اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بهترین روش تشخیص واریکوسل از روی نشانه های آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
امروزه واریکوسل به عنوان شایعترین علت ناباروری مردان شناخته شده است. مردان زیادی بعلت واریکوسل به مراکز درمانی مختلف مراجعه می کنند و دنبال تشخیص واریکوسل و درمان آن هستند. در این مقاله به بررسی علائم واریکوسل و روش های تشخیص آن می پردازیم.

چگونه بفهمیم واریکوسل داریم؟

  • درد بیضه
  • پر شدگی رگ های آویزان کننده بیضه
  • احساس کیسه کرم در بالای بیضه
  • بی علامتی کامل می تواند از نشانه های واریکوسل باشد.

بزرگ کردن آلت تناسلی

 

تشخیص واریکوسل در خانه (توسط خود فرد)

بهترین مکان برای معاینه، حمام گرم است (چون گرما باعث شل شدن کیسه بیضه و پایین آمدن بیضه‌ها می‌شود که لمس عروق را آسان‌تر می‌کند).

مراحل معاینه شخصی:

-بایستید: واریکوسل معمولاً در حالت ایستاده خود را نشان می‌دهد و در حالت درازکش ناپدید می‌شود.

-مشاهده کنید: جلوی آینه بایستید. آیا سمت چپ (که واریکوسل در آن شایع‌تر است) توده‌ای شبیه “کیسه پر از کرم” دارد؟ یا رگ‌های آبی‌رنگ برجسته می‌بینید؟

-لمس کنید: به آرامی بالای بیضه را بین انگشت شست و اشاره لمس کنید. اگر رگ‌ها سالم باشند، مثل ماکارونی نپخته (سفت و صاف) هستند. اگر واریکوسل باشد، حسی شبیه به لمس کردن یک مشت کرم خاکی نرم یا ماکارونی پخته شده خواهید داشت.

مانور والسالوا واریکوسل چیست؟

بر اساس کتاب های مرجع ارولوژی، تشخیص واریکوسل به صورت قطعی با معاینه می باشد. این تکنیک کلیدی‌ترین روش برای تشخیص واریکوسل‌های خفیف (گرید ۱) است که در حالت عادی دیده یا لمس نمی‌شوند.

-روش انجام: پزشک از شما می خواهد که در حالی که ایستاده‌اید، نفس عمیقی بکشید، دهان و بینی خود را ببندید و مانند زمانی که می‌خواهید اجابت مزاج کنید (یا بادکنکی را به زور باد کنید)، به شکم خود فشار بیاورید (زور بزنید).

-چه اتفاقی می‌افتد؟: این کار فشار داخل شکم را بالا می‌برد. اگر دریچه‌های لانه کبوتری در سیاهرگ‌های بیضه خراب باشند، این فشار باعث می‌شود خون به سمت پایین (بیضه) پس بزند و رگ‌ها ناگهان متورم و قابل لمس شوند. اگر با زور زدن، بالای بیضه متورم شد، احتمالاً واریکوسل دارید.

علائم واریکوسل

بر اساس یافته های زیر، واریکوسل به سه درجه خفیف، متوسط و شدید تقسیم می شود.

نوع خفیف

زمانی است که در حالت طبیعی رگ سالم است وقتی بیمار بینی را گرفته و فشار می دهد رگ خراب شده برجسته می شود که به این واریکوسل نوع Ι گفته می شود.

نوع متوسط

در معاینه رگ خراب شده کاملاً گشاد و مشخص است و نیاز به فشار شکمی ندارد ولی اگر بیمار بینی خود را گرفته و فشار دهد برجستگی رگ 2 الی 3 برابر می شود که به آن واریکوسل نوع Π می گویند.

نوع شدید

در این حالت برجستگی رگ های بیضه با نگاه کاملاً مشخص و مثل کیسه پر از کرم در بالای بیضه دیده می شود و در معاینه بالای بیضه پر از رگ های گشاد شده می باشد و اگر بیمار بینی خود را گرفته و فشار دهد چند برابر خواهد شدکه به آن واریکسل گرید Ш می گویند. هزینه عمل جراحی واریکوسل بسته به شدت بیماری و یکطرفه یا دو طرفه بودن آن متفاوت است.

سونوگرافی واریکوسل چگونه است؟

سونوگرافی رنگی داپلر تقریبا در تمامی موارد ابتلا به واریکوسل انجام شده و آزمایش تشخیصی انتخابی می باشد. ورید های متسع و پیچ خورده در این سونوگرافی (با مقیاس خاکستری) دیده می شوند. انجام مانور والسالوا می تواند قطر ورید را افزایش دهد. در واریکوسل هایی که بدون علامت و تحت بالینی هستند امکان دارد قطر داخلی ورید اسپرماتیک 2 تا 3 میلی متر باشد.

در مواردی که واریکوسل بسیار کوچک یا تحت بالینی می باشد، نمی توان جهت تشخیص ابتلا به واریکوسل قطر ورید ها را به عنوان معیاری مطمئن در نظر گرفت. این قطر ها تنها جهت مستند سازی و بررسی های پاتولوژی به کار گرفته می شوند. سونوگرافی رنگی داپلر جهت بررسی تغییرات همودینامیکی مرتبط با این بیماری به کار گرفته می شود. در صورتی که قطر ورید کوچک باشد این تغییرات را می توان معیار تشخیص قرار داد.

سونوگرافی واریکوسل

اغلب در هنگام تنفس آرام، ایستادن یا انجام مانور والسالوا بازگشت جریان خون در این ورید ها دیده می شود. در تحلیل طیفی داده ها الگو های مختلفی از جریان خون در این ورید های متسع نشان داده می شود. با این حال، اختصاصی ترین الگوی تشخیصی الگوی جریان خون وریدی است که به بیضه ها رسیده و با افزایش فشار شکمی افزایش می یابد. در یک مطالعه از یک سیستم امتیاز دهی جهت تشخیص واریکوسل استفاده شد.

برای آگاهی از بیماری واریکوسل و صحبت هایی که در مورد درمان واریکوسل با یخ، نخ و از این قبیل موارد در میان مردم شایع شده است بر روی لینک درمان واریکوسل کلیک کنید.

این سیستم به طور کلی یافته های انفرادی ذکر شده را در بر گرفته و به هر کدام از آن ها امتیاز دهی می کند. تصور بر این است که این فرایند نسبت به معاینه فیزیکی نتایج اختصاصی تری ارائه می دهد.سونوگرافی داپلر در بازه زمانی پس از عمل نیز جهت بررسی اثرات درمانی جراحی و پایش بروز مجدد بیماری اهمیت فراوانی دارد.

در اغلب موارد، ترمیم میکروسرجیکال (جراحی میکروسکوپی) واریکوسل انجام می شود. همچنین تحقیقات بیان دارند که سونوگرافی رنگی داپلر در ترسیم آناتومی و نمایش الگو های جریان آناستوموز میکروسرجیکال مفید است. به همین دلیل معمولا جهت تشخیص و پیگیری واریکوسل انجام سونوگرافی رنگی داپلر از کیسه بیضه پیشنهاد می شود.

تشخیص واریکوسل با آزمایش اسپرم

در رابطه با نحوه تشخیص واریکوسل با آزمایش اسپرم باید گفت که اگر پزشک به وجود واریکوسل مشکوک شود، انجام یک آزمایش سونوگرافی را درخواست خواهد داد. در صورتی که فرد با مشکلات باروری مواجه باشد، پزشک جهت بررسی کیفیت اسپرم ها انجام یک آزمایش اسپرم را برای او تجویز می کند.

آزمایش اسپرم به تنهایی نمی‌گوید “شما واریکوسل دارید”، بلکه آسیب‌های ناشی از واریکوسل را نشان می‌دهد. در واقع بسیاری از افراد واریکوسل دارند اما آزمایش اسپرمشان سالم است (که معمولاً نیاز به عمل ندارند). الگوی کلاسیک واریکوسل در آزمایش اسپرم (الگوی استرس):

در اینجا یک راهنمای ساده و کاربردی برای خواندن برگه‌ی آزمایش آورده شده است. اعداد زیر «حداقل‌های طبیعی» هستند؛ یعنی اگر اعداد شما بالاتر از این باشد، وضعیت نرمال است.

۱. تعداد اسپرم: این عدد نشان می‌دهد در هر میلی‌لیتر منی، چند میلیون اسپرم وجود دارد. حد نرمال آن بالای ۱۵ میلیون در هر میلی‌لیتر است.

-تفسیر شدت مشکل:

    • ۱۰ تا ۱۵ میلیون (خفیف): شانس بارداری طبیعی وجود دارد، اما ممکن است زمان‌بر باشد.

    • ۵ تا ۱۰ میلیون (متوسط): احتمال بارداری طبیعی کم است؛ معمولاً کاندیدای IUI (تزریق اسپرم به رحم) هستند.

    • زیر ۵ میلیون (شدید – الیگواسپرمی شدید): وضعیت جدی است. معمولاً نیاز به IVF یا میکرواینجکشن است.

    • صفر (آزواسپرمی): هیچ اسپرمی وجود ندارد (نیاز به نمونه‌برداری از بیضه).

۲. تحرک اسپرم: اسپرم باید شنا کند تا به تخمک برسد. حد نرمال مجموع اسپرم‌های پیش‌رونده باید بالای ۳۲٪ باشد (یا مجموع کل متحرک‌ها بالای ۴۰٪).

این بخش معمولاً به سه دسته تقسیم می‌شود:

-Progressive (پیش‌رونده): اسپرم‌هایی که مستقیم و سریع به جلو حرکت می‌کنند (بهترین نوع).

-Non-Progressive: در جا حرکت می‌کنند یا دور خود می‌چرخند (مفید نیستند).

-Immotile: کاملاً بی‌حرکت

 ۳. شکل اسپرم: این بخش سخت‌گیرانه‌ترین قسمت آزمایش است و اغلب باعث نگرانی بی‌مورد می‌شود. در این فاکتور، شکل سر و دم اسپرم بررسی می‌شود. حد نرمال آن بالای ۴٪ (بله، فقط ۴ درصد!) است.

-تفسیر: اگر در آزمایش شما نوشته شده ۹۵٪ اسپرم‌ها غیرطبیعی (Abnormal) هستند، نترسید! اگر فقط ۵٪ یا ۴٪ نرمال باشند، شما در محدوده سلامت هستید.

-وضعیت جدی: اگر شکل نرمال زیر ۲٪ یا ۱٪ باشد، نفوذ اسپرم به تخمک به صورت طبیعی بسیار دشوار است (عارضه: تراتواسپرمی).

۴. سایر فاکتورهای مهم (علائم خطر)

-Volume (حجم منی): باید بین ۱.۵ تا ۵ میلی‌لیتر باشد. حجم خیلی کم (زیر ۱) ممکن است نشانه انسداد یا انزال بازگشتی باشد.

-WBC (گلبول سفید): باید کمتر از ۱ میلیون باشد. اگر بیشتر باشد (Pyospermia)، نشانه عفونت است که می‌تواند موقتاً باعث ناباروری شود و با آنتی‌بیوتیک درمان می‌شود.

-Liquefaction (زمان روان شدن): منی باید ظرف ۱۵ تا ۳۰ دقیقه آبکی شود. اگر بیشتر از ۶۰ دقیقه طول بکشد، اسپرم‌ها نمی‌توانند آزاد شوند.

جدول جمع‌بندی: وضعیت شما چقدر جدی است؟

پارامتروضعیت نرمال (سبز)وضعیت هشدار (زرد)وضعیت جدی (قرمز)
تعداد> ۱۵ میلیون۱۰ تا ۱۵ میلیون< ۵ میلیون
تحرک پیش‌رونده> ۳۲٪۲۰٪ تا ۳۲٪< ۱۰٪
شکل نرمال> ۴٪۲٪ تا ۳٪

< ۱٪

یک اصطلاح مهم پزشکی: سندروم OAT

اگر در آزمایش شما هر سه مورد (تعداد، تحرک و شکل) پایین باشد، به آن OAT (Oligo-Astheno-Teratozoospermia) می‌گویند. این شایع‌ترین الگویی است که در واریکوسل‌های شدید دیده می‌شود و معمولاً قوی‌ترین دلیل برای انجام جراحی واریکوسل است.

جدول درجات (گرید) واریکوسل برای تشخیص

گرید (درجه)نحوه تشخیص
گرید ۱ (خفیف)فقط با مانور والسالوا (زور زدن) قابل لمس است.
گرید ۲ (متوسط)بدون زور زدن و در حالت ایستاده قابل لمس است، اما دیده نمی‌شود.
گرید ۳ (شدید)بدون لمس کردن و از فاصله دور، مثل یک کیسه پر از کرم روی بیضه دیده می‌شود.

اپیدیدیم را با واریکوسل اشتباه نگیرید!

بسیاری از افراد در معاینه خانگی دچار ترس می‌شوند چون یک لوله نرم را پشت بیضه حس می‌کنند.

-اپیدیدیم (طبیعی): یک لوله نرم و طنابی‌شکل است که به پشت بیضه چسبیده و کاملاً طبیعی است (محل بلوغ اسپرم).

-واریکوسل (غیرطبیعی): شبکه‌ای از رگ‌های کلاف‌شده است که معمولاً بالای بیضه قرار دارد و حجمش بیشتر از یک لوله ساده است.

چه زمانی معاینه خانگی نگران‌کننده است؟

اگر در معاینه با موارد زیر روبرو شدید، حتماً نیاز به سونوگرافی دارید:

-اختلاف سایز محسوس: اگر بیضه سمت چپ (که واریکوسل دارد) به وضوح کوچک‌تر و نرم‌تر از سمت راست شده باشد (نشانه تحلیل رفتن بیضه).

-توده سفت و بدون درد: اگر روی خودِ بدنه بیضه یک دکمه سفت یا سنگریزه حس کردید که با فشار دادن درد نمی‌گیرد (این می‌تواند خطرناک باشد و ربطی به واریکوسل ندارد).

-درد با لمس: اگر با لمس آرام رگ‌های بالای بیضه، درد تیزی حس کردید.

3.6/5 - (66 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حمید یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر شست سال سن دارم دو سال پیش با بزرگی پروستات مراجعه PSA 8.31وfree1.97 بی اوپسی کردم منفی بود یکماه PSAگرفتم 11.7 free 1.86بودیکما قرص تجویز شد بعد PSA 13.9 و Free 2.9شده است دستور چی می‌فرماید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام باید نمونه ذبرداری کنید فیلم نمونه برداری من در سایتم را ببینید تماس02122642744

  • تصویر کاربر جعفر یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 886 مشاهده پرسش
    ضمن عرض سلام از مشهد مزاحمتون میشم. مردی ۴۷ ساله هستم. حدود ۱۶ سال قبل یک آقای دکتر داخلی که برای سرماخوردگی پیششون رفته بودم پرسیدند آیا ازدواج کرده ام و جواب منفی دادم. علتش را پرسیدند گفتم راحتم و علاقه ای به ازدواج ندارم. بعد موضوع را عوض کردند و در پایان گفتند سه آمپول میدهم که برای تقویت بدنت خوبست و سرحالت هم میکند و کمتر مریض میشوی، هر دو هفته یکی بزن. من دو آمپول را که زدم ، یک هفته قبل از تزریق سوم احساس توده بزرگ در پایین شکم و تکرر ادرار و انزال های پیاپی در خواب و نعوظ طولانی مدت داشتم. به یک دکتر اورولوژیست مراجعه کردم و ایشان از ابتلای من به این مشکلها در سن ۳۱ سالگی خیلی تعجب کردند و با وجود آنکه کشت ادرارم مشکلی نداشت پنج هفته نیتروفورانتوئین و باکلوفن مصرف کردم که در پایان که درباره آمپول ناندرولون دکانوئات گفتم ، گفتند همه از عوارض تجویز بی‌جای آن آمپول بوده است. بعد از آن مورد بزرگی پروستات و کوچک شدن بیضه ها با من ماند و کم کم اختلال حفظ نعوظ برای مدت طولانی تر و همچنین زود انزالی هم به آن اضافه شد اما چون مجرد بودم مشکل خاصی با آن نداشتم. آبان‌ماه ۹۷ داروی سیتالوپرام را که دوسال برای مشکلات سایکوسوماتیک مصرف میکردم را پس از تقلیل دوز قطع کردم. از یکماه پس از قطع آن احساس افزایش میل جنسی و فعالیت بیشتر پروستات را داشتم. دی ماه ۹۷ با درد در بیضه راست منتشر در پا به دکتر توکلی اورولوژیست مراجعه کردم . سونوگرافی کامل مثانه و پروستات و بیضه ها و آزمایش دادند. نتیجهpsa(CL)2.24. ادرار طبیعی . پروستات ۳۶ در ۵۴ یکنواخت با تشخیص هایپرپلازی خوش خیم. بیضه ها کوچک ۳۱ و ۳۳. تشخیص فقط هایپرپلازی خوش خیم بود و تجویز مصرف دوبار قرص پروستاتان در روز. البته متوجه شدم هربار از موتور سیکلت استفاده بیشتری برای رفت و آمد میکنم مشکلات پروستات بیشتر میشود.
    مشکل کامل حل شد و زندگی عادی و دوباره سفرهای شهری بیشتر با موتور سیکلت.
    یکماه قبل در اواخر فروردین ماه احساس سوزش ادرار و تغییر رنگ ادرار و احساس قلقلک و تحریک در طول آلت تناسلی داشتم. به حساب خوردن زیاد گرمی و آجیل در عید نوروز و بعد از آن گذاشتم و مایعات زیاد خوردم. بهتر شد اما در ۲۸ فروردین ماه با احساس لرز بسیار شدید و تب ۳۸ روبرو شدم. صبح روز بعد به درمانگاه رفتم و آزمایش و سونو انجام دادم. در ادرار وجود باکتری مشخص شد. اما پس از کشت no growth. و psa 10 و free psa 2.35. سونو همه چیز عادی در مورد مثانه بود.متاسفانه پنجشنبه بود و اجباراً دکتر داخلی رفتم ایشان دو آمپول جنتامایسبن و پنج قرص جمی فلوکساسین ۳۲۰ دادند. دو شنبه بعد خدمت دکتر اورولوگ رفتم و ایشان گفتند آنتی بیوتیک کافی نبوده و ده روز لووفلوکساسبن ۵۰۰ اضافه کردند و گفتند بعد از ده روز پس از اتمام دارو آزمایش پی اس آ و کشت ادرار بدهم. چند روز قبل که ۹ روز از آخرین آنتی بیوتیک گذشته بود آزمایش دادم ادرار طبیعی اما psa 16.9 و free psa 2.99 بود !! خیلی ترسیدم. به دکتر مهدوی مراجعه کردم ایشان گفتند آنتی بیوتیک ها کامل نبوده و ده روز سیپروفلوکساسبن ۱۰۰۰ واحد در روز و بعد از آن ده روز ۵۰۰ واحد در روز مصرف کنم و بعد از آن ده روز صبر کنم و ۲۲ خرداد ماه جاری آزمایش را تکرار کنم.
    جناب دکتر از این افزایش پی اس آ خیلی ترسیدم. اگر لازم می‌فرمایید تهران حضورا خدمت برسم . الان مشکل جدی تکرر ادرار یا بیدار شدن در خواب ندارم. کمی گاهی باسن و پاها سوزن سوزن می‌شود و گاهی خوب است. اما از نظر روحی حس خوبی ندارم. ممکن است پروستاتیت مزمن عصبی گرفتار شده باشم اما خدای ناکرده سرطان باشد چه کنم. بابت اینهمه توضیح عذر خواهم.
    الان همان قرصهای سیپرو و سلککسیب. و قرص اس سیتالوپرام ۱۰ و آپودوکسپین ۱۰ را که دکتر روانپزشک تجویز کردند را استفاده میکنم. باز هم سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)

      دارو را قطع و3 ماه ذبعد تست را تکرار کنید وبفزستید ببینم

  • تصویر کاربر حیدر یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    با سلام ... 43 سالمه با 185 سانت قد و 117 کیلو وزن ... شبها تکرر ادرار اذیتم میکنه و تا سه مرتبه راحت مجبورم بیدار شم ... سونوگرافی انجام دادم که در جواب در مورد کلیه ها و مثانه مشکلی نداشته ولی پروستات با حجم 47 سی سی افزایش داشته و اکوی هموژن در آن مشهود است . ازمایش پی اس آ هم انجام دادم که مقدار قند نرمال بود و مقدار پی اس آ آزادش 0.54 و خود پی اس آ 0.7 نسبت بین این دو 0.77 گزارش شده ... به دکتر مراجعه کردم قرص آمنیک تجویز کرده و تا الان که 14 عددش رو مصرف کردم تاثیری نداشته ... من عموما زیاد آب مصرف نمیکنم و نهایتا شب به غیر از مصرف میوه همون قرص را فقط با یک لیوان آب میخورم ... این مساله منو بشدت نگران و هراسان کرده ... مستدعی است راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)

      4 ساعت قبل از خواب مایعات را کم کنید بهتر میشود

  • تصویر کاربر علي یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 528 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر
    ١٧ سالم هست
    بعضي مواقع كه تحريك زيادي ميشوم بيضه ي سمت راست درد زيادي ميگيرد وكمي هم زير شكم و هنگام ادرار هم درد بيضه هست اما بعد از چند ساعت خوب ميشود
    من بدنسازي را حرفه اي دنبال ميكنم
    ميخواستم بدونم اينها طبيعي است و مشكلي ندارد يا مشكل دارد؟
    چون من از چند نفر پرسيدم بهم گفتند در سن شما عادي است و تا ازدواج اينها هست
    من فقط نگرانم كه مشكلي نباشه
    ممنون ميشم كمكم كنيد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)

      سر فرصت سنوگرافی بیضه کنید بفزستید ببینم

    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)

      سر فرصت سنوگرافی بیضه کنید بفزستید ببینم

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Ali یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر خسته نباشيد بنده ديروز با نامزدم يه رابطه جنسي داشتم ك بعدش متوجه شدم يه جوش سر التم زده سال قبل ب دليل رابطه متوجه شدم جوش دور التم زياد شده با مراجعه به دكتر گفت مولوسكوم هستش و ب خودي خود رفع ميشن ولي الان نگران هستم جيز بدي باشه؟چيكار كنم اقاي دكتر؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد
    عكسشو هم براتون فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)

      اگر از بین نرفت بیایید کرایو کنم مهم نیست02122642744

  • تصویر کاربر نگار یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر من دو سال پیش تست اچ پی وی دادم و تستم منفی بود ولی شوهرم چندروز پیش روی آلتش ضایعه ای به وجود اومد که زگیل بوده از نوع شش....من و همسرم سکس دهانی داشتیم که چند وقت بفد داخل دهانم چیزی شبیه جوش به وجود اومده که هر چند روز از بین میره و دوباره به وجود میاد میخوام بدونم مشکلی برای بچم از نظر بوسیدن به وجود نیاد و اینکه آیا زگیل هست یا نه آقای دکتر زدن واکسن اچ پی وی برای بچم ضروری هست یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)

      این اصلا زرگیل نیست نگران نباشید

  • تصویر کاربر مهدیه دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    من مجرد هستم و برای زگیل کرایو کردم اما بعد یک هفته شدید درد میکنه و پوستم ورومده خیلییی نگرانم جاش نمونه😭میخواستم ببینید طبیعیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)

      این طبیعی است یعنی جواب داده است

  • تصویر کاربر شكيبا دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 512 مشاهده پرسش
    با سلام با توجه به سؤال قبلم بنده مجددا جايي رو كه قبلا ليزر كردم يك زايده كوچك ديدم ميخوام ببينم اين زگيل هست چون من و شوهرم رابطه اي خارج از روابط خودمون نداشتيم ومن فقط اپيلاسيون ميرفتم
    ممكن هست اين اسكين تگ باشه آخه من روي گردنم هم اسكين تگ دارم عكس الان و سؤال قبلم رو ارسال ميكنم
    ممنون از لطفتون با سلام
    من٣6 سالمه و١٠ ساله ازدواج كردم
    ٢ ماه پيش ٢ تا زايده كوچك و آويزان ١٠ سانت زير بخيه سزارينم روي پوست دستگاه تناسلي ديدم كه مشكوك به زگيل شدم و پزشك زنانم ليزر كردن وزايده از بين رفت آزمايش پاپ اسمير وhpv از نمونه پاپ انجام شد پاپ اسمير نرمال بود ولي hpv68 مثبت اعلام شد
    كولپوسكوپي شدم و نمونه هم گرفتن همه چيز خوب بود ومن واكسن گارداسيل هم شروع كردم نگراني من از اينه كه چون ما سكس دهاني هم داريم آيا ممكنه اين ويروس به دهان من يا همسرم وارد بشه واز طريق ليوان يا غيره به فرزندانمون انتقال بديم بايد بگم كه شوهرم يه زايده شبيه به زايده من همين طور آويزان روي كشاله رانش داره كه چند سالي ميشه واقعا وسواس ديوونم كرده از بس دستشويي وحمام ودستامو شستم داغون شدم
    لطفا راهنماييم كنين
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)

      زگیل غیر از تماسهای جنسی الوده منقل نمیشود

  • تصویر کاربر بانو یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    سلام هسته نباشید آقادکتر،ببخشین من یدونه سنگ۹میلی ب فاصله ۴سانتی مترازلگنچه سمت چپ داشتم.رفتم سنگ شکن انجام دادم الان سنوگرافی بعد ازسنگ شکنم این جوابش تصویر یک سنگ۹میلی در میانه حالب چپ روئیت شد.الان نظرشما چیه چکارکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)

      02122642744 باید این سنگک عمل سربایی سنگک ذشکنی حالب شود فیلم عمل من در سایتم را ببینید تماس اگر بماند کلیه را از کار میاندازد

  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    سلام میخواستم ببینم این لکه های سیاه دلیلش چیه یه مقداری خارش دارم رو بیضه هام بعضی وقتا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)

      سلامن اینها مهم نیستند

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ملکی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 587 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر بنده واریکوسل 3 چپ و 1 راست دارم و چند وقتی هست رگ های شکم از بالای ناف تا بخشی از آلت تناسلی حس درد و سفت شدن ، گشادی و تیر کشیدن شدید دارد و رگ آلت حس گز گز دارد و همینطور رگهای زیر شکم بالای پاها تیر میکشد آیا ربطی به واریکوسل دارد یا خیر ؟

    اگر ندارد نیازی میبینید به چه متخصصی مراجعه کنم و چه کسی ؟
    با نهایت سپاس و احترام .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه کنم 02122642744
  • تصویر کاربر بابک یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 690 مشاهده پرسش
    با سلام و تبریک سال نو
    بنده از گیلان و شهر تالش مزاحمتون میشم و 36 سال دارم و از تاریخ 93/1/4 دچار خون شاشی شدم و هنوز ادامه دارد و هیچگونه دردی هم ندارم فقط درد خیلی خیلی خفیف تو کمرم احساس میکنم و رنگ آن صورتی و یا قهوه ای است . سابقه کلیه درد یا سنگ کلیه هم ندارم . چون متخصص ها تو مسافرت نوروزی هستند نزد پزشک عمومی رفتم ، ازمایش و سنوگرافی هم گرفتم ولی چیزی نشون نداد ولی یک روز قبل از خون شاشی کمردرد داشتم البته خیلی شدید نبود . پزشک عمومی گفت شاید سنگ ریزه دفع شده . طلفاً در زمینه مرا راهنمایی فرمائید . با سپاس بتاریخ 6/1/93
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر تکرار شد اطلاع دهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب