اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 943 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ما 5 سال هستش ازدواج کردیم همسر بنده میل جنسی پایین دارن و اقدام به بارداری کردیم با وجود اینکه من مشکلی نداشتم متوجه شدیم واریکوسل دارن و رفتیم رویان ازمایش باروری دادیم بی زحمت میشه بفرمایید مشکل ایشون چیه اونجا به ما گفتن کلاس A کمی دارد ولی خواستم نظر شما رو بدونم ایا به طور طبیعی باروری دارن یا خیر
    1. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اقای دکتر خواهشا میخوام تک تک موارد تفسیر بشه خیلی مهمه عکس ازمایشو فرستادم خدمتتون.
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اقای دکتر خواهشا میخوام تک تک موارد تفسیر بشه خیلی مهمه عکس ازمایشو فرستادم خدمتتون.
    3. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اقای دکتر خواهشا میخوام تک تک موارد تفسیر بشه خیلی مهمه عکس ازمایشو فرستادم خدمتتون.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      شایعترین علت ان واریکوسل است اگر دارید باید عمل کنید۰۲۱۷۱۰۶۲۳۰۰
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 499 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر میخواستم ببینم عمل فتق بیضه با لیزر امکانپذیر هست؟ با توجه به اینکه بیمار مسن هست و دارای نارسایی قلبی و پیس میکر هم دارد و از قرص وارفارین هم استفاده میکنه به غیر از جراحی چه روشی پیشنهاد میدین ؟
    مدت زیادی هم هست که تحمل کرده و کیسه بیضه خیلی بزرگ شده امکان پاره شدن کیسه وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      با توجه به شرایط عمل امکان پذیر نیست
  • تصویر کاربر پیمان یکشنبه ۲۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر چند لکه کوچیک برجسته بین آلت تناسلی و بیضه م هستش میخواستم بدونم میتونه زیگیل باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اینها زگیلند باید کرایو کنید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ ۰۲۱۷۱۰۶۲۳۰۰
    2. تصویر کاربر پیمان شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اقای دکتر راه مطعن هستید بعد آزامایشی چیزی وجود داره من‌ برم‌انجام بدم‌جهت اطمینان بیشتر ...میتونید داروی واسه من تحویز کنید ؟
      هزینه کرایو چقده ؟
      تورو خدا رهنمایی کنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      بهترین را درمان با کرایو است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Mk شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 398 مشاهده پرسش
    دکتر واقعا شرمنده من هنوز دست بردار نیستم عکس دهانم هم فرستاده بودم توی یه پیام دیگه و سه تا سوال لطفا به همه پاسخ بدید وگرنه باز هم مجبورم بپرسم ممنون.این عکس رو فرستادم لطفا چک کنید هم اونجایی که با فلش هست هم کلی.ممنونم
    1. تصویر کاربر Mk جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      این هم یه عکس دیگه لطفا این هم چک کنیدد.عکس قبلی خیلی عذر میخوام روی قسمت واژن بود این عکس فاصله بین واژن و مقعد .لطفا این دو تا عکس به همرا پرسشی برای دهان بود و دوتا پرسش که برای دختران باکره ازمایش hpv برای اطمینان خاطر انجام میشهرو همینطور سوال های بعدی رو پاسخ بدید ممنونم اونا رو توی دوتا پرسش جداگانه پرسیدم.قبلا
    2. تصویر کاربر Mk جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اینا رو فرستادم که چک کنید فقط. خودمم چیزی حس نمیکنم وقتی لمس میکنم.
    3. تصویر کاربر Mk جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      برای اطمینان فرستادم جناب دکتر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      باید از نزدیک معاینه شوید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر بعد از عمل واریکوسل عروق واریسی بعد از چه مدت زمانی از بین می‌روند و کیسه بیضه به شرایط عادی باز می‌گردد؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      ازبین نمیروند وگشاد ار هم میشوند
  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر...من چندین ساله از بلوغ فک میکنم واریکوسل دارم تا الان که ۲۲سالمه.درد و علائم ناراحت کننده ندارم.دوسال پیش دکتر رفتم سونوگرافی گرفتن و گفتن اندازه بیضه ها خوبه و اگر درد نداری میتونی فعلا عمل نکنی.من مربی بدنسازم و تمرین بدنسازی دارم.خواستم ازتون بپرسم لازمه اقدام به درمان بکنم؟و عایا فعلا درمان نکنم ممکنه خطرناک باشه؟و اینکه من مجردم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      باید بیایید معاینه وچکاب
  • تصویر کاربر فاطمه شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    به بیمارستان محب مهر هم رفتن و سی تی اسکن تهیه کردن
    لطفا بفرمایید میتونیم مزاحم وقتتون بشیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      موردی مهم ندارد
    2. تصویر کاربر فاطمه شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام وقتتون بخیر اما جناب دکتر برای دفع چه باید کرد درد شدیدی بعضی اوقات در سمت چپ دارن
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اب زیاد بخورید ونمک کم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Mk شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    بخشید من خیلی سوال میپرسم. عکس ها رو دیدید و گفتید که صد در صد سالم هستم دوتا عکس فرستاده بودم من هیچ زائده ای هم ندارم. حالا دوتا سوال دارم
    ۱.برای دختران باکره تستی انجام میشه برای اطمینان از hpv ؟؟چون تا جایی که توی اینترنت خوندم چون پاپ اسمیر هست برای زنان هست.
    (من همش ذهنم میگرده اذیتم کنه خداکنه هیچ تستی نباشه که ایندفعه در به در آزمایشگاهها میشم)

    ۲. من چون اختلال وسواس دارم ذهنم همش میگرده اتفاقات گذشته رو بررسی میکنه و دنبال یه چیزی میگرده، تا حالا ترس از هزار و یک بیماری داشتم و همه رو سالم بودم، الان هم سوال دوما اینه که اگه به صورت اتفاقی با یه اقا برخورد داشته باشیم رو در رو مثلا تو خیابون یا خونه اتفاقی از روی لباس یا ببخشید این مزاحم های خیابونی که به ادم دست میزنن یا خودشون رو توی مترو بهت میچسبونن امکان ابتلا وجود داره؟؟متاسفانه توی مترو و خیابون پیش اومده خصوصا مترو در کل سوالم اینه از روی لباس و تماس محدود امکان ابتلا هست؟؟؟
    میشه هر دو سوالم رو جواب بدید لطفاا ممنون میشم.
    1. تصویر کاربر Mk جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      میدونم خسته شدین از سوالای من ولی لطفا لطفا لطفا به هر دو جواب بدید.فک کنم باید حتما یه روان درمانگر منو ببینه مشکل من جسمی نیس.البته اگه سوال جدیدی به ذهنم نرسه من حتی هیچ رابطه ای نداشتم.البته به جز بوسیدن اونم سطحی صورت یا لب
    2. تصویر کاربر Mk جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اینم عکس دهانم هست.ببخشید من خیلی اذیتتون کروم لطفا همه سوالاتم رو حواب بدید ممنونم.خودم چیزی نمیبینم فقط برای اطمینان فرستادم
    3. تصویر کاربر Mk جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اینم عکس دهانم هست.ببخشید من خیلی اذیتتون کروم لطفا همه سوالاتم رو حواب بدید ممنونم.خودم چیزی نمیبینم فقط برای اطمینان فرستادم. لطفا به هر سه تا سوالم جواب بدید که دیگه نپرسم من کوچکترین تردیدی باعث میشه بازم تکرار کنم.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      شما دچار وسواس دارید میشوید اینها را ول کنید سالمید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر احسان یکشنبه ۲۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقای دکتر
    اقای دکتر من ۲۴ فروردین عمل واریگسل انجام دادم با دستگاه میکروسرچی، الان دارم از مشگل زود انزالی رنج میبرم البته قبل عملم این مشگل رو داشتم،به ثانیه نمیکشه ارضاء میشم،هینجان و.... هم ندارم،میشه کمک کنید.
    ممنون
    ۲۱ سالمه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      ارتباطی به عمل ندارد
    2. تصویر کاربر احسان شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      درمانش چیه زود انزالی؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      مطالب سایت من را بخوانید باید تمرین کنید انزال را نگاه دارید
    4. تصویر کاربر احسان شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      یه سوال دیگه ببخشید اقای دکتر من هر چند روز یک بار بیضه راستم درد میگیره ،بدون دلیل یعنی ظربه چیزی نمیخوره
      میخواستم بدونم مشگل از چیه؟
      یعنی اینکه اینقدر درد دارم نمیتونم جفت جفت راه برم مجبورم باز راه برم.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اگر سونو کنید طبیعی باشد درمان دیگری نمیخواهد
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر abolfazl شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    بسمه تعالی
    با سلام خدمت پزشک گرانمایه جناب آقای دکتر کرمی
    پسری 35 ساله هستم مجرد
    در سن 26 سالگی متوجه واریکوسل شدم با مراجعه به پزشک و سونوگرافی( واریکسل متوسط سمت راست خفیف سمت چپ) که گاهی اوقات احساس درد هم دارم و بعد از دو بارآزمایش اسپرم پزشکم گفت نیاز به عمل نیست که نتایج آن به شرح ذیل است:

    نتایج در سن 26 سالگی (سال 88)
    Volume 2
    Vicosity normal
    Ph 7.8
    Count/ml 94
    Morphology 70
    Motility 1st hour 55
    نتایج سه ماه بعد در سال 88
    Volume 2
    Vicosity normal
    Ph 7.8
    Count/ml 82
    Morphology 70
    Motility 1st hour 55
    در سن 30 سالگی مجددا آزمایش اسپرم دادم که نتایج که نتایج آن به شرح ذیل است
    Volume 1/5
    Viscosity normal
    Ph 7.9
    Morphology 45
    Concentration 86m/ml
    Pr 49 quantity 150
    Np 31 quantity 96
    Im 20 quantity 60
    در حال حاضر 35 سال سن دارم و نتایج آزمایش اسپرم در دو نوبت به فاصله سه ماه به شرح دیل است:
    نوبت اول پس سه روز از آخرین انزال
    Volume 6
    Viscosity ab normal
    Ph 7.9
    Morphology 60
    Concentration 38 m/ml
    Pr 13 quantity 32
    Np 17 quantity 44
    Im 70 quantity 180
    نوبت دوم بعد از سه ماه از آزمایش قبل و پنج روز از آخرین انزال
    Volume 8
    Viscosity normal
    Ph 7.9
    Morphology 55
    Concentration 45 m/ml
    Pr 29 quantity 58
    Np 17 quantity 35
    Im 54 quantity 109
    عکس نتایج سونوگرافی در سال 88 (26 سالگی) و سال 97 (35 سالگی )ضمیمه کردم.سونوگرافی که فارسی نوشته شده آخرین سونوگرافی هست.
    آقای دکتر با توجه به اینکه مجردم و قصد ازدواج دارم نمیدونم آیا بهتره قبل از ازدواج عمل کنم یا نه و از طرفی مطرح کردن این مسًله با خانواده دختر سخته نمیدونم با توجه به نتایج آزمایش باید این مسًله رو با خانواده دختر درمیان بزارم یا نه.
    براتون آرزوی سلامتی و طول عمر با برکت دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      همه ازمایش عالی است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب