اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سارا پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 546 مشاهده پرسش
    میشه لطفا تفسیر این ازمایشو بگید که برای ای یو. ای نتیجه میده
    1. تصویر کاربر سارا چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      میشه لطفا. دایرکت جوابمو بدید عکس ازمایش نمیتونم بفرستم ولی هزینه رو وارد کردم
    2. تصویر کاربر سارا چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      c45... a0... b30...d25طبق تفسیر ازمایش اسپرم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر زهرا پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    با سلام همسر من ٢٨ ساله هستن. بعد از حدود٨ ماه رابطه كه بيشتر آن محافظت نشده بود دچار درد لگن شد كه با سونوگرافي تشخيص عفونت پروستات دادن و انتي بيوتيك مصرف كردن اما بازهم درد ادامه داشت در حال حاضر تامسولوسين و ليكوپن براشون تجويز شده، از طرفي به تازگي با ازمايش متوجه شديم من الوده به اچ پي وي نوع هاي ٦٦،٥٦،٦٨ و ٣٩ هستم. سوالم اينه با توجه به رابطه محافظت نشده و درد همسرم كه ادامه داشته ممكنه علت دردش اچ پي وي باشه؟ آيا لازمه ازمايش بدن يا واكسن آن را دريافت كنن؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      در مورد زگیل وقتی فرد مبتلا بشه ممکنه بدن بتونه مقابله کنه و ویروس از بدن پاک بشه ، ممکنه در بدن بمونه و عود کنه. بهترین درمان کرایو است. تیغ زدن و لیزر باعث پخش آن می شود. در مورد واکسن ، قبل از ابتلا به زگیل ، در خانم ها موثر است بعد از ابتلا اثر ندارد. در خانم ها باید پس از ابتلا سالانه پاپ اسمیر انجام شود از جهت خطر ابتلا به سرطان دهانه رحم
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    عرض درود و خسته نباشید
    جناب دکتر من واریکوسل دارم دو سه بار مراجعه کردم به پزشک و سلام گرافی هم شدم گفتن گرید ۱ هستش اما گفتن که امکان جراحی نداره و من همچنان دو ساله درد دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      ازمایش اسپرم بدهید
  • تصویر کاربر نعیم پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    سلام و عرض خسته نباشید اقای دکتر من چند ماهی است که هنگام دفع ؛ دچار قطع و وصل ادرار میشم حسشم جوری که ادرار خالی میشه و بعد چند ثانیه دوباره ادرار دارم و ادرار شروع میشه. در زمان های دیگه هیچ مشکلی در ادرار ندارم هم فشارش معمولیه هم سریع شروع میشه و طول نمیکشه....فقط هنگام دفع هست که اذیت میشم. به پزشک مراجعه کردم گفتن یک هفته کپسول امنیک بخورید ولی تاثیری نداشت بعد برام ترازوسین تجویز کردن اونم تاثیری نداره .واز زمان شروع این مشکل چند قطره ادرار در سر الت باقی میماند که بافشردن سرالت کامل تخلیه میشه من 21 سالمه 185قد 130وزن و من این سوالو 1 ماه پیش مطرح کردم گفتید ازمایش بدید و همچنین مشکلم هنوز وجود داره الانم عکس ازمایشارو براتون فرستادم ازمایش psa دادم فردا براتون میفرستم اگه لازمه
    1. تصویر کاربر نعیم چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      و دکتر از پیروز تا حالا یه حس تیر کشیدن دقیق نمیدونم در بیضه چپ یا پشتشیا بین بیضه ها احساس میکنم و وقتی بچه بودم این بیضه دقیق نمیدونم بالا رفته بوده یاپایین نیومده بوده والانم اندازش غیر طبیعی البته قبلا پیش متخصص رفتم و گفت مشکلی نیست فقط اندازش غیرطبیعیه و تست تستسترون نرمال بود.... واینکه میتونه بخاطر این باشه که التم معمولا همیشه جمعه یا فقط سرش پیداست یااونم داخله ولی در حالت تحریک شده اندازش 16 17سانته
    2. تصویر کاربر نعیم چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      و عکس های ازمایش هایی که انجام دادم در تلگرام فرستادم
      39*36*34
      26سی سی
      عفونت ادرارم پزشک عمومی گفت ندارم
      تست psaدادم اگه لازمه براتون فردا میفرستم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      علایم شما به التهاب پروستات شباهت دارد ، از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر پیمان پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام
    من اطراف التم یه چندتا دونهای گوشتی زده حدودا ۲،۳ماه میشه زده راهنمایم کنید که چه داروئی بگیرم
    از اینستاگرام به پیچ پیدا کردم که گفتند از داروی گیاهی گانوردما استفاده کنید که هزینه اش خیلی زیاد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر پیمان پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام خسته نباشید
    3. تصویر کاربر پیمان پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      اقای دکتر فرستادم ، اومد
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      این زگیل است برای کرایو با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر تورج سه شنبه ۲۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    زودانزالی سلام آقای دکتر خسته نباشین 

    حدود 2 ساله ازدواج کردم اولا زیاد مهم نبود برامون که بچه دار بشیم ولی دو سه ماهه میشه که متوجه شدیم نمیتونیم بچه دار بشیم رفتیم دکتر چند آزمایش برامون نوشت انجام دادیم همسرم مشکلی نداشت اما خودم تعداد اسپرمم کم و کند بود رفتم پیش یه دکتر گفتن که واریکوسل شدید دارین رفتم سونوگرافی انجام دادم دیگه نرفتم پیشش ، لطفا راهنماییم کنین🙏🙏🙏 سلام آقای دکتر خسته نباشین 

    حدود 2 ساله ازدواج کردم اولا زیاد مهم نبود برامون که بچه دار بشیم ولی دو سه ماهه میشه که متوجه شدیم نمیتونیم بچه دار بشیم رفتیم دکتر چند آزمایش برامون نوشت انجام دادیم همسرم مشکلی نداشت اما خودم تعداد اسپرمم کم و کند بود رفتم پیش یه دکتر گفتن که واریکوسل شدید دارین رفتم سونوگرافی انجام دادم دیگه نرفتم پیشش ، لطفا راهنماییم کنین🙏🙏🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکس باز نمیشود لطفا مجددا عکس را ارسال کنید تا بررسی کنم و پاسخ دهم
    2. تصویر کاربر تورج پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام آقای دکتر ، عکس سونوگرافی و آزمایش
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      گزارش سونوگرافی فرستاده شود
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس ازمایش اسپرم هم ناقص است ، کامل بفرستید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    من کارمند هستم و در طول روز خیلی مینشینم. همواره زمانی که نشسته ام احساس ناراحتی و کمی التهاب در ناحیه بیضه دارم، که این باعث ایجاد باد در انتهای روده من میشود، یعنی التهاب بیضه و باد زیر شکم (بیضه) مشکل اصلی من است. لطفا راهنمایی بفرمایید. حدود دو تا سه سال است که این مشکل را دارم. ضمن اینکه راه های درمان نفخ (خانگی) را طی کرده ام و ظاهرا این مشکل منشا نفخ شکمی ندارد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      سونوگرافی بیضه ها و کلیه ها شوید
  • تصویر کاربر میثم پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 2761 مشاهده پرسش
    آقای دکتر من اسپرم قهوه ای رنگ هست دکتر قرص پروستاتان، ویتامین e و ناپروکسن و افلوکساسین برای من تجویز کردن بهبودی نسبی حاصل شد ولی دوباره حالت قهوه ای رنگ برگشت رابطه جنسی محافظت شده هم دارم هفته ای یکبار. دکتر بعدی سلکسیب 100 و سیپروفلوساکسین 500 تجویز کردین به مدت دو هفته هر 12 ساعت الان تقریبا پایان دوره هست بهبودی حاصل نشد. الان نزدیک یک ساله ک همین حالته هیچ علائمی ندارم فقط بیضه سمت چپ درد خفیف دارم. دکتر بعد از دوبار ازمایش اسپرم ivf گفت واریکوسل خفیف سمت چپ بیضه دارم همه چیز طبیعیه. کلیه سمت راست شن ساز هست سونوگرافی برای کلیه هم انجام دادم التهاب پروستات و مثانه مشاهده نشد و طبیعی بود. جایی خواندم شخصی مشکل من را داشت دکتر برایش فیناستراید 5m روزی نصف قرص را تجویز کرده بود گفت بهبودی کامل حاصل شد ولی بعد دوسال برگشت. میتوانم استفاده کنم؟ لطفا یک راه حل قطعی ارائه دهید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      درمانش انتی بیوتیک است ، ادامه دهید درمانتون رو
  • تصویر کاربر آرش پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 506 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر روز به خیر
    آقای دکتری چند ماهی میشه که آلت من خیلی از قسمت هاش قرمز رنگ شده و هروز پوست پوست میشه چند کرم مرطوب کننده رو امتحان کردم ولی هیچ فرقی نکرده نه جوش میزنه نه زیگیل زده فقط قرمز شده بعضی جاهاش و به شدت پوست پوست میشه لطفا راهنماییم کنید چه دارویی رو مصرف کنم
    خیلی ممنون و متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 830 مشاهده پرسش
    دکتر با توجه به کمیاب شدن پودر اندروفرتی جایگزین دیگری دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      ترکیب سلنیوم - ویتامین e - اسید فولیک - ال کارنیتین
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب