اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    تخليه نشدن ادرار و بزرگى مختصر پروستات
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد سيستوسكوپي كنيد بياييد ببينم٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 462 مشاهده پرسش
    اقای دکتر این سونوگرافی منه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      ازمايشPSAبدهيد وبفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر سجاد دوشنبه ۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشی خدمت دکتر بنده ۲۸ سالمه و چند و ماه ازدواج کردم و بچه دار نشدیم آزمایش رو میفرستم و تفسیر کنید با تشکر
    Color and smell:Gray;opaque,Fishy smell
    Viscidity: normal
    Agglutination: None
    Aggregation; None
    Semen volume 2.00normal
    Semen PH:7.20
    Sperm Density:30.75
    Motile sperm:44.97
    Progressive sperm:43.92
    Round cell:0.86
    WBC Density:0.98
    Class A:25.93
    Class B:17.99
    Class C:1.06
    Class D:55.03
    1. تصویر کاربر سجاد شنبه ۲۴ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر جان چی شد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      ازمايشات عالي است فعلا طبق قانون يك سال اقدام وصبر كنيد
    3. تصویر کاربر سجاد سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      شرمنده آقای دکتر واریکوسل ندارم چون کارم همش تو گرماست اهوازم روزی چند ساعت پیاده روی دارم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      مهم نيست
    5. تصویر کاربر سجاد دوشنبه ۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      شرمنده آقای دکتر.آزمایش را دکتر عمومی دادم گفتن ک واریکوسل دارم و قرص ویتامین ای و ب کمپلکس و فولیک اسید تجویز کردبا این آزمایس مشخصه که واریکوسل دارم یا ن با تشکر فراوان
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر babak شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 380 مشاهده پرسش
    درود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      سوال نيامده
    2. تصویر کاربر babak سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      پدری دارم 73 ساله که از سلامتی خوبی خدا رو شکر برخوردارند.دیروز یک مرتبه دچار خونریزی از بیضه شدند.خونریزی زیادی داشتند.بخاطر خونریزی به حمام رفته و دوش میگیرند که به دکتر مراجعه کنند.پس از بیرون آمدن از حمام خونریزی قطع شده بود.علل این خونریزی چیست؟لزوم مراجعه به پزشک چند درصد است؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مسعود سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام من پسر ۲۳ ساله هستم حدود ۳ ساله پیش سوزش موقع ادرار داشتم که دارو هاشو مصرف کردم و بهتر شدم و حدود ۱ ساله که به صورت مقطعی و ۲ ماه که به صورت مکرر سوزش موقع ادرار(البته در ابتدای ادرار)دارم.آزمایش ادرار و کلیه هم دادم هیچ عفونت یا سنگی هم نداشتم. احتمالش میشه داد که کم آبی بدن باشه چون خودم احساس میکنم وقتی بدنم کم آبه این سوزش رو دارم؟ بعد با خوردن آب این سوزش برطرف میشه. بعد یه مشکله دیگه عدم تخلیه کامل ادرار که بعد از هر بار رفتن به دستشویی چند قطره بیرون میاد یا بعد از بیدار شدن از خواب یا گاه بی گاه بیرون میاد. استبرا هم انجام میدم، ولی بازم میاد ولی خیلی کم .الان باید چیکار کنم؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      راه درمان همان مصرف مايعات هر ٢ساعت يك ليوان است
  • تصویر کاربر علی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 4651 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر.خسته نباشید. پسری23 ساله هستم دو ماه پیش درحین اسباب کشی که زور زیادی زدم.ناگهان یه سوزش و درد در قسمت پایین و وسط کمرم احساس کردم که خوب شد همون موقع.از همان شب دردی در بیضه سمت راستم احساس کردم و همچنین کشاله ران سمت راستم درد میکرد و هنگام جمع کردن و کشیدن پام،مفصل کشاله رانم حالت قلنج شکوندن داشت ینی تقه ی بی صدا میکرد.رفتم دکتر جراح عمومی سونوگرافی کردم که واریکسل گرید یک سمت راس و کیست کوچک سمت راست مشاهده شد عکسشو میفرستم براتون که گفتن چیز مهمی نیست و جوونی خودش خوب میشه با استراحت و برای درد پامم گفتن عفونت مثانه داری ک امپول و قرص انتی بیوتیک دادن ک نصفشون رو مصرف کردم..الان دوماه از اون اتفاق گذشته و همچنان گاهی اوقات جفت بیضه ها و زیرشون میسوزه.وقتی چهارزانو رو زمین میشینم هم زیر بیضه و دور مقعد که روی زمین قرار میگیرد درد میگیره.اگه پنج دقیقه بی حرکت وایستم هم کشاله ران پام درد میگیره و درد به بیضه ها هم سرایت میکنه درحالی که اگر 40 دقیقه پیاده راه برم فرقی به حالم نداره و دردم نه زیاد میشه نه کم.و هنوز هم هنگام کشیده شدن پام.کشاله ران راستم داخلش حالت تقه ی بیصدا داره.و یه چیز دیگه اینکه شب ها معمولا تمام پوست کیسه بیضه ام نرم و شل میباشد درحالی ک صب ها و طول روز کاملا سفت میباشد.و حدودا یک ماه هست ک روز ها حالت تهوه دارم بعضی اوقات همراه با سرفه. تشخیص شما چیست آقای دکتر؟ آیا همه این ها عوارض واریکسل گرید یک میباشد؟آیا سنگینی بلند کردن باعث ایجاد یا بدتر شدن واریکسل شده؟ آیا عفونت یا پروستاتیت مزمن میباشد؟ آیا بادفتق یا هرنی بدون علائم و بدون برجستگی میباشد؟ آیا مصرف سیگار موجب بدتر شدن میشود؟ ممنون میشم اگر کمکم کنید.. خیلی ممنون از سایت خوبتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      سونوگرافي همه را مشخص ميكند انجام وبفرستيد ببينم
    2. تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      فرستادم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      نياز به عمل ندارد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 647 مشاهده پرسش
    با سلام.من از بچگی تستوسترونم در رنج طبیعی ولی در مقدار مینیمم قرار داشته.مقدار گنادوتروپین خونم هم در رنج ولی مینیمم بوده.الان 37 سالمه مدتی جهت افزایش تستوسترون گنادوتروپین استفاده کردم که سطح هورمونم را تا 8 نانو گرم در دسی لیتر زیاد کرد.به مدت 4 ماه هفته ای 3 تا آمپول هاچ سی جی 1500 زدم.بعد که کنار گذاشتم به شدت حالم بد بود ضعف عدم تمرکز بی خوابی و افسردگی از عمده علایم بود تا دو ماه تحمل کردم ولی سطح هورمونم حتی از قبل هم کمتر شده بود و زیر رنج بود تا اینکه دکتر برای من تستوسترون تجویز کرد که هر یه هفته یکی تزریق کردم به مدت 6 ماه.اما بعداز اون مثل اینکه بدنم به تستوسترون بیشتری نیاز داشت خصوصا با شروع ورزش پس تصمیم گرفتم دوباره دارو رو کنار بزارم تا بدنم به طور طبیعی ترشح کند.الان دو باره دچار ضعف و عدم تمرکز شده ام و کلا نمی تونم خیلی کار کنم له نظر شما این رویه را تا کی ادامه دهم؟ ضمنا از هیپوفیز ام آر آی گرفتم که نرمال بوده.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد با نظر دكتر غدد استفاده كنيد نه سر خودي چون تعادل هورموني به هم ميخورد
  • تصویر کاربر سامان سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.زمانی که عطسه میکنم یا خم میشوم یا ..... بعضی اوقات چند قطره ادرار خارج میشود میخواستم بدونم که من دچار بی اختیاری ادراری هستم و اگر هستم راه درمانش چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام باي نوار عصب مثانه بگيريد
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    MTI: باسلام و عرض ادب پدرم الان 70 سال سن دارن و ما حدود یکماه پیش بخاطر ورم غدد لنفاوی دور گردن ایشون بردیم دکتر که بعد از نمونه بردای و آزمایش اهرش مشخص شد متاسفانه ایشون سرطان پروستات نوع 4 دارن. توی جواب نمونه بردای اشاره شده که غدد بزرگ لنفاوی ظاهرا کامل درگیری نشدن ولی بعضیاشون الوده شدن مثل قسمت گردن،همچنین عکسبردای از استخوان نشون داده که سه نقطه از لگن ویک نقطه از ارنج هم درگیر شدن که حد درگیری به گفته ی پزشک خیلی خفیف هست و پدرم هم تا الان هیچ درد استخوان نداشته الان برای ایشون تزریق دیفرلین و زومتا هر 28 روز زدن خواستم از شما بپرسم ایا این تنها کاریه که میشه کرد و اینکه باتوجه به اینکه پدرم بنیه فیزیکی قوی دارن و روحیشون هم خوبه درمان این مرحله به کجا ختم میشه و امید به زندگی با این شرایط که خدمتون عرض کردم چطور هست
    1. تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۲۵ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام دکتر لطفا جواب سوال مارو بدید با تشکر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      درمان همين است
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    با سلام راههای درمان زود انزالی رو میخواستم بدونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      عزيز در سايتم كاملا توضيح دادهام بخوانيد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 565 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب