اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیر شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت بخیر
    من 29 سال سن دارم
    بیضه سمت راست من در جای خودش قرار نداره و به اصطلاح نزول نکرده
    تا بحال براش درمانی انجام ندادم
    میخواستم بدونم که اگه بخوام عمل کنم:
    1- چقدر هزینه داره
    2- نیاز به بستری داره یا به صورت سر پایی انجام میشه
    3- بعد از عمل نیاز به استراحت داره یا میتونم کارهای روزمره رو انجام بدم
    1. تصویر کاربر امیر شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      وقت شما بخیر
      پنج روز از زمان پرسش سوالم میگذره و هنوز از شما پاسخی دریافت نکردم.
      با مطبتون هم تماس گرفتم که منشیتون گفتن این مساله مربوط به ما نمیشه و کار شخصی دکتره
      لطفا جواب بدید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      با معذرت این عمل سرپایی ونازمند حضور ومعاینه است۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    3. تصویر کاربر امیر شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      ممنون از پاسختون
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      تشکر
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر احسان شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض وقت بخیر؛
    آقای دکتر بنده ( پسری 31 ساله) دو ماه پیش بدلیل سوزش ادرار و وجود خون در ادرار (بصورت میکروسکوپی) به اورولوژیست مراجعه کردم. پزشک محترم پس از بررسی نتیجه سونوگرافی و آزمایش، برای بنده سیستوسکوپی تجویز کردند و انجام شد. گزارش آزمایش، سونوگرافی و سیستوسکوپی به پیوست تقدیم می گردد.
    ● علائم فعلی جسمی بنده سوزش ادرار، درد های گاه به گاه شدید و خفیف در ناحیه مجرای ادرار ( این سوزش گاه تا ناحیه مقعد هم حس می شود) ، دو ماه پیش برای دو الی سه روز در ناحیه آلت هم درد داشتم.(الآن در ناحیه آلت دردی ندارم.) بدلیل شرایط کاری و تحصیلی بعضاً دچار استرس هم می شوم. مجرد هستم و بصورت مرتب تخلیه مایع منی صورت نمی گیرد. سابقه آمیزش جنسی ندارم. در تخلیه ادرار مشکلی ندارم و ادرار باریک شده امّا منقطع و چکه چکه نشده. شب ها در موقع خواب در صورت مصرف زیاد مایعات یک الی دو بار بیدار می شوم.
    ● سؤال بنده این است که بر اساس شرح حال و گزارش سیستوسکوپی، پروستاتیت من از چه نوع می باشد؟ ( حاد، مزمن و ...)
    ● بنده تا کنون 30 عدد تاوانکس مصرف کرده ام. هر شب قبل زا خواب یک عدد کپسول اُمنیک ( تامسولاسین) مصرف می کنم. هر روز یک عدد قرص سلنیوس می خورم. و همچنین روزی دو بار از قرص پروستاتان استفاده می کنم. روزانه از تخم شربتی هم استفاده میکنم. به طرز باور نکردنی در تسکین سوزش بسیار اثر گذار می باشد. آیا مصرف این داروها با توجه به بیماری مناسب است؟ تا کی باید این داروها را مصرف کنم؟
    ● آقای دکتر بنده در مرحله آشنایی پیش ا ازدواج می باشم. با توجّه به مصرف این داروها و تشخیص این بیماری نیازی به مطرح نمودن این بیماری با همسرم می باشم یا خیر؟
    تشکّر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر من شما سالمید ونیاز به درمان ندارید
  • تصویر کاربر احسان شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب؛
    شرح گزارش سیستوسکوپی اینجانب ارسال می گردد. ادرار بنده باریک شده امّا قطره قطره نشده است. محل تنگی من دقیقاً کجاست؟ چه موقع می بایست برای درمان آن مراجعه کنم؟ آیا در حال حاضر نیاز به مصرف داروی خاصی می باشد؟
    سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      دارو نمیخواهد گزارش خوب است وفقط ملتهب میباشد نه تنگ
  • تصویر کاربر mohamad شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خوب هستید من سوالم رو دررابطه با پروستات پرسیدم در سایتتون اما باز همانند سوالم در رابطه با واریکوسل ، از فرمت عکس من سایتتون پشتیبانی نمیکند ، آقای دکتر مگر برای تشخیص بیماری های مخصوص پروستات نباید ازماش خون و یا ازمایش دستی برای مقعد داد پس چطور دکتر من از روی ازمایش اسپرم و سونوگرافی بیضه سمت چپ تشخیص دادند که من نباید تا زمان ازدواجم نوشیدنی های حاوی کافعین و همچنین تندیجات بخورم من سه ماه از قرص فیناستراید 1 میل استفاده کردم اما فیناستراید روی علایم ازمایش psd که ازمایش خون مخصوص پروستات هست اثر میگذاره نه ازمایش اسپرم درضمن من قبل از ازمایش اسپرمم نزدیک دو ماه بود که قرص فیناید رو قطع کرده بودم من از روی ازمایشاتم عکس گرفتم لطفا نگاه کنید و نظرتون رو بگید من قبلا بخاطر مشکلاتی که داشتم و الان نمیتونم توضیح بدم زمان دبیرستانم مقدار زیادی خودارضایی انجام میدادم مثلا هفته ای دو یا سه بار اما الان خیلی کمتر انجام میدم و هر هفته یا دو هفته یک بار شده و بعد از عمل واریکوسلم در بیضه سمت چپ سه هفته هست که اینکار رو انجام ندادم یعنی به خاطر خودارضایی پروستاتم عود کرده خواهش میکنم کامل بهم در پاسختون توضیح دهید و لطفا کلی نگویید چون خیلی استرس دارم ، خیلی خیلی از شما ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      این تزمایش کاملا طبیعی است
  • تصویر کاربر mohamad چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 506 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید ، آقای دکتر من پسری 19 ساله هستم دو هفته و 3 روز پیش عمل واریکوسل بیضه سمت چپ رو انجام دادم اقای دکتر من قبلا سوالم رو در سایتتون خدمتتون مطرح کرده بودم اما متاسفانه چون سایتتون فرمت عکس من رو نمیشناخت مجبور شدم که در تلگرام مزاحمتون بشم اقای دکتر دکترم قبل از عملم هیچ توضیحی به من در مورد روش های عمل و عوارض هرکدوم به من نداد و اینکه هر کدوم چه حسنی بر دیگری دارد و من متاسفانه تحت جراحی باز قرار گرفتم ، از وقتی وارد سایتتون شدم یعنی بعد از عمل دلشوره خیلی زیادی گرفتم یک مقدار هم وسواس فکری دارم و قتی فهمیدم که بد ترین نوع عمل جراحی باز است خیلی حالم دارد بد میشود خواستم بدونم اگر دکترم خوب باشد امکان ریسک این نوع جراحی باز هم اینقدر زیاد است من بعد از این مدت یک چیزی شبیه نخد در زیر بیضه سمت چپم نزدیک مقعدم کنار اپیدیدم وجود دارد و بیضه سمت چپم سنگین شده وقتی بدنم گرم میشود و یا بیشتر از نیم شاعت میشینم به طوری که بیضه کاملا در کیسه خود قرار میگیره اون برامدگی و سنگینی خودش رو بهتر نشون میده دکتر جراحم گفتند که سه ماه بعد از عمل دوباره بروم پیششان اما من خیلی استرس دارم لطفا قوت قلب بهم بدید ایا نتیجه عمل جدا از غوارض در هر سه نوع عمل یعنی باز و میکرو و لاپروسکوپی با هم خیلی متفاوت هست ، اگر اینطوره خودم هم تعجب میکنم دکترم خیلی معروف هستند و سهامدار چند بیمارستان هستند و عضو انجمن اورولوژی امریکا چطور به من هیچکدوم از شرایط رو قبل از عمل نگفتند من از اون برامدگی عکس گرفتم خدمتتون میفرستم خواهش میکنم کمکم کنید به نظرتون سه ماه نشده برم دکترم رو دوباره ببینم یا مزاحم شما بشم به خدا حالم اصلا خوب نیست چون خودشون من رو عمل کردم فکر اول باید بروم پیششون و بپرسم که چرا بدون گفتن به من نوع عمل رو انتخاب کردند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      این عمل عالی است بیخودی نگران نباش
  • تصویر کاربر سلام-مادرم شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 602 مشاهده پرسش
    سلام-مادرم بنام عصمت سواری تقریبا 5سال است که کم خونی دارن و طحالش هم بزرگ است و تحت مراقبت است.الان 2هفته است که سنگ کلیه به بزرگی 29میلیمتر دارد در لگنچه چپ و تعدادی هم شاخ گوزنی دارد دکتر بردیم گفتند چون طحال بزرگه نمیشود عمل کنید.ایشان تقریبا75سالشون است.چه راهکاری را جناب دکتر پیشنهاد می کنند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر خون باید بروید
  • تصویر کاربر ابراهیم دوشنبه ۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    من کلیه ام پروتئین دفع می کنه علتدفع پروتئین از کلیه چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      با نمونه برداری از کلیه مشخص میشود
  • تصویر کاربر شهریار شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر. من چند وقتی هست که دور کلاهک آلتم جوشهای ریزی به وجود اومدن که نگرانم کرده. علاوه بر این از طرفی قبلا هم بخاطر درد ناحیه ی شکم پیش ارولوژیست رفتم و گفتن که التهاب پروستات دارم که منجر به سیستوسکپی شد. ولی اون درد خوب نشد و باز هم ادامه داره. از کلیه و مثانه هم سی تی و هم سونو گرفتن اما چیزی مشاهده نشد. اخیرا یک دکتر عمومی که بهشون مراجعه کردم با معاینه شکمم و فشار دادن قسمت سمت راست مجاور نافم گفتن که احتمال سندروم روده تحریک پذیر میره. لطفا راهنماییم کنید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      اینها زگیل
      نیستند درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر پگاه شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،مادرم حدود 48 سال سن داره و در 39 سالگی یائسته شدن ولی دیروز حالتی شبیه پریود براشون پیش اومد و خون در ادرارشون مشاهده شد،پس از انجام آزمایش ادرار،عفونت باکتریایی تشخیص داده شد،سپس از ایشون سونوگرافی کلیه و مثانه و تخمدان و رحم گرفته شد و همه موارد خوشبختانه سالم بود،به نظرتون هنوز هم جای نگرانی هست؟
    1. تصویر کاربر پگاه چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      ح
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      باید بررسی کامل شوند۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حامی پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید
    بنده جوانی 19 ساله هستم
    درسم هم خیلی خوبه و دانشگاه تهران تحصیل میکنم
    جناب اقای دکتر چندین ساله که مسئله طول الت تناسلی ذهنه منو درگیر کرده
    بنده طول الت تناسلیم هنگام نعوظ کامل 13 سانتی متر هستش
    این اندازه خوب هستش؟؟
    شما در سایت گفتین که اگه اندازه بالای 9 باشه طبیعی هستش ولی من هرجور این الت تناسلی خودم رو نگاه میکنم فکر میکنم کوتاه هستش
    اقای دکتر در دانشگاه از شدت خجالت حتی پای تخته هم نمی تونم برم علتش هم اینه احساس میکنم الت تناسلی من زیاد خودش رو روی شلوار نشون نمیده
    عکسهای رو هم براتون میفرستم
    و سوال اخر ایا اندازه بیضه های من طبیعی هستش؟
    مرسی که جواب میدین
    انشالله خدا شما و خانواده شما رو حفظ کنه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      این میایل روحیاست اگر در حالت نعوظ بالای ۹سانت است طبیعی است
    2. تصویر کاربر حامی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر جان عکس هایی که فرستادم رو مشاهده کردین؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      بله
    4. تصویر کاربر حامی دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      مشکلی نداشت؟؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      نه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب