اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بهترین روش تشخیص واریکوسل از روی نشانه های آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
امروزه واریکوسل به عنوان شایعترین علت ناباروری مردان شناخته شده است. مردان زیادی بعلت واریکوسل به مراکز درمانی مختلف مراجعه می کنند و دنبال تشخیص واریکوسل و درمان آن هستند. در این مقاله به بررسی علائم واریکوسل و روش های تشخیص آن می پردازیم.

چگونه بفهمیم واریکوسل داریم؟

  • درد بیضه
  • پر شدگی رگ های آویزان کننده بیضه
  • احساس کیسه کرم در بالای بیضه
  • بی علامتی کامل می تواند از نشانه های واریکوسل باشد.

بزرگ کردن آلت تناسلی

 

تشخیص واریکوسل در خانه (توسط خود فرد)

بهترین مکان برای معاینه، حمام گرم است (چون گرما باعث شل شدن کیسه بیضه و پایین آمدن بیضه‌ها می‌شود که لمس عروق را آسان‌تر می‌کند).

مراحل معاینه شخصی:

-بایستید: واریکوسل معمولاً در حالت ایستاده خود را نشان می‌دهد و در حالت درازکش ناپدید می‌شود.

-مشاهده کنید: جلوی آینه بایستید. آیا سمت چپ (که واریکوسل در آن شایع‌تر است) توده‌ای شبیه “کیسه پر از کرم” دارد؟ یا رگ‌های آبی‌رنگ برجسته می‌بینید؟

-لمس کنید: به آرامی بالای بیضه را بین انگشت شست و اشاره لمس کنید. اگر رگ‌ها سالم باشند، مثل ماکارونی نپخته (سفت و صاف) هستند. اگر واریکوسل باشد، حسی شبیه به لمس کردن یک مشت کرم خاکی نرم یا ماکارونی پخته شده خواهید داشت.

مانور والسالوا واریکوسل چیست؟

بر اساس کتاب های مرجع ارولوژی، تشخیص واریکوسل به صورت قطعی با معاینه می باشد. این تکنیک کلیدی‌ترین روش برای تشخیص واریکوسل‌های خفیف (گرید ۱) است که در حالت عادی دیده یا لمس نمی‌شوند.

-روش انجام: پزشک از شما می خواهد که در حالی که ایستاده‌اید، نفس عمیقی بکشید، دهان و بینی خود را ببندید و مانند زمانی که می‌خواهید اجابت مزاج کنید (یا بادکنکی را به زور باد کنید)، به شکم خود فشار بیاورید (زور بزنید).

-چه اتفاقی می‌افتد؟: این کار فشار داخل شکم را بالا می‌برد. اگر دریچه‌های لانه کبوتری در سیاهرگ‌های بیضه خراب باشند، این فشار باعث می‌شود خون به سمت پایین (بیضه) پس بزند و رگ‌ها ناگهان متورم و قابل لمس شوند. اگر با زور زدن، بالای بیضه متورم شد، احتمالاً واریکوسل دارید.

علائم واریکوسل

بر اساس یافته های زیر، واریکوسل به سه درجه خفیف، متوسط و شدید تقسیم می شود.

نوع خفیف

زمانی است که در حالت طبیعی رگ سالم است وقتی بیمار بینی را گرفته و فشار می دهد رگ خراب شده برجسته می شود که به این واریکوسل نوع Ι گفته می شود.

نوع متوسط

در معاینه رگ خراب شده کاملاً گشاد و مشخص است و نیاز به فشار شکمی ندارد ولی اگر بیمار بینی خود را گرفته و فشار دهد برجستگی رگ 2 الی 3 برابر می شود که به آن واریکوسل نوع Π می گویند.

نوع شدید

در این حالت برجستگی رگ های بیضه با نگاه کاملاً مشخص و مثل کیسه پر از کرم در بالای بیضه دیده می شود و در معاینه بالای بیضه پر از رگ های گشاد شده می باشد و اگر بیمار بینی خود را گرفته و فشار دهد چند برابر خواهد شدکه به آن واریکسل گرید Ш می گویند. هزینه عمل جراحی واریکوسل بسته به شدت بیماری و یکطرفه یا دو طرفه بودن آن متفاوت است.

سونوگرافی واریکوسل چگونه است؟

سونوگرافی رنگی داپلر تقریبا در تمامی موارد ابتلا به واریکوسل انجام شده و آزمایش تشخیصی انتخابی می باشد. ورید های متسع و پیچ خورده در این سونوگرافی (با مقیاس خاکستری) دیده می شوند. انجام مانور والسالوا می تواند قطر ورید را افزایش دهد. در واریکوسل هایی که بدون علامت و تحت بالینی هستند امکان دارد قطر داخلی ورید اسپرماتیک 2 تا 3 میلی متر باشد.

در مواردی که واریکوسل بسیار کوچک یا تحت بالینی می باشد، نمی توان جهت تشخیص ابتلا به واریکوسل قطر ورید ها را به عنوان معیاری مطمئن در نظر گرفت. این قطر ها تنها جهت مستند سازی و بررسی های پاتولوژی به کار گرفته می شوند. سونوگرافی رنگی داپلر جهت بررسی تغییرات همودینامیکی مرتبط با این بیماری به کار گرفته می شود. در صورتی که قطر ورید کوچک باشد این تغییرات را می توان معیار تشخیص قرار داد.

سونوگرافی واریکوسل

اغلب در هنگام تنفس آرام، ایستادن یا انجام مانور والسالوا بازگشت جریان خون در این ورید ها دیده می شود. در تحلیل طیفی داده ها الگو های مختلفی از جریان خون در این ورید های متسع نشان داده می شود. با این حال، اختصاصی ترین الگوی تشخیصی الگوی جریان خون وریدی است که به بیضه ها رسیده و با افزایش فشار شکمی افزایش می یابد. در یک مطالعه از یک سیستم امتیاز دهی جهت تشخیص واریکوسل استفاده شد.

برای آگاهی از بیماری واریکوسل و صحبت هایی که در مورد درمان واریکوسل با یخ، نخ و از این قبیل موارد در میان مردم شایع شده است بر روی لینک درمان واریکوسل کلیک کنید.

این سیستم به طور کلی یافته های انفرادی ذکر شده را در بر گرفته و به هر کدام از آن ها امتیاز دهی می کند. تصور بر این است که این فرایند نسبت به معاینه فیزیکی نتایج اختصاصی تری ارائه می دهد.سونوگرافی داپلر در بازه زمانی پس از عمل نیز جهت بررسی اثرات درمانی جراحی و پایش بروز مجدد بیماری اهمیت فراوانی دارد.

در اغلب موارد، ترمیم میکروسرجیکال (جراحی میکروسکوپی) واریکوسل انجام می شود. همچنین تحقیقات بیان دارند که سونوگرافی رنگی داپلر در ترسیم آناتومی و نمایش الگو های جریان آناستوموز میکروسرجیکال مفید است. به همین دلیل معمولا جهت تشخیص و پیگیری واریکوسل انجام سونوگرافی رنگی داپلر از کیسه بیضه پیشنهاد می شود.

تشخیص واریکوسل با آزمایش اسپرم

در رابطه با نحوه تشخیص واریکوسل با آزمایش اسپرم باید گفت که اگر پزشک به وجود واریکوسل مشکوک شود، انجام یک آزمایش سونوگرافی را درخواست خواهد داد. در صورتی که فرد با مشکلات باروری مواجه باشد، پزشک جهت بررسی کیفیت اسپرم ها انجام یک آزمایش اسپرم را برای او تجویز می کند.

آزمایش اسپرم به تنهایی نمی‌گوید “شما واریکوسل دارید”، بلکه آسیب‌های ناشی از واریکوسل را نشان می‌دهد. در واقع بسیاری از افراد واریکوسل دارند اما آزمایش اسپرمشان سالم است (که معمولاً نیاز به عمل ندارند). الگوی کلاسیک واریکوسل در آزمایش اسپرم (الگوی استرس):

در اینجا یک راهنمای ساده و کاربردی برای خواندن برگه‌ی آزمایش آورده شده است. اعداد زیر «حداقل‌های طبیعی» هستند؛ یعنی اگر اعداد شما بالاتر از این باشد، وضعیت نرمال است.

۱. تعداد اسپرم: این عدد نشان می‌دهد در هر میلی‌لیتر منی، چند میلیون اسپرم وجود دارد. حد نرمال آن بالای ۱۵ میلیون در هر میلی‌لیتر است.

-تفسیر شدت مشکل:

    • ۱۰ تا ۱۵ میلیون (خفیف): شانس بارداری طبیعی وجود دارد، اما ممکن است زمان‌بر باشد.

    • ۵ تا ۱۰ میلیون (متوسط): احتمال بارداری طبیعی کم است؛ معمولاً کاندیدای IUI (تزریق اسپرم به رحم) هستند.

    • زیر ۵ میلیون (شدید – الیگواسپرمی شدید): وضعیت جدی است. معمولاً نیاز به IVF یا میکرواینجکشن است.

    • صفر (آزواسپرمی): هیچ اسپرمی وجود ندارد (نیاز به نمونه‌برداری از بیضه).

۲. تحرک اسپرم: اسپرم باید شنا کند تا به تخمک برسد. حد نرمال مجموع اسپرم‌های پیش‌رونده باید بالای ۳۲٪ باشد (یا مجموع کل متحرک‌ها بالای ۴۰٪).

این بخش معمولاً به سه دسته تقسیم می‌شود:

-Progressive (پیش‌رونده): اسپرم‌هایی که مستقیم و سریع به جلو حرکت می‌کنند (بهترین نوع).

-Non-Progressive: در جا حرکت می‌کنند یا دور خود می‌چرخند (مفید نیستند).

-Immotile: کاملاً بی‌حرکت

 ۳. شکل اسپرم: این بخش سخت‌گیرانه‌ترین قسمت آزمایش است و اغلب باعث نگرانی بی‌مورد می‌شود. در این فاکتور، شکل سر و دم اسپرم بررسی می‌شود. حد نرمال آن بالای ۴٪ (بله، فقط ۴ درصد!) است.

-تفسیر: اگر در آزمایش شما نوشته شده ۹۵٪ اسپرم‌ها غیرطبیعی (Abnormal) هستند، نترسید! اگر فقط ۵٪ یا ۴٪ نرمال باشند، شما در محدوده سلامت هستید.

-وضعیت جدی: اگر شکل نرمال زیر ۲٪ یا ۱٪ باشد، نفوذ اسپرم به تخمک به صورت طبیعی بسیار دشوار است (عارضه: تراتواسپرمی).

۴. سایر فاکتورهای مهم (علائم خطر)

-Volume (حجم منی): باید بین ۱.۵ تا ۵ میلی‌لیتر باشد. حجم خیلی کم (زیر ۱) ممکن است نشانه انسداد یا انزال بازگشتی باشد.

-WBC (گلبول سفید): باید کمتر از ۱ میلیون باشد. اگر بیشتر باشد (Pyospermia)، نشانه عفونت است که می‌تواند موقتاً باعث ناباروری شود و با آنتی‌بیوتیک درمان می‌شود.

-Liquefaction (زمان روان شدن): منی باید ظرف ۱۵ تا ۳۰ دقیقه آبکی شود. اگر بیشتر از ۶۰ دقیقه طول بکشد، اسپرم‌ها نمی‌توانند آزاد شوند.

جدول جمع‌بندی: وضعیت شما چقدر جدی است؟

پارامتروضعیت نرمال (سبز)وضعیت هشدار (زرد)وضعیت جدی (قرمز)
تعداد> ۱۵ میلیون۱۰ تا ۱۵ میلیون< ۵ میلیون
تحرک پیش‌رونده> ۳۲٪۲۰٪ تا ۳۲٪< ۱۰٪
شکل نرمال> ۴٪۲٪ تا ۳٪

< ۱٪

یک اصطلاح مهم پزشکی: سندروم OAT

اگر در آزمایش شما هر سه مورد (تعداد، تحرک و شکل) پایین باشد، به آن OAT (Oligo-Astheno-Teratozoospermia) می‌گویند. این شایع‌ترین الگویی است که در واریکوسل‌های شدید دیده می‌شود و معمولاً قوی‌ترین دلیل برای انجام جراحی واریکوسل است.

جدول درجات (گرید) واریکوسل برای تشخیص

گرید (درجه)نحوه تشخیص
گرید ۱ (خفیف)فقط با مانور والسالوا (زور زدن) قابل لمس است.
گرید ۲ (متوسط)بدون زور زدن و در حالت ایستاده قابل لمس است، اما دیده نمی‌شود.
گرید ۳ (شدید)بدون لمس کردن و از فاصله دور، مثل یک کیسه پر از کرم روی بیضه دیده می‌شود.

اپیدیدیم را با واریکوسل اشتباه نگیرید!

بسیاری از افراد در معاینه خانگی دچار ترس می‌شوند چون یک لوله نرم را پشت بیضه حس می‌کنند.

-اپیدیدیم (طبیعی): یک لوله نرم و طنابی‌شکل است که به پشت بیضه چسبیده و کاملاً طبیعی است (محل بلوغ اسپرم).

-واریکوسل (غیرطبیعی): شبکه‌ای از رگ‌های کلاف‌شده است که معمولاً بالای بیضه قرار دارد و حجمش بیشتر از یک لوله ساده است.

چه زمانی معاینه خانگی نگران‌کننده است؟

اگر در معاینه با موارد زیر روبرو شدید، حتماً نیاز به سونوگرافی دارید:

-اختلاف سایز محسوس: اگر بیضه سمت چپ (که واریکوسل دارد) به وضوح کوچک‌تر و نرم‌تر از سمت راست شده باشد (نشانه تحلیل رفتن بیضه).

-توده سفت و بدون درد: اگر روی خودِ بدنه بیضه یک دکمه سفت یا سنگریزه حس کردید که با فشار دادن درد نمی‌گیرد (این می‌تواند خطرناک باشد و ربطی به واریکوسل ندارد).

-درد با لمس: اگر با لمس آرام رگ‌های بالای بیضه، درد تیزی حس کردید.

3.6/5 - (66 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر بصیرعثمانی چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکترمن کلیه راستم یه سنگ6ملی وچپ2عددسنگ کوچکترداره آزمایش ادرارانجام دادم توادرارخون دیده شده دکترمیگه اینادفع میشن وخون توادراربه خاطرسنگ های موجوده مشکل نداره از یه طرف مایعات زیادمیخورم کمرنگه واگرنخورم یه ذره پرنگ تره لطف کنیدمعلومات بدید تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      اب زیاد ونمک کم درست میکند
    2. تصویر کاربر بصیرعثمانی چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      من باید چه داروی استفاده کنم الانم دارم لیتورکس بی باهیدروکلوروتیازید مصرف میکنم دکترگفت برواینارو بخوربعددوماه بیا الان من این علایم رو دیدم به تشویش شدم مشوره شمادراین مورد چیه مچکر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر ساسان چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    سلام در سونوگرافی اندازه پروستات نرمال ولی در سی تی اسکن پروستات هتروژن و دارای کلسیفیکاسیون می باشد ضمنا در ادرار گاها لخته خون و همچنین بعد از انزال سوزش سر آلت وجود دارد همچنین لباس زیر آغشته به ترشحات نارنجی رنگ می باشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      اگر بالای ۵۰ سال هستید باید بررسی شوید
    2. تصویر کاربر ساسان چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام خیر 44 سال سن دارم و تشخیص پزشکم پروستاتست مزمن هتروژن می باشد متشکرم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر م.م جمعه ۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام آثای دکتر بنده 53 ساله هستم بعلت این که psa من بار اول 6 بود. بیوبسی پروستات کردم و در جواب مورد خاصی نبودو علی رغم استفاده از داروی تاوانکس psa شد 16 بعد داروهای سیپروفلوکساسین و آپو ترازوسین خورده به مدت 45 روز. آزمایش دادم psa شده بود 8. باز دوباره عمل بیوبسی پروستات انجام دادم ولی باز هم موارد خاص و نگران کننده ای نبود. الان به نظر جناب عالی بهتر است. از دارویی استفاده کنم تا psa به حد طبیع خود برسد. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      یک بار دیگر با گاید mriبیوپسی کنید
    2. تصویر کاربر م.م چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام سه ماه قبل با ام آرای گاید بیوبسی کردم باز چیز خاصی مشاهده نشد.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      پس فعلا فقط پیگیری هر سه ماه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سیاوش چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    با سلام
    من 32 ساله هستم و متاهل و جز با همسرم هیچ رابطه ی غیرمشروعی نداشتم. به تازگی روی آلتم توده های ریزی دیدم که فقط به زگیل تناسلی فکر کردم. نگران هستم و میخواستم نظر شمارو بدونم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      این زگیل است باید کرایو کنید
  • تصویر کاربر مهسا چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید🙏🏿
    آقای دکتر من حدود 5،6 ماه پیش بعد از اینکه عفونت قارچی گرفتم متوحه ضایعات پرز مانندی روی دهانه ی واژنم شدم. به 3 متخصص مختلف مراجعه کردم تو فواصل مختلف گفتن بافت طبیعی بدنته. بعد چندبار رابطه احساس کردم تکه تکه تر شدن و 3 بار دیگه که آخریش یه ماه پیش بود به دکتر خودم مراجعه کردم گفت هنوزم میگم بافت طبیعی بدنته.امروز ولی چک کردم به نظرم بلند تر و بیشتر شده ضایعات و باز هم نگران شدم. وقتی همع گفتن بافت طبیعیه منظر بودم بگن vestibular papiloma هست ولی هیچکدوم نگفتن! نظر شما چیه آقای دکتر؟ به نظر شما hpv هست؟
    عکس رو میفرستم خدمتتون. ضایعات گاهی شفاف و گاهی مثل عکس این رنگین. در ضمن با دست صاف هم میشن و دیگه به این حالت ایستاده نیستن!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی جمعه ۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 867 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام
    بنده دو بار از شما سوال پرسیدم بار اول کد رهگیری رو یاداشت کردم و سوالام رو لطف کردید جواب دادین ولی دیگه نتونستم سوال آخرم رو بپرسم که دوباره سوال جدید ثبت کردم و پول واریز نمودم ولی متاسفانه کد رهگیری رو گم کردم مجبور شدم سوال سوم را هم با کد رهگیری جدید الان ثبت کنم.
    سوال اصلیم اینه: آخرین جواب که به بنده دادین گفتین با توجه به آتروفی و واریکوسل شدیدت, بیضه چپم رو برداری بهتره ولی با توجه به جراحییهای قبلیم روی کشاله ران, آیا بهتره که از چه ناحیه ای جراحی بشم.
    از کشاله ران بیضه ام برداشته بشه یا از کیسه بیضه؟
    دو دکتر رفتم تو کرج یکی دکتر عرب زاده بحری که گفت از کشاله ران باید عمل بشی که عصبش هم در بیاد و دیگری که دکتر رشید نسب میبدی
    هست گفت با توجه به جراحیهای قبلیت روی کشاله ران و وجود چسبندگی های جای عمل صلاح نیست از کشاله عمل بشوید و بهتره از کیسه بیضه جراحی برداشت بیضه انجام بشه.
    موندم چکار کنم
    استاد با توجه به وضعیت من و سونوگرافیم و شرح سوالات قبلیم که در زیر آوردم کدام نوع بهتره؟
    فقط همین رو بگین
    ممنون

    سوالات قبلیم👇👇👇:
    با سلام و احترام و خسته نباشد
    بنده 36 ساله هستم و در سال81 عمل فتق سمت چپ انجام دادم که به خاطر عفونت ناحیه عمل زمان بهبودم طولانی شده و جای عمل مقداری ضخیم شده و نیز در سال84 عمل واریکوسل سمت چپ را انجام دادم که نسبتا خوب بود ولی به خاطر عود آن و وجود درد در سال 92 مجددا هم عمل واریکوسل و فتق را همزمان انجام دادم که به علت طولانی شدن زمان عمل و هماتوم در کیسه بیضه زمان بهبودم نه تنها طولانی شد بلکه موجب آتروفی شدید بیضه چپ و درد در آن شده که تا کنون چندین دکتر رفتم ولی نظرات متفاوتی دارند. یکی قرص مسکن میده و یکی دیگه میگن عمل فایده نداره و باید بیضه چپت تخلیه بشه.
    در ضمن من مشکل بچه دار شدن و آزمایش اسپرم ندارم و خدا رو شکر دو فرزند دارم ولی درد در قسمت بیضه و رگهای واریسی اذیتم میکنه.
    خواهشمندم راهمنایی کنید که چکار کنم و آیا تخلیه موثره یا نه؟
    جواب شما:
    کاری نمیتوان کرد و به خاطر هماتوم و واریکوسل بیضه تحلیل رفته.

    سوال مجدد من این بود که میترسم سرطانی بشه و درد دارم تخلیه اش کنم بهتره یا بماند؟
    جواب شما:
    بردارید بهتره.

    سوال آخر من اینه که با توجه به شرح حالم و سونگرافیم از کشاله ران باید عمل شوم یا از کیسه بیضه.
    اگر از کیسه بیضه ام برداشته بشود مشکلی پیش نمیاد یا عصب جا نمیمونه؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام مجدد
      نه بابا دکتر این چه حرفیه ده تومن در مقابل این تجربیات و وقت گذاشتنهای شما اصلا و ابدا رقمی نیست
      من بگم اورژانسی ام و بیام خدمتتون یا وقت قبلی بگیرم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      ۰۲۱۷۱۰۶۲۳۰۰الی۵۰۰
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر ب.کریمی چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 1022 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. وقتتون بخیر
    پسری هستم 33 ساله و مجرد. همیشه بعد از ادرار استبراء میکنم، اما چندوقتی هست که با عمل استبراء به شددت تحریک میشم. آیا راه درمانی هست که با عمل استبراء این تحریک ایجاد نشه؟(باور بفرمایین موضوع &quot;وسواس&quot; در کار نیست)

    و سوال دوم اینکه همیشه بعد از ادرار چندقطره ازم خارج میشه. چگونه میشه درمان کرد؟ با دارو یا جراحی؟

    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مجتبی چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    بنده سالها قبل مبتلا به زگیل در ناحیه تناسلی شدم و به پزشک پوست مراجعه کردم ایشان دو یا سه زگیل را سوزاندند.وبرطرف شد....الان مجددا به دلیل تیغ زدن در همان ناحیه دو عدد رشد کرده..مالیدن پماد هم چاره ساز نشد..لطفا مرا راهنمایی فرمایید.تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر کریمیان چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    دکتر جان سلام و عرض ادب. خود دکتر صوفی مجید پور پدرم رو عمل کردند و حتی دوبار دیگر هم تنگی کردن مثانه رو تراش دادند که آخرین بار بعد از یک ماه سوند رد نمیشود .حالا ایا بیماری پدرم درمان میشود ? اگر صلاح میدانید برای ادامه درمان خدمت شما برسیم؟ سپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر سارا چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر عزیز.من زیگیل تناسلی تایپ 16 دارم.الان یه چیزی دیدم روی پای پسرم که 3 سالشه خواستم ببینم زیگیله یا نه امکان داره اونم مبتلا شده باشه؟خیلی میترسم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ملکی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 587 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر بنده واریکوسل 3 چپ و 1 راست دارم و چند وقتی هست رگ های شکم از بالای ناف تا بخشی از آلت تناسلی حس درد و سفت شدن ، گشادی و تیر کشیدن شدید دارد و رگ آلت حس گز گز دارد و همینطور رگهای زیر شکم بالای پاها تیر میکشد آیا ربطی به واریکوسل دارد یا خیر ؟

    اگر ندارد نیازی میبینید به چه متخصصی مراجعه کنم و چه کسی ؟
    با نهایت سپاس و احترام .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه کنم 02122642744
  • تصویر کاربر بابک یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 690 مشاهده پرسش
    با سلام و تبریک سال نو
    بنده از گیلان و شهر تالش مزاحمتون میشم و 36 سال دارم و از تاریخ 93/1/4 دچار خون شاشی شدم و هنوز ادامه دارد و هیچگونه دردی هم ندارم فقط درد خیلی خیلی خفیف تو کمرم احساس میکنم و رنگ آن صورتی و یا قهوه ای است . سابقه کلیه درد یا سنگ کلیه هم ندارم . چون متخصص ها تو مسافرت نوروزی هستند نزد پزشک عمومی رفتم ، ازمایش و سنوگرافی هم گرفتم ولی چیزی نشون نداد ولی یک روز قبل از خون شاشی کمردرد داشتم البته خیلی شدید نبود . پزشک عمومی گفت شاید سنگ ریزه دفع شده . طلفاً در زمینه مرا راهنمایی فرمائید . با سپاس بتاریخ 6/1/93
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر تکرار شد اطلاع دهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب