اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بهترین روش تشخیص واریکوسل از روی نشانه های آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
امروزه واریکوسل به عنوان شایعترین علت ناباروری مردان شناخته شده است. مردان زیادی بعلت واریکوسل به مراکز درمانی مختلف مراجعه می کنند و دنبال تشخیص واریکوسل و درمان آن هستند. در این مقاله به بررسی علائم واریکوسل و روش های تشخیص آن می پردازیم.

چگونه بفهمیم واریکوسل داریم؟

  • درد بیضه
  • پر شدگی رگ های آویزان کننده بیضه
  • احساس کیسه کرم در بالای بیضه
  • بی علامتی کامل می تواند از نشانه های واریکوسل باشد.

بزرگ کردن آلت تناسلی

 

تشخیص واریکوسل در خانه (توسط خود فرد)

بهترین مکان برای معاینه، حمام گرم است (چون گرما باعث شل شدن کیسه بیضه و پایین آمدن بیضه‌ها می‌شود که لمس عروق را آسان‌تر می‌کند).

مراحل معاینه شخصی:

-بایستید: واریکوسل معمولاً در حالت ایستاده خود را نشان می‌دهد و در حالت درازکش ناپدید می‌شود.

-مشاهده کنید: جلوی آینه بایستید. آیا سمت چپ (که واریکوسل در آن شایع‌تر است) توده‌ای شبیه “کیسه پر از کرم” دارد؟ یا رگ‌های آبی‌رنگ برجسته می‌بینید؟

-لمس کنید: به آرامی بالای بیضه را بین انگشت شست و اشاره لمس کنید. اگر رگ‌ها سالم باشند، مثل ماکارونی نپخته (سفت و صاف) هستند. اگر واریکوسل باشد، حسی شبیه به لمس کردن یک مشت کرم خاکی نرم یا ماکارونی پخته شده خواهید داشت.

مانور والسالوا واریکوسل چیست؟

بر اساس کتاب های مرجع ارولوژی، تشخیص واریکوسل به صورت قطعی با معاینه می باشد. این تکنیک کلیدی‌ترین روش برای تشخیص واریکوسل‌های خفیف (گرید ۱) است که در حالت عادی دیده یا لمس نمی‌شوند.

-روش انجام: پزشک از شما می خواهد که در حالی که ایستاده‌اید، نفس عمیقی بکشید، دهان و بینی خود را ببندید و مانند زمانی که می‌خواهید اجابت مزاج کنید (یا بادکنکی را به زور باد کنید)، به شکم خود فشار بیاورید (زور بزنید).

-چه اتفاقی می‌افتد؟: این کار فشار داخل شکم را بالا می‌برد. اگر دریچه‌های لانه کبوتری در سیاهرگ‌های بیضه خراب باشند، این فشار باعث می‌شود خون به سمت پایین (بیضه) پس بزند و رگ‌ها ناگهان متورم و قابل لمس شوند. اگر با زور زدن، بالای بیضه متورم شد، احتمالاً واریکوسل دارید.

علائم واریکوسل

بر اساس یافته های زیر، واریکوسل به سه درجه خفیف، متوسط و شدید تقسیم می شود.

نوع خفیف

زمانی است که در حالت طبیعی رگ سالم است وقتی بیمار بینی را گرفته و فشار می دهد رگ خراب شده برجسته می شود که به این واریکوسل نوع Ι گفته می شود.

نوع متوسط

در معاینه رگ خراب شده کاملاً گشاد و مشخص است و نیاز به فشار شکمی ندارد ولی اگر بیمار بینی خود را گرفته و فشار دهد برجستگی رگ 2 الی 3 برابر می شود که به آن واریکوسل نوع Π می گویند.

نوع شدید

در این حالت برجستگی رگ های بیضه با نگاه کاملاً مشخص و مثل کیسه پر از کرم در بالای بیضه دیده می شود و در معاینه بالای بیضه پر از رگ های گشاد شده می باشد و اگر بیمار بینی خود را گرفته و فشار دهد چند برابر خواهد شدکه به آن واریکسل گرید Ш می گویند. هزینه عمل جراحی واریکوسل بسته به شدت بیماری و یکطرفه یا دو طرفه بودن آن متفاوت است.

سونوگرافی واریکوسل چگونه است؟

سونوگرافی رنگی داپلر تقریبا در تمامی موارد ابتلا به واریکوسل انجام شده و آزمایش تشخیصی انتخابی می باشد. ورید های متسع و پیچ خورده در این سونوگرافی (با مقیاس خاکستری) دیده می شوند. انجام مانور والسالوا می تواند قطر ورید را افزایش دهد. در واریکوسل هایی که بدون علامت و تحت بالینی هستند امکان دارد قطر داخلی ورید اسپرماتیک 2 تا 3 میلی متر باشد.

در مواردی که واریکوسل بسیار کوچک یا تحت بالینی می باشد، نمی توان جهت تشخیص ابتلا به واریکوسل قطر ورید ها را به عنوان معیاری مطمئن در نظر گرفت. این قطر ها تنها جهت مستند سازی و بررسی های پاتولوژی به کار گرفته می شوند. سونوگرافی رنگی داپلر جهت بررسی تغییرات همودینامیکی مرتبط با این بیماری به کار گرفته می شود. در صورتی که قطر ورید کوچک باشد این تغییرات را می توان معیار تشخیص قرار داد.

سونوگرافی واریکوسل

اغلب در هنگام تنفس آرام، ایستادن یا انجام مانور والسالوا بازگشت جریان خون در این ورید ها دیده می شود. در تحلیل طیفی داده ها الگو های مختلفی از جریان خون در این ورید های متسع نشان داده می شود. با این حال، اختصاصی ترین الگوی تشخیصی الگوی جریان خون وریدی است که به بیضه ها رسیده و با افزایش فشار شکمی افزایش می یابد. در یک مطالعه از یک سیستم امتیاز دهی جهت تشخیص واریکوسل استفاده شد.

برای آگاهی از بیماری واریکوسل و صحبت هایی که در مورد درمان واریکوسل با یخ، نخ و از این قبیل موارد در میان مردم شایع شده است بر روی لینک درمان واریکوسل کلیک کنید.

این سیستم به طور کلی یافته های انفرادی ذکر شده را در بر گرفته و به هر کدام از آن ها امتیاز دهی می کند. تصور بر این است که این فرایند نسبت به معاینه فیزیکی نتایج اختصاصی تری ارائه می دهد.سونوگرافی داپلر در بازه زمانی پس از عمل نیز جهت بررسی اثرات درمانی جراحی و پایش بروز مجدد بیماری اهمیت فراوانی دارد.

در اغلب موارد، ترمیم میکروسرجیکال (جراحی میکروسکوپی) واریکوسل انجام می شود. همچنین تحقیقات بیان دارند که سونوگرافی رنگی داپلر در ترسیم آناتومی و نمایش الگو های جریان آناستوموز میکروسرجیکال مفید است. به همین دلیل معمولا جهت تشخیص و پیگیری واریکوسل انجام سونوگرافی رنگی داپلر از کیسه بیضه پیشنهاد می شود.

تشخیص واریکوسل با آزمایش اسپرم

در رابطه با نحوه تشخیص واریکوسل با آزمایش اسپرم باید گفت که اگر پزشک به وجود واریکوسل مشکوک شود، انجام یک آزمایش سونوگرافی را درخواست خواهد داد. در صورتی که فرد با مشکلات باروری مواجه باشد، پزشک جهت بررسی کیفیت اسپرم ها انجام یک آزمایش اسپرم را برای او تجویز می کند.

آزمایش اسپرم به تنهایی نمی‌گوید “شما واریکوسل دارید”، بلکه آسیب‌های ناشی از واریکوسل را نشان می‌دهد. در واقع بسیاری از افراد واریکوسل دارند اما آزمایش اسپرمشان سالم است (که معمولاً نیاز به عمل ندارند). الگوی کلاسیک واریکوسل در آزمایش اسپرم (الگوی استرس):

در اینجا یک راهنمای ساده و کاربردی برای خواندن برگه‌ی آزمایش آورده شده است. اعداد زیر «حداقل‌های طبیعی» هستند؛ یعنی اگر اعداد شما بالاتر از این باشد، وضعیت نرمال است.

۱. تعداد اسپرم: این عدد نشان می‌دهد در هر میلی‌لیتر منی، چند میلیون اسپرم وجود دارد. حد نرمال آن بالای ۱۵ میلیون در هر میلی‌لیتر است.

-تفسیر شدت مشکل:

    • ۱۰ تا ۱۵ میلیون (خفیف): شانس بارداری طبیعی وجود دارد، اما ممکن است زمان‌بر باشد.

    • ۵ تا ۱۰ میلیون (متوسط): احتمال بارداری طبیعی کم است؛ معمولاً کاندیدای IUI (تزریق اسپرم به رحم) هستند.

    • زیر ۵ میلیون (شدید – الیگواسپرمی شدید): وضعیت جدی است. معمولاً نیاز به IVF یا میکرواینجکشن است.

    • صفر (آزواسپرمی): هیچ اسپرمی وجود ندارد (نیاز به نمونه‌برداری از بیضه).

۲. تحرک اسپرم: اسپرم باید شنا کند تا به تخمک برسد. حد نرمال مجموع اسپرم‌های پیش‌رونده باید بالای ۳۲٪ باشد (یا مجموع کل متحرک‌ها بالای ۴۰٪).

این بخش معمولاً به سه دسته تقسیم می‌شود:

-Progressive (پیش‌رونده): اسپرم‌هایی که مستقیم و سریع به جلو حرکت می‌کنند (بهترین نوع).

-Non-Progressive: در جا حرکت می‌کنند یا دور خود می‌چرخند (مفید نیستند).

-Immotile: کاملاً بی‌حرکت

 ۳. شکل اسپرم: این بخش سخت‌گیرانه‌ترین قسمت آزمایش است و اغلب باعث نگرانی بی‌مورد می‌شود. در این فاکتور، شکل سر و دم اسپرم بررسی می‌شود. حد نرمال آن بالای ۴٪ (بله، فقط ۴ درصد!) است.

-تفسیر: اگر در آزمایش شما نوشته شده ۹۵٪ اسپرم‌ها غیرطبیعی (Abnormal) هستند، نترسید! اگر فقط ۵٪ یا ۴٪ نرمال باشند، شما در محدوده سلامت هستید.

-وضعیت جدی: اگر شکل نرمال زیر ۲٪ یا ۱٪ باشد، نفوذ اسپرم به تخمک به صورت طبیعی بسیار دشوار است (عارضه: تراتواسپرمی).

۴. سایر فاکتورهای مهم (علائم خطر)

-Volume (حجم منی): باید بین ۱.۵ تا ۵ میلی‌لیتر باشد. حجم خیلی کم (زیر ۱) ممکن است نشانه انسداد یا انزال بازگشتی باشد.

-WBC (گلبول سفید): باید کمتر از ۱ میلیون باشد. اگر بیشتر باشد (Pyospermia)، نشانه عفونت است که می‌تواند موقتاً باعث ناباروری شود و با آنتی‌بیوتیک درمان می‌شود.

-Liquefaction (زمان روان شدن): منی باید ظرف ۱۵ تا ۳۰ دقیقه آبکی شود. اگر بیشتر از ۶۰ دقیقه طول بکشد، اسپرم‌ها نمی‌توانند آزاد شوند.

جدول جمع‌بندی: وضعیت شما چقدر جدی است؟

پارامتروضعیت نرمال (سبز)وضعیت هشدار (زرد)وضعیت جدی (قرمز)
تعداد> ۱۵ میلیون۱۰ تا ۱۵ میلیون< ۵ میلیون
تحرک پیش‌رونده> ۳۲٪۲۰٪ تا ۳۲٪< ۱۰٪
شکل نرمال> ۴٪۲٪ تا ۳٪

< ۱٪

یک اصطلاح مهم پزشکی: سندروم OAT

اگر در آزمایش شما هر سه مورد (تعداد، تحرک و شکل) پایین باشد، به آن OAT (Oligo-Astheno-Teratozoospermia) می‌گویند. این شایع‌ترین الگویی است که در واریکوسل‌های شدید دیده می‌شود و معمولاً قوی‌ترین دلیل برای انجام جراحی واریکوسل است.

جدول درجات (گرید) واریکوسل برای تشخیص

گرید (درجه)نحوه تشخیص
گرید ۱ (خفیف)فقط با مانور والسالوا (زور زدن) قابل لمس است.
گرید ۲ (متوسط)بدون زور زدن و در حالت ایستاده قابل لمس است، اما دیده نمی‌شود.
گرید ۳ (شدید)بدون لمس کردن و از فاصله دور، مثل یک کیسه پر از کرم روی بیضه دیده می‌شود.

اپیدیدیم را با واریکوسل اشتباه نگیرید!

بسیاری از افراد در معاینه خانگی دچار ترس می‌شوند چون یک لوله نرم را پشت بیضه حس می‌کنند.

-اپیدیدیم (طبیعی): یک لوله نرم و طنابی‌شکل است که به پشت بیضه چسبیده و کاملاً طبیعی است (محل بلوغ اسپرم).

-واریکوسل (غیرطبیعی): شبکه‌ای از رگ‌های کلاف‌شده است که معمولاً بالای بیضه قرار دارد و حجمش بیشتر از یک لوله ساده است.

چه زمانی معاینه خانگی نگران‌کننده است؟

اگر در معاینه با موارد زیر روبرو شدید، حتماً نیاز به سونوگرافی دارید:

-اختلاف سایز محسوس: اگر بیضه سمت چپ (که واریکوسل دارد) به وضوح کوچک‌تر و نرم‌تر از سمت راست شده باشد (نشانه تحلیل رفتن بیضه).

-توده سفت و بدون درد: اگر روی خودِ بدنه بیضه یک دکمه سفت یا سنگریزه حس کردید که با فشار دادن درد نمی‌گیرد (این می‌تواند خطرناک باشد و ربطی به واریکوسل ندارد).

-درد با لمس: اگر با لمس آرام رگ‌های بالای بیضه، درد تیزی حس کردید.

3.6/5 - (67 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ارمین یکشنبه ۱۶ شهریور ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 184 مشاهده پرسش
    چندوقتیه درد تو بیضه دارم رگهاشم هم متورم شده مثه بادکنک سر خالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۶ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      باید سونوگرافی ساده و کالر داپلر بیضه ها انجام شود
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۱۵ شهریور ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 309 مشاهده پرسش
    هم کوتاهیه هم چرک مانند درمیاد خشک میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
  • تصویر کاربر امیری یکشنبه ۱۶ شهریور ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر تصویر آزمایش براتون ارسال شد آیا مشکلی در باروری وجود دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      خیر مشگلی جهت باروری ندارید
    2. تصویر کاربر امیری شنبه ۱۵ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      آیا نیازی به داروی تقویتی ندارند
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۶ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      خیر مصرف مکمل ضروری نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۵ شهریور ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    سلام
    مصرف سیلدنافیل با چه قرص هایی تداخل داره
    من صبح تاصبح‌ آسنترا 50 میخورم
    حالا مصرف سیلدنافیلد عوارضی داره یا نه و اینکه من قرص سیلدنافیلد 100 رو به 4 قسمت میکنم و یک چهارم یا حتی کمتر از اونرو‌هم که میخورم اثربخشی خوبی داره اما شنیدم قرص رو نباید نصف کرد آیا مشکلی داره؟
    و اینکه من با کمترین مقدار سیلدنافیلد هم نعوظ خوبی دارم ولی این مقدار خیلی کم استفاده میکنم هم گاهی حالم بد میشه یعنی صورتم گور میگیره مشکلی نداره و با قرص دیگه ای هست که عوارض خیلی کمتر داشته باشه
    و اینکه خوردن قهوه دوسه ساعت قبل از خوردن قرص مشکلی داره یا نه و همینطور مصرف این قرص برای افرادی که تریاک مصرف میکنن چطوره؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      اگر بدون قرص مشکلی جهت نعوظ ندارید بهتره اصلا استفاده نکنید میتونید از قرص پروسیال ۵ میلی گرمی یا تادالافیل ۲۰ میلی گرمی استفاده کنید تداخلی با داروهایی که گفتید نداره مصرف تریاک رو توصیه نمیکنم و همیشه اینو در نظر بگیرید که این داروها ممکنه منجر به افزایش فشار خون ناگهانی و عوارض غیرقابل جبران بشه
  • تصویر کاربر Mm شنبه ۱۵ شهریور ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 218 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر

    من توی سن ۱۲ سالگی ختنه انجام دادم از وقتی یادم میاد این ضایعه‌های گوشتی زیر الت تناسلیمه خاستم بدونم زگیل تناسلی هست یا نه با تشکر.۲۴سالمه رابطه‌جنسی هم نداشتم مجردم این ضایعه‌ها ن تغیر کرده ن خارشی داره ن خونریزی ن چیزی ن زیاد شدن ن کم همون اندازن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      خیر زگیل نیستند
  • تصویر کاربر Mm شنبه ۱۵ شهریور ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 176 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر

    من توی سن ۱۲ سالگی ختنه انجام دادم از وقتی یادم میاد این ضایعه‌های گوشتی زیر الت تناسلیمه خاستم بدونم زگیل تناسلی هست یا نه با تشکر.۲۴سالمه رابطه‌جنسی هم نداشتم مجردم این ضایعه‌ها ن تغیر کرده ن خارشی داره ن خونریزی ن چیزی ن زیاد شدن ن کم همون اندازن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر Mm جمعه ۱۴ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      ممنون
    3. تصویر کاربر Mm جمعه ۱۴ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      بفرمایین
    4. تصویر کاربر Mm جمعه ۱۴ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      اقی دکتر عکس اومدبراتون گه نیود لطف میکنید ی شماره بزارید ی جا دیگه براتون بفرستم شرمنده
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      خیر زگیل نیستند
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۱۴ شهریور ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 258 مشاهده پرسش
    اگر در ازمایش psa۷ باشد چه پیشنهاد میفرمایید تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      چند سالتونه؟ قبلا آزمایش داشتید؟
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۵ شهریور ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 207 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشین بنده ۲۲سال سنمه بیضه سمت راستم ورم کرده زیاد سفت نیست البته شبا ک میخوابم ورمش کمتر میشه صبح ک بیدار میشم ب محض اینکه روی پام وای می ایستم یا راه میرم دیگه برمیگرده ب حالت اولش یعنی اینکه دوباره ورم میکنه یا مثلا وقتی سرفه میکنم انگار ی چیزی مث اب یا همچنین چیزی درون خودش ترشح میکنه ک تو سایزشم تاثیر میزاره البته درد هم زیاد ندارم درحال حاضر ممنون میشم اگه راهنمایی کنی اقای دکتر ک باید چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      باید سونوگرافی انجام بشه ممکنه فتق باشه
    2. تصویر کاربر رضا جمعه ۱۴ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      اقای دکتر اگر فتق باشه حتما باید عمل کنم یا با دارو هم برطرف میشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      فتق با دارو برطرف نمیشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۵ شهریور ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 189 مشاهده پرسش
    سلام
    اقای دکتر من بک سال یبوست شدید دارم حدود دوماه پیش تکرر ادرار در موقع پیدا کردم دکتر رفتم سونوگرافی زد ضخامت مثانه و پی اس آیم حدود ۰/۲۵ بود دکترم یه قرص داد به محض خوردنش ادرار کلا بزور میامد قطع کردم و یه دکتر دیگه رفتم ایشون قرص دیگه بمن دادن مجدد تکرر ادرار پیدا کردم از ترسم دو روز قطعش کردم و وقتی دیدم ادرار به سختی میاد دوباره مصرفش کردم ولی انگار دیگه روم تاثیری نداشت-لطفا راهنمایی کنید
    در ضمن ۳۶سالم قرص فشارم میخورم که به تازگی دوز جدید برام دادن بعضی وقتام حس میکنم شاید از موقع قرص فشار جدید این اتفاق افتاده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      ببینید ابتدا باید یبوست شدید شما درمان بشه چون میتونه منجر به علایم ادراری بشه در ضمن سن شما برای شروع علایم ادراری خیلی پایینه احتمالا همین یبوست منجر به علائم ادراری شما میشه
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۴ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      اقای دکتر الان من باید دارو مصرف کنم؟من از اون موقع که اولین قرصی که دکتر شهرمون واسم تجویز کرد خوردم ادرار خیلی سخت میاد در صورتی که قبلش فقط تکرر ادرار داشتم موقع خواب-الان جرات نمیکنم داروهاشو مصرف کنم که نکنه وابسته داروهاش شم-لطفا راهنمایی کنید ایا داروها وابستگی میاره ؟یا اصلا چه دارویی بخورم تا قبل از درمان یبوستم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد مصرف کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مویدی جمعه ۱۴ شهریور ۴( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 188 مشاهده پرسش
    با سلام جناب دکتر کرمی تقریبا پنچ سال پیگیر بزرگی پروستات هستم با مشاهده صبحتهای شما و شرح عمل‌های جراحی انجام شده اگر امکان دارد جهت مشاوره و راه حل نهایی از خدمات شما بهره مند شوم در ضمن این مدت تحت برنامه های جناب دکتر سیم فروش بودم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      سونوگرافی و آزمایش psa انجام شده؟
    2. تصویر کاربر مویدی پنجشنبه ۱۳ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      سلام شب بخیر جناب دکتر کرمی بله اقای دکتر تو فایلها خدمتون ارسال کردم
    3. تصویر کاربر مویدی پنجشنبه ۱۳ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      بله اقای دکتر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      ارسال نشده تو سایت اپلود کنید
    5. تصویر کاربر مویدی جمعه ۱۴ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      سلام آقای دکتر مجددا ارسال کردم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ شهریور ۴( 9 ماه پیش)
      باید مجددا نمونه برداری انجام بشه برای شما
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ملکی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر بنده واریکوسل 3 چپ و 1 راست دارم و چند وقتی هست رگ های شکم از بالای ناف تا بخشی از آلت تناسلی حس درد و سفت شدن ، گشادی و تیر کشیدن شدید دارد و رگ آلت حس گز گز دارد و همینطور رگهای زیر شکم بالای پاها تیر میکشد آیا ربطی به واریکوسل دارد یا خیر ؟

    اگر ندارد نیازی میبینید به چه متخصصی مراجعه کنم و چه کسی ؟
    با نهایت سپاس و احترام .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه کنم 02122642744
  • تصویر کاربر بابک یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 703 مشاهده پرسش
    با سلام و تبریک سال نو
    بنده از گیلان و شهر تالش مزاحمتون میشم و 36 سال دارم و از تاریخ 93/1/4 دچار خون شاشی شدم و هنوز ادامه دارد و هیچگونه دردی هم ندارم فقط درد خیلی خیلی خفیف تو کمرم احساس میکنم و رنگ آن صورتی و یا قهوه ای است . سابقه کلیه درد یا سنگ کلیه هم ندارم . چون متخصص ها تو مسافرت نوروزی هستند نزد پزشک عمومی رفتم ، ازمایش و سنوگرافی هم گرفتم ولی چیزی نشون نداد ولی یک روز قبل از خون شاشی کمردرد داشتم البته خیلی شدید نبود . پزشک عمومی گفت شاید سنگ ریزه دفع شده . طلفاً در زمینه مرا راهنمایی فرمائید . با سپاس بتاریخ 6/1/93
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر تکرار شد اطلاع دهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…
رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب