اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر احسان دوشنبه ۱ مرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 244 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر ۳ الی ۴ سال از مراحعه به جناب دکتر میگذر و در صدد ازدواج هستم ایا لازم به مراجع مجدد به‌جناب دکتر هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      در حال حاضر زگیل دارید؟ واکسن رو تزریق کردین؟
    2. تصویر کاربر احسان شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      خیر ندارم و تزریق نکردم هنوز
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      بهتره واکسن رو تزریق کنید
    4. تصویر کاربر احسان شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      نیاز به مراجع هست من وقت بگیرم یا خیر؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ مرداد ۳( 1 سال پیش)
      خیر واکسن رو فقط تزریق کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 283 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من 46 سال سن دارم
    حدود 6 ماه است مشکل نعوظ پیدا کردم.
    البته 1.5 سال پیش هم این مشکل رو داشتم اما با ورزش و حجامت رفع شد.
    به داروخانه مراجعه کردم قرص اریکتو100 رو به من داد که قبل از سکس ربع قرص رو مصرف می کردم. یه جورایی به این قرص وابسته شدم و هردفعه مجبورم مقدارشو بیشتر کنم.الان تقریبا به نصف قرص رسیده.
    آزمایش خون هم دادم مشکل خونی مثل دیابت و غیره نداشتم.
    متاسفانه مدت زیادی هم پورن نگاه میکردم که فکر می کنم علت اصلی اختلال نعوظم همین باشه.
    لطفا راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      اون قرص رو مصرف نکنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      قرص تادالافیل ۲۰ میلی گرم دو ساعت قبل رابطه مصرف کنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      اگر مشکلتون ادامه دار شد باید سونوگرافی آلت با تزریق پاپاورین انجام بدین
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Soosan شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 304 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. وقت بخیر. یکی از فامیلامون مبتلا به زگیل و تبخال تناسلی هست و پسر سه ساله من رو هر وقت میبینه میبوسه. احتمال داره پسرم از این طریق به این بیماری ها مبتلا بشه.
    و اینکه من ۳۲ سال سن دارم و ۱۱ سال ازدواج کردم. آیا من میتونم واکسن ۹ گانه زگیل تناسلی رو بزنم. هیچ عارضه ای هم تا حالا نداشتم. با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      بله میتونید واکسن رو تزریق کنید احتمال انتقال کمه بهتره باهاشون حرف بزنید و مستقیم بهشون بگید
    2. تصویر کاربر Soosan شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      متشکرم.
      شستن شورت اعضای خانواده در لباس شویی و دست دادن با دیگران ، ویروس تبخال و زگیل تناسلی رو انتقال میده؟
    3. تصویر کاربر Soosan شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      متشکرم.
      شستن شورت اعضای خانواده ( چه اعضای خانواده تبخال یا زگیل داشته باشند ، یا نداشته باشند) در لباسشویی و دست دادن با یکدیگر ، ویروس تبخال و زگیل تناسلی رو انتقال میده؟
    4. تصویر کاربر Soosan شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      شوهرم ۳۸ سالشه، میتونه واکسن ۹ گانه زگیل را تزریق کنه؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      خیر احتمال انتقال با روش های که گفتید بسیار کمه
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      بله
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    دکتر کرمی عزیز و خستگی ناپذیر سلام / مشکل من ابتدا سه سال پیش از مشکل خواب شبانه شروع شد. که آلپرازولام یک چهارم مصرف می شد.. سپس روده تحریک پذیر اضافه شد . و بی خوابی نیز بدتر شد(حتی دو روز دچار توهم شدم . )سپس ضعف بدن و پرادراری که ناچارا در بیمارستان چ ...بستری شدم /دکتر غدد فرمودند: ام آر آی و غده هیپوفیز طبیعی است (مگر مقداری ضعف خون رسانی بعضی عروق که با توجه به سن (62 سال)طبیعی است و حجم تست ادرار شما 2 لیتر است و با میزان مایعات خورده شده هماهنگ است / سپس نوارمثانه گرفتند که من به جهت داخل کردن سوند در مثانه به سختی توانستم تحمل کنم / جواب در بیمارستان ماند. / آن وقت ارولوژ بیمارستان ظاهرا یوریناسین 5 تجویز نمودند که من مصرف نکردم .( دو یا سه بار خوردم اما بخاطر سوزش شک کردم آیا عفونت بعد سوند است یا دلیلش قرص است/ زیر نظر دکتر اعصاب دوکسپین 10 و ترانکوپین مصرف می کنم / حال روحی بسیار بهتر شده و خواب هم با این قرص ها دارم / از نظر پرادراری وضعیت بهتر شده اما فشار ادرار کم است و وقتی مثانه تخلیه می شود احساس مجدد دارم که به آن اهمیت نمی دهم تا 3 ساعت بگذرد. انگار با تحمل و پر شدن مثانه سوزش و درد کمتر می شود / یکی از دوستان پزشک یورسناسین 10 و آلفن ایکس ال ۱۰۰ به مدت ده روز تجویز نموده است که امروز روز پنجم بود. ( ریزش ادرار نداشتم اما تا حدودی بی قراری مثانه و احساس فوریت در تخلیه مجدد ادرار بویژه اگر مقداری راه بروم ، دارم . آیا مصرف این قرص می تواند مشکل من را حل کند. بعد اتمام یورسیناسین ده ، می شود یورسیناسین 5 که بیمارستان داد مصرف نمایم ؟ یک دوره هم سر خود مکسولسین مصرف نموده ام. از شما عذر می خواهم کلا بلا تکلیف و مستاصل شدم .../ در این سایت خواستم نوبت دهی حضوری نمایم اما آیکن غیر فعال است و نمی شود نوبت گرفت!!!! ناچارا به شکل پیامکی موضوع را طرح نمودم ... خواهشا برادر کوچک تر خود را راهنمایی نمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام یوریناسین ۵ رو استفاده کنید تا یکماه
  • تصویر کاربر امانقلی شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 2419 مشاهده پرسش
    سلام آقایی دکتر من بیمار 55 ساله سرطان پروستات پیشرفته دارم psa مقدار 60 میباشد و اکنون امپول میکرورلین را در تاریخ 1403428 استفاده کردم و فشار خون و دیابت دارم لطفا اینجانب را راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      نمونه برداری انجام شده؟
    2. تصویر کاربر امانقلی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      نمونه گیری انجام دادم در تاریخ 1403/4/28 و در حال حاضر جواب آماده نشده اسکن هسته ای استخوان انجام دادم جوابیه و مدارک اسکن تقدیم می‌گردد جوابیه گزارش اسکن متاستاز بوده آقای دکتر اگر امکان دارد به اینجانب نوبت ویزیت حضوری دهید و تاریخ حضور را در صورت امکان اعلام نماید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      متاسفانه تصویر پاتولوژی آپلود نشده مجددا آپلود کنید ببینم
    4. تصویر کاربر امانقلی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      این عکس مربوط به اسکن هسته ای است و در حال حاضر جواب پاتولوژی نی آمده است
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      اجازه بدین جواب پاتولوژی بیاد سپس تصمیم گیری انجام بشه
    6. تصویر کاربر امانقلی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      آقای دکتر عزیز پزشک اینجانب براساس اسکن هسته ای امپول میکرورلین سه ماه هر ماه یکی و قرص فلوتامید شروع کرده است بنظر شما این دارو و امپول را طبق دستور پزشک انجام بدهم یا خیر لطفا نظر خود را اعلام کنید ممنونم
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      تا جواب پاتولوژی نیومده خیر
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 283 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام به پیوست گزارش بیوپسی پرستات که اخیرا انجام دادم حضورتان ارسال می گردد لطفا جهت ادامه درمان راهنمایی فرمایید شایان ذکر است بیوپسی را در ۳۱ اردیبهشت انجام دادم و آزمایش psa که در ۱۹ تیرانجام دادم۱۲/۵ بودوfreepsa1.81 وF.psa0.14 بودقبل از بیوپسی psa در چند نوبت درحدود۷ بوده است قبلا قرص اوپاس روزی یک عدد مصرف می کردم وجدیدا پزشک فیناستراید۵ هم اضافه کرده از علایم صرفا شبی دو یا سه بار تکرر دارم لطفا در خصوص داروها ویا درمان های دیگری که ضرورت دارد راهنمایی فرمایید .بنده شهرستان هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      نیاز به اقدامی ندارد خوش خیمه هر ۳ ماه چک psa انجام بدین
  • تصویر کاربر جعفری جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 308 مشاهده پرسش
    سلام حضور استاد گرامی. ۶۰ ساله هستم در سه سال
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      ادامه ی سوال؟
  • تصویر کاربر علیرضا جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر

    بنده یک مشکل 14 ساله دارم و تا الان خیلی به دنبال درمان نرفتم

    در سن 18 سالگی دچار فشارهای روحی و استرس شدید شدم و در اون موقع در زمان استرس احساس ناخوشایندی در بیضه ها و عضلات کف لگنم داشتم. به دلیل افسردگی خودارضایی رو کنار گذاشته بودم و یک اتفاق عجیبی در اون زمان افتاد که من با دیدن یک صحنه تحریک آمیز دچار انزال شدم بدون اینکه کاری انجام بدم که این باعث تشدید اضطراب من شد. چندین بار دیگه هم این اتفاق اقتاد. با قطع خود ارضایی هم به جای احتلام در خواب بعد از ادرار منی خارج میشد که وسواس من رو تشدید کرده بود.

    در 6 ماه اول تکرر ادرار شدید داشتم و بعد به روان پزشک مراجعه کردم و تا الان تحت روان درمانی هستم. بعد به دلیل خروج منی بعد از ادرار که چندین بار در هفته اتفاق می افتاد در روز چندین بار برای غسل کردن به حمام میرفتم و این وسواس من رو شدید تر کرد و به خاطر همین خیلی موقع ها ساعت های طولانی دستشویی نمیرفتم و در زمان دانشگاه تا یکسال فکر کنید یک صبح تا شب ادرار خودم رو نگه میداشتم.

    بعد از بهتر شدن حال روحیم و کمک روانپزشک این وسواس بهبود پیدا کرد و من هم با خودارضایی تخلیه منی رو انجام میدادم که دچار خروج منی بعد از ادرار نشم. الان هم اگر مدتی خود ارضایی نداشته باشم باز هم این مشکل به وجود میاد به همین دلیل بعضی موقع ها زیاد این کار رو انجام میدم مثلا 3 بار در هفته.

    در این سال ها مشکل دفع ادرار دارم که در یکسال گذشته بسیار تشدید شده. تاخیر در خروج ادرار دارم و فشار ادرارم هم کم هست و حتما باید به صورت نشسته ادرار کنم و حس میکنم ادرارم کامل تخلیه نمیشه و همیشه احساس دفع ادرار دارم خصوصا در طول شب.

    در همان سال های اول یک بار سونوگرافی کلیه و مثانه دادم اما گفتند همه چیز طبیعی هست و به خاطر استرس این مشکل به وجود آمده. سال گذشته هم دوباره به دکتر مراجعه کردم که شک داشتند دیابت دارم ولی آزمایش منفی بود و بهم گفتند دیازپام 25 میلیگرم مصرف کنم که چون باعث خواب آلودگی میشد بعد از یک هفته مصرف رو قطع کردم.

    هفته گذشته بعد به پزشک مراجعه کردم و گفتند که باید سیستوسکوپی انجام بدم. بعد از اون گفتند تا دو ماه هر شب تامسولوسین و تولترودین مصرف کنم و در هفته هم دوبار خروج منی داشته باشم.

    میخواستم ببینم ممکن هست به دلیل نگه داشتن طولانی مدت ادرار در سن پایین این مشکل به وجود آمده باشه یا اینکه مدت دو سال منی بعد از ادرار از من خارج میشد دچار التهاب شده باشم؟ و اینکه چون دچار مشکل در تخلیه ادرار هستم, قرص تولترودین مشکلی من رو بیشتر نمیکنه؟

    در حال حاضر قرص فلووکسامین هم مصرف میکنم و برای ریزش مو هم دو سالی هست که دوتاستراید میخورم که هر چند ماه قطع میکنم که الان 3 ماه هست که قطع کردم. میتونم با وجود مصرف تامسولوسین و تولترودین، دوباره شروع به مصرف کنم؟

    الان واقعا به دلیل تکرر ادرار خصوصا در شب زندگیم دچار اختلال شده و استرس زیادی دارم همچنین زود انزالی در زمان خود ارضایی هم دارم که یکی از ترس های همیشگی من برای ازدواج هست و تا کنون هم هیچ رابطه جنسی نداشتم. همچنین نعوظ صبحگاهی هم ندارم ولی مشکلی در نعوظ تا به حال نداشتم.

    عذرخواهی میکنم که پیامم طولانی شد🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      دوتاستراید عوارض جنسی داره بهتره مصرف نکنید مشکل شما جنبه ی روانی داره و باید تحت نظر روانپزشک باشید با این وجود بهتره سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین باقیمانده ادراری انجام دهید
  • تصویر کاربر سهیل جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 233 مشاهده پرسش
    سلام خوبید من هیپوسپادساس مادرزادی خفیف دارم اخیرا دو سال هست وقتی پر فشار ادرار میکنم آدران چند شاخه میشه و حس خراش انتهای آلت دارم و آخر ادرار چند قطره خون تازه که انگار ناشی از خراش هست رو میبینم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      عکس از مجرا RUG/VCUG انجام دهید
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 302 مشاهده پرسش
    چند زائده گوشتی دور ختنه گاه دارم
    میخواستم بدونم زگیل تناسلی هست یا خیر

    فقط روی خط ختنه گاه هستن و در جاهای دیگه ی آلت وجود ندارن

    درد و خارش و سوزش و علائم دیگه ای هم ندارن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ تیر ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…
یکی از سؤالاتی که بسیاری از مردان در ذهن دارند اما کمتر با متخصص اورولوژی در میان…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب