اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    سلام 21 سال سن دارم میخواستم بدونم کجی آلت دارم وقتی دستشویی میرم ادرام به سمت راست میره همراه یا آلتم و اینکه تو خواب نعوظ میشدم و رو شکم میخوابیدم به آلتم فشار اومده میخواستم بدونم آلتم کج هستش رو به پایین حدود چند درجه هستش؟ ؟؟ نیاز به عمل داره؟؟ و رگ هایی دو طرف و روی آلتم متورم شده باید چیکار کنم؟؟؟
    لطفا به تمام سوالاتم جواب بدید
    1. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      وقتی خیلی زور میزنم و خیلی تحریک بشم صاف میشه و بعدش کج میشه رو به پایین امکان زیادتر شدنش هست؟؟
      با سونوگرافی میشه فهمید شکسته هستش یا نه؟؟
      اگر عمل بخواد چه مقدار از آلتم کوتاه میشه و با توجه به اندازه آلتم خیلی کوتاه میشه بنظرتون؟؟
      عوارض عمل چی هستش ممکنه عمل باعث اختلال در نعوظ و رابطه جنسي بشه؟؟
      لطفا به تمام سوال هام جواب بدید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، در مورد کجی آلت در صورتی که کمتر از ۳۰ درجه باشد و در رابطه ی جنسی اختلال ایجاد نکند نیاز به جراحی نیست . در غیر این صورت باید عمل شوید و با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      برای شما به نظر کمتر از ۳۰ درجه هست و عمل نمیخواد. اگر در رابطه جنسی مشکلی داشتید عمل شین. عمل عوارضی ندارد
    4. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      حدود چند درجه هستش بنظرتون؟؟
    5. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      امکان زیاد شدنش هست؟ ؟و موقع ادار باگه سمت راست میره براي چی هست؟؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      ممکنه بعدا زیاد شه ، اگر بیشتر شد برای عمل تشریف بیارید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر پیمان پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. بنده یه چند سالی هست که در محل ختنه گاه 4-5 تا جوش بسیار کوچک سر سفید و قرمز دارم و اخیرا یک جوش سرسفید در بدنه آلت هم ایجا شده. همینطور در قسمت زیر بدنه آلت هم یک پوست اضافه بسیار کوچک تیره رنگ وجود دارد. هیچ درد و ناراحتی هم نداشتم تا به حال. بعد از خواندن چند مقاله نگران شدم که ممکن هست HPV یا زگیل تناسلی باشد. ممنون میشم اگر بررسی بفرمایید. با تشکر.
    1. تصویر کاربر پیمان پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس را مجدد آپلود کردم. با تشکر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      نه اینها زگیل نیستند نگران نباشید مشکلی نیست
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدپور پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 687 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر. من مردی 46 ساله هستم که در پاییز سال 95 عفونت مجاری ادراری گرفتم(سوزش و تکرر ادرار) که حل این مشکل تا اواخر تابستان 96 به طول انجامید در این مدت پروستات من نرمال بود و مشکلی نداشت(حدود 22 سی سی). مجددا از اواخر سال 96 و اوایل 97 سوزش شروع شد که دوباره به اورلوژیست مراجعه کردم که گفتن کمی پروستاتم بزرگ شده که مشکلی ندارد(حدود 29 سی سی با پی.اس.ای 0/6). دکترا داروی آنتی بیوتیک و تزارسین داد که تا اوساط پاییز 97 علائم رفع شد. در این زمان بدلیل بالا رفتن فشارم مجبور شدم که داروی فشار بخورم که بلافاصله سوزش شروع شد (در طول مدت درمان در کلیه راستم کیست 15 میلیلی متری با شیره آهک و کلیه چپم کیست10 میلی متری در بوجود امده بود در اولین سونوگرافی همه چیز سالم بود). مجددا به دکتر مراجعه کردم که بازم آنتی بیوتیک برا 15 روز و تامسولوسین داد و گفت مشکلی نیست ولی سوزش قطع نشده و من دوباره به دکتر دیگری(دکتر کلیه و فشارخون نه اورلوژیست) مراجعه کردم آزمایش نوشت پروستات 27 سی سی و بدون عفونت که یه شربت داد و داروی دیگری نداد. سوزش و درد زیر شکم و کشاله ران از اوایل خرداد 98 شروع شده که البته این دردها بیشتر بعد خوردن بعضی از غذاها بیشتر میشد. رفتم دکتر اورولوژی(21 شهریور) آزمایش نوشت پروستات 25 پس. اس. ای 0/7 و بدون عفونت و تشخیصش پروستاتیت مزمن بود البته معاینه نکرد و داروی سیپروفلوکساسین 500 ، تامسور و دی سیکلومین 10 و دو داروی افسردگی نوشت و گفت که این مشکل درمان قطعی ندارد و باید تا 60-70 سالگی تحمل کنی تا عمل بشود. چون تو روحیه ام خیلی تاثیر داشت و میدونستم که آنتی بیوتیکها اثر ندارد دکتر ارولوژیست دیگری رفتم معاینه کرد و گفت که پروستات زخمی شده و یک داروی عصبی نوشت در مراجعات بعدی داروی آنتی بیوتیک هم نوشت و در ادامه یک سری داروهای دیگری نیز نوشت و بنده نیز مصرف کردم الان مرتب تحت نظر ایشان هستم و ترازوسین 5 میلی هرشب یک عدد(نزدیک 5 ماه) و قرص ساولوپالمتو هم نوشته که متاسفانه انتهای رودمو اذیت میکنه و نمیتونم مصرف کنم در ضمن من اصلا در ادرارم خون دیده نمیشه و تکرر ادارم هم خیلی زیاد نیست ولی شبها یک و گاها دوبار بیدار میشم(البته آب و چای کم رنگ زیاد مینوشم). بیشترین اذیت من الان سوزش شبیه سوختگی بعد از ادرار(البته نه همیشه)، گاها درد در پایین شکم و کشاله رانها و اذیت هنگام نشستن است. مصرف آنتی بیوتیکها باعث مشکل روده نیز شده بطوریکه لبنیات نمیتونم بخورم. البته لازم بذکر هست که این مشکلات نسبت به سال قبل کمتر شده است. به نظر شما ایا این مشکل من قابل درمان هست یا نه؟ خیلی ممنون از صبر و حوصله شما. ممنون میشوم اگر راهنمایی بفرمایید.
    ضمنا چند روز پیش نیز سوالی در مورد شاک ویو تراپی داشتم که فرمودین هنوز اثرش ثابت نشده منتها من مایلم بدونم عوارض داره یا نه؟
    درضمن نتیجه آخرین آزمایش و سونو به پیوست میباشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      ترازوسین نیاز نیست ، شبی یک عدد کپسول تامسولوسین مصرف کنید. یه دوره ۱۰ روزه تاوانکس روزی یک عدد
  • تصویر کاربر جمال پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    سلام،طبق سوال قبلی با کدlt5QP226400(آلتم ۱۷ ماهه درد میکنه و دفع کریستال نارنج ریز دارم،که شما فرمودین شنریزه دارم و آب فراوان مصر کنم).
    امروز آزمایش سی تی اسکن دادم دکتر گفت سنگ ۵میل تو حالبم هست و قرص سیستون،زاکسیم۴۰۰،امنیک۰/۴و آمپول دگزا متاسون تجویز کرده تا ۷روزه دفع کنم با آب فراوان در غیر اینصورت عمل کنه.
    لطفا طبق عکس آزمایش سی تی که ارسال کردم بفرمایین داروها رو مصرف کنم یا عمل کنم و آیا تو این۱۷ ماهه که درد میکشیدم کلیه هام سالمه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، سنگ های زیر ۶ میلیمتر حالب احتمال دفع خودبخودیشون زیاده ولی بالای ۶ میلیمتر معمولا خود بخود دفع نمیشود. برای سنگ های زیر ه میلیمتر تامسولوسین شبی ۱ عدد و نصف قرص هیدروکلروتیازید صبح ها مصرف شود. اگر دفع نشد باید tul شود. سنگ های بالای ۶ میلیمتر باید tul شوند.
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    بنده 24 سال دارم و مجردم سه ماه قبل برای اینکه وقتی بعد از ادرار چند قطره در حد مثلا دو یا سه چهار قطره بی اختیار از من خارج میشد به دکتر مراجعه کردم و ایشون تشخیص التهاب پروستات دادن و گفتن با ازدواج حل میشه و ترازوسین و آنتی بیوتیک تجویز کردن الان بعد از مصرف دو ماهه داروها شاید تعداد قطرات کاهش یافته ولی از بین نرفته البته استبرا هم انجام میدم ولی تاثیری نگذاشته آقای دکتر به نظرتون چیکار باید بکنم آیا این علائم خطرناکه؟اصلا درمان میشه؟ نیاز به جراحی که نیست؟ و سوال دوم هم اینه که بعد از انزال یک مایع سفید رنگ لزج البته بدون هیچ دردی از من خارج میشه آیا این طبیعیه؟
    خیلی ممنون از زحماتتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      ازمایش ادرار داده شود و از کپسول تامسولوسین شبی یک عدد و قرص یوریناسین ۵ روزی یک عدد استفاده شود
  • تصویر کاربر A شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    با سلام
    امروز ج آزمایش اسپرم همسرم اومده میخام بدونم جوابش چی هست؟
    1. تصویر کاربر A پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      آقای دکتر ممنون میشم ج سوالمو بدید. خیلی استرس دارم ک نتیجه تست بدونم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      شکل و سرعت اسپرم ها مختل است سونوگرافی از جهت واریکوسل انجام شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ک-ا شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    خسته نباشین، شرمنده مزاحم میشم،
    من دختری هستم ۲۸ ساله ،چند ماه پیش در کشاله ران سمت راست تورم دردناک پیدا کردم و دل درد داشتم و معقدم خارش شدید داشت، دکتر رفتم و چند سری آزمایش خون و ادرار و غدد و کونولوسکوپی و سی تی اسکن انجام دادم و توی گلوم برفک بود و دارو دادن و بهتر شدم و چند ماه بعدش دچار درد شدید در ناحیه مجاری اداری شدم و مخصوصا خروجی آن،به صورتی که ادرارم قطره قطره و خیلی کم میاد و با درد شدید و مثانه کامل تخلیه نمیشه، به دکتر متخصص مراجعه کردم نوار مثانه و سیستوسکوپی و سی تی اسکن از نواحی شکم(کلیه ، مثانه،تخمدان ها و رحم و روده ها ) و ام آر آی هم دادم و به پزشک نشان دادم و گفتن هیچ مشکلی نیست و واقعا تعجب کردن که این مشکل چی میتونه باشه و میگفتن بسیار نادره و متوجه نمیشن که مشکل من چیه ، و پزشک یک سری دارو دادن که چند تا از اونا گیرم نیومد و دنبالشم بخرم و اونایی که خریدم ویسول۵ و باکلوفن ۱۰ .
    اینم اضافه کنم تا قبل از اینکه این مشکلات پیش بیاد عادت ماهیانه بدون درد و منظم داشتم ولی الان عادت ماهیانه درد آور و با چند روز تاخیر دارم.
    آقای دکتر خواهش میکنم کمکم کنین ،واقعا خسته شدم از درد،شب و روز درد دارم در مجاری ادرار و با عذاب چند قطره ادرار میکنم و واقعا نمیدونم چیکار کنم و نمیدونم چرا مشکل منا متوجه نمیشن که درمانش کنم.
    منتظر جوابتون و راهنمایی و کمکتون هستن.
    ممنون از این که به حرفام توجه کردین.
    خدانگهدار .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      باید همه ی مدارکتون رو ببینم ، مراجعه حضوری داشته باشین
  • تصویر کاربر پرویز شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکترپدرم ۱۰ ماه پیشpsaخونش۳۳بودنمونه برداری ازپروستات انجام داده سرطان بدخیم پروستات داره شروع کردبه زدن امپول میکرورلین ۶ماه پیش ازمایش دادpsaصفرشده بودسه ماه پیش رفت رو۶الان اومده رو۵ایااین روندروادامه بدیم یاکاردیگری بکنیم؟پیشنهادشماچیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      اسکن استخوان انجام شود و تحت نظر دکتر رادیو انکولوژی باشن
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    سلام من ۱۷ سالمه التم به سمت پایین خمیده اس به نظرتون مشکلی پیش میاد؟
    1. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۶ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      ۱
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، در مورد کجی آلت در صورتی که کمتر از ۳۰ درجه باشد و در رابطه ی جنسی اختلال ایجاد نکند نیاز به جراحی نیست . در غیر این صورت باید عمل شوید و با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      در مورد شما بیش از ۳۰ درجه است و نیاز به عمل دارید
    4. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      دکتر اگه عمل نشه تو اینده مشکل خاصی پیش میاد‍؟ چون عملش هم سخته هم یکم هزینش بالاست
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      عملش سخت نیست ، نیاز به عمل داره
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر عبدالله شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    عرض سلام وخسته نباشید.دوسال پیش رفتم پیش دکتر قلب به خاطر تپش اضافی قلب انژیو دادم یکی از رگهای قلبم 50 درصد گرفتگی داشت گفت فعلا لازم نیست هیچ کاری انجام بدم چند نوع قرص نوشت از وقتی اینا رو مصرف می کنم هم میل جنسیم کم شده هم نعوض خیلی ضعیفی دارم لطفا کمکم بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      شاید عوارض دارو باشد. باید ازمایشات کامل داده شود ابتدا
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 565 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب