اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 292 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید .یک ماهی هست دو لکه به رنگ قهوه ای گاهی اوقات متمایل به قرمز رو سرآلت تناسلیم در اومده .خواستم ببینم چی هستن وراه درمان چیست وآیا سرایت میکنند یا نه .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      پاپول های مرواریدی هستند نیاز به اقدامی نداره
  • تصویر کاربر رحمت شنبه ۷ مهر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    سلام من بیمار 36ساله ام که تیر 1400برداشت بیضه چپ از نوع سمینوما انجام دادم شش ماه سی تی انجام دادم خوب دیگه بیخیال شدم نهایت پارسال اردیبهشت 1402متوجه درد شدم و نهایت بعد تست سی تی اسکن متوجه متاستاز غدد لنفاوی شدم ک 20جلسه شیمی کردم و بعدش جراحی سنگین و باز هم 20جلسه شیمی آخرین بار برج یک امسال بود سی تی انجام دادم که دکتر گفت زیر دو سانت هست مشکلی ندارد برو سه ماه دیگه تکرار کن الان دو هفته پیش سی تی انجام دادم متاسفانه پیشرفت خیلی داشته توده های متعدد و بزرگ الان باید چیکار کنم بهترین راه درمان چیست ؟ و اینکه آیا همون سه ماه پیش که زیر دو سانت بود درمان نیاز بود ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر رحمت جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      دکتر عکسها آپلود نمیشه مگه داخل اینستا گرام فرستادم چک کنید لطفاً ممنون میشم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      به واتس اپ 09101142080 ارسال کنید
    4. تصویر کاربر رحمت جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      ارسال کردم شماره 09176643174
    5. تصویر کاربر رحمت جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      ارسال کردم شماره 09176643174
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ مهر ۳( 1 سال پیش)
      بله دیدم
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    سلام من فتخ دارم سمت راست الان یه مدته بالای آلتم یه موقع هایی سرمیشه
    1. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۵ مهر ۳( 1 سال پیش)
      جواب ندادید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      سونوگرافی انجام شده؟
    3. تصویر کاربر محمد جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      نه
    4. تصویر کاربر محمد جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      نه
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      سونوگرافی رو انجام بدین بفرستید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۷ مهر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 313 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در ۶ سالگی ختنه شدم و از همون موقه روی خط بخیه ۲ تا حالت زگیل که اندازه دو برابر سر سوزن هست روی التم وجود داره.من با کسی رابطه نداشتم که بگم اچ پی وی و... هست ولی چون رو التم این دو تا ضایعه کوچیک هست ممکنه در اینده مورد سوئظن همسر هم قرار بگیرم.نمیخوامم لیزر کنم خجالت میکشم واسه همین رفتم از داروخانه سالیسیک اسید خریدم و الان دو روزه با گوش پاکن میزنمبهش ایا ادامه بدم رفع میشه؟عکسم میفرستم ولی چون سالیسیک اسید زدم بهش ممکنه سفید بنظر بیاد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      اینا زگیل نیستند و نیاز به درمانی ندارند با دارو هم برطرف نمیشن
    2. تصویر کاربر مهدی جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      دکتر پس با چی برطرف میشه ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      لیزر یا عمل جراحی محدود
    4. تصویر کاربر مهدی شنبه ۷ مهر ۳( 1 سال پیش)
      دکتر جان این عکس وضوح بهتری داره و بعد اینکه سالیسیک اسید زدم یکم ملتهب شده وگرنه کوچک تر بود.دکتر جان به این مشکل من چی میگن اگر اسمش زکیل نیست اسم این ضاعده چیه؟؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ مهر ۳( 1 سال پیش)
      اسکین تگ هستند
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر آرمین شنبه ۷ مهر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 266 مشاهده پرسش
    سلام جناب اقای دکتر خسته نباشید
    به مدته چند ماهه یه قسمت به شکل حلال روی سر الت تناسلی قرمز شده و بعد از نزدیکی حالت ساییدگی پیدا میکنه!قیمت های دیگه ای هم اینجوری شده بود اما حوب شده اما این یک قسمت بهبود پیدا نکرده
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر آرمین جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      خیلی عذر میخوام که مجبورم عکس اپلود کنم
      منتظر پاسختون هستم
      ممنونم از زحمات شما دکتر گرانقدر
    3. تصویر کاربر آرمین جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      عذر میخوام که مجبور شدم‌تصویر بفرستم
      ممنون از زحمات شما جناب دکتر گرانقدر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      ده روز نزدیکی نکنید از کاندوم باید استفاده کنید احتمالا موقع نزدیکی بخاطر سایش های مکرر اجازه ترمیم نمیده هر روز استحمام با شامپو بچه و سپس با وازلین چرب بشه
    5. تصویر کاربر آرمین جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      ممنون اقای دکتر
      پماد لازم نیست؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ مهر ۳( 1 سال پیش)
      خیر
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر بهمن جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 274 مشاهده پرسش
    ۸ ماهه دوره درمان التهاب پروستات رو میگذرونم اما بهتر نشدم. یکی از دکترها گفتن واریکوسل دارم باید عمل بشه ولی مابقی گفتن نیاز به عمل نیست. عکس رنگی تنگی مجاری گرفتم تنگی خفیف نشون داده. دکترم برام عمل تنگی مجاری نوشته. هیچ امیدی به درمان ندارم. داروها هم جواب ندادن. هنوز درد بیضه و مثانه دارم. بعد از انزال به شدت درد مثانه دارم. لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      عکس مجرا رو بفرستید
    2. تصویر کاربر بهمن جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      یک بار برگشت اسپرم داشتم که بعد از تزیق مرفین تونستم تحلیه کنم. یک ماه کرونا گرفتم. داحل سونو پلیپ سفرا تشخیص داده شده. مصرف بی رویه الکل و مشکلات ذهنی هم باید اضافه کنم.
    3. تصویر کاربر بهمن جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      یک بار برگشت اسپرم داشتم که منجر به درد شدید شدید و بعد از تزریق مورفیق تونستم تحلیه کنم. یک ماه کرونا. تشخیص پلیپ سفرا در سونو. سوزش ادرار. درد بیضه و مثانه بعد از ادرار و انزال. مختل شدن فعالیت های روزمره و مشکلات عاطفی و ذهنی هم باید اضافه کنم
    4. تصویر کاربر بهمن جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      .
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      مجرا تنگی نداره
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      تا وقتی مشکلات ذهنی و مسائل روانی حل نشده مشکل پروستات شما حل نمیشه هبچ عملی رو توصیه نمیکنم صبر کنید و درمان دارویی رو ادامه بدین
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 246 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دکتر کرمی عزیز
    ۶ شهریور ماه عمل برداشت کیست کلیه انجام شد متاسفانه به دلیل بدخیم بودن کیست ۱۹ شهریور عمل برداشت کلیه انجام گردید از جناب دکتر تقاضا میشود نسبت به مشاهده جواب آزمایش و اقدامات بعدی یاریمان کنید .با تشکر و احترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      با توجه به درگیری اطراف کلیه باید تحت نظر انکولوژیست ادامه ی درمان انجام بشه
    2. تصویر کاربر علی جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      دکتر جان خیلی نگران هستیم با شیمی درمانی بهبودی کامل پیدا میکنه
    3. تصویر کاربر علی جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      دکتر جان خیلی نگران هستیم .با شیمی درمانی بهبودی کامل پیدا میکنه و چند جلسه باید به انکولوژیست مراجعه کنیم بیمار میتونه به کارهای عادی و روزمرش برسه .رژیم غذایی چی مصرف کنه (سیگار هم میکشن )
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      سیگارو باید ترک کنند بستگی به نظر انکولوژیست داره پاسخ به درمان خوبی داره
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 321 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر ۲۱سالمه و وزنم ۱۰۰ کیلو هست و چاق هستم آلتم در حالت نعوظ ۱۲ سانتی متر است اما چربی هارو عقب میبرم به ۱۵ سانت میرسه اگر لاغر کنم سایزم به ۱۵ سانت میرسه ؟ لاغری موثر است به سایز آلت ؟ عکس هم براتون آپلود کردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      بله باید وزنتون رو کم کنید رو سلامتی و سایز چشمی آلت موثره
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 308 مشاهده پرسش
    دکتر سلام چشم دستورات رو فرمودید انجام میدم یک مورد دیگر رو خواستم شما را در جریان بذارم به خاطر همین دوباره مزاحم شدم مریض من حافظه کوتاه مدتش هنوز ضعیفه یعنی مسائل روزمره رو یادش میره و اینکه یه مورد دیگ مثلاً وقتی مهمون میاد یه ساعت یا دو ساعت طول میکشه تا بره مریضم اصلاً در مورد دستشویی رفتن حرف نمی‌زنه ولی به محض اینکه مهمون رفت دوباره شروع به دستشویی رفتن هر ۵ دقیقه میکنه
    آخه چجوری وختی سرش گرمه یکی دوساعت کامل برطرف میشه موضوع ولی بعدش کاملا برعکسه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ مهر ۳( 1 سال پیش)
      باید سرگرمش کنید علل روانی خیلی موثرن و میتونم منجر به بیش فعالی مثانه بشن
  • تصویر کاربر طالب پنجشنبه ۵ مهر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    بیضه هایم زیاد خارش می دهند و خیلی اذیتم و دکتر رفتم آزمایش گرفته دو تا قرص هیدروکسی زین .و قرص افلوکسیر ۳۰۰ بهم داد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۵ مهر ۳( 1 سال پیش)
      داروها رو مصرف کنید استحمام روزانه با شامپو بچه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب