اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۷ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    سلام وقت تون بخیر
    من چهار ماه پیش عمل pcnl داشتم و سنگ های کلیه رو خارج کردن که الان سونوگرافی و سی تی اسکن دادم متوجه شدم مجدد کلیه ام سنگ 13 و 12 میلیمتری و سنگ های ریز زیادی داره.
    برای این عمل خیلی اذیت شدم چون به مدت دو ماه خونریزی داشتم.
    ممکنه لطفاً راهنمایی کنید که برای شرایط فعلیم چه روشی بهترین جواب میده با توجه به اینکه نمی‌خوام مجدد pcnl انجام بدم.
    و اینکه چیکار کنم که دیگه سنگ جدید مجدد تشکیل نشه؟
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      تصویر آخرین سونوگرافی
    3. تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      تصویر سونوگرافی
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      میشه سنگ شکنی برون اندامی انجام داد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر شهرام پنجشنبه ۱۶ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 203 مشاهده پرسش
    سوزش،تکرر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
  • تصویر کاربر صبایی پنجشنبه ۱۶ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 245 مشاهده پرسش
    یک سنگ ۷میل داخل حالب دارم که حدود ۲۰روز داروی گیاهی و۱۰روز داروی شیمیایی مصرف کردم همراه با مایعات وتحرک هم دفع نشده.حدود ۵روزه که داروها تمام شده ولی هیچ درد ندارم. موقع مصرف دارو هم درد نداشتم.گفتن باید سنگ شکن کنم. باتوجه به اینکه درد ندارم،آیا بازهم میتونم با دارو درمان کنم یا حتما باید سنگ شکن کنم.واینکه اگر سنگ شکن ضروریه، چقدر زمان دارم تا انجام عمل، یعنی باید حتما زودتر انجام بشه یا اگر مثلا یکماه دیگه انجام بشه، اشکالی نداره.ممنون ازشما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      بهتره هر چه زودتر عمل بشه اگر تو حالبه
  • تصویر کاربر منیژه پنجشنبه ۱۶ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 220 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    بیمار خانم ۶۴ ساله دارای سابقه بیماری دیابت هستند.
    ۱- با توجه به گزارش سونوگرافی آیا با دستگاه سنگ شکن برون اندامی سنگ موجود در کلیه چپ خرد میشود؟
    ۲-در مورد کیست دیده شده در کلیه چپ و نیز میکرو لیتیاز دیده شده در کلیه راست آیا نیاز به درمان دارند ؟ در صورت مثبت بودن پاسخ راه درمان چیست ؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      سنگ ها ریز هستند و نیاز به سنگ شکنی نمیباشد
  • تصویر کاربر قلیزاده جمعه ۱۷ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 214 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من در آزمایشگاه دانش تهران این آزمایشگاه را انجام دادم بی زحمت میشه بگید نگران کننده ست یا نه ممنون میشم کامل توضیح بدید 🙏🏻
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      خیر نرماله سالانه تکرار کنید
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 205 مشاهده پرسش
    حجم پروستات ۱۱ می شود با دارو کنترل کرد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      باید نمونه‌ برداری انجام شود از واتس اپ هم پاسخ داده شده
  • تصویر کاربر علیرضا جمعه ۱۷ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 201 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من یک ماه پیش جوش عفونی داشتم و یکمی هم خارش داشتم توی ناحیه تناسلی رفتم دکتر متخصص ارولوژی کرم و قرص دادن بهم الان جوش عفونی رفته ولی خارش که داشتم نرفته الانم سه روز اینا هست
    روی الت تناسلی ام زاییده میبینم چی میتونه باشه....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر علیرضا چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      فرستادم
    3. تصویر کاربر علیرضا چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      فرستادم آقای دکتر
    4. تصویر کاربر علیرضا چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      آقای دکتر جواب نمیدین
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      افزایش حساسیت هست بخاطر خارش زگیل تناسلی نیست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر کیوان چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 233 مشاهده پرسش
    آزمایش سونوگرافی حجم پروستات را 31 سی سی نشان داده و آیتم های p.s.A 1.26
    F.psA 0.24
    Free PSAPSA 19.05
    میباشد ،، آقای دکتر میخواستم نظر شما رو بدونم لطفا. و اگر نیاز به پرداخت وجه هست تقدیم کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      دو هفته بعد آزمایش رو باید تکرار کنید
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۸ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 230 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام

    بنده ۲۴ ساله هستم و مشکل زودانزالی شدید دارم. در رابطه اول، معمولاً طی حدود ۱ دقیقه دچار انزال می‌شوم و برای جبران، رابطه دوم را برقرار می‌کنم. در گذشته، در رابطه دوم مدت بیشتری داشتم، اما با گذر زمان، نعوظ خود را برای رابطه دوم به‌طور کامل از دست دادم، در حالی که نعوظ در رابطه اول کاملاً طبیعی و خوب است.

    حدود ۷ بار به متخصص ارولوژی مراجعه کرده‌ام و داروهای مختلفی از جمله ویتامین‌ها و قرص‌های قبل از رابطه تجویز شده است. برخی ویتامین‌ها باعث تقویت جسمانی من شدند، اما تأثیری بر طول مدت رابطه نداشتند. از طرفی، برخی داروها با بدنم سازگار نبودند و باعث حالت تهوع و ضعف شدند (لیست داروهای سازگار و ناسازگار را پیوست کرده‌ام).

    آخرین متخصص برای من آمپول تستوسترون تجویز کرد که تأثیر اندکی داشت و مدت رابطه اول را از ۱ به ۲ یا ۳ دقیقه افزایش داد، اما مشکل را به‌طور کامل حل نکرد.

    داروها و مکمل‌های فعلی من:

    آدومدز (تنها در روزهایی که قصد رابطه دارم، به‌نظر می‌رسد استرس را کاهش می‌دهد)
    ژل تأخیری پلونکس (بدون کرختی)
    ژل پلونکس برای نعوظ (تأثیر چندانی ندارد) تادالافیل ۵ میلی‌گرم (اگر مصرف کنم، نعوظ دوم بهتر است، اما بدون آن، نعوظ دوم با تلاش زیاد برقرار می‌شود)

    ویتامین‌های بدنسازی: ویتامین B کمپلکس، ویتامین D (یک روز در میان) و امگا ۳ (روزانه)

    خواسته من:
    هدفم این است که زودانزالی برطرف شود و مدت رابطه اول حداقل ۱۵ تا ۳۰ دقیقه باشد تا نیازی به رابطه دوم نداشته باشم. تنها قرصی که با بدنم سازگار بود داپوکستین ۳۰ بود، اما روی رابطه دوم تأثیر داشت و لذت رابطه را کاهش می‌داد.

    نکته مهم:
    معده من حساس است و برخی قرص‌ها (مانند سیکافارما پلاس و ایکس اید) باعث اسپاسم کمر و مشکلات گوارشی می‌شوند. قرص‌های گیاهی و کپسولی معمولاً برای من مناسب‌تر هستند.

    لطفاً راهکاری مؤثر و بدون عوارض پیشنهاد دهید که علاوه بر رفع زودانزالی، سلامت بدنم را حفظ کند. سپاس از توجه شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      سرترالین مصرف نکردین؟
    2. تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۶ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      سلام دکتر عزیز، وقت شما بخیر.

      بله، سرترالین ۵۰ قبل از رابطه مصرف کرده‌ام، اما هر بار که استفاده می‌کردم، احساس می‌کردم حواسم پرت می‌شود و مغزم انگار مال خودم نیست. این موضوع باعث می‌شد لذت مصنوعی داشته باشم و بعد از رابطه حس خوبی نداشته باشم. حتی حس تهوع پیدا می‌کردم و میلی به غذا هم نداشتم. واقعاً دوست دارم به نتیجه برسم و این مشکل برطرف شود.

      نکته‌ای که متوجه شده بودم این بود که در بار اول مصرف، تأثیر چندانی روی زودانزالی نداشت، اما در بار دوم، کنترل بیشتری پیدا می‌کردم. با این حال، مشکل اینجا بود که برای بار دوم اصلاً نعوظ نداشتم و اگر می‌خواستم رابطه دوم داشته باشم، باید از قرص‌های نعوظ استفاده می‌کردم. آن زمان، تادافیل ۵ میلی‌گرم را حدود ۳ ساعت قبل از رابطه مصرف می‌کردم تا بتوانم بار دوم رابطه داشته باشم، اما نگران بودم که مصرف مداوم این قرص برای بدنم ضرر داشته باشد.

      مشکل دیگرم این بود که قرص‌های تأخیری مثل سرترالین یا قرص‌هایی که در نسخه‌های قبلی من بودند، باعث لذت مصنوعی می‌شدند. یعنی حس می‌کردم لذت طبیعی را تجربه نمی‌کنم، و در بار دوم باید خیلی تلاش می‌کردم تا ارضا شوم، یعنی یک جورایی باب میل من هم نبود و لذتی که انتظار داشتم را نداشتم. به خاطر همین هم دیگر قرص‌های تأخیری مصرف نمی‌کنم.

      به همین دلیل، مدتی است روی آورده‌ام به ژل تأخیری پولونکس، اما تأثیر خاصی نداشته و شاید حداکثر مدت را به ۲ دقیقه برساند.

      من واقعاً نمی‌دانم مشکلم دقیقاً چیست و چرا این‌طور هستم. در حالی که برخی افراد مثل دوستانم از دیرانزالی رنج می‌برند، من با زودانزالی مواجه هستم.

      چند بار هم برای گرفتن وقت حضوری تماس گرفتم، ولی منشی گفتند امکانش نیست. اگر امکان دارد، وقت حضوری بفرمایید، و اگر مقدور نیست، لطفاً راهنمایی کامل بفرمایید.
      ممنونم از محبت شما.
    3. تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۶ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      سلام دکتر عزیز، وقت شما بخیر.

      بله، سرترالین ۵۰ قبل از رابطه مصرف کرده‌ام، اما هر بار که استفاده می‌کردم، احساس می‌کردم حواسم پرت می‌شود و مغزم انگار مال خودم نیست. این موضوع باعث می‌شد لذت مصنوعی داشته باشم و بعد از رابطه حس خوبی نداشته باشم. حتی حس تهوع پیدا می‌کردم و میلی به غذا هم نداشتم. واقعاً دوست دارم به نتیجه برسم و این مشکل برطرف شود.

      نکته‌ای که متوجه شده بودم این بود که در بار اول مصرف، تأثیر چندانی روی زودانزالی نداشت، اما در بار دوم، کنترل بیشتری پیدا می‌کردم. با این حال، مشکل اینجا بود که برای بار دوم اصلاً نعوظ نداشتم و اگر می‌خواستم رابطه دوم داشته باشم، باید از قرص‌های نعوظ استفاده می‌کردم. آن زمان، تادافیل ۵ میلی‌گرم را حدود ۳ ساعت قبل از رابطه مصرف می‌کردم تا بتوانم بار دوم رابطه داشته باشم، اما نگران بودم که مصرف مداوم این قرص برای بدنم ضرر داشته باشد.

      مشکل دیگرم این بود که قرص‌های تأخیری مثل سرترالین یا قرص‌هایی که در نسخه‌های قبلی من بودند، باعث لذت مصنوعی می‌شدند. یعنی حس می‌کردم لذت طبیعی را تجربه نمی‌کنم، و در بار دوم باید خیلی تلاش می‌کردم تا ارضا شوم، یعنی یک جورایی باب میل من هم نبود و لذتی که انتظار داشتم را نداشتم. به خاطر همین هم دیگر قرص‌های تأخیری مصرف نمی‌کنم.

      به همین دلیل، مدتی است روی آورده‌ام به ژل تأخیری پولونکس، اما تأثیر خاصی نداشته و شاید حداکثر مدت را به ۲ دقیقه برساند.

      من واقعاً نمی‌دانم مشکلم دقیقاً چیست و چرا این‌طور هستم. در حالی که برخی افراد مثل دوستانم از دیرانزالی رنج می‌برند، من با زودانزالی مواجه هستم. آیا این موضوع طبیعی است یا مشکل خاصی دارم؟

      چند بار هم برای گرفتن وقت حضوری تماس گرفتم، ولی منشی گفتند امکانش نیست. اگر امکان دارد، وقت حضوری بفرمایید، و اگر مقدور نیست، لطفاً راهنمایی کامل بفرمایید.
      ممنونم از محبت شما.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      یک دوره ی یک ماهه سرترالین ۵۰ میلی گرم استفاده کنید هفته ی اول نصف قرص سپس کامل فقط یکماه استفاده کنید
    5. تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۸ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      سلام و احترام

      طبق تجویز شما سرترالین ۵۰ را روزانه مصرف می‌کنم، اما بعد از مصرف احساس حواس‌پرتی، بی‌خیالی و مصنوعی بودن در رابطه پیدا می‌کنم. همچنین اشتهایم کم می‌شود و میلی به غذا ندارم. البته چون شما تأکید کردید که یک ماه مصرف کنم، دارو را طبق دستور ادامه می‌دهم، فقط خواستم این موارد را جهت اطلاع مطرح کنم.

      داروهایی که مصرف می‌کنم:

      آدومدز: فقط روزهایی که رابطه دارم(صبح‌ها)
      ویتامین D و ب‌کمپلکس: یک روز در میان امگا ۳: هر شب

      سؤالاتم:
      ۱. آیا نحوه مصرف این مکمل‌ها و داروها درست است؟

      ۲. سرترالین را چه ساعتی مصرف کنم که تأثیر بهتری داشته باشد؟ و در روزهایی که رابطه دارم، قبل از رابطه مصرف کنم یا طبق یک زمان مشخص؟

      ۳. برای بهبود نعوظ و داشتن رابطه دوم، آیا مصرف تادافیل مناسب است؟

      ۴. آیا داروی جایگزینی برای سرترالین با عوارض کمتر وجود دارد؟

      ۵. آیا آدومدز را ادامه بدهم یا قطع کنم؟

      ممنون می‌شوم راهنمایی بفرمایید.
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      زمان مشخص ظهر ساعت ۲
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر مرادی جمعه ۱۷ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 212 مشاهده پرسش
    هنگامی که کار های سخت میکنم درد دارم و همیشه در حالت که بعضی اوقات استاده کار میکنم خیلی درد و سوزش دارم وبعضی در نواهی بیضه و احساس کشالی بیضه به سمت پایین دارم و پوست بیضه ام خیلی از اندازه سابقش دراز‌شده است و بیضه سمت چپ ام بنظراز اندازه سابقش بزرگ تر هم شده چند مدت پیش که به دکتر مراجعه کردم دکتر بهم گفت واریکوسل است از در زمینه خدمات اجرا میفرماید ممنون میشم که نوبت دهید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام آزمایش آنالیز مایع منی انجام دهید
    2. تصویر کاربر مرادی پنجشنبه ۱۶ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      این هم معینات لابراتوار
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      جواب آزمایشات رو بفرستید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب