اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 253 مشاهده پرسش
    من 1 هفته ی خارش داشتم از سمت باسن که خارش به سمت بین پا و الان رو کلاهک الت تناسلی انتقال پیدا کرده که بدنمم هم بعضی موقه ها خارش پیدا میکنه رو کلاهک الت تناسلی جوش یا دون دون قرمز رنگی ایجاد شده و کمی رو قسمت کلاهک ورم پیدا کرده این موضوع بعد از رابطه با خانومم که اخرایه دوران قاعدگیشون بود اتفاق افتاد دکتر جان ایا زیگیل تناسلی هست اگر درمانی داره لطفا بهم بگید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 195 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید من ۱ هفته هست دچار خارش شدم اول از بین پاها شروع شد والان ۳ روز که کلاهک الت تناسلی هم دچارخارش و جوش یادون دون های قرمز رنگی شده وقسمت کلاهکش حالت ورم داره ایا زیگیل تناسلیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 229 مشاهده پرسش
    خسته نباشید دکتر من الان۲۸سالم هست طول آلتم در حالت معمولی ۵در حالت نعوظ ۹،۱۰سانتی متر هست قطر ش۵هست در صورتی پدر و برادرم طول آلت شون خیلی بیشتر ازمن هست متاسفانه این مشکل تو خانواده فقط برایه من پیش اومده برایه همین ن تصمیم به ازدواج دارم دکتر من در سن ۹سالگی به علت ضربه به آلت تناسلی مجبور به جراحی شدم فکر میکن علت کوچک ماندن آلت تناسلی همین جراحی زود هنگام واشتباه دکتر بود به علت فشار فکر دچار زود انزالی هم شدم ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش)
      با سلام و احترام عکس از آلت در حالت نعوظ بفرستید
  • تصویر کاربر صلاح پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 205 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    بنده هم مشکل پروستات دارم هم کجی آلت تناسلی
    1=بنده مشکل تکرر ادرار دارم و بعد از انزال درد در ناحیه تناسلی دارم سوزش ادار هم دارم
    سونوگرافی دادم هیچ مشکلی بجز باقی ماندن ادار در مثانه نداشتم سایز پروستات 16 سی سی طبیعی بود
    و دکتر تشخیص پروستاتیت دادند یک ماه از مراجعه به دکتر مصرف دارو میگذره متاسفانه هیچ تاثیری نداشته آیا کلا قابل درمان هست یا
    باید بیخیال درمانش شد و این مشکل تکرر ادرار رو 2 ساله که دارم
    2=سوالات مربوط کجی آلت تناسلیم
    آلت تناسلیم کج شده و در حالت شلی بعض وقت ها به شکل ساعت شنی درمیاد بعد دکتر معاینه کرد کفت پیرونی نیست سونوگرافی انجام دادم اونجا هم گفتند پیرونی نیست و هیچ مشکلی نداری ولی هنوز برام سواله که چرا آلتم کج شده
    و در حالت شلی آلتم کلا روبه پایین آنقدری که از بیضه هام بیشتر پایینه
    و آیا من مشکل خاصی دارم یا باید بیخیال درمانش بشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش)
      اگر تکرر ادرار به درمان پاسخ نداده باید نوار مثانه انجام بشه
    2. تصویر کاربر صلاح پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش)
      خب برای کجی آلتم چه کنم آقای دکتر خیلی روبه پایینه البته فقط درحالت شلی و الا درحالت نعوظ خوبه
    3. تصویر کاربر صلاح پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش)
      البته روبه چپ هم هست ولی دکتر درکل وقتی دست میزنم به آلتم یکم ناهمواره
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش)
      نوار مثانه در مطب انجام میشه خودم میبینم همون حین راجع به کجی آلت نیز معاینه انجام میشه
    5. تصویر کاربر صلاح پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش)
      آیا با تزریق فیلم به آلتم میتونم این کجی آلت رو پرکنم
      یا آیا تزریق فیلر به آلت عوارض جدی داره که بعدا بر سلامت جنسی افراد تاثیر بذاره من شمارو خیلی قبول دارم آقای دکتر بی زحمت یه نظری بدید
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش)
      خیر فیلر رو اصلا توصیه نمیکنم
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۲ خرداد ۴( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 196 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر سوزش سر آلت تناسلی داشتم البته هنگام ادرار سوزش نداشتم تا حالا دوتا دکتر رفتم کلی دادم خوردم فایده نداشته چکاب دادم کلیه ها کبد سیستسکپی و سونو گرافی سیتی اسکن همچین نورماله دکتر بازم دارو داد نخوردم یه ۲۰روزی هست داخل ابگرم با بتادین می‌شینم سوزشم رفع شد شاید هر از گاهی سوزش کمی داشته باشم اذیت نمیکنه تکرر ادرار داشتم داخل ابگرم نشستم اونم بهتر شده ولی فشار ادرارم کمه کلا. قهوه چای و چیزایی که تحریک کنه نمیخورم ولی کامل خوب نشدم هنوز ممنون میشم راهنمایی کنید تست ادرار دادم اوکی بود سری آخر دکتر گفت خون دیده شده سی تی اسکن کردم گفت مشکلی نداری موندم چیکار کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش)
      عکس از مجرا RUG/VCUG انجام دادین؟
    2. تصویر کاربر حسین جمعه ۲ خرداد ۴( 11 ماه پیش)
      سلام آقای دکتر .عکس از مجرای نگرفتم .سیستوسکپی کردم دکتر گفت التهاب پرستات دارین دارو دادن آنتی بیوتیک خوب نشدم سی تی اسکن از بیضه ها گرفتم گفتن مشکلی نداری الان زیر کلاهک آلتم دونه های ریز زده شده تورم خیلی کم داره اذیت کننده نیست سایز پرستات ۳۵ سنم ۴۵ساله بعضی وقتها سمت چپ زیر دنده هام سوزش ریزی دارم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ خرداد ۴( 11 ماه پیش)
      خب بررسی های کامل انجام شده توسط همکارمون الان چه کمکی از من برمیاد شما چه مشکلی دارید که حل نمیشه؟
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر امیررضا پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 172 مشاهده پرسش
    بدون هیچ علایم بالینی رفتم سونو شکم متوجه حضور توده ای شدند که در راس آن rcc مطرح شد رفتم برای سی تی اسکن هم تایید کرد طبق گزارش منتها برای بازخوانی سونو جای دیگه ارجاع دادند و به AML شک کردند طبق مشاوره و پرس و جو کفتند شاید سنگی باشه که باعث بوجود اومدن التهاب گزانتو... شده درخواست نمونه برداری دادند خواهش میکنم تمنا میکنم نیاز دارم جنما شما ببینین و تشخیص نهایی ببینین سنم ۲۹ ساله خیلی استرس دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش)
      باید سی تی اسکن شکم و لگن با و بدون کنتراست انجام شود
    2. تصویر کاربر امیررضا چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۴( 11 ماه پیش)
      انجام دادند
      عکس رو براتون ارسال کردم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش)
      بله واتس اپ پاسخ دادم بهتون
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر یوسف پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 215 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام خدمت پروفسور کریمی

    دکتر جان واریکوسل 3/5 میلیمتر یعنی چی؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش)
      سونوگرافی رو بفرستید
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    عرض ادب وسلام
    آقای دکتر بنده چند سالی هست که دچار سرطان بدخیم پروستات هستم 3سال پیش psa بنده اومد روی14 و دکتر برام 42 جلسه پرتودرمانی نوشت بعدازاون psa بنده اومد روی 137 و تا قبل از عید تحت کنترل بود قبل از عید آزمایش دادم اومده بود روی 1006
    دکتر 10 جلسه برام پرتو درمانی نوشت و یک عدد آمپول اکسجوا هم تزریق کردم البته در این چندسال قرص زایبرون و آمپول دیفرلین هم استفاده میکنم اما یکهفته پیش آزمایش دادم متآسفانه psa اومده روی 1670
    از جنابعالی راهنمائی درخواست میکنم.
    چیکار کنم. میترسم البته چند سال پیش کلونوسکپی هم انجام دادم تشخیص بد خیم بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش)
      باید pet اسکن انجام بدن
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش)
      Psma pet
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 228 مشاهده پرسش
    سلام دو روز خوده التم خارش داره به شدت متورم شده روز اول از همون محلی که خارش داشتم ترشحات بی رنگ و بی بو داشتم (مثل آب ) ولی روز دوم اونارو ندارم ولی همچنان هم خارش هم تورم زیاد دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش)
      سریعا به اورژانس مراجعه کنید باید بستری بشید و درمان آنتی بیوتیکی شروع بشه
  • تصویر کاربر عباس شنبه ۳ خرداد ۴( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 208 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی باعرض درود و خسته نباشید دکتر جان بنده مشکل کوتاهی آلت تناسلی دارم وخیلی خیلی برام مشکل ساز شده اعتماد به نفسم افسردگی شدید برام آورده بنظر شما بهتر روش برای درمان چیه آیا خوردن قرص های افزایشی امروزی مانند وایمکس و.. نتیجه آورده عوارضی دارد اگه میشه لطفاً لطفاً راهنمایی کنید ممنون میشم با سپاس 🙏🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ خرداد ۴( 11 ماه پیش)
      با سلام و احترام عکس از آلت در حالت نعوظ بفرستید
    2. تصویر کاربر عباس شنبه ۳ خرداد ۴( 11 ماه پیش)
      دکتر اینجا نمیشه بفرستم جای محرمانه تر هست بفرستم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ خرداد ۴( 11 ماه پیش)
      به واتس اپ ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ ارسال کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب