اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امامی جمعه ۲۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    7سال پیش ازمایش دادم خون در ادرارم بود دکترارولوژ سیتوسکوپی کردن وجواب منفی بودوگفتن خون درادرارتومشکلی ندارد ازاین به بعدهرموقع آزمایش دادی وخون بود هردکتری رفتی بگو ارثی است وپیگیری نکن ولی من همش پهلوهام دردمی کنه وهرسال هم سونوگرافی کلیه می دم کلیم سالم ولی خون هست درادرارم شش ماه پیش سونو دادم گفتن سنگ وشن هست آیااین خون درادرار من ازهمون سنگ است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      تنها درمان ان مصرق مايعات زياد است نگران نباشيد
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۲۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام خدمت آقاي دکتر
    من حدودا يک ماه و نيم هست که دانه هايي تقريبا چرکي به رنگ سفيد و قرمز در ناحيه هاي تناسلي مي بينم. و در زیر آلت و تنه ی آلت هم جوش های سر سفیدی میبینم.
    اقاي دکتر من آزمايش hpv هم دادم و منفي بود. اما در زماني که آزمايش hpv دادم، آنتي بيوتيک سفيکسيم مصرف مي کردم. آيا با توجه به منفي بودن اون آزمايش دو نوع hpv ( البته با وجود مصرف انتي بيوتيک) و عکس هايي که خدمتتون ارسال کردم، من چه بيماري اي گرفتم؟ ممکنه زخيل يا تبخال تناسلي باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      اينها را باسركه سيب بشور اگر نرفت اگر نرفت بياييد كرايو كنم
  • تصویر کاربر ali سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    سلام 25 ساله هستم 1 بار 12 سالگی جراحی واریکسل انجام دادم یک بار هم 1 سال نیم پیش به روش میکرسکپی بسیار نگران هستم پارسال هم برای سلامت رگ ها شما پنتوکسی فیلین توصیه کردید در حال حاظر هم خود سرانه ویتامین e مصرف میکنم 2 سوال داشتم الان رگهای برجسته ای روی بیضه وجود دارد خواستم بپرسم واریکسل است ؟؟؟؟ خیلی نگران شدم و این که میتونم پتوکسی فیلین مصرف کنم ؟ این رگ ها تیره هستند من چیکار میتونم کنم برای درمان ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر حداد پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    سلام
    سونوگرافی کلیه هام را برایتان ارسال نموده احساس درد در پشت سمت راست دارم همچنین دفعات دفع ادراری زیاد است و گاهی احساس سوزش دارم دکتر
    عمومی پیشنهاد کرده به متخصص مراجعه نمایم لطفا راهنمایی نمایید
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      از كليه سونوكرافي كنيد بفرستيد
    2. تصویر کاربر حداد سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام
      آقای دکتر در ربات تلگرام ارسال کردم
      حجم این بخش خیلی کم است امکان ارسال نیست ایمیلی موجود هست که ارسال نمایم
      ممنون
    3. تصویر کاربر حداد سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      ببخشید جناب دکتر
      سونوگرافی را در دایرکت اینستاگرام شما ارسال کردم
      حجم بالایی امکان ارسال اینجای نبود
      ممنونم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      همینجا گزارشش را بفرستید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مینا پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید من سه روزه درد پهلو دارم و تغییر رنگ ادرار به تیره شدن،امروز سمت راست مثانم هم درد میکرد رفتم دکتر آزمایش خون برای کرونا نوشتن و کشت ادرار که قراره فردا انجام بدم ولی الان همچنان درد پهلو دارم به خصوص سمت راست و تیر می کشه به سمت بالا که حالت تهوع گرفتم،تا زمان پاسخ دهی به جواب آزمایش برای کاهش درد چیکار کنم؟خطرناک نیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      سونو کلیه بکنید
  • تصویر کاربر ایران پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 512 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر عزیز
    بنده در قسمت کلاهک خود به اندازه یه نخود تیرگی مایل به سیاهی مشاهده میکنم.و هیچ گونه سوزش ویا درد و یا برجستگی هم در اون نقطه ندارم.
    یک تیکه از قسمت روی کلاهک هم به نظرم رنگ آلتم تیره تر از قسمت های دیگر است. البته این قسمت رو وقتی با روغن چرب میکنم، تیرگی برطرف میشه.ولی در خصوص قسمت اول سوالم، تیرگی حتی با چرب کردن هم از بین نمیره.
    آیا مشکل خاصی دارم؟ من در ایام عقد هستم، آیا مشکلم جدی است و باید عقد و ازدواجم رو به تاخیر بیاندازم؟
    ممنون از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      عکسش را بفرستید
  • تصویر کاربر الی پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    باسلام آقای دکتر من هفته گذشته با درد پهلو به دکتر مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی متوجه شدم یک سنگ سه میلی قسمت تحتانی کلیه سمت چپ وجود دارد مایعات و سنگ کل مصرف کردم اما نمیتونم تشخیص بدم سنگ دفع شده یا نه چون درد زیادی ندارم ولی صبح ها ادرارم طول میکشه تا تخلیه بشه میخواستم بپرسم تا کی باید درمان خانگی انجام بدم و ایا لازم نیست مجدد به پزشک مراجعه کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      با مصرف ۲ساعت یک لیوان اب دفع میشود
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۲۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    سلام
    من ۳۷ سال دارم
    مدتی است در بیضه راست احساس سنگینی دارم (درد ندارم) و احساس میکنم به سمت بالا کشیده میشود (تورم ندارد)
    وقتی در محل کارم زیاد روی صندلی مینشینم این حس بیشتر میشود.
    درخواست راهنمایی دارم

    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      سونو کنید بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      سونوگرافی پیوست شد
    3. تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      با سلام
      سونوگرافی پیوست شد

      سپاسگزارم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      ديدم نياز به عمل ودارو نيست
    5. تصویر کاربر مهدی جمعه ۲۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      یک دنیا تشکر
      آیا نباید چیزی را رعایت کنم که بیشتر نشود
      چون یک حس سنگینی همیشه وجود دارد

      باز هم ممنونم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      نیاز بع اقدامی نیست
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    سلام من عفونت پروستات دارم و همه آنتی بیوتیک هارو امتحان کردم. ولی هنوز سوزش سر الت و احساس زخم بودن مجاری التم رو دارم گاهی اوقان درد به بیضه سمت چپم می زند و این علام در زمان کم تحرکی تشدید می شود
    1. تصویر کاربر حمید سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      با سلام اقای دکتر من 33 سال دارم و مجرد هستم و رابطه جنسی منظم ندارم . ///////////////////////////////////حدود پنج ماه پیش رابطه جنسی بدون کاندوم داشتم که بعد از آن حدود دو روز سوزش کمی در آلتم حس کردم که خود به خود بر طرف شد، ولی حدود 40 روز بعد از رابطه دوباره سوزش کمی در الت خود حس کردم که به دکتر مراجعه کردم و تشخیص عفونت پروستات رو دادند و آنتی بیوتیک ( تاوانکس) رو برای یک ماه تجویز کردن و بعد حدود دوازده روز دیگه علائمی نداشتم ولی 1 ماه خوردم خوب شدم. //////////////////////////////////// مجدادا بعد از حدود یک ماه مجدد علائم شروع شد که پس از مراجعه به دکتر آنتی بیوتیک ( تزریقی 1 عدد Ciprofloxin..... قرص Ofloxin 300 هر 12 ساعت یکی ,و قرص Doxycycline 100 )برای ده روز ;که متاسفانه تاثیر نداشت .
      ////////////////////////////////////////////// .و سپس مجدد مراجعه کردم به دکتر که (amikacin امپول 3 عدد ................ gemifloxin 320 سی عدد و fosfomicyn trometamol پودر 4 عدد هر هفته 1 عدد ) + ( cefazolin 1g پنج عدد یک روز در میان +ملوکسیکام +بعلاوه تخلیه منی هر یک روز در میان ) 1 ماه بود تا امروز ولی بازم علایم دارم ؟//////////////////////////////////////////////// سوزش کم نوک الت ،ونیز احساس زخم بودن مجاری آلتم و همینطور در پا و بیضه سمت چپم حس مور مور میکنم .4 روز پیش قرص ها تموم شده و ازمایش دیروز U/A و سونوگرافی دادم. نرمال بود.
      حالا دکتر ازمایش ادرار بعد ماساژ پروستات دادن جای رو هم پیدا نکردم فعلا
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      از نظر من شما صد در صد سالمید وورزش ونشستن در اب گرم وقطع انتیبیوتیک وعدم اهمیت به این مسایل است
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    سلام ، هفتم فروردین با درد پهلو رفتم بیمارستان ، آزمایش خون گرفتند گفتند سنگ داری ، در تصویر سی تی سنگی شش میلی متری در داخل کلیه راست دیدند ولی سنگ دیگری دیده نشد و گفتند سنگ داخل کلیه نباید درد داشته باشه ، سی تی ریه نوشتند که کرونا نباشه که خوشبختانه نبود ، داروی تامسولیسین و یک نیم قرص هیدروکلروساید صبح و داروی گیاهی و مسکن و تاوانکس هر 24 ساعت دادند و فردا اول صبح تا ظهر سنگ ریزه و تراشه ای دفع شد . تا دو روز بعد هم بی حالی و گیجی و در نهایت داروها را قطع کردم و فردا بهتر شدم . در حال حاضر درد مختصری می آید و می رود ، مایعات تقریبا روزی دو لیتر آب و مائالشعیر مالت می خورم / سوال اینکه تکلیف این درد و سنگ داخل کلیه که ظاهرا در گزارش 6 میلی متر هست چیست و چکنم ؟ مایعات ادامه یابد ؟ راهی برای خورد کردن سنگ و دفع بی درد هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      خوشبختان سنگ حالب ریز است هر ۲ساعت یک لیوان اب بخورید و۱هفته بعد سونو تکرار کنید بفرستید ببینم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب