراجعه کردم گفتن چیزی نیست واریکوسل گرید چند هست ایا میاز به عمل دارد سن من هم 25 سال است با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۹ اسفند ۹۶( 3 سال پیش)
      مجردی نیاز به درمان ندارید
    2. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۹ اسفند ۹۶( 3 سال پیش)
      خوب ازدواج گردم چی به هر حال یه وقت مشکل ساز نشه نگران هستم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ اسفند ۹۶( 3 سال پیش)
    4. تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۳ اسفند ۹۶( 3 سال پیش)
      زمایش اسپرم دادم و دیروز پیش دکتر اورولوژی در قزوین رفتم ازمایش رو دیدن تعداد اسپرم ۲۱ میلیون بود و جنب و جوش ضعیف هست ۳۹ درصد و دکتر گفت باید عمل کنم کارم تعمیرات در نیروگاه تقریبا سنگین و ذهنم خیلی درگیر شده که واریکوسل بیشتر نشه اقای دکتر دوست بنده عمل واریکوسل انجام داد مجرد هست گفت برا عمل عجله نکن واقعا نمیدونم چه کنم جنب و جوش پایین اسپرم نگران کرده چند وقتی ذهنم درگیر هست و بهم ریخته گه گداری سمت کشاله تیر میکشه و زود گذر نمیدونم دیگه!
    5. تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۳ اسفند ۹۶( 3 سال پیش)
      Rapid progressive: 8.5
      Progressive: 31
      Total progressive:39.5
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 3 سال پیش)
      حركت كم است
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر فیض پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 35 مشاهده پرسش
    میخوام واسه پسر اقدام کنم .دوتا دختر دارم که سرعت اسپرمم کم است ،سونوگرافی بیضه دادم ،دکتر گفتش باید جراحی کنی ،ایا نیاز به جراحی دارم .چه دارویی برای بهبود حرکت اسپرم مصرف کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 2 سال پیش)
      اگر واريكوسل داريد بايد عمل كنيد بياييد ببينم٠٢١٧١٠٦٢٣٠٠
  • تصویر کاربر میلاد سه شنبه ۱ اسفند ۹۶( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 28 مشاهده پرسش
    سلام
    من 25سالمه 17روز پیش عمل واریکوسل بیضه سمت چپ گرید 2داشتم انجام دادم چون آخر خدمتم بود ر3روز پیش به پادگان رفتم برای کارای تسویه مجبور شدم راه زیاد برم الان از قسمت بخیه تا مخصوصا بالای آلتم موقع راه رفتن درد دارم و بیضه و محل بخیه ام ورم دارم آیا طبیعیه و نیاز به استراحت دارم یا خیر؟
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ اسفند ۹۶( 3 سال پیش)
      با استراحت خوب ميشود نگران نباشيد
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۴ بهمن ۹۶( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 17 مشاهده پرسش
    بنده امروز یک جوش قرمز زیر پوست بیضه ام در اومده که نگرانم کرده ایا طبیعی هست یا باید درمان بشه و عکس جوش رو فرستادم براتون بنده در این چند روز چهار بار انزال داشتم و یک دارو گیاهی که گرم مزاج هست هم مصرف میکنم ممکن جوش در بیضه بخاطر گرمی دارو باشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ بهمن ۹۶( 3 سال پیش)
  • تصویر کاربر امین دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 32 مشاهده پرسش
    با سلام
    روی آلت تناسلیم چند تا لکه پر رنگ به وجود اومده، هر کدوم از لکه ها اول مثل زخم باز میشه بعد این لکه که مثل یک زائده هست به وجود میاد.میخوام ببینم این چه بیماری هست؟ همینطور لای کشاله رونم دونه های سفید کم رنگ و تقریبا بی رنگ به وجود اومده که وقتی اونها رو میخارونم زیاد میشوند.تا حالا هیچ رابطه جنسی نداشتم.همچنین اگر نیاز به مراجعه به پزشک هست،به چه پزشکی باید مراجعه کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 3 سال پیش)
      اينها زگيلند بايد كرايو كنيد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر محمدرضا یکشنبه ۸ بهمن ۹۶( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 33 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر

    وقتتون بخیر

    من واریکوسل گرید 3 دارم.2 3 روز یکم احساس درد خفیفی می کنم .نگرانم کرده
    می خوام یه وقت از بیمارستان میلاد بگیرم و مزاحمتون بشم.

    عمل میکروسرجری بهتره یا لاپاراسکوپی؟





    شما بیمارستان میلاد هم عمل می کنید؟
    اگر عمل می کنید بیمارستان میلاد لاپاروسکوپی هم داره؟ ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۵ بهمن ۹۶( 3 سال پیش)
      من ميلاد فقط يك ساعت در هفته ميروم ومريضهاي با وقت قبلي در انتظار وا ميلينم٢-لاپاروسكوپي وميكروسرجري نميكنم انجا در اطاق عمل نيست
    2. تصویر کاربر محمدرضا پنجشنبه ۵ بهمن ۹۶( 3 سال پیش)
      ممنونم


      کدوم بیمارستان عمل می کنید؟و اینکه کدوم‌ روش بهتر هست؟!
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ بهمن ۹۶( 3 سال پیش)
      تماس با۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    4. تصویر کاربر محمدرضا شنبه ۷ بهمن ۹۶( 3 سال پیش)
      بسیار ممنونم آقای دکتر
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۸ بهمن ۹۶( 3 سال پیش)
      سپاس
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۲ بهمن ۹۶( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 25 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب خدمت دکتر گرامی
    آقای دکتر من مرداد ماه اومدم خدمت شما و مشکلم کم تحرکی اسپرم بود سنو ی رنگی هم انجام دادم هیچ نشانه ای از واریکوسل نبود و حدود 3سال است که نزدیکی منظم دارم ولی موفق نشدیم شما واسم 10عدد آمپول تجویز کردین که هفته ای یک عدد رو تزریق کردم الان بعد گذشت دو ماه و نیم از اتمام آمپول ها دوباره آزمایش اسپرموگرام انجام دادم ولی هیچ تغییری رخ نداده لطفا راهنمایی کنید اگ لازم هست دوباره خدمتتون برسم آزمایش رو هم ضمیمه میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ بهمن ۹۶( 3 سال پیش)
      سلام اگر نشد باید ای وی اف کنید
  • تصویر کاربر مریم جمعه ۲۲ دی ۹۶( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 33 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید.من سال 89 به علت تشکیل نشدن قلب جنین سقط داشتم سال 90 باردار شدم و الان 1 دختر 6 ساله دارم 7 ماهه برای بارداری دوم اقدام کردم همسرم آزمایش اسپرم دادن جهش اسپرمشون 35 هست دکتر ویتامین E و پنتوکسی فیلین پیوسته رهش 400 دادن.برای 2 ماه و الان ماه دومه ممکنه از این قرصها نتیحه گرفت؟و جهش اسپرم همسرم خیلی کمه؟ممکنه راهنماییم کنید.
    خودم 36 و همسرم 38 ساله هستن.
    1. تصویر کاربر مریم جمعه ۲۲ دی ۹۶( 3 سال پیش)
      87
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ دی ۹۶( 3 سال پیش)
      سلام دوباره اقدام كنيد تشكيل جنين ارتباطي به حركت اسپرم ندارد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر shbk دوشنبه ۱۸ دی ۹۶( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 24 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد همسرم آزمايش اسپرم داده و روند حركت اسپرم خيلى پايينه و دكتر دارويي به اسم orthomol plus براى درمان بهشون داده و٧ماه پيش هم داروى بدن سازى مصرف ميكردن احتمال داره از اون باشه؟ خودم هم تنبلى تخمدان دارم ميخواستم بدونم اين دارو خوبهبراى همسرم و احتمال بچه دار شدن ما چقدر هست؟
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ دی ۹۶( 3 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
ممکن است شما دوست داشته باشید
پرسش از دکتر